Διαφημίσεις

Οι κάτοικοι του Valle del Cauca φοβήθηκαν από τα φώτα που είδαν στον ουρανό πάνω από την Κολομβία, μάρτυρες στο Jamundi, Valle del Cauca εκαναν αναφορές για παράξενα φώτα στο νυχτερινό ουρανό στις 23 Σεπτεμβρίου 2017.

Τα σύννεφα κατέκλυσαν την πόλη, μετά ήρθαν οι βροντές και οι αστραπές και φωτεινά αντικείμενα στον ουρανό, οι αναφορές λένε ότι τα σύννεφα κάλυψαν όλη την πόλη και ακούστηκε ταυτόχρονα και ένας δυνατός κεραυνός με μία αστραπιαία λάμψη στον ουρανό, οι μάρτυρες δήλωσαν ότι όταν τα σύννεφα έφυγαν είδαν δύο φωτεινά αντικείμενα να εμφανίζονται και ήταν σαν ξαφνικά να εβγαινε ο ήλιος ενω ήταν ακόμα στη μέση της νύχτας!

Ολοι οι κάτοικοι που είδαν αυτά τα γεγονότα να συμβαινουν είπαν ότι τα αντικείμενα ηταν σαν να εμφανίζονται σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, ακόμα ότι μία από αυτές τις στιγμές τα αντικείμενα φαινόταν να βγάζουν ένα παράξενο ήχο και στη συνέχεια να χωρίζονταν όλα μαζί σε πολλά φωτεινά αντικείμενα που ταξίδευαν γύρω από το κύριο αντικείμενο , μετά ενώ μετα να ενωνονται πάλι μαζί του. Υστερα ενα ένα τα αντικείμενα αυτά εξαφανίζονται κανοντας πολλους να αναρτωιουνται αν αυτά τα αντικείμενα έιχαν κάποια σχέση με εξωγήινους!

Κάτοικοι της περιοχής κατόρθωσαν να καταγράψουν το περίεργο φαινόμενο με κάμερες και αμέσως έτρεξαν να το δείξουν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, πολλοί από αυτούς πιστεύουν ότι αυτά τα γεγονοτα προέρχονται από εξωγήινα διαστημόπλοια!

Η Κολομβία δεν ήταν το μοναδικό μέρος που παρατηρήθηκαν αυτά τα παράξενα γεγονοτα ,υπηρξαν μαρτυριες και από την Κόστα Ρίκα που είδαν αυτά τα παράξενα γεγονότα να συμβαινουν στις 17 Σεπτεμβρίου, τότε είδαν πολλά σύννεφα με διάφορα χρώματα και όλοι αναρωτιόντουσαν τι συμβαίνει!

Ξανα και σε αυτη την περιπτωση οι κάτοικοι πηγαν στα κοινωνικά μέσα δικτυωσης για να δημοσιεύσουν το περίεργο θέαμα που ειδαν στον ουρανό.

Μερικοι άνθρωποι πίστεψαν ότι ήρθε το τέλος του κόσμου επηρεαζόμενοι από διάφορες προφητείες και σημάδια στον ουρανό… βομβαρδισεμνοι από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που τους μπουκωσαν με ψευδη πληροφορηση για το τέλος του κόσμου !

Ακόμα σύννεφα με δυνατες βροντές και κεραυνούς γνωστά ως σύννεφα κούμουλοcumulonimbus παρατηρήθηκαν στη Βενεζουέλα στις 25 Σεπτεμβρίου 2017 και εκεί οι κάτοικοι φοβήθηκαν πιστεύοντας ότι έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος στον ουρανό και ότι εξωγήινα διαστημόπλοια προσγειώνονται!

Ετσι λοιπόν είχαμε Κολομβία, Βενεζουέλα την Κόστα Ρίκα ξαφνικά να έχουν όλοι την εντύπωση και το φόβο ότι κάποια καιρικα ισχυρά φαινόμενα με κεραυνούς και περίεργα σύννεφα ηταν μία μάχη και μια επίσκεψη από εξωγήινους!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *