Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:04 - 26/09/2017

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο νεοφιλελευθερισμός φέρνει την ακροδεξιά

Το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2017 στη Γερμανία θα καταγραφεί ως το πλέον κοσμοϊστορικό εκλογικό αποτέλεσμα για την νεώτερη Γερμανία αλλά και για τον υπόλοιπο “πολιτισμένο” Κόσμο! Και τούτο γιατί, δεν είναι τόσο ότι το κόμμα της Άγκελας Μέρκελ υπέστη πτώση των προηγούμενων εκλογικών της ποσοστών κατά 8%, δεν είναι τόσο ο συνεχιζόμενος καταποντισμός των Σοσιαλιστών (-5%), δεν είναι τόσο ότι η αριστερά και οι “πράσινοι” ανέβηκαν κατά μισή ποσοστιαία μονάδα μόνο, είναι το γεγονός της μεγάλης ανόδου της ακροαριστεράς που από το προηγούμενο ποσοστό της (4,7%) έφθασε στο εξωπραγματικό 12,6%! Έτσι, ο ίδιος λαός που έφερε στην Εξουσία το κόμμα του Χίτλερ με όλες τις καταστροφικές συνέπειες για τον Πλανήτη, επιλέγει σήμερα να ανδρώσει και πάλι το Ναζισμό στη Γερμανία! Και για πρώτη φορά οι Ναζιστές, από το 1949 και το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου μπαίνουν στη γερμανική Βουλή με 90 Βουλευτές, καταλαμβάνοντας την Τρίτη θέση σε αυτήν!

Που το κόμμα AfD δεν έχει καμιά σχέση με άλλη ακροδεξιά, άλλης ευρωπαϊκής χώρας! Αυτή η ακροδεξιά είναι μετενσαρκωμένη ο Χίτλερ, η Γκεστάπο και τα SS! Δηλαδή, οι “δαίμονες” του παρελθόντος που επιστρέφουν! Γι΄ αυτό, αυτό το αποτέλεσμα από μόνο του προκαλεί ισχυρό ΣΟΚ για όλους τους ανυποψίαστους!

Όχι όμως για μας τους υποψιασμένους, που επί σειρά ετών γράφουμε πως ο νεοφιλελευθερισμός σκοτώνει τη Δημοκρατία και ανασταίνει την άκρα δεξιά, εν πολλοίς το Ναζισμό!

Τον οποίο νεοφιλελευθερισμό πρεσβεύουν όλα τα κοινοβουλευτικά μας κόμματα πλην “Χρυσής Αυγής” (αυτή έχει άλλα κουσούρια που δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα αναλύσουμε)!

Αυτός ο νεοφιλελευθερισμός είναι ο πρεσβευτής της ακραίας λαθρομετανάστευσης και της “εισαγωγής” του Ισλάμ στις Ευρωπαϊκές χώρες! Που χρησιμοποίησαν αυτόν τον αντιευρωπαϊκό προσανατολισμό οι Ναζιστές της Γερμανίας για να τριπλασιάσουν τα εκλογικά τους ποσοστά!

Ωστόσο, είναι αντίθετοι και με την συμμετοχή της Γερμανίας στην Ευρωζώνη και το ευρώ! Ζητούν να μην συνεχιστεί ο εξισλαμισμός της Δύσης! Ζητούν την επαναφορά των συνοριακών ελέγχων! Ζητούν να σταματήσει η χρηματοδότηση των μουσουλμανικών τεμενών και να απαγορευτεί να κυκλοφορούν οι μουσουλμάνες με μπούργκες στη Γερμανία!

Άραγε, έλαβαν αυτό το μήνυμα τα πολιτικά κόμματα της Πατρίδος μας;

Τα οποία θέλουν να κατασκευάσουν Τζαμιά στην Αθήνα; Τα οποία αποχριστιανοποιούν τον Έλληνα με τις αποφάσεις τους; Τα οποία κατασκευάζουν μουσουλμανικά χωριά στην ελληνική Επικράτεια;

Ας ανοίξουν τα μάτια τους όσο είναι ακόμα νωρίς και ας αλλάξουν πλεύση! Μην τα έχουν κλειστά, ωσάν τους Ευρωπαίους πολιτικούς που παρά τα τρομοκρατικά – ισλαμικά – τζιχαντιστικά – εγκληματικά χτυπήματα που δέχονται οι λαοί τους, εκείνοι εξακολουθούν την ίδια νεοφιλελεύθερη πολιτική τους!!

Να αναγκασθεί να μιλήσει ο Πάνος Ξυνής

Σήμερα 26 Σεπτεμβρίου 2017 τελειώνουν τα ψέματα! Έφθασε η ώρα να καταθέσουν οι νυν και πρώην εργαζόμενοι στη Siemens στη δίκη των “μαύρων ταμείων της” που διεξάγεται σε αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων!

Αναμένεται λοιπόν, να ξεκινήσει την κατάθεσή του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens, που διαδέχθηκε τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, κ. Πάνος Ξυνής! Θα προσπαθήσει το δικαστήριο να φέρει στο φως τα όσα πολλά και άγνωστα για το Πανελλήνιο, γνωρίζει ο κ. Ξυνής;; Θα μας απαντήσει ο κ. Ξυνής, για το πώς επί της δικής του Προεδρίας αποκεφαλίστηκαν δεκάδες – εκατοντάδες εργαζόμενοι, καταπατώντας ο ίδιος και η εταιρεία του τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό που υπέγραψαν;;

Δεν φέρει ο κ. Ξυνής ποινικές ευθύνες για όσα φέραμε σε γνώση των πάντων, την Κυριακή στην Ελεύθερη Ώρα, δηλαδή για την μεθόδευση των απολύσεων εργαζομένων στη Siemens;;

Επανέρχονται οι τουρκολάγνοι του …χρήματος

Μπορεί οι τηλεθεατές να γύρισαν την πλάτη στις τουρκικές σειρές κατά την περασμένη σεζόν, όπως προκύπτει από τις… χαμηλές πτήσεις που σημείωσαν  σύμφωνα με έγκυρα στοιχεία, ωστόσο τα βοθροκάναλα του Συστήματος επανέρχονται δριμύτερα, προαναγγέλλοντας νέες τουρκικές σειρές! Προσπαθούν απεγνωσμένα να αλώσουν το Εθνικό φρόνημα των Ελλήνων! Προσπαθούν να μας γυρίσουν στην εποχή της τουρκοκρατίας! Προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι ωφέλιμος ο ραγιαδισμός! Δυστυχώς, είναι ταγμένοι στο βωμό του χρήματος! Όχι εκείνου του χρήματος που θα βγάλουν τα κανάλια τους από τις διαφημίσεις κατά την προβολή των τουρκο-σήριαλ, αλλά εκείνου που παίρνουν κάτω από το τραπέζι για την απεθνοποίηση και αποχριστιανισμό του Έλληνα! Δηλαδή, της μεθόδου που έκανε τη ναζιστική δεξιά τρίτο κόμμα στην Γερμανία!! Γι΄ αυτό, γυρίστε τους την πλάτη! Μην τους βλέπετε!!

Άχρηστοι και ανίκανοι

Την Κυριακή διεξήχθη στο ΟΑΚΑ το ποδοσφαιρικό ντέρμπι των ομάδων ΑΕΚ και Ολυμπιακού! Τον πολύ ενδιαφέροντα αγώνα τον παρακολούθησαν περί τους 40 χιλιάδες φίλαθλοι και η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη για έναν τόσο κρίσιμο βαθμολογικά αγώνα!

Ωστόσο, η Αστυνομία έκανε πάλι το “θεάρεστο” έργο της! Από τις αρχές του β΄ ημιχρόνου, όλοι στο ΟΑΚΑ άκουγαν να σκάνε κροτίδες έξω από το γήπεδο και δεν γνώριζαν την αιτία! Από κάποιο σημείο και μετά η ατμόσφαιρα δηλητηριάστηκε από δακρυγόνα που προφανώς πέταξε στον αέρα η Αστυνομία! Έτσι, στο 68΄ λεπτό ο διαιτητής του αγώνα τον διέκοψε, στέλνοντας διαιτητές και παίχτες στα αποδυτήρια μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα! Και καλά αυτοί μπήκαν στα αποδυτήρια για να προφυλαχτούν! Όμως, οι 40 χιλιάδες κόσμου, πως έπρεπε να προφυλαχτούν! Όταν, ανάμεσά τους ήταν πάρα πολλά μικρά παιδιά; Από την στιγμή που η μυρωδιά από τα χημικά της Αστυνομίας ήταν αποπνικτική;

Ποιος θα αναλάβει και θα ξηλώσει αυτόν που έδωσε την εντολή της χρήσης των χημικών;

Θα μπορέσει κάποτε αυτό το κράτος – το μόνο στην Ευρώπη που αδυνατεί – να διεξάγει ομαλά έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;

Πότε άχρηστοι πολιτικοί θα αναλάβετε τις ευθύνες σας προστατεύοντας τον πολίτη;;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε