Εκτοξεύσεις πυραύλων 9/23 Αυτή την ανάλυση του I pet goat πρέπει να την δεις ..!
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
· Κατοχικά Νέα

Εκτοξεύσεις πυραύλων 9/23 Αυτή την ανάλυση του I pet goat πρέπει να την δεις ..!
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ
Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις
Ο καθενας με την τρελα του… Ξεκολατε…
Στο I PET GOAT II, ένας τύπος που πνιγόταν στο νερό είχε τατουάζ στο μπράτσο τη λέξη Juanita Bay. Κρατούσε σφυρί και δρεπάνι, συμβολίζοντας τη Βόρεια Κορέα! Το Juanita Bay βρίσκεται στην Ουάσινγκτον. Αν τραβήξεις στο χάρτη μια ευθεία γραμμή, η Juanita Bay είναι το πιο κοντινό μέρος της Αμερικής για να χτυπήσουν οι Βορειοκορεάτες!!! Μόλις χτυπήσουν το Juanita Bay, θα πνίξουν τον κόσμο εκεί με τσουνάμι και πυρηνικά! Όμως το ίδιο θα συμβεί και πίσω στην Βόρεια Κορέα, μετά από την αντεπίθεση των ΗΠΑ. Άρα θα πνιγούν μετά και οι φέροντες το Κρόνιο Σφυρί και Δρεπάνι.
http://www.fubiz.net/wp-content/uploads/2012/06/I-pet-goat-II2.jpg
Εγώ πάντως εντόπισα την Αλίκη στο παρακάτω μουσικό βίντεο… Η Αλίκη είναι εδώ…
https://www.youtube.com/watch?v=ckTkBY6t2Dc
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΙΚΗ:
https://youtu.be/IOZ6ptqcbUc
Σήμερα κάπου 7η ωρα το πρωσταση μέτρο Αττικής…. Κύρια εμφανίσιμη… Με κάτι σαν φούστα που μοιάζει με μακρια μπλούζα… Που θυμίζει εμφάνιση ομάδας… Αμερικανικου ποδοσφαίρου το όλο δηλαδή μια μίνι φούστα (δεν ξέρω αν φορούσε σορτσάκι.. Απο κάτω!!!! Το περίεργο φυσικά δεν είναι η μίνι φούστα αλλά ο τεράστιος αριθμός οου είχε. Ακριβως ηταν το 23…και είχε και όνομα πανω απο τον αριθμό.. Το όνομα αυτού Chaos!!!! Αληθινό περιστατικό!!!
Δηλαδη ρε μανιατη ..αφου επιμενεις να θες να το παιζεις οτι δεν καταλαβαινεις και κοιτας παντα αλλου … Αρα να στο παιξω τωρα και εγω τρελιτσα … ολατα σημαδια και οι κωδικες που βλεπεις ειναι ΑΝΕΥ σημασιας για το οτι σου ελεγχουν την ζωη αλλα το βοδι στο χωραφι η το αλογο στο αλωνι ειναι ποιο σοβαρο να ασχοληθουν ολοι; .. Να μην ασχοληθουν με τιποτα αλλο και να περιμενουν την προφητεια; ..Ολα τα αλλα ειναι για πεταμα; Φτανει να υπαρχει μεσα ιερατειο και πιστη και χριστος για να ειναι για σενα κατι το οποιο μπορει να σε ξεστραβωσει; ..Ελεος κυρια μου το δογμα σας με κουρασε πολυ
Δεν ξέρω γιατί εσείς τα “τσακάλια” εδώ μέσα δεν έχετε δει ακόμα το αυτονόητο. Πάτε μόνο σε ημερομηνία. Αλλά σας πληροφορώ ότι το 239 αντιστοιχεί σε ισότοπο του πλουτωνίου που χρησιμοποιείται για την παραγωγή πυρηνικών όπλων.