Διαφημίσεις

Νίκο καλημέρα,

διάβασα το άρθρo  “οντως βγαλατε λαγο !!!..Εμαιλ αναγνώστη μας ..” καθώς και τα σχόλια..
Εγώ είμαι άσχετη από τέτοια θέματα τεχνικά όμως έχω δει με τα μάτια μου να συμβαίνει και είμαι σίγουρη ότι μπορούν να το κάνουν.
 
Το τελευταίο διάστημα με παρακολουθεί μία γιατρός ολιστικής και εναλλακτικής ιατρικής για κάποιο πρόβλημα υγείας που έχω η οποία είναι μία επιστήμονας με πολλές σπουδές και γνώσεις (ψυχολογία, ιατρική, φυσική και άλλα που δεν θυμαμαι ακριβώς) βρισκόταν σε πανεπιστήμιο της ρωσσίας για αρκετά χρόνια και λόγω του ότι ήταν από τους πιο διακεκριμένους επιστήμονες της είχε δοθεί πρόσβαση σε βιβλία έρευνες κτλ από τις υπηρεσίες εκεί ξέρεις.. που λίγοι έχουν. Όταν κατάλαβε γιατί την προορίζουν πήρε όση γνώση μπορούσε και έφυγε από τη χώρα, μου έχει πει διάφορα που δεν είναι της παρούσης και μάλιστα συνεργάτες της του ίδιου επιπέδου με εκείνη που έμειναν εκεί δεν ζουν πια….
Μου έχει πει για τα ψυχοτρονικά όπλα που χρησιμοποιούν εναντίων μας και πως επηράζουν τη σκέψη μας. εάν μπορούν να κάνουν αυτό δεν μπορούν να χαλάσουν έναν υπολογιστή???
 
Μια δυο μέρες πριν ανεβάσεις το άρθρο http://katohika.gr/diethni/kosmosfaires-rosias/  μου είχε δείξει video που είχε τραβήξει η ίδια στο σπίτι της με κάτι φωτεινές  σφαίρες να προσπαθούν να την χτυπήσουν στο σώμα… Εκείνη μου είπε ότι ξέρει με τι πρέπει να καλύψει τις επιφάνειες που στοχεύουν με αυτή την ακτινοβολία και το είχε κάνει στα πόδια της.
Μετά διάβασα και το άρθρο σου και έπαθα λίγο πλάκα. της το έστειλα να το διαβάσει και μου είπε ότι έτσι έχουν τα πράγματα.
Μία άλλη φορά που είμασταν μαζί, ακούσαμε κάτι θορύβους από τον επάνω όροφο, σαν να μεταφέρουν φιάλες υγραερίου και μου λέει ώχ πάλι θα αρχίσουν τα δικά τους…. (θεωρεί ότι είναι πράκτορες). Φοράει ένα καλώδιο στο αριστερό της αυτί και πριν προλάβω να τη ρωτήσω τι εννοεί νιώθω έναν έντονο θόρυβο στο αριστερό μου αυτί και να βουλώνει, της το λέω και μου φτιάχνει ένα αντίστοιχο καλώδιο να το βάλω. Της λέω ότι μάλλον θα είναι από τις βουτιές στη θάλασσα ο πόνος και ο θόρυβος που νιώθω αλλά μόλις το έβαλα μετά από από κάποια λεπτά πέρασε και ο θόρυβος και το μπούκωμα που ένιωθα. Μου είπε ότι αν ήταν από τη θάλασσα δεν θα μου είχε περάσει και ότι με αυτό τον τρόπο τους ξεγελάμε… δεν τα πολυκατάλαβα, κάτι με την ιδιότητα του χαλκού κτλ.
Χτυπάνε λέει τις γυναίκες στο αριστερό και τους άνδρες στο δεξί αυτί. Έχει να κάνει με τις θυληκές και αρσενικές ορμόνες- ουσίες, επηρεάζοντας γεννητικές και σεξουαλικές ιδιότητες και διαδικασίες του ανθρώπινου οργανισμού.
Τέλος πάντων για να μη το κουράζω, δεν ξέρω τι λένε οι τεχνικοί που σχολιάζουν στο άρθρο σου σίγουρα η γνώση τους είναι αρκετά περιορισμένη (όση τους αφήνουν να έχουν…) αλλά προφανώς και μπορούν να το κάνουν και αυτό και πολύ χειρότερα πράγματα… Έχω και άλλα παραδείγματα από την δική μου εμπειρία που δεν χρειάζεται τώρα να αναφέρω .
Επίσης πρώην συνάδελφος που η αδερφή του δουλεύει στη νασα του είχει πει ότι μπορεί μέσω δορυφόρου να τον παρακολοθεί ακόμη και στην τουαλέτα και να του στείλει και φωτογραφία χαχαχα άρα δεν μπορούν να χτυπήσουν ότιδήποτε θέλουν από οποιαδήποτε απόσταση?
Για να κλείσω, η γιατρός που με παρακολουθεί θεωρεί τους ρώσους από τους χειρότερους λαούς (και γω ποτέ δεν τους συμπαθούσα χωρίς να έχω κάποιο λόγο) και μου είπε ότι οι αμερικάνοι μπροστά τους σε θέματα τεχνολογίας – τεχνογνωσίας είναι νηπιαγωγείο 🙂
Αυτά
Καλημέρα!
Ευαγγελία


Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Λίγα σχόλια από μία άσχετη…”
  1. δλδ οι υπερεπιστήμονες ασχολούνται με τα κατοχικά και κυνηγάνε τους χρήστες που κάνουν αναδημοσιεύσεις και δεν χτυπάνε τα κατοχικά.
    Με την δύναμη που λέτε ότι έχουν θα μπορούσαν να βγάλουν από την μέση τα κατοχικά και όλοι να τα θυμούνται σαν μια ανάμνηση μακρινή. Αλλά ΟΧΙ αυτοί προτιμούν να κυνηγάνε τους αναγνώστες αντί για την πηγή.
    Δεν μου φαίνεται τόσο λογικό να επιλέγουν πολλούς στόχους αντί για ένα και μοναδικό.

  2. Ο/Η ΝΟΘΟΣ ΒΛΑΣΤΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ λέει:

    Ρε τι γινεται …εχω μενει τελικα ορεσιβιος και παμπονηρος και εχω χασει την ”προοδο”του πλανητη. Ειναι γεγονος οτι εχω κατακατση σαν ανθρωπος της απω ανατολης αλλα την εποχη της Ρωμαικης κυριαρχιας και πολιτισμου!!!!!

    1. Κ ΜΕ ΚΑΚΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ….! ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΛΟΣ ΠΟΥ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ Κ Ο ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΙΨΙΟΥ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΕΝΟΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ NCA !! ME ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΚΚΑΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ!!ΕΞΑΛΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΤΡΙΞ ΣΤΗΝ ΦΛΑΤ ΓΗ ……………. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???????????????

  3. Η πλάκα ειναι ότι μπαίνουν οι μαλακες στο κατοχικά να κράξουν….ρε ζώα γιατί δεν ενημερώνεστε απο το protothema???xaxaxa

  4. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΑΣΑ ΚΑΙ KGB;ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

  5. ενα σου λεω αγαπητηΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΡΩΣΙΔΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ …..ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΟΥ ΛΕς ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΒΟΥΙΖΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΡΑΔΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙς ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑ ΑΑΛΑ ΠΟΛΛΑ ,,,ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΛΠ..ΕΠΙΣΗς ΑΜΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ,ΚΛΠ,,,,,ΠΗΓΑΙΝΕς ΝΑ ΠΕΙς ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΟΔΟΜΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΑΠΟΡΟΦΥΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟς ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ….ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ,,,ΑΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΙΠΙΛΑΕΙ Η ΡΩΣΙΔΑ …Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟς Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟς Ο ΠΑΛΙΟς ΚΑΘΕ 4 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,,,ΟΙ ΣΥΧΡΟΝΟΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ,,Ο ΔΙΚΟ ΜΑς ΠΟΥ ΣΤΗΛΑΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΘΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΠΑΝΤΕς ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΣΟΥ,,ΑΠΛΑ ΑΜΑ ΕΣΤΙΑΣΘΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑς ΕΠΙΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ,,,,,ΕΔΩ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΑ ΚΡΥΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,,,,ΓΙΑΥΤΟ ΑΜΑ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΤΟΥς ΠΙΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥς ΜΑΤΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥς ΛΟΓΟΥς ,,,,ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΤΑ ΛΕΕΙ Η ΡΩΣΙΔΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΤΕΙς ΠΟΛΥΥΥΥ ΠΙΣΩ ,,,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ 100 ΜΕΤΡΩΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙς ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟς ςΑΝ ΧΡΩΣΤΑς ΚΑΙ ΠΟΥ,,,,ΠΟΙΟς ΕΙΣΑΙ ΚΛΠ,,,,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *