Διαφημίσεις

Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει, η 8χρονη Ευαγγελία και η οικογένεια της, με την μικρή να πρέπει να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο της Αγγλίας, καθώς έχει επιθηλιακό όγκο Wilms.

Ο πατέρας της 8χρονης, κάνει έκκληση προς όλους τους Χανιώτες, να βοηθήσουν όσο μπορούν από το υστέρημα τους, ώστε η 8χρονη Ευαγγελία να συνεχίσει να ονειρεύεται.

Υπενθυμίζεται ότι η μικρή, διαγνώστηκε με επιθηλιακό όγκο Wilms τον Φεβρουάριο του 2016.

Έκανε τις πρώτες θεραπείες σε Νοσοκομείο της Κρήτης και χειρουργήθηκε στην Αθήνα. Μετά από υποτροπή  οι γονείς αποφάσισαν να μεταβούν σε Νοσοκομείο της Αγγλίας Harley Street Clinic.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή στις 17.30 το απόγευμα στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, πραγματοποιείται ποδοσφαιρικός αγώνας, όπου θα βρίσκεται ένα κουτί για την στήριξη της οικογένειας (δείτε εδώ).


zarpanews



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Η δραματική έκκληση του πατέρα της 8χρονης Χανιώτισσας . Ραγίζει καρδιές το μήνυμά του… Video”
  1. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΛΗΓΕΣ…ΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΟΠΟΣ ΣΑΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ …ΑΝΘΙΖΕΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΑΔΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΙ …ΤΣΑΚΙΖΕΣΑΙ Ε ΚΑΙ… ΦΤΟΥ ΚΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΡΧΗ….ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΥΛΙΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ…ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ…ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ…ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΩΣ ΑΔΕΡΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ…ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΟΜΩΣ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. Ευχομαι με ολη μου την καρδα να γινει καλα η μικρη και να ζησει μια φυσιολογικη ζωη. Λιγο ασχετο αλλα εχει αντιμετωπισει κανενας σας εμβοες και αν τις ξεπερασε με ποιον τροπο;; Ας απαντησει καποιος γιατι οι γιατροι πετανε χαρταετο στο προβλημα μου που ειναι ανυποφορο.

    1. Μόνο με αποτοξίνωση επανέρχονται όλες οι λειτουργίες στην φυσιολογική τους βάση. Κάθε τι παράταιρο που υπάρχει μέσα στο σώμα τις εμποδίζει (τις λειτουργίες), να εκδηλωθούν με τον τρόπο που έχουν οριστεί από την φύση. Όλες αυτές οι ουσίες-δηλητήρια (τοξίνες, αέρια, βαριά μέταλλα) και τα μικρόβια που πολλαπλασιάζονται σε αυτό το περιβάλλον (παράγοντας τα δικά τους δηλητήρια), κολλάνε σαν βδέλλες πάνω στο ακουστικό νεύρο και δημιουργούν παράσιτα, που εκδηλώνονται σαν εμβοές.
      Βαθύς καθαρισμός- αποτοξίνωση να απομακρυνθούν όλες αυτές οι ξένες προς το σώμα ουσίες και οι εμβοές θα εξαφανιστούν .
      Δύο εβδομάδες μόνο με σταφύλια-όση ποσότητα τραβάει ή όρεξη, θα κάνουν το θαύμα σε κάθε επίπεδο-θα καθαρίσει παντελώς το έντερο και θα επανέλθει η φυσιολογική χλωρίδα, θα φύγουν τα άλατα από τις αρθρώσεις, θα ξαναγυρίσει ο βαθύς ύπνος που αναπλάθει και ξεκουράζει, θα σταματήσει το νευρικό σύστημα να χτυπιέται αλύπητα από κάθε λογής δηλητήρια που στέλνουν στον νου εκατομμύρια συναγερμούς και πληροφορίες και θα ησυχάσει, τα μικρόβια θα εξαφανιστούν αφού δεν θα έχουν να τραφούν και η ευεξία και η χαρά θα ξαναγυρίσει αφού η παραγωγή της σεροτονίνης και των ορμονών της ευδαιμονίας θα γίνεται απρόσκοπτα.

      1. Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Έχεις/είχες το ίδιο πρόβλημα και το αντιμετώπισες με αυτό τον τρόπο;;; Θα το δοκιμάσω πάντως γιατί πάντα ήθελα να κάνω μια αποτοξίνωση και ποτέ μου δεν έκανα γιατί δεν ήξερα τι κατάλληλες μεθόδους.

  3. Μακαρι να γινει καλα το παιδακι.Χρειαζομαστε και στη γη αγγελουδια Θεε μου!Θα βοηθησουμε οσο μπορουμε.Με οποιο τροπο μπορουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *