Διαφημίσεις

ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΑ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΕΙΑ ”ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”, ”ΛΑ.Ο.Σ” (ΝΥΝ ”ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ”), ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α, ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΣΤΑ ”ΚΑΤΟΧΙΚΑ. GR”. ΗΘΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.

ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΕΙΟ ΕΝΑ : ”ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”. ΑΦΗΓΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ ΠΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α Γ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ : ” ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΓΕΣ . Ο ΤΟΤΕ ΑΝΘ/ΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ. Η ”ΕΣΑ” ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΜΠΗΚΕ ΕΞΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΚΛΩΤΣΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ”CIA” ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ. ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ , ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ”ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΗΣ ”CIA” ”.

ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α :

Ο ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ”CIA” , ΒΡΥΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ : ”ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ (ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ) , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΔΕΥΕΤΑΙ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ”ΜΑΡΤΥΡΕΣ” ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ )”.
ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ” CIA” ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΩΝ. ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, Η Ο.Ε.Α ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ”CIA” ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ”ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΟΠΩΣ ΤΟ ….ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΕΙ ΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017.

ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΕΙΟ ΔΥΟ : ”ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ” (ΠΡΩΗΝ ΛΑ.Ο.Σ) ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ”INTELLIGENCE SERVICE” KARA-JAFFERI. ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ KARA-JAFFERI , ΩΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣΤΡΩΠΙΑΣ ΜΕ ΠΟΡΝΕΣ , ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο KARA-JAFFERI ΕΞΕΔΙΔΕ ΕΠ’ ΑΜΟΙΒΗ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΩΣΤΕ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΡΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (ΙΔΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ”PEGGING” KAI ”GROUPE SEX” ΣΤΟ GOOGLE), ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΔΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
Ο KARA-JAFFERI ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ”INTELLIGENCE SERVICE” ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΓΙΑ ”ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ”, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ”ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ”, Η Ο.Ε.Α ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ”ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣΤΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ” ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ KARA-JAFFERI .

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α, ΒΟΛΟΣ 28/8/2017.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

97 σχόλια στο “ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΑ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΕΙΑ ”ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”, ”ΛΑ.Ο.Σ” (ΝΥΝ ”ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ”), ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α, ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΣΤΑ ”ΚΑΤΟΧΙΚΑ. GR”. ΗΘΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α”
  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡ. ΓΙΑΝΝΗ;ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΕΣ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΖΑΒΑ;ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ;

    1. Όχι αδερφέ βάστα, δεν θα μας πει αυτός, Εμείς θα του πούμε και θα ξεκινήσω πρώτος.

  2. Το βιντεάκι που θα δείτε, το πήραμε από την χθεσινή (Πέμπτη 3-12-09) εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του στον «Αντέννα». Κορυφαίο βίντεο της Πέμπτης ανεκήρυξαν το βιντεάκι που θα δείτε και είναι ένα απόσπασμα από την καθημερινή πρωινή εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου στο «Τηλεάστυ». Η Μπεκατώρου (που είναι η αγαπημένη δημοσιογράφος της συζύγου του Γιώργου Καρατζαφέρη, Βένης, και δουλεύει 18 χρόνια στο Καρατζαφεροκάναλο), φιλοξενεί την γνωστή τραγουδίστρια σκυλάδικων, Έλενα Βέντη, και γίνεται το «έλα να δείς». Είναι όντως απερίγραπτα αυτά που θα δείτε: Κυριαρχεί το φτηνό γούστο, το χυδαίο σέξ και γενικά η πουτανιά στην χειρότερή της μορφή. Αυτό είναι το ήθος του Καναλιού του Καρατζαφέρη κι αυτό έχουν αρχίσει να το καταλαβαίνουν όλοι πλέον, γι΄ αυτό το «δούλεμα» στο Λάος πάει σύννεφο… Αξίζει να δείτε αυτό το βίντεο, για να καταλάβετε σε τί είδους βάραθρο χυδαιότητος θα μάς οδηγήσει ο Καρατζαφέρης, αν ποτέ γίνει συγκυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία, και κυβερνήσει την Ελλάδα, όπως είναι το όνειρό του…
    ΒΙΝΤΕΟ (ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!) : youtube.com/watch?v=Oy05Roq0W7I

    1. Ρε μεγάλε ξέρεις τι μου΄κανες;;;
      Πήγα στο videακι και κόλησα με τα αποσπάσματα των Ραδιοαρβύλα.
      Ι ώρα έφαγα!!!!!!!!

  3. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ »ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΟΠΩΣ ΤΟ ….ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ.. Μα μέχρι και γω ανατρίχιασα από την τόσο ωμή βία των μελών της ΧΑ προς τα λαθροσκουπίδια, το γύρισμα των άδειων χαρτοκιβωτίων ξεπερνάει και τα εγκλήματα των μπολσεβίκων κατά της ανθρωπότητας, κάνει τους ISIS να φαίνονται γατάκια. Αν τελείωσες μην σε κρατάμε άλλο, άντε και συ πίσω στο σανό σου. Πλέον το κατοχύρωσες, αν θέλω να γελάω θα μπαίνω να σε διαβάζω.

  4. To ίδιο κάνουν και με τους (δικούς τους) αριστερούς για τις ισσορροπίες μεταξύ των πρακτόρων τους. Το ίδιο και με εσένα του εβραιογερμανικού και τουρκικού κεμαλικού κεντρώου χώρου.

  5. “ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ »ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΟΠΩΣ ΤΟ ….ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ”

    Μάθε ρε καραγιώργαινα να γράφεις σωστά και με τον νόμο. Οι πάγκοι των λαθρομεταναστών είναι παράνομοι. Μπορεί σαν ενέργεια να είναι σε σχέση με την ομηρία της χώρας πολιτικά προκλητική και σφάλουσα, αλλά η βιαιοπραγία ως παράβαση είναι ξεχωριστή σε σχέση με τους παράνομους πάγκους άνευ άδειας των κατά πλειοψηφία παράνομων μεταναστών.

  6. ακομα ελευθερς κυκλοφρει αυτος ο ΟΕΑσ?? κατι αουγεται οτι ειαι πρακτορας της σια της τουρκιας και της τουρκαλβανιας…..

    1. Η Καταχρηστική μονομερή ενασχόλησις με τον Καρατζαφέρη και τη χρυσή αυγή μαρτυρά ακροαριστερά, αριστερούς γιατρούς και δικηγόρους, μημονιακούς τεχνοκράτες τους οποίους διαφημίζει κίολας… cia μιτ, εβραϊκές οργανώσεις όσο πάει όλο και περισσότερο αποδεδειγμένα.

      Ποτέ πολιτικά δεν συμπάθησα τον Καρατζαφέρη ούτε θεωρώ επαρκή τη Χρυσή αυγή. Αλλά η αριστερίζουσά εμμονή και η καταδίκη προπαντως και μόνο του “κακού” εθνικισμού με προκάλυμμα έναν δήθεν μεταφυσικό αντιεβραϊσμό για να θολώνει τα νερά, να λείπει…πολιτικα ή “διαγαξιακά”.

      1. ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΟΕΑ!! ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΟΕΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…
        ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΔΗΘΕΝ “ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ” ΚΟΜΜΑΤΑ (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ + ΚΑΡΑΦΥΡΕΡ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΔΥΝΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ (ΡΩΣΙΑ – ΣΙΙΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ 888) ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΪΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666.
        ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ..
        ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ+ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ 50% ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΟΙ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΔΗΘΕΝ “ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ” ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ(ΔΙΑΒΑΖΕ: ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ) ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟ “ΝΑΤΟ” ΚΑΙ Η ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΩΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ “ΝΑΤΟ” ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΝΟΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ 888…
        ΠΡΙΝ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ 888(ΚΙΝΑ) VS 666(ΕΛΛΑΣ) ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ…ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ!!!!
        Ή ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ…ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ Η “ΚΑΚΙΑ” ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΣΟΥΠΑ!!!!

        1. “ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΩΣ ΣΗΜΑΙΑ, Η ΘΕΑ ΤΗΣ COLUMPIA – ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ, ΤΗ ΘΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ” ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΣΥΝΕΝΩΘΗΚΕ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΤΟΤΕΜΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

          ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΕ, ΠΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΖΗΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΕΝΩ Η ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΚΕΜΑΛΟΓΑΛΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΤΑΤΟΥΡΚ ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΜΙΡΑΜΙΔΟΣ – ΚΥΒΕΛΗΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

          ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΒΑΤΗΡΑ – ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΜΙΚΡΟΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΗΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ Η ΣΥΝΟMΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΟΠΟΥ Η “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” ΘΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΕΜΑΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗ – ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ Ή ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΗΞΗ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΔΟΜΗΣ (ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ) ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΕ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” ΟΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ή ΚΑΙ ΤΟ «ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ», ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ.

          ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΤΟ “ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ” ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ “ΜΑΤΙΩΝ” ΤΗΣ ΘΕΑΣ (ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ).

          ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ.
          Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΟΥΡΚΟΚΕΜΑΛΙΚΗΣ ΕΚΔΟΧΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΗΝΩΜΕΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» Ή ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΚΕΜΑΛ ΑΤΤΑΤΟΥΡΚ ΛΑΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΕΑΣ», ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΔΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝ-ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.

          ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η «ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΕΑΔΩΝ», Ή Η ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΟΛΙΚΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ” (ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟ – ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

          ΕΑΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΡΑΜΑ «ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΝΟΣ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΙΔΙΟΤΥΠΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΗ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ “ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ” ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.

          ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.

          ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΔΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΣΤΙΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΜΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑΪΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΔΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑΣ.
          ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΓΕΩΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ «ΚΑΘΟΔΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ» ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΥΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ «ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ» ΤΟΥ «ΣΕΙΡΙΟΥ» ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ «ΠΑΡΘΕΝΟΥ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.

          Η «ΑΝΑΒΙΩΣΗ» ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ Ή ΤΟΥ ΒΑΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ – ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΡΟΒΙΓΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΙΜΗ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΓΕΑΔΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟΛΥΤΑ.

          ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ» ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΕΙ ΤΟ ΑΣΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΙΕΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΡΙΣΤΡΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΤΙΣ ΘΗΛΥΚΕΣ «ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ» ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ “ΠΑΡΘΕΝΟΥ” ΙΣΙΔΟΣ – ΣΕΜΙΡΑΜΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΥΙΟΥ ΤΗΣ ΩΡΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΑΛΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΚΡΑ–ΑΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ «ΑΡΙΩΝ» ΑΜΑΖΟΝΩΝ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΥΘΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΥΡΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΟΪΣΡΑΗΛΙΝΗ ΘΕΩΡΕΙΑ.
          Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΛΑΒΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ, ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΚ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΩΜΑΖΟΜΑΤΟΣ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΣ ΕΝΔΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΠΟΙΕΣ ΔΟΜΕΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΥΛΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ (FYROM).

          ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΒΑΣΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΤΡΕΥΟΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΜΕΣΣΙΑΣ ΛΥΤΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΘΕΟΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. Ο ΛΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

          ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΕΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΜΕ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΠΩΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΥΣ ΔΟΜΙΚΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΚΙΑΓΡΑΦOYN ΤΗ “ΝΕΑ ΤΡΟΙΑ”.
          ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ ΑΝΑΘΕΡΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΜΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΟΪΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΘΕΩΡΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΙΕΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑΣ” ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ.

          ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΘΑ ΠΡΟΔΙΔΑΝ ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ MIA ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ «ΙΣΡΑΗΛΟΣΑΞΟΝΙΚΗ» Ή «ΑΓΓΛΟΪΣΡΑΗΛΙΝΗ» ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΗΣ «ΟΥΡΙΑΝΙΚΗΣ ΟΜΟΕΘΝΙΑΣ».

          “ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ ΤΟΤΕΜ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΪΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ή ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΥΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΡΦΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΕΣ.”

          “ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΜΕΝΟ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΙΤΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΗΛΙΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΥΓΗΣ» ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

          ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ, ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ Η ΤΕΛΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ ΑΛΛΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΤΕΙΛΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΩΣΤΟΣΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΧΟΡΗΒ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΟ ΥΨΩΜΕΝΟ ΟΦΙ ΤΟΥ ΜΩΗΣΗ, (ΤΟ ΛΕΟΝΤΟΦΙΔΟΜΟΡΦΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ, ΤΟΝ ΙΑΟ SABAO ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΗΛΙΟ).

          ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΗ”

          “ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΥΓΚΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ.”

  7. ΠΟΛΥ ΜΠΑΝΑΛ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟ, ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΙΣ ΣΕΥΧΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ, ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ!!!

  8. 1)Ακόμη δεν μας ενημερωσατε για το περιστατικό με τής συρινες. 2) Βασ Βασ ο παρακευας. 3)Φέρτε το πριόνι ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι δεν κολωνει. 4)Είμαι η Μαλαμο 5)Και τέλος,το έχω ανάγκη πολύ δεν κρατιέμαι. ΑΥΤΑ

    1. ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΗ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ,ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΧΙ Ο,ΤΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ,ΣΟΥΞΟΥ ΜΟΥΞΟΥ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ…ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ.

  9. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ. ΚΥΡΙΕ ΓΚΟΝΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΝΑΙ “ΜΠΟΥΡΔΕΣ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ? ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΝΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

      1. ΑΝ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ “ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΓΑ”. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. “ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ”.

        1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ΘΑ ΤΟΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΩΝΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ;;; ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ;;;; ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ ;;;; ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΛΛΟ.

        2. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΣΩΣΤΑ Η ΕΥΠ;; ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ…
          ΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΑΙΜΑΤΗΡΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΦΡΕΝΟ…ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ …ΤΟ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΚ@ΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ…ΝΟΜΙΖΕΙΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΕΙ, ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΑΦΟΠΛΙΖΟΜΑΣΤΕ…ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΑΠΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (ΣΕ 2 ΦΑΣΕΙΣ)

  10. ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Κ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ !!!!!!!!!!!!!!ΑΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΔΕΙΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΙΚΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΕΚΟΨΑΝ ΟΙ ΕΠΙΔΩΤΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΛΑ!!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ!! ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ Κ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΡΑΞΕΙΣ!!! ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ 74 ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΟΚΑΚΟΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ (ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ) ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΙΑ ΠΑΣΟΚ ΜΙΑ ΝΔ Κ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ Κ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ…..! ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΠΑΣ Κ ΞΥΠΝΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!!

  11. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ!! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ..

  12. που εχει ρε λαθος ο ΟΕΑΣ?……..λεει ψεμματα για τον καρατζαφερη?……δεν τους ειχε ολους καλοδιωμενους…….Δεν θυμαστε τι ελεγε στον Αρη ,Σαλωμη τον ανεβαζε και πεταχτουλη τον κατεβαζε!!!!τα ιδια δεν ελεγε για τον μπουρδα στην υποθεση Ζαχοπουλου?……………….Λεει ψεματα για τον Μιχαλολιακο?….δΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΟΜΑΣΟΝΟΣ,ΑΥΤΟΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ,ο παπαρας ο Καιαδας και δεν ξερω εγω ποιοι αλλοι ειναι εκει?………………ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ?……………………………………………………….ειμαι ο τελευταιος που θα τον υποστηριξω εδω μεσα,αλλα το σωστο να λεγεται!!!….δεν θα σχολιαζα αυτο το αρθρο, αλλα διαβαζω μερικουυς ξινους εδω ,που ζητουν να μην ποσταρει αρθρα του ο ανθρωπος!!!!…………..και κατι αλλους ακροδεξιους που τον λενε κομμουνιστη!!!χαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχχα……..επειδη ειπε ο ανθρωπος πως η χρυση αυγη παιζει μπαλα με την εξεγερση των μουσουλμανων!!!!!!………………….γιατι ρε οταν εδερναν τους μαυρους δεν κανανε πορειες τα μουσουλμανια?……δεν τους ειχαν πατημα τα πρακτορια?……σε μια τετοια πορεια των μαυρων αν ηθελαν οι πραξτωρες θα εκαναν την αθηνα μπουρδελο!!!!………….εδω την κανουν σε πορειες ελληνων δεν θα την εκαναν σε πορειες μουσουλμανων?…………………………………για πειτε μου σε αυτο το αρθρο που λεει μαλακιες.?…σε αυτο και οχι σε αλλα,ετσι?………………..

    1. ΠΑΝΔΑΡΕ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΑΤΙΛΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ!!! ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΕ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ, ΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣ, ΕΛΑ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΩΣΟΥΜΕ!!!
      ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    2. PANDAROS πεσε να σε φανε οι χρυσαυγιτες να γινεις ηρωας…θα σε τιμαει το κουκουε καθε χρονο και ποιος την τυχη σου ρε συ..μεχρι και ο καραγεωργιου θα βαλει τα οπλα νετρινο να καθαρισει για παρτυ σου..μην σου πω οτι και ο κιμ γιον ουν θα ριξει κανα δυο πυραυλους για παρτυ σου…αρχοντας θα εισαι..

    3. βρηκε ο γυφτος την γεννια του και αναγαλιασε η καρδια του , δεν περιμεναμε τιποτα αλλο απο ενα κου μουνι σαν τον πανδαρο ,ιδιο μυαλο ,ιδιο κομπλεξ με τους πατριωτες ,ιδιο κολλημα με τον οεα εχει ,αποτυχημενα ανοητα ανθρωποειδη που παριστανουν τους επαναστατες (του κωλου)…..

      1. χαχαχχαχαχ εχεις δικιο,εγω ρε δεν ειμαι κκε….τα εχουμε πει αυτα!!!………ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,ΕΤΣΙ?

      2. Ν α σε πω μαλακα,θα με μπαναρουν τα κατοχικα…..χαχχαχαχχα οποτε θα σε πω αγαπητε φιλε!!!!!!!!!!!!1//////ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΟΕΑΔΕΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑφΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ και τον καρατζαφυρερ?……….που εχουν λαθος?….Αν εσυ εχεις στραβωμαρα δεν σου φταιει κανενας…………πατριωτης ειναι οποιος ειναι εξυπνος,οχι οποιος ειναι μαλακοκαυλης οπως εσυ… και λιγο ιστορια,γαμω την αγανακτηση………………………δεν ειναι οι χρυσαυγιτες σκατομασονοι του κερατα?……..δεν ειναι ο εσωτερος κυκλος τους ,σατανιστες?……..ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ?……………με επιχειρηματα και οχι αρχιδιες και τρολιες………………ΠΕΣ,π.χ ο Μιχαλιολιακος δεν ειναι αυτα που λες γιατι ειναι ετσι και ετσι…και εγω θα σου πω οτι ειναι σατανιστης γιαυτομ και γιαυτον τον λογο ………………………………………………………………….αλλα εσυ εισαι νουμερο και μαλιστα μεγαλο γιατι με λες κομ-μουνι!!!χαχχαχαχχαχαχαχχαχαχ ετσι χωρις επιχειρηματα ,σαν μαλακας που εισαι…χαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχχα……………..

        1. πρωτα απο ολα τα κου μουνια δεν ειναι ολα ΚΚΕ (αν εσυ δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι εισαι τοτε ψαχτο γιατι εχεις προβλημα) δευτερον μου ειναι παντελως αδιαφοροι οι χαρακτηρισμοι απο κομπλεξικους και κουτους ανθρωπους τριτον ΟΧΙ η χρυση αυγη δεν ειναι σατανιστες ουτε ειναι εξωγηινοι αλλα ειναι οι τελευταιοι εναπομειναντες ΕΛΛΗΝΕΣ (αν στην συνεχεια ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ κατι αλλο εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα τους σταυρωσω)Τελος μην νομιζεις οτι διαφερεις πολυ απο τους ΟΕΑ ξεκινατε και οι δυο να φτασετε καπου και στο δρομο το χανετε, δεν σας αφηνουν οι εμμονικες πεποιθησεις σας .

          1. ΤΙ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΦΙΛΕ;; ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΛΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ…ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ, ΑΡΝΗΣΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ NAER MATARON ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΣ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ NEAR METATRON = ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΤΡΟΝ = ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ = ΜΑΥΡΟΣ “ΙΗΣΟΥΣ”;;; ΑΡΝΗΣΕ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΙΗΜΑ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ(Α.Ο.Α.) ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ “ΠΑΝΑ” ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ “ΠΑΝΑ” ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΕ ΒΩΜΟΥΣ;; ΑΡΝΗΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΜΕ ΤΟ MILENIUM, ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΗΚΩΣΕ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ “ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΕΩΣΦΟΡΟ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ” ΜΕ ΥΜΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ!!!;; ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ;; ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!! ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ;; Η ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ …ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΠΛΑΒΑΤΣΥ (ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΙΔΡΥΤΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΑΣ) ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΕΩΣΦΟΡΟΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ LUCIS TRUST Ή LUCIFER TRUST (ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ) ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΑΛΛΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΕΨΙΛΟΝΙΚΟ-666 ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ-ΨΩΡΑΣ!!!…ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΘΕΟΣΟΦΙΑΣ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΘΙΒΕΤ ΕΤΣΙ;; ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!
            ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ-ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ-ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 ΚΑΙ ΤΗΣ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗΣ)ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΡΑΚΟ-ΚΙΝΑΣ 888(ΙΗΣΟΥΣ) !!!!
            ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΡΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ…

    4. Ο/Η Ναι εσείς μεταξύ γερμανικού πολιτικού κέντρου και κάτι γνωστών αντικινέζων αριστερών εξωκοινοβουλευτικών λέει:

      Αυτό δεν είναι δίκαιη αναδιανομή του πλούτου, αλλά κατάσχεση περιουσιών στην περίπτωση που υπάρχουν παραπάνω από δύο σπίτια που έχουν αποκτηθεί με έντιμο τρόπο ή κληρονομια και που ήδη είχαν αποκτηθεί από τους προηγούμενους έντιμα. Για τα ελληνικά δεδομένα δεν είναι πλούσιος κάποιος που έχει τρία μεσαίου μεγέθους σπίτια και κάποια έκταση γης ως συνηθισμένο. Αν τα έχει αποκτήσει έντιμα χωρίς χρηματηστηριακες λαμογίες, μπορεί να έχει και παραπάνω. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι αυτοί που βγάζουν από απάτες κότερα σε μια βραδία και όχι κάποια δήθεν δίκαιη ανακατανομή του πλούτου σε δίκαια αποκτηθέντες περιουσίες.
      Το μερτικό ήδη ισχύει στις ΗΠΑ και στον νεοφιλελευθερισμό. Όλα βέβαια ανήκουν στις τράπεζες και οι πολυεθνικές για τις οποίες παλέυουν οι μαλάκες να ανέβουν στην ιεραρχία. Τον Λεβέντη δεν διαφημίζατε;;;

      1. 3 ΚΑΙ 4 ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟΥ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ…ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΣΤΕΓΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΝΥΜΠΟΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ, Ή ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΥΠΟΡΩΝ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ…
        Υ.Γ. ΝΑΙ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ , ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ 40 ΕΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΙΩΝΕΣ-ΓΙΟΥΝΑΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΕΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΗΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ (ΛΗΜΜΑ: ΣΙΝΙΣ, ΣΙΝΟΜΑΙ,ΚΛΠ = ΚΙΝΕΖΟΣ) ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ…ΚΑΤΙ ΞΕΡΑΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…

        1. Ο/Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ λέει:

          Εαν έχει κάποιος 4 σπίτια στο όνομα και έχει δύο ή τέσσερα παιδιά ή ανήψια ως φυσικούς κληρονόμους; Τι θα κάνετε θα τα δώσετε σε άγνωστους; σε πάκια, ή απευθείας στα παιδιά του ή θα ψάχνετε τους κοντινότερους συγγενείς; Υπάρχει κανένα νόημα κάποιας αλλαγής, πέραν της εφαρμογής κομμουνισμού; Εαν έχει 4 σπίτια ή 5-6 γκαρσονιέρες και τίποτα άλλο και ζεί με νοίκια; Τι θα κάνετε; θα του πάρετε το ένα για τον κάνετε φτωχότερο επειδή βγάζει κανά1500 ευρώ το μήνα; Απλά δεν στέκουν όσα λες εκτός αν μιλάμε για σοσιαλιστικές και μαρξιστικές λενινιστικές ανακατανομές.
          Το καθεστώς στην Ελλάδα είναι ως εξής πριν το μνημόνιο: Έχεις όσα μπορείς δίκαια και νομίμως και σε φορολογουν ως προς το εισόδημα ή σε τέλη υπηρεσιών ΔΕΚΟ στα ακίνητα, με ανεκτό φόρο κληρονομίας και μεταβίβασης. Η αξιοκρατία δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγραψες αλλά έχει να κάνει με το εισόδημα σε θέση και ιεραρχία εργασίας που πήρε κάποιος αξιοκρατικά και όχι με την περιουσία. Και ο βλάκας ή ανάξιος εαν κληρονομήσει πολλά περουσιακά θα είναι περισσότερος πλούσιος από άλλον αξιοκρατικά ανώτερο του. θα είναι υλικά πλουσιότερος αλλα βλάκας. Ο βλάκας Θα μπορεί να τα νοικιασει ή να τα πουλήσει, αλλά δεν θα μπορεί να προσληφθεί αξιοκρατικά σε εργασία που προσλήφθηκε κάποιος άλλος αξιοκρατικα. τέλος.
          Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να δωθούν κίνητρα αξιοποίησης.

        2. 3 ΚΑΙ 4 ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΚΑΤΟΧΗ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟΥ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ.

          Είσαι εκτός Ελληνικής πραγματικότητας αλλά κοντά στα κλασικά γερμανικά δεδομένα υψηλών εισοδημάτων χαμηλού ποσοστού ιδιοκατοίκησης που είναι άκρως επικίνδυνο για την Ελλάδα συνδυαστικά με εγχώριο χαμηλό εισόδημα. Χαμηλά πάντα ήταν τα εισοδήματα αλλά το υψηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης εξισορροπούσε την κατάσταση. Επίσης δεν είναι μόνο εντελώς άστεγοι αυτοί που υποφέρουν, και όπως εξυφαίνεται μάλλον θα πρέπει να εννοείς μέσω δική σου κακής διατύπωσης πως δεν έχουν εισόδημα για να τραφούν, να νοικιάσουν ή να κρατήσουν το σπίτι τους που μπορεί να το έχασαν από την υπερφορολόγηση, εκτός εαν εννοείς πως θέλεις κομμουνισμό.

          Είναι γελοίο όπως καταλαβαίνεις αυτό που έγραψες και δεν λύνεται με αναδιανομή περιουσιών. Δηλαδή τι; θα βάλεις κάποιον άνεργο ή οικογένεια σε ένα σπίτι που το πήρες δια βίας και μέσω υπερφορολόγησης από έναν άλλον για να τρώνε τα ντουβάρια; Αυτοί που βάλλονται περισσότερο και οριακά βρίσκονται στο σημείο να πουλήσουν ότι έχουν και δεν έχουν για να μην ψάχνουν έστω προσωρινά στα σκουπίδια είναι αυτοί που μπορεί να έχουν ΄1 ή και παραπάνω σπίτια ή άλλης μορφής περιουσίας με μικρό ή μέσο εισόδημα που είναι όμως και ο μέσος όρος.

        3. Ο/Η προς ψευτο ομαδα ελληνικής αποκατάστασης βλεπε μπολσεβικικη αποκατάσταση. Το ίδιο είναι αφου μιλάμε για καπηλευτες λέει:

          ΤΟ Σύμπαν οργανικά δεν είναι δημοκρατικό. Άρα αυταποδείκτως οι χαζομάρες που λέτε δεν ευσταθούν Ανατρέπονται εννοιολογικά και πολιτικά.

          ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΆΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΣΩΠΕΔΩΤΙΣΜΟ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΩΠΕΔΩΤΙΣΜΟΥΣ ΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ “ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ”.
          ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ. Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΦΟΝ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΙΣΟΔΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΘΑ ΌΠΩΣ ΤΡΟΦΙΜΑ Ή ΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ Ή ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΜΕΝΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΑΠΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

        4. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΙΜΩΧΝΟΥΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ;; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;; ΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ-ΠΛΑΦΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΗΔΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ;; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ (;;), ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 10 ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΡΤΑΚΙΑ;; ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ 8 ΑΠΟ ΤΑ 10 ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΣ ΑΠΛΗΣΤΟΣ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ…ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΣΥΛΟΓΙΣΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ;; ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΒΑΣΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΣΗΣ. Ε, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΝΟΗΤΕ ΠΟΛΥΞΕΡΕ;;…ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ(;;;), ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΟΚΕΦΑΛΕ. ΙΣΟΤΗΤΑ=ΟΛΑ ΙΣΟΠΕΔΩΜΕΝΑ-ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΑ ΕΝΩ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙNAI ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ-ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΕΝΙΕΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ, ΚΑΙ 1 ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ 1000 ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ(ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ!!!), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ-ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΑΓΕΙ Η ΘΝΗΣΙΓΕΝΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 666 ΚΑΙ Ο ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΡΕΝΟ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΡΤΑΚΙΣΜΟ-ΚΑΡΚΙΝΙΣΜΟ…ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΑΠ’ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΑΔΙΚΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ…ΓΙ’ΑΥΤΟ ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕ!!!

        5. Προς 30 Αυγούστου 2017 @ 15:48

          Ότι γράφτηκε και πριν, τo Σύμπαν οργανικά δεν είναι δημοκρατικό. Άρα αυταποδείκτως οι αντικρουόμενες χαζομάρες που λέτε αναπαράγωντας τα κηρύγματα του καραγεωργίου, αυτά ανατρέπονται εννοιολογικά και πολιτικά. Δεν μπορείτε πραγματικά να ξεχωρίσετε την αξιοκρατία από το αντίθετο της. Είστε χαζοί και ημιμαθείς που νομίζουν πως μπορούν να διαχειριστούν έννοιες που δεν κατέχουν πνευματικά και διανοητικά.

        6. ΧΑΧΑΧΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ Ε ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ, ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΛΟΥΝΑΤΙΚ ΤΟΣΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΚΑΡΑΛΟΥΝΑΤΙΚ…ΣΥΝΕΛΘΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ!!!
          Υ.Γ.: ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Η ΟΕΑ (!!!) Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ…ΧΑΧΑΧΑ!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟΚΟΣΜΟ!!!!

    5. εξιπνο παιδι ειμαι αγαπητε φιλε…χαχχαχαχχα το λεω εγω και ολος ο κοσμος που με ξερει………Ομως εχουμε βασικες διαφορες στην αντιληψη του πλουτου……….επειδη στις καλες εποχες μου εχουν περασει χοντρα λεφτα απο τα χερια μου,οχι οτι τα κρατησα ετσι?[ειχα παθη και εγω σαν νεος …..αλογα,ζαρια και πιωμα,ευτυχως που παντρευτηκα και εφτιαξα ενα σπιτι και ενα εξοχικο στην Αιγινα]..ασε με λοιπον να εχω αλλη αντιληψη περι του πλουτου απο σενα………………………………..!!!!……τους ειδα και τους εζησα ,οπως εζησα τους συριζαιους,κατι δριτσες που γινονταν λιωμα στην περδικα της αιγινας απο τα τσιπουρα ….. και τους κραταγαν ορθιοι οι σωματοφυλακες τους…..χαχαχχαχαχχαχα………………………..Αυτα που λες εσυ εγαπητε οεα πλησιαζουν πολυ στον αναρχοκομμουνισμο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ,ΑΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ,Μαυρη ΠΟΥ@@@ΤΣΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΑ@@@@ΜΗ@@ΣΕ ……..ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ!!!!!!!χαχαχχαχαχαχχαχαχαχ……………..μην ξεχναει κανεις αυτον τον παραγοντα…………………….ΤΑ ΣΥΡΙΖΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΓΡΑΦΕΣ!!!!αχχαχχαχαχαχ[ναι υπαρχουν και αυτες!!!] και το ηπιαν!!!!και μαζι με αυτους τον ηπιε και ο ελληνικος λαος!!!!…………………………………………….ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΜΑΝΙΚΟΥ …. ΑΞΙΖΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΕΚΑ 10 ΣΟΥ ΔΕΙΝΩ 5 ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 5 ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ………ΟΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΙ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ?………οποτε μια επιχειρηση για να ειναι βιωσιμη θελει τον καπιταλιστη κεφαλαιο και τον μαλακα τον εργατη για να βγαλει κερδος ο καπιταλιστης…………….ΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΠΙΥΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ………… οποτε την τελειωσαν την επιχειρηση που λες….. Ετσι,για τον φοβο των ιουδαιων ,μην την πατησουν και αυτοι……..

      1. MH ΛΥΓΙΖΕΙΣ ΦΙΛΕ…Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΘΝΙΣΙΓΕΝΗ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ…ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ 50 ΑΤΟΜΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΥΜΠΟΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…
        ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΦΤΩΧΩΝ-ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΤΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ…ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ…

      2. Ο/Η Τα ίδια και τα ίδια από οπαδούς της οεα - "ψευτο ομάδα ελληνικής αποκατάστασης" λέει:

        Διάβασε ξανα αυτά που γράφει ο “Είρωνας”. Διάβασες μόνο μια ουσιαστική περιγραφή. Δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις πως με αυτά που γράφεις νομιμοποιείς την αρπαγή της τρώγλης του καραγεωργίου και την απόδοσή της σε κάποιους αλλοδαπούς που θεωρούνται περισσότερο αναξιοπαθούντες.

        Το σχόλιο μια χαρά τα λέει. Το κράτος πρέπει να εγγυάται και την μεγάλη αποκτηθείσα περιουσία με δίκαιο τρόπο και ενός βλακός κοιτώντας βέβαια και πίσω όσον αφορά την νομιμότητα των προηγούμενων κατά τις μεταβιβάσεις. Η εγγυήση προστασίας των άκρων, δηλαδή κάποιου που έχει πολλά περουσιακά είναι εγγύηση και για το μέσο και χαμηλό και κατά συνέπεια της τρώγλης του καραγεωργίου διότι και οι πλούσιοι ζηλεύουν τον γείτονα τους ακόμα και έαν έχει ένα ζώο παραπάνω. Το ξέρεις πως και τα λαμόγια δεν έχουν τίποτα στο όνομα τους αλλά τρελά λεφτά για λόγους “ποθεν έσχες”.
        Εσύ ταυτίζεις ταξικά και κομμουνιστικά τον πλούτο και την έννοια του έυπορου αλλά κάτι τέτοιο είναι υποκειμενικό. Εσύ εκπροσωπείς τη βασική ιδεολογία του κομμουνισμου και αυτούς που βάζουν ΕΝΦΙΑ.

  13. ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ.ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ;(ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ)ΖΗΤΑΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;

    1. ΠΟΙΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΡΕ ΒΛΑΚΑ;; ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΪ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ!!! ΑΝΤΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑ, ΖΟΡΙZEΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΟΥΡΕΙ Ε;;;

      1. ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ.ΕΠΕΙΣΗΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΩΡΑ.ΑΚΥΡΟΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    2. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ ΟΝ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ; ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ; ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΕΚΤΙΕΙ , 16 ΜΗΝΕΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ ΒΛΑΚΑ , Ε ΒΛΑΚΑ.

      1. Α ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ.ΤΟΥΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΤΝ.ςΤΑΙ ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΑΚΗ;

        1. Μαλλον σας κάνει χάρη ο Δασκαλάκης που δεν σας έχει χώσει μέσα.Αν σας κάνει μήνυση και πείτε αυτά στο δικαστήριο θα φάτε και επιπλεόν ποινή.

        2. ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΠΟΙΝΗ. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΟΙΝΗ…ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ…

    3. ΧΙΛΑΡΙΚΟ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

      1. Ο/Η ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΤΑΧΑΖΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ...(ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ) λέει:

        ΡΕ ΚΑΤΑΧΑΖΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ-ΨΕΥΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ 5-ΜΗΝΑ ΚΑΙ 8-ΜΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑΡΙΚΟ(500) ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ(1000);; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 16 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ 16 ΜΗΝΕΣ!!
        ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ;;
        ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΕ IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ;;
        ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ…

      2. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΑΝ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ…ΜΑΘΕ ΒΛΑΚΑ ΟΤΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΕΑ ΤΟΥ ΔΩΡΙΣΑΝ 2 ΛΑΤΠΟΤ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΦΟΒΕΡΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ, ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΤΑ ΛΑΠΤΟΠ…ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΣΧΥΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ….
        ΑΝΤΕ ΒΛΑΚΑ ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΤΟΡΝΗΘΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΡΙΓΑΝΙ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟ!!!

  14. Δεν ξερω αν υπαρχουν στοιχεια γι’αυτα που λεει,αλλα νομιζω οτι δεν ειναι καθολου παραλογα…

  15. Κάτω τα χέρια απο ΟΕΑ!ο μονος ακινδυνος και ΔΩΡΕΆΝ μεχρι στιγμής!ολους τους άλλους τους γαμιοληδες τους πληρωνουμε τωρα και μελλοντικά με συντάξεις και βουλευτικούς μισθούς!έλεος πια!κατω τα χερια απο ΟΕΑ!εναλλακτικη ενημερωση γουσταρω,τι να κανω?μηπως θεμος,και αρχιδονικολαου ειναι καλυτεροι?

  16. Ο/Η ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ λέει:

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΝΟΗΤΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ(ΟΕΑ) ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 10.000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΕ ΑΡΤΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ-ΚΤΙΡΙΟ-ΙΔΡΥΜΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ “ΓΕΕΘΑ” ΚΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ-ΚΛΠ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ:
    1) ΤΟΥΡΚΙΑΣ 2) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ 3) ΣΚΟΠΙΩΝ 4) ΑΛΒΑΝΙΑΣ 5) ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ 6) ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ISIS ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 5) ΟΥΤΣΕΚΑΔΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 6) ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΔΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 7) ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΑΦΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ 50% ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (5.000.000 ΝΕΚΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΚΑΤΟΠΙΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ Η “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΚΑΙ Ο “ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ”(ΕΨΙΛΟΝ 666) ΘΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ..ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ+ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ+ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ 888 ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.
    ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 ΟΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ…

  17. Σε αυτό το θέμα θα πάρω το μέρος της ΟΕΑ καθώς άλλωστε είναι αδύνατον να γλυτώσει έστω και ένας εθνικιστής Ελληνοκάπηλος από την παράνοια και ο ΟΕΑ μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα και να επιταχύνει αυτή την διαδικασία.

    1. Εαν σκεφτείς πως η οεα βολου είναι εξίσου ελληνοκάπηλη εκτός και αν έχει αποκωδικοποιήσει το κίνητρο άποψης για μαυρους κοινούς προγονους ή ότι οι χάζαροι είναι Ελληνες…. λόγω σειρίου που κατατάσσει την οεα σε μη ελληνικο, τότε τότε βλέπεις έναν καυγά μεταξύ ελληνοκάπηλων παρατάξεων – μέσω κάποιων κατηγοριών ομάδων “εψιλον” ή άλλων ονομασιών που επεμβαίνουν σε εσωτερικά της χώρας και αναμειγνύουν μη Ελληνοκάπηλους ως μέθοδος πολιτικής και θρησκευτικής άλωσης του πραγματικού Ελληνισμού.

    2. ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΠΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΕ ΜΑΣΩΝΕ, ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟ-ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ, ΑΠΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ LUNA-CY…………

  18. ”ΟΣΟΙ Τ’ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΑΣ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΣ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ” Μιχαλολιάκος: Συνεργάτης ΚΥΠ και Απριλιανών που εργάζονταν για τα δυτικά συμφέροντα εδώ, συγκεκριμένα με Βρεττανικές υπηρεσίες, πράγμα που χει αποκαλύψει και ο ΣΤΡΓΣ Γεώργιος Αυφαντής και ο άνθρωπος έχει στοιχεία, δεν λέει τυχαία πράγματα ποτέ.
    Καρατζαφέρης: Από πρώην στέλεχος ασφαλείας του, μάθαμε για την σχέση του με την νύχτα, με μαγαζιά κονσομασιόν, με νταβατζίδες και εξειδικευμένα ΣΤΟΥΝΤΙΟ = Πορνεία ανώτερης τάξεως, βίζιτες, Ουκρανέζες κλπ. κλπ. κλπ.
    ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΞΑΝΑ – ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΕΡΙ Χ.Α ΚΑΙ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΙ ΑΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ”ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ”

  19. Γεωστρατηγικά έχουν απαντηθεί ήδη πως δεν ευσταθούν αυτά με επιθέσεις δύσης εναντίον Κίνας και αντεπιθέσεις κινέζων πεζικάριων. Ξεχνάτε τον παράγοντα πυρηνικά ή την τεχνηέντως πρόκληση και συνασπισμό αξόνων, αυτών που υποτίθεται προσπαθεί να αποτρέψει, προωθεί, ως κύρια μέθοδος των ιεχωβάδων καραγεωργιου και εβραίων που δυστηχώς είναι ο περίγυρος του Τραμπ που προσπαθούν να φέρουν την πολιτική σε σχεδιασμους Κλίντον.

    Ειδικά αυτά τα 666 και 888 είναι γελοία. Ο Κύριος Φουράκης στα προμηνύματα είχε γράψει για πορεία προς δυσμάς και προς ανατολάς

    1. ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΧΩΒΑΣ; ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

    2. ΕΣΥ ΛΕΣ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙΣ ΚΑΛΑ..ΠΟΙΑ ΔΥΣΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ;;…ΚΑΡΓΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ Ο ΦΟΥΡΑΚΟΓΕΡΟΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ Η ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟ ΒΟΥΔΙΣΤΗ ΜΑΣΩΝΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΡΛ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ ΜΕ ΤΟ DRANG NACH OSTEN…ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ): youtube.com/watch?v=TEZsF_eT7co …ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟ 888 ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΙΝΙΚΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ.

    3. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ ΤΑ ΠΡΟΜΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΔΥΣΜΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. ΤΟ ΠΡΟΣ ΜΗΛΙΑ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!!

      1. ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ”ΚΟΨΙΜΟ ” ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ; ΚΑΙ ΤΗΝ ”ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ” ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ; ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΜΗΠΩΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΩΝ ”ΕΨΙΛΟΝ” ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΦΥΣΙΚΑ) ΩΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ΝΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΕΝΑΝΤΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ”ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ” ΔΥΣΗΣ 666.

        1. Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ “ΕΨΙΛΟΝ 666” ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΑΜΕΣΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΕ ΤΗ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!! Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΑΓ.ΟΡΟΥΣ!!! ΓΕΝΙΚΩΣ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ ΕΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΑΧΤΑΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ 888 ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ 888-666 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

      2. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ι. ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ 666” ΤΟΥ “ΛΑ.Ο.Σ. 666” ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΥ “ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ” ΨΕΥΔΟ-ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΨΕΥΔΟ-ΔΡΑΓΑΖΗ “ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ” Ή “ΝΕΟ ΧΡΙΣΤΟ 666” ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ ΜΟΓΓΟΛΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΩΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ, ΜΕ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΩΣ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗΣ M.R.A. SOUFI ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666” ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ – ΚΙΝΑΣ 888, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ Η ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΑΓΚΑΗΣ (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ 888 = “ΙΗΣΟΥΣ”), ΚΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΜΦΗ ΤΟΥ “ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ”), ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΤΟΝ “ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ”. M.R.A. = MUNDANA RELIGIO ADUNATA = Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ” ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821, ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ http://www.fourakis.gr/index.php?opti… ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ (ΚΙΝΕΖΙΚΟ) ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ https://www.youtube.com/watch?v=f6UPL… Κεραμιδάς προωθεί Ψευδο- Παλαιολόγο Ψευδο- Δραγάζη https://www.youtube.com/watch?v=rZ_nY

        https://www.youtube.com/watch?v=TEZsF_eT7co

    4. Ο ίδιος είχε πει σε εκπομπή του, για τον κύκλο του: ”Είμαστε κοινοί απατεώνες” Κάπου στα τελευταία του το πε…

    5. ΤΟ »DRAG NACH OSTEN είναι πανγερμανισμός προς τους ανατολικούς σλάβους και προς Πολωνία. Και αντίστροφα των Πολωνών προς δυτικά.
      Το Drang nach Osten (” Γερμανός: [dʁaŋ nax ʔɔstn̩] “, “λαχτάρα για την Ανατολή”, [1] “ώθηση προς την Ανατολή” [2] “σπρώξτε προς ανατολάς” [3] “Επιθυμία να ωθήσει την Ανατολή” [5] ) ήταν ένας όρος που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα για να χαρακτηρίσει τη γερμανική επέκταση σε σλαβικές χώρες. [4] Ο όρος έγινε ένα σύνθημα του γερμανικού εθνικιστικού κινήματος στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα. [6] Σε μερικές ιστορικές ομιλίες, το “Drang nach Osten” συνδυάζει ιστορικό γερμανικό οικισμό στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη , μεσαιωνικές (12ος-13ο αι.) [7] στρατιωτικές αποστολές όπως αυτές των Τευτονικών Ιπποτών , Τις πολιτικές και τον πόλεμο των γερμανικών κρατών της σύγχρονης εποχής , όπως η έννοια του ναζιστικού Lebensraum . Στην Πολωνία , ο όρος “Drang nach Osten” χρησιμοποιήθηκε στη συζήτηση όταν περιγράφει τη γερμανισμοποίηση της Πολωνίας [2], ενώ από τη γερμανική πλευρά το σύνθημα ήταν μέρος ενός ευρύτερου εθνικιστικού λόγου που ενέκρινε τον μεσαιωνικό οικισμό στα ανατολικά και Την ιδέα της «ανωτερότητας του γερμανικού πολιτισμού». [2] Το σύνθημα Drang nach Westen (“ώθηση προς τη Δύση”) που προέρχεται από το “Drang nach Osten” χρησιμοποιήθηκε για να απεικονίσει μια υποτιθέμενη πολωνική κίνηση δυτικά. https://en.wikipedia.org/wiki/Drang_nach_Osten

    6. Μια που διάβασα και τα πλαιοτερα θα παραμπέμπει σε αυτά τα λεγόμενα. πράγματι είχε και αναφέρει και δυσμάς κρύβοντας την πολιτική “αντίχριστη” απόχρωση που δεν είναι όπως λέει ο καραγεωργιου«

      Τι έγραψε ο Κ. φουράκης
      Τα (προ)μηνύματα των Δελφών»,

      “….εκ Θείας Βουλής και Προνοίας, δια να δομηθεί η έκ των της Οικουμένης Αμφικτυόνων επιζητούμενη Θεία αιτία και προσχηματική αφορμή, δια:.…”,

      “.…της προς Ανατολάς και Δυσμάς ακαθέκτου των ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ επαναπορεύσεως….”.

      1. ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΥΣΗ…ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ …ΦΟΒΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ….
        ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ…ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ!!!!
        ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ (ΣΕ 2 ΦΑΣΕΙΣ)

  20. ΟΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ Η ΟΕΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΜΝΗ ΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ Κ ΕΛΛΗΝΙΔΑ! ΑΥΤΑ ΟΙ “ΠΡΟΦΗΤΕΣ” ΚΟΛΩΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ “ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ” ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΕ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ “ΗΣΥΧΙΑ Κ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ ” ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ!

  21. ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΒΟΔΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΓΕΝΗΘΗΚΑΤΕ ΒΟΔΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ.

    1. Σε σχέση με τις αναλύσεις οεα και καραγεωργιου. Αλλα για οικουμενισμό ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ 29 Αυγούστου 2017 @ 16:14. για καντονια και συνενώσεις.

      καποιες περισσοτερες πληροφορίες

  22. 31 Αυγούστου 2017 @ 00:02 ή 30 Αυγούστου 2017 @ 00:00 που παρουσιάζεσαι ως εκπρόσωπος της θεωρίας Καραγεωργίου. Σε όλα πήρες απαντήσεις και κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.

    1. ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ “Δ.Ο.Α.” ΕΓΓΥΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΠΕΤΑΓΕΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΤΑΧΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΤΡΩΓΛΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΕΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑΧΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ…ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ…ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ…
      ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ (Ή ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΡΑ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ…
      ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ….ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΣ ΑΛΛΟ…

      1. Ο/Η προς την ανόητη εβραιοαριστερή κότα 31 Αυγούστου 2017 @ 19:43 του καραγεωργιου λέει:

        Πήρες απάντηση ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΩΓΙΚΑ σε ό,τι εξάγεται και συνάγεται από ότι έγραψες και από τις ίδιες τις αριστερές και ψευτοπατριωτικές σου αντιφάσεις.
        Μην ανυσυχείς ήδη στην ανακατανομή για προστάδιο πριν βάλουν τους λάθρο, επικεφαλής των κατασχέσεων τέθηκε ένας επικεφαλής του ΚΙΣΕ. βλεπε χθεσινή ή προχθεσινή “ελεύθερη ώρα”.
        Ίσως εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον τα κενά που δολίως αφήνεται με τις ιδεοληψίες σας για τις ανακατανομές και την εμπάθεια σας στο περουσιακο καθεστώς. Εκτός και εάν η πρυτανεία είναι το κις. Μη καρφώνεστε τόσο..

        1. ΔΟΛΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΗ ΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΤΑΚΙΣΜΟ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ (ASIAN CENTURY) ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.
          ΞΥΠΝΑ ΒΛΑΚΑ!!! ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ???
          ΚΑΙ …”ΣΟΒΑΡΗ” ΦΥΛΛΑΔΑ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ..ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΟΥΤ@ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ!!!
          ΑΝΤΕ ΒΛΑΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙ-ΔΟΥΛΕ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΗΔΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ, ΞΥΠΝΑ!!!

          1. Ο/Η ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ . ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ" ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΥΠΕΡΛΑΜΟΓΙΑ λέει:

            ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ, ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΥΠΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΤΡΟΠΟ Ή ΕΝΤΙΜΟ “ΚΛΗΡΟ” ΓΑΙΩΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΧΕΣΗ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΓΑΘΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
            ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΩΣ ΧΑΖΟΥΛΗΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ “ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕΣΟΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΝΤ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ Ή ΕΝΤΙΜΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΜΕΣΩ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΩΣ ΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ”. ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΞ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ. ΟΥΔΕΝ ΕΤΑΙΡΟ ΣΧΟΛΙΟ
            ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ;

          2. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ…ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΓΚΟΥΡΟΥ” ΤΗΣ (ΕΒΡΑΙΚΗΣ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΤΙ ΧΑΛΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΦΛΥΑΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ…ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΛΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΡΟΚΦΕΛΕΡ” ΚΑΙ “ΡΟΤΣΙΛΝΤ” ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ…ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΠΛΑΦΟΝ-ΟΡΙΟ” ΤΩΝ 2 ΟΙΚΙΩΝ, Ή ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ή ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΑΓΡΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…..ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ : ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ (ΧΑΖΑΡΩΝ) ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ!!) ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ…ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ (ΡΟΖ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ) ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ “ΣΥΡΙΖΑ” ΝΑ ΕΧΕΙ 60 ΣΠΙΤΙΑ (ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΖΑΠΛΟΥΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ” ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ…ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΖΑΠΛΟΥΤΟ ΑΠΛΗΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ 60 ΣΠΙΤΙΑ(!!!) ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ;;; ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΗΣΤΑΡΧΟ ΝΤΑΒΕΛΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΣΥ “ΜΕΣΟ-ΑΣΤΟ” ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ;; ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΥΣ!!! ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ Γ@ΜΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ!! ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΟΝΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…ΚΑΘΕ ΖΩΑΚΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΛΙΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ…ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΚΙΑ, Η ΛΗΣΤΕΙΑ, Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΥΛΙΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΑΤΕΝΙΟ ΤΡΕΛΟΚΟΣΜΟ!!! ΤΕΛΟΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ” ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΡΟΖ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ,ΚΛΠ…
            ΠΑΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ Ή ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ…ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ…ΕΧΕΙΣ ΕΦΥΕΣ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ…

        2. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ Ο “ΕΞΥΠΝΟΣ” ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ;;; ΜΟΝΟ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΦΡΟΝΑΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΟΥΣ(!!!) ΣΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΡΓΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΕΡΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΠΛΙΣΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ, ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΑΤΟΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ…ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΛΥΣΕΙΣ…ΣΟΒΑΡΕΣ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!

  23. ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ “ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ” ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΤΙ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ “ΦΑΣΙΣΤΑ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ.

    1. ΣΕ ΠΟΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ…ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ “Δ.Ο.Α.” ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ-ΟΡΓΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΜΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ) ΜΙΚΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ-ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΕ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ….
      ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥΣ ΛΗΣΤΟ-ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ…ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! ΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ!!!!!!!
      ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ “ΚΛΙΚ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΥΠΟΡΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ…ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ “ΦΑΣΙΣΤΑΣ” ΚΑΙ ΩΣ “ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ”…
      ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ…

      1. ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ… ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΪΚΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΡΧΟΥΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΑ ΚΙ ΑΝΟΗΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ “ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ”.
        ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΕΙΣΑΙ

        1. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!!! ΤΑ ΑΡΧΑΪΚΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΦΥΛΑΡΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΙΘΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ…ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΑΓΡΙΕΜΕΝΟ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΕΡΕΓΛΥΦΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ “ΜΕΣΟΑΣΤΟΥΣ” (ΤΥΠΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ ΜΕ ΤΑ 60 ΣΠΙΤΙΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΑΠΛΟΥΤΑ ΑΠΛΗΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΣΕΠΗΣ!!)…

  24. Ο/Η προς αποφυγη νοηματικης παρανοήσης στο - ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ . λέει:

    1 Σεπτεμβρίου 2017 @ 23:18 “ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.”

    ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ 29 Αυγούστου 2017 @ 17:33, ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΡΑΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.

  25. Κορόιδα Ο Ιεχωβάς βρήκε τρόπο και σας γαμαει και σας τα τρώει μαλάκες. Από το 1980 μέχρι σήμερα σας το παριστάνει στρατηγός και αγωνιστής Και ενώ εσείς μαλάκες δουλεύετε Αυτός κάθεται αράζει και τον πληρώνουν τα κορόιδα το ηλεκτρικό το τηλέφωνο τη θέρμανση Το νερό το ΕΝΦΙΑ και ότι άλλο έχει. Πλήρωνε τους Ιεχωβάδες μαλακά Έλληνα πλήρωνε ηλίθιε. Θα σε σώσει ο ανυπότακτος μαλακά Έλληνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *