Διαφημίσεις

 

 

Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο προπαγανδιστικό βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ένα παιδί, που ισχυρίζεται ότι είναι γιος Αμερικανού στρατιώτη, να απειλεί τις ΗΠΑ και τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Το παιδί μιλώντας στα αγγλικά λέει ότι ονομάζεται Γιουσέφ και ότι είναι 10 ετών.

«Ο πατέρας μου είναι Αμερικανός στρατιώτης που πολεμούσε τους μουτζαχεντίν στο Ιράκ… Ο πόλεμος θα τελειώσει στα δικά σας εδάφη. Ετοιμαστείτε, η μάχη μόλις ξεκίνησε», αναφέρει μεταξύ άλλων ο 10χρονος.

Σύμφωνα με το SITE, το παιδί μαζί με τη μητέρα του πήγαν στη Συρία πριν από δύο χρόνια και εντάχθηκαν στις τάξεις του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους.

Δείτε το βίντεο:


hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ-ΔΕΚΑΧΡΟΝΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ….”
  1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Αυτο το παιδι ειναι οτι πρεπει για βουλευτης του συριζα μην σου πω και για πρωθυπουργο της ελλαδας σε καμια 20ρια χρονια κατι τετοια παιδια θα κυβερναν την ελλαδα και θα λενε ολους τους αλλους φασιστες

  2. Προσεξε σαπιοσπερματακι μην βγει κανενας νομος παγοσμιοποιησης και πει οπουδιποτε στην ακρη του πλανητη υπαρχει μουσουλμανος αφανηστετον ελευθερα απο τον νομο.. και μετα να δεις αλαχ ακμαρ μην δεις το χριστος Ανεστη αλλα που τετοια τυχη μονο ετσι θα ησυχασουμε να μην μηνη ουτε ενας!!!

  3. Άχου το μωλέ το μικλούλικο που μάς απειλεί κιόλας…άχου το, άχου το. Το γαλατάκι σου το ήπιες παιδάκι; Το αυγουλάκι σου το έφαγες; Την κρεμούλα σου την έφαγες όλη ατιμούλικο; Άχου το, άχου το μωλέ το ζουζουνάκι μου με τα φουσκωμένα του μαγουλάκια…κουπεπέ, κουπεπέ…άντε μου στο διάολο μουσουλμανικό κουραδάκι που θα μάς απειλήσεις κιόλας.

  4. ΤΖΙΦΡΑ ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΕ ΜΑΣ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ ΝΑΖΙΔΕΣ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΑΝΤΙΦΕΣ, ΠΡΩΤΑ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, ΜΕΤΑ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΖΩΑ

  5. 33 Καὶ ὅτε ἀπῆλθον ἐπὶ τὸν τόπον τὸν καλούμενον Κρανίον, ἐκεῖ ἐσταύρωσαν αὐτὸν καὶ τοὺς κακούργους, ὃν μὲν ἐκ δεξιῶν ὃν δὲ ἐξ ἀριστερῶν. 34 ὁ δὲ ᾿Ιησοῦς ἔλεγε· πάτερ, ἄφες αὐτοῖς· οὐ γὰρ οἴδασι τί ποιοῦσι. διαμεριζόμενοι δὲ τὰ ἱμάτια αὐτοῦ ἔβαλλον κλῆρον. 35 καὶ εἱστήκει ὁ λαὸς θεωρῶν. ἐξεμυκτήριζον δὲ καὶ οἱ ἄρχοντες σὺν αὐτοῖς λέγοντες· ἄλλους ἔσωσε, σωσάτω ἑαυτόν, εἰ οὗτός ἐστιν ὁ Χριστὸς ὁ τοῦ Θεοῦ ἐκλεκτός. 36 ἐνέπαιζον δὲ αὐτῷ καὶ οἱ στρατιῶται προσερχόμενοι καὶ ὄξος προσφέροντες αὐτῷ
    37 καὶ λέγοντες· εἰ σὺ εἶ ὁ βασιλεὺς τῶν ᾿Ιουδαίων, σῶσον σεαυτόν. 38 ῏Ην δὲ καὶ ἐπιγραφὴ γεγραμμένη ἐπ᾿ αὐτῷ γράμμασιν ῾Ελληνικοῖς καὶ Ρωμαϊκοῖς καὶ ῾Εβραϊκοῖς· οὗτός ἐστιν ὁ βασιλεὺς τῶν ᾿Ιουδαίων. 39 Εἷς δὲ τῶν κρεμασθέντων κακούργων ἐβλασφήμει αὐτὸν λέγων· εἰ σὺ εἶ ὁ Χριστός, σῶσον σεαυτὸν καὶ ἡμᾶς. 40 ἀποκριθεὶς δὲ ὁ ἕτερος ἐπετίμα αὐτῷ λέγων· οὐδὲ φοβῇ σὺ τὸν Θεόν, ὅτι ἐν τῷ αὐτῷ κρίματι εἶ; 41 καὶ ἡμεῖς μὲν δικαίως· ἄξια γὰρ ὧν ἐπράξαμεν ἀπολαμβάνομεν· οὗτος δὲ οὐδὲν ἄτοπον ἔπραξε.
    42 καὶ ἔλεγε τῷ ᾿Ιησοῦ· μνήσθητί μου, Κύριε, ὅταν ἔλθῃς ἐν τῇ βασιλείᾳ σου. 43 καὶ εἶπεν αὐτῷ ὁ ᾿Ιησοῦς· ἀμὴν λέγω σοι, σήμερον μετ᾿ ἐμοῦ ἔσῃ ἐν τῷ παραδείσῳ

    Πηγή
    αποστολική Διακονία Ευαγγέλιο ΚΓ33-43

    http://www.apostoliki-diakonia.gr/bible/bible.asp?contents=new_testament/contents_louka.asp&main=louka&file=1.3.23.htm

  6. ΡΕ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩ…ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΦΟΡ,ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ..

  7. Είναι από αυτά τα καημένα τα παιδάκια που πρέπει να τα στείλουμε σχολείο μαζί με τα δικά μας τα παιδιά να αφομοιωθούν στην κοινωνία μας

  8. Ο Δημαρχος της Βενετιας ανακοινωσε οτι εδω οποιος φωναξει το γνωστο “αλαχου ακμπαρ” θα πυροβολειται απο ελευθερους σκοπευτες.

  9. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ ΤΟΝ Π………..ΟΟΟΟΟΟΟ. ΑΝΤΕΕΕΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΛΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ . ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *