Διαφημίσεις

Αποκάλυψη: Δείτε πως “μαγείρευαν” εδώ και δεκαετίες οι Αμερικανοί τα στοιχεία για το κλίμα

Του Άρη Δημόπουλου

Τουλάχιστον μία με δύο γενιές έχουν γαλουχηθεί από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής τους με την “καραμέλα” της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει σχεδόν αντικατασταθεί από τον γενικό όρο “κλιματική αλλαγή”.

Μία νέα μεγάλη απάτη που κρατάει ήδη από τη δεκαετία του 90′, εμπλέκει τους Αμερικανούς μετεωρολόγους – κλιματολόγους, σε ένα άνευ προηγουμένου σκάνδαλο με σκοπό την προώθηση της θεωρίας της κλιματικής αλλαγής.

Στην παρακάτω φωτογραφία που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο, φαίνεται ολοκάθαρα το…”μαγείρεμα” των μετεωρολόγων της NOAA (Αμερικανικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας) την δεκαετία του 1990, που όχι μόνο ανέβασαν εξ επίτηδες τις θερμοκρασιακές τιμές, αλλά κατά περιόδους απέκρυπταν την πτώση που λάμβανε χώρα!

Το μπλε βασίζεται στα ακατέργαστα δεδομένα από τους μετεωρολογικούς σταθμούς σε κάθε μία από τις ΗΠΑ από το 1990 μέχρι σήμερα, γεγονός που δείχνει σαφώς μια τάση προς τα κάτω , δηλαδή την ψύξη του πλανήτη και όχι την υπερθέρμανσή του.

Το κόκκινο αντιθέτως είναι αυτό που δείχνουν τα δεδομένα από αυτούς τους ίδιους σταθμούς, αμέσως μετά την κατάλληλη…επεξεργασία των Αμερικανών μετεωρολόγων. Τώρα, αντί της ψύξης, δείχνει αύξηση της θερμοκρασίας.

Οι Αμερικανοί επιστήμονες που έπρεπε διακαώς να ακολουθήσουν τις “άνωθεν εντολές”, επί της ουσίας είχαν ένα ακόμη πιο δύσκολο έργο, καθώς οι πραγματικές τιμές από τη δεκαετία του 90′ και μετά αποτυπώνουν μία ελαφριά πτώση της παγκόσμιας θερμοκρασίας, σχεδόν κατά 1 βαθμό Κελσίου!

Μάλιστα το USHCN – το Ιστορικό Δίκτυο Κλιματολογίας των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο διατηρείται από την Εθνική Ωκεανική και Ατμοσφαιρική Διοίκηση – έχει “χάσει” από το 1990 τα πραγματικά δεδομένα της θερμοκρασίας αντικαθιστώντας τα με τα πλασματικά στοιχεία που απλά προστέθηκαν αργότερα από τους “έγκριτους επιστήμονες”.

Άλλη μία απόδειξη -ή τραγικό λάθος θα μπορούσε να πει κανείς- της ψευτο-υπερθέρμανσης, είναι ότι η ίδια η ΝΟΑΑ μέχρι το το 1989 ουδέποτε είχε αναφερθεί σε υπερθέρμανση του πλανήτη, κάτι το οποίο βλέπουμε και σε σχετικό άρθρο των New York Times.

Τα σχόλια δικά σας…

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Αποκάλυψη: Δείτε πως “μαγείρευαν” εδώ και δεκαετίες οι Αμερικανοί τα στοιχεία για το κλίμα”
  1. και αυτα που μας ελεγαν οτι φταινε οι αγελαδες που δεν σταματουν να κλανουν;οπως και τα μωρα που απο τις πρωτες ημερες της ζωης τους μας τρελαινουν στο κλασιμο;ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΑΡΑ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ (ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΦΑΒΑ) ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΤΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ (ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ) .ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
    ΈΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

  2. ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται … μόνο που χρειάζεται να αλλάξουμε “τον πρώτο χρόνο” με “τον πρώτο αιώνα” …

  3. Επί τω πρακτέω, στη χώρα μας το κλίμα έχει μετατραπεί σε τροπικό από εύκρατο. Από την άλλη, η NWO αδιαφορεί προκλητικά το γεγονός πως το παγκόσμιο κλίμα είναι η προσωποποίηση της Θεωρίας του Χάους = απρόβλεπτο.

  4. Πραγματικα αντεγραψαν τμηματα της παλαιας διαθηκης νοοτροπικως και σχεδιαστικα – ασιατικα ουτε απογονοι του ιακωβ ναηταν.

  5. ΩΡΑΙΑ Η ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΑ

    ΕΣΩΡΟΥΧΑ,ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.ΑΠΟ

    ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ,ΑΠΟ

    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ

    ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ,ΟΙ ΝΕΟΠΟΧΗΤΕΣ,

    ΣΩΒΡΑΚΑ.ΜΠΟΞΕΡ.ΣΛΙΠΑΚΙΑ,ΚΙΛΟΤΕΣ,ΠΑΝΕΣ Κ.Λ.Π

  6. Τι δείχνει η φωτογραφία με τα κρεμασμένα σώβρακα? Να σας το μεταφράσω…Λοιπόν, το 1800 παραμερίζαμε το σώβρακο για να δούμε κόλο ενώ την σήμερον παραμερίζουμε τον κόλο για να δούμε σώβρακο. Αυτά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *