Διαφημίσεις

Μιλώντας σε συνέδριο στο Ρίμινι ο Λουίτζι Μπρουνιάρο αποκάλυψε την εντολή που έχει δοθεί στους αστυνομικούς της Βενετίας  – Η απίστευτη αντίδραση του δημάρχου Φλωρεντίας Εντολή να πυροβολούν στο ψαχνό έχει δώσει στους αστυνομικούς της Βενετίας ο δεξιός δήμαρχος της πόλης Λουίτζι Μπρουνιάρο σε οποιονδήποτε ακουστεί να φωνάζει «Αλλάχ Άκμπαρ» (Ο Θεός είναι μεγάλος), παρά η πόλη να κινδυνεύσει από τρομοκρατική επίθεση.

Όπως επισημαίνουν οι Times ο Ιταλός δήμαρχος υποστήριξε ότι η Βενετία είναι ασφαλέστερη από τη Βαρκελώνη, όπου σημειώθηκε η τρομοκρατική επίθεση την περασμένη εβδομάδα, στοιχίζοντας τη ζωή 15 ανθρώπων.

Μιλώντας σε συνέδριο στο Ρίμινι, αποκάλυψε την εντολή που έδωσε στους ένοπλους αστυνομικούς της Βενετίας, έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη.

«Σε αντίθεση με τη Βαρκελώνη, εμείς έχουμε παντού φρουρά. Εάν κάποιος τρέχει φωνάζοντας Allahu Akbar στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, θα τον πυροβολήσουμε», είπε ο δήμαρχος και καταχειροκροτήθηκε από το ακροατήριο.

Δήμαρχος Βενετίας: Όποιος φωνάζει «Αλλάχ Άκμπαρ» στην πόλη μου θα πυροβολείται - Εικόνα 0

Πρόσθεσε δε ότι το Μάρτιο συνελήφθησαν τέσσερις ύποπτοι τζιχαντιστές, ο οποίοι σχεδίαζαν να σκοτώσουν εκατοντάδες τουρίστες ανατινάζοντας τη γέφυρα του Ριάλτο.

«Θέλουν να πάνε στον Αλλάχ. Αλλά εμείς θα τους στείλουμε σ’ αυτόν πριν προξενήσουν την παραμικρή ζημιά», σημείωσε.

Στα σχόλιο του Μπρουνιάρο αντέδρασε έντονα ο αριστερός δήμαρχος της Φλωρεντίας, Ντάριο Ναρντέλα έτρεξε γελώντας προς το μέρος του μετά την ομιλία του και φώναξε “Allahu Akbar”!

Αργότερα, όμως, με ανάρτησή του στο Facebook ζήτησε συγνώμη για την ενέργειά του αυτή.

Η φράση «Αλλάχ Άκμπαρ» που φωνάζουν οι εξτρεμιστές πριν από κάποια επίθεση πιστεύεται ότι τη χρησιμοποιούσε ο Μωάμεθ τον 7ο αιώνα προτού πάει σε μάχες. Ήρθε ξανά στην επιφάνεια μετά την 11η Σεπτεμβρίου.


protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Δήμαρχος Βενετίας: Όποιος φωνάζει «Αλλάχ Άκμπαρ» στην πόλη μου θα πυροβολείται”
  1. ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ερχονται να κατακτήσουν την Ευρώπη  να την καταστήσουν αδύναμη και να την αλλοιωσουν δημογραφικά δια παντός . Η κρίση των προσφύγων με την Αραβικη ανοιξη και την δημιουργια του ISIS ΕΓΙΝΕ για να καλύψει τον πραγματικό λόγο. ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΙ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΚΑΡΥΔΙΆΣ ΚΑΡΎΔΙ.. Το ίδιο  συνέβη  με τους Εβραίους κατά τη διάρκεια του πολέμου. Επρεπε να τους αναγκασουν ωστε με προθυμια να μετακινηθούν από την Ευρώπη στην Παλαιστίνη και να δημιουργήσουν το Ισραήλ .Οσοι ηταν εναντίον των σχεδίων αυτων,τους  ονόμασαν   αντισημίτες και τους εκλεισαν το στομα .Όπως ΣΗΜΕΡΑ βαφτίζουν ξενοφοβους και φασίστες όσους αντιτίθενται  στην  λαθρομεταναστικη επελαση… Οι αριστεροί κρυφοφασιστες πουλημενα φερεφωνα των αφεντικων  αντιπαθούν εντελώς όποιον εκφράζει λογικά επιχειρήματα που αποδεικνύουν πόσο  παράλογα είναι τα δικα τους επιχειρήματά.ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΊΝΗΜΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΊΛΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΤΖΈΝΤΑ  .ΤΑ ΊΔΙΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΊΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ  .  (Ο ΙΔΙΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗΣ   Η ΙΔΙΑ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΕΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΊΝΗΜΑ ΤΩΝ LGBTQ )

    1. Το παράνομο Χαλιφάτο (Daesh –ISIS) είναι ήδη παγκοίνως γνωστό ότι χρηματοδοτήθηκε και ενισχύθηκε από την «κλαίουσα» καπιταλιστική Δύση … με πρώτους και καλύτερους τος διαίρει και βασίλευε Εβραίους ….
      Η προβληματιζόμενη Δυτική ολιγαρχία λαμβάνοντας υπόψη τις «παράλογες κατ αυτούς» απαιτήσεις των «Ευρωπαίων πολιτών» … Έπρεπε να ανοίξουν τον δρόμο να έλθουν στην Ευρώπη νέοι «δούλοι» ως χαμηλόμισθοι, έναντι πινακίου φακής, εργαζόμενοι … για τις δεύτερες δουλειές … και χωρίς απαιτήσεις ενώ παράλληλα θα έρχονταν στα χέρια των δυτικών ο φυσικός πλούτος των χωρών αυτών αλλά και ο φυσικός πλούτος των «αδύνατου κρίκου νοτίων Χωρών της Ευρώπης» …. Πως αλλιώς θα ανταγωνιστούν την Κίνα … και την αναπτυσσόμενη Ανατολή …
      Οι «φονταμενταλιστές – τζιχαντιστές» με Σταυροφορίες και …. Τώρα Πολέμους …. από τις αρχές της δεύτερης χιλιετίας, συνεχώς βάζουν λάδι στη φωτιά στις αντιπαραθέσεις με τους «Άραβες», γεγονός που ενίσχυσε την ολιγαρχία της Αγίας Γερμανικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας … (deutschland über alles) σε ορατή και αόρατη συνεργασία με τους αδελφούς αγγλοσάξονες, Φράγκους, Χαζάρους-Εβραίους ασκεναζειμ και άλλους Ουραλοαλταικούς λαούς των Στεπών της Κεντρικής Ασίας (Ούννους …κτλ) με στόχο να κυριαρχήσουν τον πλανήτη και τα κατάφεραν (ΗΠΑ) … με πολλούς τρόπους όπως με μεγάλα πλήγματα στο αντίπαλο δέος, δηλαδή την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία που κατακερματίσθηκε ανελέητα από αλλεπάλληλα θρησκευτικά σχίσματα, καθολικών, διαμαρτυρόμενων, προτεσταντών … κτυπώντας και αποδυναμώνοντας τελικά ακόμα και αυτή την πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη (1204μΧ.) την οποία έδωσαν βορά στους αδελφούς τους ουραλοαλταικούς από τις στέπες Οθωμανούς (29/5/1453 μ.Χ.)…
      Δεν είναι κάτι νέο ότι οι Εβραίοι και οι Άραβες είναι Σημίτες …Οι Σημίτες προήλθαν από Αιθίοπες (Αιθίοψ=όψης αιθάλης) που πέρασαν από το κέρατο της Αφρικής την Ερυθρά θάλασσα προς την Ευδαίμονα Αραβία (σημερινή Υεμένη) και λόγω ξηρασίας προωθήθηκαν ως πεινασμένοι οικονομικοί πρόσφυγες στην Εύφορη Μεσοποταμία όπου με Ακκάδες (λευκοί καυκάσιοι) οικονομικούς πρόσφυγες έδωσαν ως απογόνους Σημίτες Άραβες (Άραψ- μελαμψός Αράπης) από τους οποίους αποσπάσθηκε η ιδιαίτερη Φάρα των Εβραίων. Οι Άραβες κατέκτησαν την Σουμερία, «εξαφανίζοντας» τους ιθαγενείς Σουμέριους για να αναπτύξουν τις πρώτες μεγάλες Αυτοκρατορίες των Ασσυρίων και των Βαβυλωνίων . Η Βασική θρησκεία των Αράβων –Εβραίων ήταν Παγανιστική, βλέπε Σολομωνική-Cabala. Εντούτοις ορισμένοι Σουμεριακής καταγωγής γνώριζαν την αποκαλυπτική θεώρηση από στόμα σε στόμα του αυτοεξόριστου στην Σουμέρια πόλη Εριντού, Πρωτόπλαστου Αδάμ, για να ηγηθεί στην σωτηρία των ανθρώπων.
      Οι Εβραίοι σε Αραβικής κατοχής χώρες απολάμβαναν κυρίαρχες θέσεις και πόστα ως Σεφαρδίτες πχ. στην Σεβίλλη της Ανδαλουσίας ….
      Οι Παλαιστίνιοι-Φιλισταίοι δεν είναι Άραβες, και γι αυτό δεν είναι εύκολο να δουν Θεού πρόσωπο … διότι μην ξεγελιόμαστε, δεν τους θέλουν οι Άραβες … και ας μην το λένε … φανερά.
      Οι θρησκευτικές διαφοροποιήσεις στο Ισλάμ, σχετίζονται σε αρκετά μεγάλο βαθμό και με την φυλετική καταγωγή τους …. Σουνίτες, Σιίτες, Ισμαηλίτες, Αλεβίτες … και γι αυτό υπάρχουν μεταξύ τους θρησκευτικές αντιπαραθέσεις …
      Για την αναγνώριση των ομοφυλοφίλων ο κόσμος το έχει τούμπανο ότι πρώτοι και καλύτεροι ψήφισαν οι «τράβα με και ας κλαίω» δεξιοί … τάχατε για να δείξουν ότι είναι «προοδευτικοί»….
      Τι άλλο να πω … Μη σε κυριαρχούν τα οικτρά τρομοκρατικά αποτελέσματα αυτής της χωρίς τέλος αντιπαράθεσης που θέλουν να σου περάσουν … αλλά τα αίτια και τους υπαίτιους ….
      Αυτά τα ολίγα…

        1. Γεμάτο είναι το Διαδίκτυο … Αρκεί να ξέρεις να ψάχνεις και να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα …
          Τα ιστορικά Δύσης-Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας – που οι Γερμανοί “βάφτισαν” για ευνοήτους λόγους σε Βυζαντινή Αυτοκρατορία για να κλέψουν το όνομα ως Αγία Γερμανική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία τα έχω διαβάσει στην πολύτομη Ιστορία του Ελληνικού Έθνους της Εκδοτικής Αθηνών … Δες επίσης και πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Ρωμανίδη … Επίσης παλαιότερα είχα διαβάσει μερικά σε μια παλιά προπολεμική ιστορία που δεν έχω κανένα αντίτυπο και δεν μπορώ να την βρω γιατί έχει εξαφανισθεί στην αγορά και κανείς δεν έχει φροντίσει να την επανεκδώσει …

          1. Αυτο το ασαφες “στο διαδικτυο θα τα βρητε ολα” η’ αναφορες σε κειμενα που εχουν εξαφανιστει , βοηθαει ως επιχειρηματολογια σε ανοητους , καμια σχεση δεν εχει με την βιβλιογραφια που ζητηθηκε , αρα ολα αυτα ειναι ανυποστατα… ειναι σαν να απανταει κανεις με ο’τι κατεβασει η κουτρα του.

      1. κυριε Αερακη κανε μας λιγο αερα γιατι ζεσταθηκαμε.Ποιος κσπιταλισμος και φθηνα μεροκαματα και τριχες κατσαρες,ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΤΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ.ΑΣΕ ΝΑΣ ΡΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ.ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.ΤΟ ΚΚΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΙΤΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΨΙΧΟΥΛΑ?

        1. κύριοι Αριστεροφασιστοισλαμοπίθηκοι το ίδιο λέω με άλλα λόγια. Φαίνεται όμως ότι μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε … Πράγματι όλοι οι λάθρομουσουλμάνοι δουλεύουν με χαμηλές αμοιβές και μαύρα ενώ οι δικοί μας αν δεν θέλουν να δουλέψουν με πολύ χαμηλό μεροκάματο μένουν άνεργοι…

          Η αντίδρασή σου με κάνει να πιστεύω ότι για σένα δουλεύουν λαθρομουσουλμάνοι με τους οποίους αποκτάς αρκετά εισοδήματα χωρίς να χρειάζεται να δουλεύεις ο ίδιος …

          Γέλασα όμως γιατί μου θύμισες το ανέκδοτο διάλογο μεταξύ κουφών : Πουν πας; – Στο Βουνό – Α και εγώ νόμιζα ότι πηγαίνεις στο Βουνό …
          Αυτά …

    2. … Το παράνομο Χαλιφάτο (Daesh –ISIS) είναι ήδη παγκοίνως γνωστό ότι χρηματοδοτήθηκε και ενισχύθηκε από την «κλαίουσα» καπιταλιστική Δύση … με πρώτους και καλύτερους τος διαίρει και βασίλευε Εβραίους ….
      Η προβληματιζόμενη Δυτική ολιγαρχία λαμβάνοντας υπόψη τις «παράλογες κατ αυτούς» απαιτήσεις των «Ευρωπαίων πολιτών» … Έπρεπε να ανοίξουν τον δρόμο να έλθουν στην Ευρώπη νέοι «δούλοι» ως χαμηλόμισθοι, έναντι πινακίου φακής, εργαζόμενοι … για τις δεύτερες δουλειές … και χωρίς απαιτήσεις ενώ παράλληλα θα έρχονταν στα χέρια των δυτικών ο φυσικός πλούτος των χωρών αυτών αλλά και ο φυσικός πλούτος των «αδύνατου κρίκου νοτίων Χωρών της Ευρώπης» …. Πως αλλιώς θα ανταγωνιστούν την Κίνα … και την αναπτυσσόμενη Ανατολή …
      Οι «φονταμενταλιστές – τζιχαντιστές» με Σταυροφορίες και …. Τώρα Πολέμους …. από τις αρχές της δεύτερης χιλιετίας, συνεχώς βάζουν λάδι στη φωτιά στις αντιπαραθέσεις με τους «Άραβες», γεγονός που ενίσχυσε την ολιγαρχία της Αγίας Γερμανικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας … (deutschland über alles) σε ορατή και αόρατη συνεργασία με τους αδελφούς αγγλοσάξονες, Φράγκους, Χαζάρους-Εβραίους ασκεναζειμ και άλλους Ουραλοαλταικούς λαούς των Στεπών της Κεντρικής Ασίας (Ούννους …κτλ) με στόχο να κυριαρχήσουν τον πλανήτη και τα κατάφεραν (ΗΠΑ) … με πολλούς τρόπους όπως με μεγάλα πλήγματα στο αντίπαλο δέος, δηλαδή την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία που κατακερματίσθηκε ανελέητα από αλλεπάλληλα θρησκευτικά σχίσματα, καθολικών, διαμαρτυρόμενων, προτεσταντών … κτυπώντας και αποδυναμώνοντας τελικά ακόμα και αυτή την πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη (1204μΧ.) την οποία έδωσαν βορά στους αδελφούς τους ουραλοαλταικούς από τις στέπες Οθωμανούς (29/5/1453 μ.Χ.)…
      Δεν είναι κάτι νέο ότι οι Εβραίοι και οι Άραβες είναι Σημίτες …Οι Σημίτες προήλθαν από Αιθίοπες (Αιθίοψ=όψης αιθάλης) που πέρασαν από το κέρατο της Αφρικής την Ερυθρά θάλασσα προς την Ευδαίμονα Αραβία (σημερινή Υεμένη) και λόγω ξηρασίας προωθήθηκαν ως πεινασμένοι οικονομικοί πρόσφυγες στην Εύφορη Μεσοποταμία όπου με Ακκάδες (λευκοί καυκάσιοι) οικονομικούς πρόσφυγες έδωσαν ως απογόνους Σημίτες Άραβες (Άραψ- μελαμψός Αράπης) από τους οποίους αποσπάσθηκε η ιδιαίτερη Φάρα των Εβραίων. Οι Άραβες κατέκτησαν την Σουμερία, «εξαφανίζοντας» τους ιθαγενείς Σουμέριους για να αναπτύξουν τις πρώτες μεγάλες Αυτοκρατορίες των Ασσυρίων και των Βαβυλωνίων . Η Βασική θρησκεία των Αράβων –Εβραίων ήταν Παγανιστική, βλέπε Σολομωνική-Cabala. Εντούτοις ορισμένοι Σουμεριακής καταγωγής γνώριζαν την αποκαλυπτική θεώρηση από στόμα σε στόμα του αυτοεξόριστου στην Σουμέρια πόλη Εριντού, Πρωτόπλαστου Αδάμ, για να ηγηθεί στην σωτηρία των ανθρώπων.
      Οι Εβραίοι σε Αραβικής κατοχής χώρες απολάμβαναν κυρίαρχες θέσεις και πόστα ως Σεφαρδίτες πχ. στην Σεβίλλη της Ανδαλουσίας ….
      Οι Παλαιστίνιοι-Φιλισταίοι δεν είναι Άραβες, και γι αυτό δεν είναι εύκολο να δουν Θεού πρόσωπο … διότι μην ξεγελιόμαστε, δεν τους θέλουν οι Άραβες … και ας μην το λένε … φανερά.
      Οι θρησκευτικές διαφοροποιήσεις στο Ισλάμ, σχετίζονται σε αρκετά μεγάλο βαθμό και με την φυλετική καταγωγή τους …. Σουνίτες, Σιίτες, Ισμαηλίτες, Αλεβίτες … και γι αυτό υπάρχουν μεταξύ τους θρησκευτικές αντιπαραθέσεις …
      Για την αναγνώριση των ομοφυλοφίλων ο κόσμος το έχει τούμπανο ότι πρώτοι και καλύτεροι ψήφισαν οι «τράβα με και ας κλαίω» δεξιοί … τάχατε για να δείξουν ότι είναι «προοδευτικοί»….
      Τι άλλο να πω … Μη σε κυριαρχούν τα οικτρά τρομοκρατικά αποτελέσματα αυτής της χωρίς τέλος αντιπαράθεσης που θέλουν να σου περάσουν … αλλά τα αίτια και τους υπαίτιους ….
      Αυτά τα ολίγα…

  2. Οι υψωμένοι καθρέπτες αντανακλούν το μέγεθος της ηλιθιότητας των καθρεπτιζομενων μαζών

    Η καθαρήν όψιν στερείται αντανακλάσεως

    1. Θα αυτο-αποσυντεθούν απο μόνοι τους , ως αποτέλεσμα του παρακμιακού βάρους της
      ΄΄άεργης ενέργειας΄΄ της άπνευστης μεταπτωτικής υποCERNιας διάστασής μας…….

  3. Τι φωναζει ετσι ο λομβαρδοπαφλαγονας λες και ειναι σε πανηγυρι στην αιτωλοακαρνανια στην επταετια…παραμυθι…

  4. Άσχετο αλλά … Η φωτογραφία που έχετε είναι από το εμπορικό κέντρο Villagio στη Doha, Qatar.
    Καθόλου άσχετο με το allahu akbar. Εκεί το λένε χωρίς φόβο να τους πυροβολήσουν.

  5. ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ KALERGI.ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΩΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΧΤΑΡΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΛΑΩΝ.Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ 10 ΜΕ 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΤΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ,ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΚΙΝΗΤΡΟ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ.ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ,ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ,ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΥΚΟΛΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ-ΑΟΡΑΤΕΣ-ΑΓΟΡΕΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΜΙΚΡΗΣ Ή ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ.ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΟΠΛΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ.ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΓΧΡΟΝΗ ΜΕΙΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ,ΤΑΧΑ ΜΟΥ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *