Διαφημίσεις

Τα τραύματά της ήταν εξαιρετικά σοβαρά και έχει υποβληθεί σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση, που είχε συνολική διάρκεια οκτώ ωρών- Για τη δωρεά των οργάνων της υπέγραψε η οικογένειά τηςΕξαιρετικά κρίσιμη και μη αναστρέψιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της Ελληνίδας  η οποία είχε τραυματιστεί στην τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη, που σημειώθηκε ακριβώς πριν από μία εβδομάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια της άτυχης γυναίκας έχει ήδη υπογράψει για τη δωρεά των οργάνων της.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα επιβίωσης, θεωρείται κλινικά νεκρή και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα.

Τα τραύματά της ήταν πολύ σοβαρά και είχε υποβληθεί σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση, που είχε συνολική διάρκεια οκτώ ωρών.

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μία ημέρα μετά την επίθεση στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, ο ακόλουθος Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στην Ισπανία ενημέρωνε η γυναίκα είναι γερμανικής υπηκοότητας παντρεμένη με Έλληνα, ενώ τα δύο παιδιά της, τα οποία επίσης τραυματίστηκαν κατά το τρομοκρατικό χτύπημα, έχουν διπλή υπηκοότητα, ελληνική και γερμανική.

«Ο πατέρας ήταν πολύ ταραγμένος» έλεγε η γραμματέας του Fernando Turró Homedes, επίτιμου προξένου της Ελλάδας στη Βαρκελώνη, Θεώνη Ζησιμοπούλου.

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

21 σχόλια στο “Ήρθε το τέλος για την Ελληνίδα μητέρα- θύμα της Βαρκελώνης”
  1. Ελληνιδα? Θελετε να πείτε γερμανίδα που ειχε παντρευτεί Ελληνα. Αλλο αυτο αλλο ελληνιδα

  2. Όπως είπε και η ανυπότακτη καμια σχέση.το ονοματακι της παρακαλώ που είναι? Γιατί εγώ δεν το βλέπω πουθενά ρε πρωτο θέμα.εκείνο που είδα ηταν πολλές κουκλες ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

  3. Κάποιοι ήθελαν να ξέρουν το όνομα, να την ρωτήσουν, να μάθουν για τους συγγενείς της, κάποιοι άλλοι έλεγαν ότι δεν έγινε τίποτα στη Βαρκελώνη και ότι όλοι είναι ηθοποιοί.

  4. μααααα…..αφου καποια καλόπαιδα μας εδειξαν βίντεο που μας αποδείκνυαν οτι η επιθεση ηταν ψευτικη και δεν υπάρχουν θυματα παρα μονο κούκλες βιτρίνας αφου……..Το βρήκα…Ψεύτικη οικογένεια θα είναι….κι η ελληνίδα ή γερμανίδα κούκλα ? …Μήπως να σταματήσετε να γράφετε αρχιδομαλακίες ορισμένοι? να σεβόμαστε και τα θύματα λεω εγω?…..ΜΑΛΑΚΕΣ….ΖΩΑ….

    1. Μα τι τους λες τωρα ,τους προσβαλεις….Αυτοι ειναι 10 επιπεδα σκεψης πανω απο εμας.
      Και ξερεις….ο ηλιθιος ειναι σαν τον τρελο…..δεν ξερει ,και δεν παραδεχεται οτι ειναι.
      Το κακο φιλε μου ειναι οτι εδω μεσα εχουν μαζευτει καποια ατομα τα οποια πραγματικα πιστευουν οτι αυτα που τους σερβιρουν καποιοι αρθρογραφοι ,που μιλουν με γριφους,και μετα τους παρακαλουν να τους εξηγησουν τι σημαινουν αυτα,πιστευουν οτι ειναι αληθεια,και οτι αυτοι που τα γραφουν ,επεσαν απο το κρεβατι,και απο το τρανταγμα βλεπουν οραματα……..Και μη χειροτερα…..
      Να πω και κατι….εδω στη χωρα μας ,μονοι θα αντιμετωπισουμε οποιαδηποτε απειλη τρομοκρατιας…..και αυτο γιατι δεν εμπιστευομαστε το κρατος ,οτι μπορει……

      1. Συμφωνώ…ειδικά για τα 10 επίπεδα…κι επειδή πιστεύω στην σφαιρική Γη το πάνω είναι εύκολα κάτω….

        1. Οχι μονο πανω-κατω ….Σε οποιαδηποτε θεση στις 360 μοιρες μπορει να ειναι φιλε μου……..

  5. ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ [Η ΚΑΦΡΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ]. ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΦΤΑΝΩ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ, ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΑΘΩ Η ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, Η ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΠΟΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΙ. ΒΡΙΣΚΩ ΕΚΕΙ ΔΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ “ΜΑΡΚΟΥΤΣΙΑ” ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΒΓΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΜΙΣΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΙΔΗΣΗ;………… ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ EURONEWS ΣΤΙΣ 19/8/17.
    Ιαν Μουρ Γουίλσον

    Ο Καναδός πρωθυπουργός επιβεβαίωσε τον θάνατο του 53 χρονου Γουίλσον.
    Ήταν σε διακοπές με τη σύζυγο του Βάλερι, σύμφωνα με την κόρη τους.
    ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!! Ο ΠΟΛΥΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΟΜΙΣΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΠΑΡΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΟΠΟΥ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ; ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ, ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΝΑΔΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

  6. Τώρα εμείς ψαρώσαμε με τον θάνατο τής Ελληνίδας, που τελικά ήταν Γερμανίδα και είχε παντρευτεί Έλληνα…τώρα με αυτό καθάρισαν οι μάγκες και τα υπόλοιπα κορόιδα το έχαψαν. Και επειδή μπορεί κάποιοι να είναι πιτσιρικάδες και να μην θυμούνται καλά, τούς λέω ότι και στην επίθεση των Διδύμων Πύργων, η αμερικανική κυβέρνηση είχε δώσει τα ονόματα των “τρομοκρατών” που είχαν καταλάβει τα αεροπλάνα και μετά από μερικές ημέρες οι κυβερνήσεις των χωρών (που ανήκαν εθνολογικά οι τρομοκράτες) έλεγαν “μα αυτά τα άτομα ζουν και είναι εδώ, εδώ κι εδώ”. Έβγαινε π.χ. ο πατέρας κάποιου και έλεγε “μα για ποιον θάνατο μιλάτε…ο γιος μου ήταν μαζί με μένα όταν έγινε αυτή η επίθεση”. Οπότε κι εκεί ακόμα ασύστολα ψεύδη είχαμε, γιατί το θράσος των Νεοταξιτών είναι τόσο μεγάλο που μάς κοροϊδεύουν όλους μπροστά στα μάτια μας. Εσείς οι αντιρρησίες αντί να βγάζετε τόσο μένος και κακία εναντίον μας (γιατί άραγε; Φοβάστε μην τυχόν και βγούμε κάποτε αληθινοί και φανείτε ενώπιόν μας νοητικά κατώτεροι;), προσπαθήστε τουλάχιστον να αντιπαρατεθείτε και με κανένα επιχείρημα γιατί δεν βλέπω να έχετε καμία διάθεση γι’ αυτό. Και αφήστε κάποιοι τις καραμέλες τού τύπου “τα μνημόνια δεν είναι αρκετά” και μάθετε να σκέφτεστε πρώτα και να βλέπετε, γιατί τόσες και τόσες κούκλες έκαναν παρέλαση μπροστά στα μάτια σας, αλλά εσείς εθελοτυφλούσατε και σφυρίζατε αδιάφορα.

    1. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ” ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΒΓΑΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ; ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠ’ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ. ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΟ ΜΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΜΕ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΤΙ Η ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ. ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ, ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΒΟΑ ΣΤΝ ΕΡΗΜΟ….

      1. Εμένα ειδικά με έχουν πολύ στην μπούκα…ό,τι και να γράψω, ακόμη και “καλημέρα” να πω, θα με αποκαλέσουν “βλάκα”. Ξέρω πολύ καλά πώς σκέφτονται και τι κόμπλεξ κατωτερότητας έχουν απέναντί μου και απέναντι σε κάποιους άλλους που έχουν κάτι σοβαρό να πουν. Είναι αυτοί ή κάποιοι από αυτούς που ψάχνουν μανιωδώς να βρουν κάποιο προφίλ μου στα social media πληκτρολογώντας “ANEFIX” στο Google ή στο facebook για να μού την πουν από εκεί και να αλιεύσουν πράγματα από εμένα για να δουν τι μέρος τού λόγου είμαι. Δεν βρίσκουν τίποτα και έχουν σκάσει από το κακό τους. Ας βγάλουν λοιπόν και αφρούς από το στόμα τους, χαίρομαι να τούς βλέπω να βράζουν στο ζουμί τους. Νομίζουν ότι εγώ είμαι κανένα χαϊβάνι για να αφήνω ίχνη πίσω μου για να με βρίσκουν κάποιοι χαζοτρόληδες αργόσχολοι.

        1. Ποιος ψάχνει για σένα βρε καμμένε…φαντασιόπληκτε … Το πρόβλημα με εσάς τους νεοελληναραδες είναι ότι την έχετε δει μεγάλες προσωπικότητες….Άντε δες μπάλα ρε καημένε.

          1. Σκάσε ρε κουτορνίθι που θα με πεις και καημένο παλιό αγράμματε. Επειδή δεν το κάνεις εσύ, δεν το κάνουν άλλοι νομίζεις; Και βέβαια θα δω και μπάλα. Τι με πέρασες…για κανέναν γραβατωμένο φλώρο; Και δεν το έπαιξα ποτέ μου Ελληναράς, ούτε έχω κανένα πρότυπο, είδωλο ή δόγμα. Αλλά το πρόβλημά σας εσάς είναι ότι θέλετε να μάς το παίξετε νορμάλ και ότι εμείς είμαστε φαντασιόπληκτοι. Μήπως και οι Δίδυμοι Πύργοι στην Αμερική έπεσαν από τα αεροπλάνα που κατέλαβαν οι τρομοκράτες; Αν το πιστεύεις αυτό, είσαι για ψυχίατρο. Και όταν εγώ διάβαζα εγκυκλοπαίδειες στην κούνια μου από 3 χρονών, εσύ ακόμα δεν είχες αρθρώσει την λέξη “μαμά” παλιό σούργελο, που έχεις το θράσος να μού απευθύνεις και τον λόγο. Πήγαινε να την πέσεις καλύτερα σε κανέναν τύπο σαν τον Κουντούρη, που μάς βομβαρδίζει καθημερινά με το ότι η Γη είναι επίπεδη, και άσε με εμένα ήσυχον παλιό ξεκώλη γιατί δεν με γνωρίζεις καθόλου.

        2. ANEFIX ….Δωσε μου διευθυνση να σου στειλω το βιβλιο που αναφερει τους” βασικους κανονες της ανθρωπινης ηλιθιοτητας΄΄ για να δεις σε ποια κατηγορια ανηκεις….

          Υ.Γ Οχι οτι δεν καταλαβα δυστυχε Κερκυραιε οτι βρηκες καινουργιο στεκι,για να βγαζεις τα εσωψυχα σου,και με την πρωτη κοντρα να ανοιγεις το βοθρο σου …..ταλαιπωρε….

  7. ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΤΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΙ ΑΜΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Η ΚΑΚΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΙ ΙΠΟΚΟΜΟΥ ΝΤΑΝΤΑΣ ΤΣΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΡΝΕΣΤΟ ΣΤΟΝ ΑΞΕΛ- ΣΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑ ΥΠ.ΣΟΙ 4Η ΓΕΝΙΑ – ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΩΤΗ ΣΟΥ ΘΑΝΑΣΗ 4Η ΓΕΝΙΑ- ΣΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ 5Η ΓΕΝΙΑ – ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ – ΜΑΡΕΒΑ 6Η ΓΕΝΙΑ- ΕΥΚΛΕΙΔΑ
    ΚΟΥΝΙΣΤΗ – ΝΤΕΝΙΖ ΧΕΔΕΡ- ΣΤΟΝ ΑΚΗ -ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΛΑΝΟΥ- ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΑΝΕΛΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΚΑΙ ΕΡΝΕΣΤΟ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑΡΘΗΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΜΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΠΛΕΕΙ ΕΓΙΑ ΜΟΛΑ ΕΓΙΑ ΛΕΣΑ ΤΟΝ ΕΡΝΕΣΤΟ ΕΧΩ ΜΕΣΑ.. ΤΙ ΑΛΕΚΟ-ΤΙ ΕΡΝΕΣΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ .. [ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ]ΚΑΙ ΓΩ ΤΡΑΒΩ ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΙΟ ΣΤΟΥ ΛΙΑΝΤΙΝΗ ΤΗ ΣΠΗΛΙΑ.. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΟΧΛΗΣΩ ΠΑΩ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ..

    1. ΦΙΛΕ ΒΟΣΚΕ, ΚΙ ΕΓΩ ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ, ΤΑ ΧΑΝΩ. ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ. ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *