Διαφημίσεις

Τα μαθηματικά του ΣΥΡΙΖΑ: Βαφτίζουν χαλάρωση ότι από Σεπτέμβριο θα κάνεις ανάληψη 1.800 ευρώ x 12μήνες=21.600 ευρώ, ενώ τώρα βγάζεις (αν έχεις στη τράπεζα) 420x 52= 21.840!Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν άγχος. Μεγάλο άγχος να δείξουν ότι η ελληνική οικονομία και η χώρα ολόκληρη επανέρχεται σε φυσιολογική κατάσταση. Για το λόγο αυτό ενημέρωσαν χτυπώντας τα… νταούλια ότι με την απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τα capital controls χαλαρώνουν περισσότερο…

Όπως τα περισσότερα θαύματα του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι κι αυτό κράτησε λιγότερο από 24 ώρες. Για ποιο λόγο; Διότι με την απόφαση Τσακαλώτου για χαλάρωση των capital controls, κάποιος πολίτης που έχει λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα σε ορίζοντα ενός έτους θα μπορεί να κάνει ανάληψη συνολικά 21.600 ευρώ, δηλαδή λιγότερα απ’ όσα μπορεί να βγάλει σήμερα από τα ATM ή από τα γκισέ των τραπεζών!

Δείτε πώς προκύπτει το αποτέλεσμα αυτό: Από 1η Σεπτεμβρίου το ανώτατο όριο αναλήψεων τον μήνα θα διαμορφωθεί στα 1.800 ευρώ. Επί 12 μήνες (η διάρκεια του χρόνου με τα σημερινά δεδομένα, διότι, πού ξέρεις…) το συνολικό ποσό διαμορφώνεται στα 21.600 ευρώ.

Τι ισχύει σήμερα; Κάθε κάτοχος τραπεζικού λογαριασμού μπορεί να κάνει ανάληψη μέχρι του ποσού των 420 ευρώ την εβδομάδα (εφόσον αντέχει ο λογαριασμός του). Χωρίς πολλά λόγια, 420 x 52 εβδομάδες = 21.840 ευρώ!

Δηλαδή η… χαλάρωση που προανήγγειλε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα είναι τόσο… μεγάλη που από 1η Σεπτεμβρίου 2017 μέχρι 1η Σεπτεμβρίου του 2018 το συνολικό ποσό που θα μπορεί να σηκώσει κάποιος από τις τράπεζες (αν είναι από τους λίγους τυχερούς με τόσα χρήματα στην τράπεζα) θα είναι κατά 240 ευρώ μικρότερο απ’ αυτό που μπορεί να βγάλει σήμερα, με τις ρυθμίσεις που ισχύουν!

Ακρως τρελό και ΣΥΡΙΖΑϊκό!

Μοιάζει με παράνοια το γεγονός ότι πανηγυρίζουν πως δήθεν χαλαρώνουν τα capital controls ενώ στην ουσία τα αυστηροποιούν…

Οι νέες αλλαγές ελάχιστο αντίκτυπο έχουν στους περισσότερους Έλληνες, την συντριπτική πλειονότητα, αφού οι περισσότεροι κάνουν διατραπεζικές κινήσεις για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους σε εφορίες, ΔΕΚΟ, πιστωτικές κάρτες και δάνεια και πλέον δεν μένουν χρήματα για να κάνεις αναλήψεις ύψους 1800 ευρώ το μήνα (με βάση όσα θα ισχύουν από 1ης Σεπτεμβρίου) ή 420 ευρώ την εβδομάδα, με βάση τα σημερινά ισχύοντα.

Διότι μπορεί η κρίση να διαρκεί 7-8 χρόνια, όμως η διετία της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ είναι η χαριστική βολή για τους περισσότερους που απλώς έγιναν κατά πολύ φτωχότεροι.

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “Κοροϊδία η χαλάρωση των capital controls: Αντί για €21.840 το χρόνο, τώρα θα μπορείς να βγάζεις 21.600!”
  1. Πρόκειται για μια πρώτης τάξεως πολλαπλή παραμυθα-παγίδα: 1. Προεκλογική φιγούρα της Μέρκελ ότι δήθεν η αποικία-επένδυση πηγαίνει καλά. 2. Προεκλογική προπαγάνδα Axel Cipra ότι και αυτός μας έσωσε 3. Και σημαντικότερο…. ρίχνουν “μαλάγρα” ότι δήθεν πάμε καλά για να χαλαρώσει ο κόσμος και να επιστρέψει τα μετρητά στις τράπεζες η και να σταματήσει να τα σηκώνει. Ο ξαφνικός θάνατος τού κουρεματος των καταθέσεων απλά θα επιβεβαιώσει την αρρωστημένη παγίδα τους. 4. Ο συνδυασμός της συκε εξόδου στις αγορές μαζί με την επίσης συκε χαλάρωση των capital controls θα χρησιμοποιηθεί δέοντος πανευρωπαϊκά από την γερμανική προπαγάνδα προκειμένου να επιβληθεί- ενταθεί παρόμοιο “επιτυχημένο” πρόγραμμα και σε άλλες χώρες.

    1. Ο/Η Σε ποια περιπτωση τοποθετεις ως αμισθη ιδιαιτερα γραμματεα σου μια πρωην Υπηρεσιακη Πρωθυπουργο λέει:

      Σε ποια περιπτωση τοποθετεις ως αμισθη ιδιαιτερα γραμματεα σου μια πρωην Υπηρεσιακη Πρωθυπουργο ??? Στη περιπτωσση που ξερεις οτι η κυβερνηση σου θα πεσει παρα’παρα πολυ αποτομα, και μεσα σε μια νυχτα !!!

    2. Ο/Η Σε ποια περιπτωση τοποθετεις ως αμισθη ιδιαιτερα γραμματεα σου μια πρωην Υπηρεσιακη Πρωθυπουργο λέει:

      Σταχτη στα ματια ! Δηθεν οτι ολα πανε καλα ! οι οικοι αξιολογησης, ο ενας μετα τον αλλον, μας λενε οτι παμε καλα ! Για βρητε τι ειχε γραφτει πιο παλια για αυτους τους οικους : ΠΑΝΤΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΧ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!!

    3. Ο/Η Σε ποια περιπτωση τοποθετεις ως αμισθη ιδιαιτερα γραμματεα σου μια πρωην Υπηρεσιακη Πρωθυπουργο λέει:

      για δες τα ΑΤΜ της τραπεζας πειραιως : μου ειπαν οτι πουλαει και χρυσες λιρες, τωρα ! καποιος, καπου, κατι ξερει…

  2. Φιλε δεν ξέρω ποιος εκανε τις πράξεις αλλά οι 12 μήνες έχοντας 4 βδομάδες ο μήνας, έχουν 48 εβδομάδες.Το 52 δεν ξέρω πως βγαίνει.Για να είναι σωστό το άρθρο ή θα πρέπει να πολλαπλασιάσουμε και τα δύο βδομαδιάτικα με 12 ή με 48 ή με 52.Γι αυτό το άρθρο δεν είναι σωστό.Θέλω να πιστεύω οτι δεν είναι εκ του πονηρού το λάθος.

    1. 1 χρονος 12μηνεςχ1800=2160
      1 χρονος 52βδομαδεςχ420=21840

      Τι δεν καταλαβενεις Σταθη…???

      1. Για να το κάνουμε και αλλιώς 420×4=1680 τον μηνα 1680×12 μήνες=20160. 1800τον μήνα ÷4= 450 τη βδομάδα. Αρα 450×52 εβδομάδες=23400 Αρα αύξηση 3240 τον χρόνο.Εσύ κατάλαβες τώρα οτι δεν είναι σωστο να πολλαπλασιάζεις το ένα ποσο με μήνες και το άλλο με εβδομάδες;Πρέπει και τα δυο με μήνες ή και τα δυο με εβδομάδες.

  3. KALOFAGOTA

    1/1 – Ημίχρονο / Τελικό
    Σιρόκι – Τσέλικ Ζένιτσα 1.75

    1/1 – Ημίχρονο / Τελικό
    Νάπρεντακ Κρούσεβατς – Ράντνικ Σουρντούλιτσα 2.02

    1/1 – Ημίχρονο / Τελικό
    Μονακό – Τουλούζ 1.833

    2/2 – Ημίχρονο / Τελικό
    Ντροχέντα – Κορκ Σίτι 1.615

  4. τα φαγαν όλα, αυτά είναι ψίχουλα που δίνουν-προς το παρόν-για να μην ξεσηκωθούμε, θα το καταλαβει κάποια στιγμή το πόπολο, όταν τελειώσει το αντηλιακό για την Μύκονο, αν δεν τα έχουν φάει όλα, τότε ας κάνουν άρση των καπιταλ, τολμούν;;;;;;;;;;;

  5. Το ίδιο συμβαίνει και με την μισθοδοσία καθε μήνα. Ενω παλιότερα ηταν καθε εβδομάδα. Εβδομαδιαίως πληρώνονται και σε αλλες χωρες. Με τον μήνα κλέβουν σχεδόν εναν μιςθο. Ο χρόνος εχει 12 μήνες, αρα 48 εβδομάδες, ενω εχει 52 εβδομάδες. Κλέβουν δηλαδη εναν μήνα μιςθο.

    1. Στο έπαιζαν φιλεύσπλαχνοι και στο έδιναν σαν δώρο χριστουγένων ενώ είναι δουλεμένα χρήματα.

  6. Ο/Η ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. λέει:

    ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΤΥΕΛΟΥ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΕΝΕΡΓΟΙ ΤΡΙΠΛΟΣΥΝΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΗΛΕΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΝΑΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΔΕΔΔΗΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ, ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥ COSMOTE ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΕ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ, ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΕΦΑΠΑΞ, ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ, ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΙ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ Μ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 10 ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΗΘΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΣ ΛΑΙΚ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *