ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Σοκ στον ελληνικό αθλητισμό: Νεκρός γνωστός Έλληνας bodybuilder

· Κατοχικά Νέα

Ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία ενώ ήταν στο γυμναστήριο

Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου αλλά και στους συναθλητές και φίλους του έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του Φώτη Πλευρίτη.

Ο 48χρονος αθλητής του bodybuilding βρισκόταν στο γυμναστήριο που διατηρεί στο Αγρίνιο, όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και έφυγε για να πάει στο σπίτι του.

Οι δικοί του άνθρωποι του τηλεφωνούσαν αλλά εκείνος δεν απαντούσε στις κλήσεις τους και ανησύχησαν. Πήγαν στον σπίτι και τον εντόπισαν νεκρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα δείχνουν πως τα αίτια του θανάτου είναι παθολογικά ωστόσο η σορός θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας για τη νεκροψία-νεκροτομή.

Ο Φώτης Πλευρίτης είχε μεγάλη πορεία στο bodybuilding  επί δεκαετίες με πολλές διεθνείς διακρίσεις. Τα τελευταία χρόνια διατηρούσε γυμναστήριο στο Αγρίνιο.

pentapostagma

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ελλάδα: Η ανεργία υποχώρησε στο 7,9% τον Ιούλιο – Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2008Business

Πακέτο 2,2 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση: Οι φοροελαφρύνσεις, τα επιδόματα και ο κατώτατος μισθός των 1.000 ευρώ

Μαχητικό αεροσκάφος σε πτήση - εικόνα αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Τανάγρα: Συνετρίβη ελληνικό F-4 Phantom σε αεροπορική επίδειξη – Νεκροί οι δύο χειριστές

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Μάνδρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ξηροπήγαδο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

6 απαντήσεις στο “Σοκ στον ελληνικό αθλητισμό: Νεκρός γνωστός Έλληνας bodybuilder”

  1. Δεν ζούνε πολλά χρόνια γενικά όλοι αυτοί και αν ζίσουν έχουν απεριόριστα προβλήματα ποσο μυαλό να έχουν…μέχρει και η πρωτεινη δεν είναι αθώα γενικα ο κανόνας είναι οτιδήποτε δεν είναι φυσικό απλα σε καταστρέφη αντε τώρα να τους δώσεις να καταλάβουν ολους αυτούς τους ανθρώπους.

    Λυπητερό πολύ που εχουν καταντίσει μια κοινωνία με ψεύτικα ωραία σώματα και αδεια κεφάλια και τώρα το προβάλουν και μέσο Survivor και γενικά ίντερνετ και χαζοκούτια για να καταστρέφεται ακομα παραπάνω νεολαία και κόσμος.Μακριά όλοι απο την φιλοσοφία το σκάκι και την τέχνη απαπα αυτα είναι βαρετά και κουραστικά πραματα κουράζουν το μυαλό.
    Και απο σοβαρή έρευνα τα τεχνητα φουσκομένα γυμνασμένα σωματα μιώνουν το iQ.Εχετε δεί κανεναν επιστήμονα η εξυπνο ανθρωπο σε γυμναστήρια ?
    Πιο παλαιά μας είχαν βομβαρδήσει με τις Σατανικές δαιμονικές πολεμικές τέχνες απο Ασία δεκαετίες 70-80-90

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά