10:06 - 28/06/2017

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ… ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο εκλεκτός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του αρχηγού της, ο περίφημος καλλιτέχνης και ανερχόμενο πολιτικό αστέρι, ανακοινώσε τους γάμους του στην Κέρκυρα.

Είναι πλέον γεγονός. Τοπική εφημερίδα της Κέρκυρας δημοσίευσε σήμερα, Τρίτη, την αναγγελία του γάμου του με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Το γεγονός αυτό βέβαια δεν θα είχε την προσοχή μας και θα του ευχόμασταν και… να ζήσει με πολλούς απογόνους, αν οι πληροφορίες δεν φέρνουν τον κύριο αυτό, που έχει κάψει αμέτρητες θηλυκές καρδιές, να είναι ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας, (αλήθεια τι… κόμμα είναι αυτό ;;;), και ο περισσότερο από όλους προβεβλημένος στα ελληνόφωνα κανάλια της ηλιθιότητας και ότι θα είναι ο ευνοούμενος στις λίστες στις προσεχείς εκλογές.

Να λοιπόν που βρήκαμε τον νέο σωτήρα της χώρας! Να μην ξεχνάμε ότι ο κύριος αυτός ήταν ο πρώτος επώνυμος της χώρας μας που είχε αναγνωρίσει το ψευδοκράτος της κατεχόμενης Κύπρου, θέλοντας το 1997 να δώσει συναυλία μαζί με ένα Τούρκο, τον Μπουράκ Κουτ, στην πράσινη γραμμή ακριβώς την μέρα της επετείου της ποντιακής γενοκτονίας.

Ψηφήστε τον λοιπόν για ένα καλύτερο μέλλον και… όλα καλά.. όλα καλά!!!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος www.nikosxeiladakis.gr
Ο Σάκης ο φτωχός



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (28)

  1. Ανώνυμος 06/28/2017 @ 10:58 ΠΜ

    ΑΠΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΜΕΤΕΠΗΔΗΣΕ ΝΟΥΔΟΥΛΑ??ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΥΘΗΝΟΝΤΑΙ.ΠΡΩΤΑ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΜΕΤΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΚΡΥΦΕΣ,ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΘΗΘΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 50-60 ΟΙ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΙ

    • ante i ora i kali 06/28/2017 @ 6:15 ΜΜ

      Γιατι παραξενευεσαι ?ακολουθουν τα χαναρια του ιδρυτη της , η΄κανω λαθος?πουστης στο σωμα πουστης και στην ψυχη.

  2. Ανώνυμος 06/28/2017 @ 11:03 ΠΜ

    ΠΗΡΕ ΛΕΕΙ ΒΡΑΒΕΙΟ Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ….ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΕ…ΥΓ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  3. ΗΒΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 06/28/2017 @ 11:11 ΠΜ

    Καλά, αν δεν κάνω … λάθος, ο κύριος αυτός (sic)! δεν είχε…νυμφευθεί με έρωτα τρελό τον κ. Ψινάκη; Μάλλον έχουμε κοντή μνήμη ως έλληνες, διότι εγώ θυμάμαι σε φυλλάδες της τότε εποχής, τις φωτογραφίες του ευτυχούς ζεύγους, με ποδιά κουζίνας στο σπίτι που συγκατοικούσαν. Το άλλο με τον..Τοτό (συγγνώμην το THERAPIN θέλω να πώ) το ξέρετε; Αλλά και αυτό το ξεχάσαμε. Περαστικά μας, πόσο πιο κάτω θά φτάσουμε σαν λαός; ‘Ημαρτον….

    • Ανώνυμος 06/28/2017 @ 1:18 ΜΜ

      Έίπαμε ”Οτοστόπ” -κατά τον κ. Λαζόπουλο – έκαναν στο σκάφος. Μπαααα. Τι δεν καταλαβαίνεις;

  4. ΕΛΛΗΝΙΣ 06/28/2017 @ 11:45 ΠΜ

    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ “ΕΧΤΙΣΕ” ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ …..
    ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΨΙΝΑΚΗ.
    ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ, ΜΙΚΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ….ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΠΙΑ…ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΡΑΓΕ; …. ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ;
    ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΙΝΟΜΑΙ….ΚΡΙΜΑ!

  5. Νικητας 06/28/2017 @ 11:47 ΠΜ

    Γιατι η Γκερεκου ηταν καλυτερη; τςςςς….αυτος θα βαλει και μακαρονια με κιμα!!!!…………….ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@ΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !!!………..ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ;…….ΕΛΕΟΣ!!!

  6. Όλα καλά 06/28/2017 @ 12:26 ΜΜ

    Ένας γνωστός τραγουδιστής που θα τον ψηφίσει ο κόσμος επειδή τον γνωρίζει. Μην περιμένετε κάτι το συνταρακτικό από τον Σάκη. Απλά θα ψηφίζει ότι του δίνουν χωρίς να καταλαβαίνει τι ψηφίζει. Βέβαια δεν είναι ο μόνος. Τολμώ να πω ότι είναι ελάχιστοι αυτοί που γνωρίζουν τι ψηφίζουν στην Ελληνική βουλή. Το κακό είναι ότι είναι πολύ πιθανό να βγει πρώτος σε ψήφους. Και θα τον έχουμε ψηφίσει εμείς.

  7. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 06/28/2017 @ 12:51 ΜΜ

    Αυτο ειναι χαζοχαρουμενο,αλλοι λενε,ειναι καλο παιδι και τα τοιαυτα ,κυτταει την τσεπη του.

  8. Αρης απο Πειραιά 06/28/2017 @ 1:04 ΜΜ

    Ο συγκεκριμένος ειναι το νουμερο 1 στην ιεραρχία των lion στην Ευρώπη,,lion ειναι παρακλάδι των μασονων,αυτό που αναφέρω ειναι απόλυτα εγκυρο από μέσα….

  9. Ας ειναι καλα η κυρια Μαριαννα.Υπαρχει ΕΛΠΙΔΑ…

  10. ειπαρχη φωτο του που χειροκροταει σημιτη , επι φιεστα ΕΥΡΩ….

  11. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 06/28/2017 @ 5:14 ΜΜ

    ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΤΣΑΛΙΜΙΑ, ΜΕΤΑΞΥΜΑΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟΣΥΡΦΕΤΟ ΤΟΥ,… , …….

  12. ΑΝΔΡΕΑΣ 06/28/2017 @ 5:30 ΜΜ

    Μην ξεχνάμε και το αντίπαλο δέος καροτεν πρόσφατα παντρεύτηκε και αυτός

  13. Ανώνυμος 06/28/2017 @ 5:44 ΜΜ

    βρε αν βγει αυτός θα τρώμε μακαρόνια ΜΕ κιμά! τώρα τα τρώμε σκέτα!!
    πόσο χαμηλά πχιά;;;;

  14. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 06/28/2017 @ 7:04 ΜΜ

    ΡΕ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΕΑ ΔΗΛΑΔΗ; ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΗΠΩΣ; ΜΠΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ (ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΛΑΣΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ)

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΟΛΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ.

  15. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ Ο Λ Ο Ι ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΥ
    ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

  16. ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΣΑΨΑΛΗΣ. ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ. ΣΤΟΦΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    • Δεν μπορώ να διανοηθώ να φύγω από την πατρίδα μου. Ομως, εάν υπήρχε περίπτωση αυτός να ψηφιστεί και να γίνει και πρωθυπουργός, ειλικρινά θα άλλαζα υπηκοότητα, έστω και ουγκαντέζικη θα έπαιρνα.

  17. ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ 06/28/2017 @ 11:13 ΜΜ

    ΡΟΥΒΑΣ, ΡΟΥΒΙΝ, ΧΕΡΟΥΒΕΙΝ, ΡΟΜΠΙΝ, ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ…..

  18. Ο ΜΑΚΡΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ;Ο ΣΒΑΝΤΖΕΝΕΓΚΕΡ ΕΓΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕ….Ο ΡΗΓΚΑΝ ΕΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ….ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΣΑΚΗ.ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΕΝΕΚΕΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΗΣ ΤΣΟΥΡΟΓΡΙΑΣ….

  19. Όπως είχε πει και ένας σοφός παπούλης “Η δια της φήμης επικράτηση ύβρις εστί”

  20. ΠΑΝΟΣ ΣΑΜΙΟΣ 06/29/2017 @ 2:58 ΠΜ

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΡΟΥΒΙΤΣΕΣ 18ΑΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ????? ΑΥΤΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ Κ.ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ ΚΑΜΕΝΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΙ ΤΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΖΟΜΠΙ !!!!!!!

    • Εάν αύριο οι Ρουβίτσες δεν έχουν να φάνε, εάν κοπεί το χαρτζηλίκι του παππού ή “η αμοιβή του θείου κοιλαρά” (στάνταρ, λέμε), τότε ας φορέσουν νηστικές τα στρίνγκ και ας κουνιούνται ρυθμικά έξω από τη βουλή, μήπως και ο εξερχόμενος λόυγκρος τις πετάξει καμιά ελεημοσύνη!

  21. Oυζο power 06/29/2017 @ 3:47 ΠΜ

    Ολα καλα ολα καλα ολα καλσ θα ναι… Ολα σκατα

  22. ADE MWRE ME THN TELEIWMENH KOPELA POY THELEI KAI DYNASTEIA

  23. Μαστρογιωργης 06/30/2017 @ 1:46 ΠΜ

    Τιποτα μαγκες νομιζω εχουμε λιγο δρομο μπροστά μας για να φτασουμε στον τερματισμο. Δλδ στη str8 τσοντα μεσω dvd internet ή οπου αλλου τη βρουμαι, οχι τπτ αλλο για να παρουμαι μια δωση ιδονης και να τον παιξουμε λίγο, γιατι αν το δουμε και αυτό, τα’χαμνα μας θα θα πέσουν σαν του λεπρού και κοκου ξανα δεν εχει.
    ΝΤΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ μα γι’αυτούς καμια.
    Ξεφτιλισμενα τσολγανια

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*