Διαφημίσεις

ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ!

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ! ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ…

Είδαμε το θέμα στο προφίλ της Avgis Voutsina. ΕΜέχρι προχθές οι δηλώσεις εκδίδονταν στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας. Σήμερα, ακόμη και στις φορολογικές δηλώσεις καταργήθηκε η Ελληνική…
Δημοκρατία. Οι φορολογικές δηλώσεις εκδίδονται στο όνομα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων η οποία ελέγχεται καθόλοκληρίαν από τους δανειστές-τοκογλύφους. Ουσιαστικά και πρακτικά λοιπόν τα έγγραφα επιβεβαιώνουν την απόλυτη κατοχή την οποία υφίσταται η χώρα και ο λαός, με τα χρήματα να πηγαίνουν κατευθείαν στα γερμανικά ταμεία. Η Αυγή Βουτσινά σημειώνει χαρακτηριστικά: «ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ……

Μέχρι πέρυσι οι φορολογικές δηλώσεις,καθώς και τα έσοδα,αφορούσαν την Ελληνική Δημοκρατία και αρμόδιος φορέας το ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. Απο 1/1/2017 αφορούν την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων…..δλδ..;;;; Τα σχόλια περιττά….

Πλήρωνε μαλάκα Έλληνα την δόση των εθισμένων με την καρέκλα..!!»

indobserver

triklopodia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ!”
  1. Έτσι ακριβώς είναι. Η φορολογική δήλωση γράφει ανεξάρτητη αρχή που κατά τα φαινόμενα δεν πρέπει να ελέγχεται από τα επίσημα όργανα της ελλείπουσας από το έντυπο Ελληνικής Δημοκρατίας …. Υγεία ….

  2. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ: Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, δεν αποτελεί θεσμό, του έθνους – κράτους, ούτε αναγνωρίζεται από το σύνταγμα. Όχι μόνο αυτό αλλά σύμφωνα με το σύνταγμα, είναι αντισυνταγματικές και οι διατάξεις που ορίσαν την ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων, όπως και όσοι αγνοόντας το σύνταγμα ψηφίσαν αυτές τις διατάξεις, άρα αποποιηθήκαν αυτού. Συνεπώς και η κυβέρνηση είναι παράνομη και οι εκλογές δεν έχουν ισχύ, καθώς πάνω από το 50% του εκλογικού σώματος, δεν ψήφισε, ούτε δώθηκε, έγκριση της πλειοψηφίας, στην σημερινή κυβέρνηση.
    ΣΥΝΕΠΩΣ: Ο μόνος, νόμιμος συνταγματικά, είσαι εσύ συνέλληνα και σύμφωνα με το σύνταγμα, είσαι η μόνη αρχή, αποκατάστασής του, όπως αναγράφεται στο άρθρο 120.
    Όσοι πληρώσετε, όσοι υποκήψετε, όσοι τους ψηφίσετε, όσοι αποδέχεστε το κράτος και τους παράνομους θεσμούς του, είστε συνταγματικά παράνομοι.
    Αν βρεθείτε αντιμέτωποι με όλους αυτούς, οι ενέργειες σας πρέπει να ναι, η καταγγελία των προαναφερόμενων, αρνούμενοι να συμβιβαστείτε, με κάτι συνταγματικά παράνομο. Μπορείτε να καταθέσετε και γραπτή δήλωση, περί του άρθρου 120 και το δικαίωμα της εφαρμογής του.
    Έτσι, δεν θα σας κλείσουν φυλακή, γιατί θα πάρει μεγάλες διαστάσεις το θέμα και θα βγει εναντίων τους.
    ΤΕΛΟΣ: Μην περιμένετε από δημόσιους συνταγματολόγους ν αναφερθούν στο ζήτημα, διότι κινδυνέυουν να χαρακτηριστούν, ως υποκινητές γι ανατροπή αν το κάνουν.
    ΑΥΤΑ. Και μην πληρώσετε δεκάρα τσακιστή, δεν τους χρωστάτε τίποτα, ούτε χρειάζεται να τους δώσετε αναφορά, διότι σύμφωνα με το διεθνώς αναγνωρισμένο σύνταγμα της Ελλάδος, είναι και παράνομοι και δεν έχουν θεσμικής αναγνώρισης.
    Αλλά αν είχαμε μυαλό εξ αρχής και καταφεύγαμε στα διεθνή δικαστήρια, γι αυτό το θέμα, ως εκατομμύρια πολίτες, θα χει προκληθεί ήδη σάλος, τουλάχιστον από άποψη θορύβου που θα έκανε το θέμα, γιατί από δικαιοσύνη, σιγά μη μας δικαιώσει το παγκόσμιο σύστημα… Η μόνη δικαιοσύνη, είναι η ΝΕΜΕΣΙΣ του λαού.
    (Αν ποτέ κατηγορηθείτε από αυτό το έκτρωμα, το πολιτικό σύστημα, ως υποκινητές γι ανατροπή του πολιτεύματος, χρησιμοποιείστε το επιχείρημα, ότι σύμφωνα με όλα τα προαναφερόμενα, εσείς, δράτε, υπέρ της αποκατάστασης του συντάγματος, που καταλύθηκε από το εν λόγω, συνταγματικα παράνομο πολιτικό σύστημα και στόχος σας, είναι η επανασύσταση του έθνους – κράτους, που καταλύθηκε, από τότε που εκχωρήθηκε η εθνική κυριαρχία. Αυτά, τίποτ άλλο, οτιδήποτε άλλο θα λυθεί με πράξεις στο μέλλον.

    1. Για να επιστρέψουμε στο θέμα: Δεν, αναγνωρίζουμε, την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και δεν τους οφείλουμε τίποτα, όπως αποδεικνύεται από τα προαναφερόμενα.
      Ο μόνος τρόπος, να μας κατασχέσουν περιουσία, λόγω χρωστούμενων, είναι να μην αναπνέουμε.
      Όποιος ασκήσει βια, θα λάβει βια και ασκήσει βια, το 120 του συντάγματος λέει ρητά το τι ακολουθεί!

      1. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΣ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΑΣ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.

        1. ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠ’ΕΞΩ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΚΑΣΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΑΙ… ΕΤΣΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΑΤΣΩΝ ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

  3. Μακάρι να μπορούσαμε να οργανωθούμε ετςι, ωςτε να μην κανει κανένας Ελληνας φορολογική δήλωση. Να σταματήσουμε ολοι να πληρωνουμε οτιδήποτε. Ποτε επιτελους θα πουμε φθάνει;;;; Αφου ολοι ξερουμε που μας πανε. Ως ποτε θα εχουμε λεφτά να πληρωνουμε;;; Καποια στιγμη θα ..στεγνώσουν..αρα θα σταματήσουμε τις πληρωμές στο ανθελληνικο και ληστρικό κράτος. Το θεμα ειναι να το κανουμε αυτο πριν μας τα πάρουν ολα. Στο τελος δεν θα εχουμε χρήματα ουτε για μια φέτα ψωμί. Εκει θελουμε να φθάσουμε;;;

  4. Υπουργοί το έχουν δημόσια παραδεχτεί ότι η κυβέρνηση δεν ασκεί κανέναν απολύτως έλεγχο πάνω στην και καλά, “Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων”.
    Καλύτερα που κατάργησαν το Ελληνική Δημοκρατία, μπας και ξυπνήσουμε καμιά φορά και αντιδράσουμε!

  5. Πάντα με τις μπούρδες εδώ μέσα. Το εθνόσημο υπάρχει και στην σελίδα της ΑΔΑΕ αλλά και στην σελίδα του Taxis φυσικά όπου το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι προστέθηκε το λογότυπο της ΑΔΑΕ. Σανό να’ναι και από όπου να’ναι.

    1. Το ότι η Ελλάδα δεν είναι ανεξάρτητο κράτος και έχει γίνει ένα προτεκτοράτο της Ε.Ε και πωλούνται εδάφη και ζωτικής σημασίας τομείς του πρωτογενούς, δευτερούς και τριτογενούς τομέα, σε ξένους ιδιώτες, δεν σε ενοχλεί;;;
      ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ…

      1. Μια μια η μπούρδες. Εδώ το άρθρο γράφει για το εθνόσημο στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ – που υπάρχει. Για τα υπόλοιπα σε άλλα σχετικά άρθρα ή στον ψυχοθεραπευτή σας. Και προσοχή στο σανό. Να είναι φρέσκο γιατί αλλιώς δημιουργεί προβλήματα …

        1. Σανός, είναι όλα όσα βλέπουμε γύρω μας, που καλύπτουν ένα εθνικό έγκλημα και όσοι δεν το βλέπουν, προφανώς βλέπουν μόνο το σανό. ΟΠΩΣ ΕΣΥ! Πάνε βόσκα τώρα και ας τις εξυπνάδες…

    2. Το “εθνόσημο” υπάρχει για να ξέρουν από ποιά πρώην χώρα προέρχονται οι φόροι,δηλ. κάτι σαν “taxes made in ex greece”

      1. Τη μια λέτε ότι δεν υπάρχει εθνόσημο και φωνάζετε, την άλλη λέτε ότι υπάρχει αλλά δεν σας αρέσει πια γιατί είναι «εθνόσημο» και πάλι φωνάζετε. Διαλέξτε τι θέλετε.

        Α, και για τους αδιάβαστους μικρά αποσπάσματα από τον ιδρυτικό νόμο της ΑΑΔΕ (ν. 4389/2016) για την καραμέλα “… η οποία ελέγχεται καθόλοκληρίαν από τους δανειστές-τοκογλύφους …” που επαναλαμβάνει ο αρθρογράφος:

        “Η ΑΑΔΕ υπόκειται σε κοινοβουλευτικό έλεγχο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής.”

        “Μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης, περιλαμβανομένου του Προέδρου, παύεται από το αξίωμά του με πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ύστερα από αιτιολογημένη εισήγηση του Υπουργού Οικονομικών …”

        Για να προλάβω σχόλια σχετικά με την Βουλή, αν δεν σας αρέσουν αυτοί που είναι εκεί μέσα, ας μην τους ψηφίζατε. Εξάλλου μπορείτε να ψηφίσετε άλλους την επόμενη φορά.

        1. Οι εκλογές είναι ψεύτικες. Τ αποτελέσματα τα μαγειρεύουν μέσα στο υπουργείο εσωτερικών. Είναι εύκολο, πας ως εκλογικός επόπτης, κρατάς τ αποτελέσματα, τα παραδίνεις στον σχηματισμό που στηρίζεις. Ο σχηματισμός έχει λάβει τ αποτελέσματα και παρ όλ αυτά, μετά την λήξη των τελευταίων αποτελεσμάτων, συμπαιρένεις, πως τ αποτελέσματα είναι άλλα… ΚΑΙ ΜΕΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑΣ!
          (Καταλαβαίνεις πια είναι η ουσία, η μπα; Η σκασίλα σου, όπως σε όλους τους βολεμένους;)

        2. Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ “ΘΕΣΜΟΙ” ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΓΔΑΡΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕ, ΠΑΛΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΤΥΠΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ…

  6. Ο/Η καρακαραμητσος και σε οποιον φουστη δεν αρεσει στα α...... μου λέει:

    Απορω πως δεν εμφανισθηκαν οι ηληθιοι του Καζακη- ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ το τσιρακι της LB- Εν πολοις ο (ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ) εχει δικιο αλλα αν δεν γινει κατανοητο οτι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ και το επομενο βημα ,αν θελουμε να σωθουμε , ειναι μια ΚΑΡΑΧΟΥΝΤΑ που θα καθαρισει την πολιτικη ζωη απο τους λεχριτες των τοκογλυφων .Εκτακτες εξουσιες χρειαζονται που θα αποτρεψουν στον καθε 1-ΜΑΛΑΚΑ 2-ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ 3- ΤΟΝ ΑΔΑΗ 4-ΤΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ που εχουν την ιδια ισχυ ψηφου με τον πολιτικοποιημενο αλλα οχι κομματικα ενταγμενο) να μου ξαναγαμησει την ζωη.
    Αν ομως επιμενεται σε αυτο το μονοπατι -που χαραξε ο γερμανοτσολιας κολομπαρας Κραμανλης , τοτε βουλωστε το και φατε δημοκρατια της SINGULAR LOGIC και μνημονια μεχρι να ψοφηστε , γατακια μου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *