Διαφημίσεις

Πέρασε νόμος στον Καναδά που καθιστά παράνομη τη χρήση των λανθασμένων αντωνυμιών φύλου!!!

Οι καναδοί που δεν ασπάζονται την προοδευτική θεώρηση του φύλου θα μπορούσαν να κατηγορηθούν για εγκλήματα μίσους, να φυλακιστούν, να τους δοθεί πρόστιμο και να υποχρεωθούν να παρακολουθήσουν μαθήματα αντι-βίας!

Η Γερουσία του Καναδά ενέκρινε τον νόμο C-16, σύμφωνα με το LifeSiteNews, ο οποίος εντάσσει την «ταυτότητα φύλου» και την «έκφραση φύλου» στον Κώδικα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της χώρας, και στην κατηγορία του εγκλήματος μίσους του Ποινικού Κώδικα. Το νομοσχέδιο τώρα χρειάζεται μόνο τη βασιλική σύμφωνη γνώμη από τη Βουλή των Κοινοτήτων, για να περάσει ως νόμος.

“Μεγάλα νέα”, ανακοίνωσε ο Justin Trudeau, ο πρωθυπουργός του Καναδά. “Το νομοσχέδιο C-16 πέρασε τη Γερουσία – καθιστώντας παράνομη τη διάκριση βάσει της ταυτότητας ή της έκφρασης των φύλων.”

Ο Jordan Peterson, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο, και ένας από τους πιο έντονους επικριτές του νομοσχεδίου, μίλησε στη Γερουσία πριν από την ψηφοφορία, επιμένοντας ότι παραβιάζει την ελευθερία του λόγου των πολιτών και καθιερώνει αυτό που θεωρεί ως νόμιμη αμφισβητήσιμη ιδεολογία για το φύλο, ως νόμο

“Η απαγόρευση του λόγου έχει έρθει στον Καναδά”, δήλωσε ο Peterson. «Θα το μετανιώσουμε πικρά αυτό».

Αποδοκιμάστηκε επειδή είπε την αλήθεια!

Δείτε στο βίντεο πως τον αντιμετώπισαν οι φοιτητές του πανεπιστημίου. Έτσι οι Καναδοί φοιτητές αντιλαμβάνονται την ελευθερία του λόγου.

“[Οι ιδεολόγοι] χρησιμοποιούν ανυποψίαστους και μερικές φορές συνεργάτες μέλη της επονομαζόμενης κοινότητας τρανσέξουαλ, για να προωθήσουν την ιδεολογία τους”, δήλωσε ο καθηγητής στη Γερουσία τον Μάιο. “Η ίδια η ιδέα του, ότι να αποκαλείς κάποιον με έναν όρο που δεν επέλεξε του προκαλεί μια τέτοια ανεπανόρθωτη βλάβη που πρέπει να αναζητηθούν ένδικα μέσα, είναι μια ένδειξη για το πόσο βαθιά έχει εισχωρήσει η κουλτούρα της θυματοποίησης στην κοινωνία μας”.

Ο Peterson είχε δεσμευτεί προηγουμένως να μην χρησιμοποιεί παράνομες αντωνυμίες φύλου και οι φοιτητές διαμαρτυρήθηκαν για την αντίθεσή του στην πολιτική ορθότητα!!!

“Αυτό το τυραννικό νομοσχέδιο δεν είναι τίποτα άλλο παρά κοινωνική μηχανική στον νιοστό βαθμό! Όλα στο όνομα της πολιτικής ορθότητας”, δήλωσε στο LifeSiteNews ο Jeff Gunnarson, αντιπρόεδρος της καμπάνιας Life Toronto, μιας πολιτικής ομάδας υπέρ της ζωής στον Καναδά.

Μόνο διώξεις και φυλακή προβλέπονται για όποιον πει κάτι αντίθετο από αυτά ότι ορίζει η Νέα Τάξη!

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Καναδάς: Φυλακή όσοι χρησιμοποιούν λάθος αντωνυμία απευθυνόμενοι στους τρανσέξουαλ!”
  1. Πνευματικος κωλομπαρισμος και εγκεφαλικο ατυχημα στην συγχρονη κοινωνια του κωλου και τησ ανωμαλιας.

  2. Τουλάχιστον θα εξασφαλίσουμε στέγη και τροφή τσάμπα και ύπνο και γυμναστική όλη μέρα ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΛΟΥΓΚΡΕΣ!!!!!!!!!!!!

  3. Δεν μπορουν να κάνουν τπτ εκτός από απειλές και τρομοκρατία.

    Αν θέλετε να εξαφανιστεί ο φασισμός εξαφανίστε την ομοφυλοφιλία. Η Αυτοκτονήστε! Δεν υπάρχει πιο φασιστικό από το να αγαπάς μόνο το ίδιο φυλο και τους όμοιους με σένα. Και αν υποθέσουμε πως αγάπη είναι ανύπαρκτη τότε είναι που παρατηρούμε την γυμνή ανωμαλία.

    Θελω ο καθένας να ρωτήσει τον εαυτό του αν θα έκανε παιδιά με μία/ένα από Αφγανιστάν κατράμι πακιστανικό η από βάθη του Αμαζονίου η Αφρική.
    Η τέλος πάντων με μια τσιγγάνα η γυφτισα η καμιά κακομοίρα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και άφραγκη. Ναι ναι μπά δεν είσαστε ρατσιστές. αχαχα είδατε αυτό είναι φυσιολογικό, το ανώμαλο θα ήταν σε αντίθετη περίπτωση.

  4. Παγκόσμια κοινωνία του φόβου, διαβάστε τον γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας τί προφητευει σχετικά…

  5. Ο/Η ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ STRAIGHT ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ λέει:

    Κι ελάτε να…ΣΑΣ αλλάξουμε τα φώτα! Φλώρια, λουγκριτίες, ανώμαλοι, πουστάρες, αδερφές, σκατόγυφτοι, βρομά, χλαπατσίγγανοι, κρεμανταλάδες, πάκιδες, λαθραίοι, λαθρομετανάστες, λιποτάκτες απ τις χώρες σας, μουτζαχεντίν, ταλιμπάν, τζιχάντια, τριτοκοσμικοί, κωλομουσουλμάνοι, μωαμεθανοί, βάρβαροι, χιμπατζίδες, ορκ, μαιμούδες, προδότες, του κώλου αριστεροί, ψευτοφιλελεύθεροι, καπιταλιστές, σκατομασώνοι, σιωνιστές, κωλοεβραίοι το ολοκαύτωμα είναι ένα ψέμα, (ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ), θάνατο στους ρότσάιλντ και σε όλη του την φάρα, γαμώ τις μυστικές αποκρυφιστικές σας σέκτες κάθε λογής σκοτεινής λατρείας, φωτιά και στους σατανιστές και στ αγάλματά τους, γαμώ την ευρώπη, το παγκόσμιο σύστημα ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!
    Ας έρθουν να μας κλείσουν μέσα τώρα ”αν έχουν @@” όλ τ άλλα, είναι απλά δειλεία. ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΕΣ!

    1. Ο/Η ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ STRAIGHT ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ λέει:

      ΑΜΗΝ. ΧΑΧΑΧΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *