Διαφημίσεις

Σειρά παρεμβάσεων για την κοινωνική ένταξη των Ρομά του Μενιδίου (και όχι μόνο) και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην περιοχή ανακοινώθηκαν σήμερα, Παρασκευή 16/6, με αφορμή και τα πρόσφατα γεγονότα.

Την ανακοίνωση έκαναν δύο υπουργοί, τρεις αναπληρωτές υπουργοί και ένας υφυπουργός, σε κοινή συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Εσωτερικών, παρουσία εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής και του δήμου Αχαρνών.

Στα μέτρα που ανακοίνωσαν οι υπουργοί Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, και Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, οι αναπληρωτές υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, και Υγείας, Παύλος Πολάκης, καθώς και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, περιλαμβάνονται δράσεις που ευνοούν την πρόσβαση των Ρομά στην εκπαίδευση, την εργασία, τις κοινωνικές παροχές, την υγεία και τον αθλητισμό, ενώ προαναγγέλθηκε η αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου που αφορά την οπλοφορία.

Όπως σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης, «υπάρχει ανάγκη, ανεξαρτήτως του πρόσφατου τραγικού γεγονότος (θάνατος 11χρονου από αδέσποτη σφαίρα), να αναλάβουμε πρωτοβουλίες κατά της παράνομης οπλοφορίας και αυτό δεν αφορά μόνο τη συγκεκριμένη περιοχή. Δεν μπορεί κανένας να παίρνει τον νόμο στα χέρια του, ούτε όταν έρχεται στο τσακίρ κέφι να παίρνει το κουμπούρι του και να το αδειάζει στον αέρα».

Οι παρεμβάσεις στα σχολεία που φοιτούν Ρομά

Ο κ. Γαβρόγλου ανακοίνωσε ότι στα σχολεία όπου φοιτούν Ρομά θα τοποθετηθεί, πιθανόν από το προσεχές σχολικό έτος, κοινωνικός λειτουργός με ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα στο σχολείο και την οικογένεια, ώστε οι γονείς να πειστούν για την αναγκαιότητα παραμονής του παιδιού στην εκπαίδευση. Στα ίδια σχολεία θα μειωθεί ο αριθμός μαθητών ανά τάξη από 25 σε 15, ενώ καθίσταται υποχρεωτική η παρακολούθηση του ολοήμερου σχολείου.

Επιπλέον, σε συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μελετάται η δυνατότητα, απόφοιτοι λυκείου να εισάγονται χωρίς εξετάσεις σε συγκεκριμένα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως παιδαγωγικά, κοινωνικών λειτουργών ή σχολές της αστυνομίας. Το θέμα έχει νομικές δυσκολίες, αλλά ο κ. Γαβρόγλου διαβεβαίωσε ότι «θα κάνουμε το παν για να τις ξεπεράσουμε».

Από την πλευρά της, η κ. Φωτίου προανήγγειλε τη σταδιακή μετεγκατάσταση στους δήμους όσων Ρομά ζουν στους συνολικά 325 καταυλισμούς σε όλη τη χώρα, ενώ ανέφερε ότι επιταχύνονται οι διαδικασίες για ίδρυση Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά στο Μενίδι.

Αστυνομική επέμβαση για τη διακίνηση ναρκωτικών

Ο κ. Τόσκας υπενθύμισε τα μέτρα εντατικοποίησης της αστυνόμευσης στο Μενίδι, που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, ενώ επεσήμανε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει εκτεταμένη αστυνομική επέμβαση σε περιοχές με πρόβλημα διακίνησης ναρκωτικών.

Παρεμβάσεις για εμβολιασμό του τοπικού πληθυσμού Ρομά και ειδική μέριμνα για τους χρήστες θα προωθήσει το υπουργείο Υγείας, ενώ θα υπάρξει διαρκής παρουσία δύο κινητών μονάδων στην περιοχή, μία του ΚΕΕΛΠΝΟ και μία του ΟΚΑΝΑ. Ο κ. Πολάκης σημείωσε ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής θα υπάρξει καθαρισμός του ρέματος Εσχατιάς και άλλων εστιών μόλυνσης στο Μενίδι.

Αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού, δημιουργία αθλητικού κέντρου στην περιοχή και παρεμβάσεις σε αθλητικές υποδομές στις κοινότητες Ρομά ανακοίνωσε, από την πλευρά του, ο κ. Βασιλειάδης.

Οι αριθμοί της ΕΛΑΣ «πανηγυρίζουν»

Μέτρα για τους Ρομά στο Μενίδι: Εισαγωγή χωρίς εξετάσεις στα ΑΕΙ -Πώς θα περιοριστούν τα όπλα - ΕικόναΜέτρα για τους Ρομά στο Μενίδι: Εισαγωγή χωρίς εξετάσεις στα ΑΕΙ -Πώς θα περιοριστούν τα όπλα - Εικόνα1Μέτρα για τους Ρομά στο Μενίδι: Εισαγωγή χωρίς εξετάσεις στα ΑΕΙ -Πώς θα περιοριστούν τα όπλα - Εικόνα2Μέτρα για τους Ρομά στο Μενίδι: Εισαγωγή χωρίς εξετάσεις στα ΑΕΙ -Πώς θα περιοριστούν τα όπλα - Εικόνα3Μέτρα για τους Ρομά στο Μενίδι: Εισαγωγή χωρίς εξετάσεις στα ΑΕΙ -Πώς θα περιοριστούν τα όπλα - Εικόνα4

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

44 σχόλια στο “Μέτρα για τους Ρομά στο Μενίδι: Εισαγωγή χωρίς εξετάσεις στα ΑΕΙ -Πώς θα περιοριστούν τα όπλα”
  1. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΡΕ ΣΑΙΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΡΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΡΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΡΑΜΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΖΗ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΩ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.

    1. ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ… ΑΠΛΑ.. ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ?

      1. Να πάνε στον καταυλισμό που πέφταν οι πυροβολισμοί, να μπουνε στα σπίτια και να κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους! Απ την αρχή έπρεπε να το κάνουν! ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ, ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ + ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΚΟΣΚΙΝΟ… ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΟ Η ΓΥΦΤΟΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
        Ο άλλος ήταν στην κάμερα με καραμπίνα με κομμένη κάνη και δεν τον μαζέψανε;;; ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ;;;

        1. ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΜΠΑΤΣΟ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝΕ ΜΠΑΤΣΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΓΥΦΤΟΥΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

      2. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ !!!!!!! ΕΣΥ ΠΡΟΤΙΜΑΣ Ο ΓΥΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΜΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΙ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΡΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΤΑΣΕΙΣ !!!!!ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΕΥ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣΣ!!!!!!!!! ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

        1. Οι καλυτεροι ‘ειδικοι φρουροι’ και φυλακες τραπεζων θα γινουν….τςςςςςςςς….ε,ρε γλεντια !!! φαντασου γυφτος ,να διδασκει ποινικο δικαιο…σε γυφτους…και τον μακαριτη τον Ψαλτη στην κωμωδια με τους ζητιανους ,να πηγαινει στα αζητητα !!!χαχαχαχααχα θα βλεπουμε κωμικοτραγικα και θα ζουμε ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!

      3. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΒΡΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ GAY PRIDE.

  2. ρε εβραιολαγνοι της λουγκρας και της ανωμαλιας, οι γυφτοι δεν πανε σχολειο, ακολουθουν τα γυφτοπουλα το δικο τους προγραμμα εκπαιδευσης αυτο του ξελαφρωματος του πορτοφολιου,ο γυφτος θελει εσοδα, ρε τι κουφαλες εισαστε και κοροιδευετε τον κοσμακη, ακου θα πουν στο γυφτο να βαλη τα γυφτοπουλα σχολειο!και τι θα του λετε του γυφτου μετα οτι το κοριτσι του ειναι αγορι και το αγορι κοριτσι?ρε το τι σας περιμενει δεν φανταζεστε, που θα παεη ρε καριολια….δεν θα ειστε μεσα στα γραφεια συνεχεια………..

  3. Αναγγελθηκε η αναθεωρηση του θεσμικου πλαισιου που αφορα την οπλοφορια;;;;;;; Τι σχεση εχουν τα νομιμα με τα παρανομα οπλα;;;Μπρος για αφοπλισμο μας πανε ελληνες, να ατοιμαζεστε!!!

  4. Πρεπει οπωσδηποτε να μπουν στην αστυνομια.Για να κανουν τις ‘δουλειες’ τους ακομα πιο ανετα.Να παρετε μετρα και για τους μαφιοζους.Κι αυτους να τους βαλετε στην αστυνομια.Και οποιος αποφυλακιζετε κατευθειαν στην αστυνομια.Εχουν και προυπηρεσια.Τι αλλο θα ακουσουμε βρεεεεεε!!!

  5. Τα κάνουν επίτηδες. Ακους εκεί, θα γίνονται αστυνομικοί για τις περιοχές τους και θα εξαιρούνται κι απ τις εξετάσεις, θα συνεχίσουν ν απολαμβάνουν πρόνοια, να χουν παροχές δηλαδή απ όλα τα ταμεία και φυσικά, θα μπαίνουν και ως κοινωνικοί λειτουργοί και σε υπηρεσίες πρόνοιας και τέτοια, για ν αλληλουποστηρίζονται κιώλας.
    Με λίγα λόγια θα πέσει τόση κλεψιά που δεν έχει προηγούμενο!
    ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΡΕ Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ!
    (Αν, είναι οι πολίτες να λιντσάρουν πολιτικούς, οι Συριζαίοι θα φάνε απερίγραπτο ξύλο, γιατί έχουν εξαγριώσει τον κόσμο όσο δεν πάει).

  6. Ρε κουφάλα τόσκα,το δαχτυλιδι που φόραγε ο πατέρας μου και μπουκαρε ο γυφτομουλος στο σπίτι,με την γρια να τον πετυχαίνει στο εβγα και μονο που δεν την σακατεψε,αυτό το δαχτυλιδι,ασε τα αλλα,εσύ ρε θα μου φερης πίσω το κειμήλιο;σκουρλέτη εχεις κάτι να απαντησης;γαμω τα παντελόνια που φόρατε και γαμω τις μπουχεσοφακλανεςςοπαδούς που εχετε,σαλιαρηδες,γυφτοσαλιαγκες,ρεμπεσκεδες .

    1. Και μετά έλεγες σε όλους ότι οι σκατογυφτοι δεν είναι άνθρωποι είναι ακριδες, ότι τους πρέπει γενοκτονία, να μην συναλλάσσονται με γυφτους και ακόμα και οι συγγενείς σε κοίταζαν σαν ψωναρα.

  7. Ζω στο Μενίδι και κατάγομαι από τον Πύργο Ηλείας (αλήθεια) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΑ.
    Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αγοράσω σπίτι με έντοκο δάνειο και να στέλνω τα παιδιά μου στο σχολείο χωρίς λεφτά ούτε για ένα κουλούρι προκειμένου να ¨βγουν¨ οι ξένες γλώσσες και η εξωσχολική προετοιμασία για τις πανελλήνιες, γιατί στην τάξη στοιβάζονταν 25 μαθητές και ότι “αρπάξουν” από γνώσεις.
    Να πω γ@μ** την μάνα τους ή τη δικιά μου που παντρεύτηκε Πυργιώτη αλλά “δυστυχώς δεν ήταν ΓΥΦΤΟΣ, έτσι ώστε να πάρω χαριστικό και άτοκο δάνειο σπιτιού, να με επιδοτούν για να στείλω τα παιδιά μου σχολείο (σοβαρά αυτά ισχύουν ήδη εδώ και χρόνια, πέρνουν επίδομα παραμονής στο σχολείο την ώρα που άλλα παιδιά λιποθυμούν από την πείνα), να κάνουν μια τάξη Μπ*#ρδ$λ* αλλά να είναι “ρατσιστικό” να απαιτηθεί εφαρμογή της τάξης, να γεμίζει ψύρα το σύμπαν, να παράμενουν αγράμματα και τώρα να εισαχθούν και χωρίς εξετάσεις στο πανεπιστήμιο. Α..ρε…μάνα συγχωρεμένη να είσαι, αλλά λάθος Πυργιώτη παντρεύτηκες.
    Υ.Γ. Εύχομαι στον υποψήφιο νομοθέτη να τον περιθάλψει γιατρός γύφτος που πήρε πτυχίο με το νόμο που θα φτιάξει ΧΑΧΑΧΑ.

    1. Έτσι που το διατυπωνεις τι να πω.. Οι πυργιωτες έχουν τραβήξει τα πάνδεινα από τους γυφτους. Δλδ σε λίγο τι θα λέμε… ζω στην Ελλάδα αλλά δεν είμαι πακιστανος..

      1. Έτσι που το διατυπώνω θέλω να πω ότι σε αυτή τη χώρα όλοι οι έλληνες που δεν είναι παραβατικοί και δεν ανήκουν σε κάποια “μεινότητα” (όπως οι ρομά και οι πόντιοι εκ ρωσίας, που θυμούνται ότι είναι έλληνες όταν είναι να πάρουνε και όχι όταν είναι να δώσουν) πληρώνουμε και πληρώνουμε και πληρώνουμε την άνεση, τις παροχές και τα προνόμια των “μειονοτικών” και στην ουσία αν αθροίσει κανείς τις “μειονότητες” τότε οι υπόλοιποι “καθαροί” έλληνες είμαστε μειονότητα στην χώρα μας και “ρατσιστές” όταν ζητάμε ίσα δικαιώματα και παροχές. Και για να μην θεωρηθώ ρατσιστικό άτομο η αλήθεια είναι ότι έχω ανήψια μισά αιθιοπάκια και ανηψιό μισό βούλγαρο και εγγόνι μισό βραζιλιάνο αλλά δεν μπορούμε να χαρακτηριστούμε μειονοτικό σόϊ για να πάρουμε χαριστικό δάνειο και επιδοτήσεις ούτε να χτίσουμε αυθαίρετο 120 τ.μ. (ΦΕΚ Δ114/2004), μόνο μας σκίζει η εφορία και ο ΕΜΦΙΑ.

  8. Μιλάμε τελικά ότι οι συριζαίοι είναι ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ – πρέπει μέχρι και οι Ρομά να τους τον χώνουν τελικά , κυριολεκτικά μιλάω

  9. Καλά κρασιά! Εγώ δεν έχω αντίρρηση να τους εντάξουμε.. Αυτοί είστε σίγουροι ότι θέλουν; Δεν καταλαβαίνετε ότι η κοινωνία των Ρομά είναι τόσο κλειστή που οποιαδήποτε φιλοδοξία ας πούμε μπορεί να έχει ένα παιδί ρομά να ανελιχθεί είναι σαν να αρνείται την ίδια του την καταγωγή; Η ίδια του η φάρα θα του γυρίσει την πλάτη. Εδώ δεν έχουν παιδεία οι Έλληνες θα αποκτήσουν οι Ρομά; και το άλλο το παιδί που κωλοχτυπιέται να περάσει στο πανεπιστήμιο θα χάνει τη θέση του από αυτούς άνευ εξετάσεων; Γελάνε και οι πέτρες.. αν αυτά γίνουν ποτέ γράψτε μου.

  10. Και γιατί δε λέτε καλύτερα ρε μάγκες της κυβέρνησης ότι τα επιδόματα πολυτεκνίας θα τα παίρνουν για κάθε παιδί χωριστά εφόσον κάθε χρόνο προσκομίζουν το ενδεικτικό της τάξης του σχολείου με καλώς και άνω;;;;

  11. Χμμμ δηλαδη θα εχουμε οργανα της τάξης,νηπιαγωγους και νοσηλευτές/τριες Ρομα??Τι χαρά τι ευτυχία,Θα καεί το πελεκούδι,θα τρώνε με χρυσά κουτάλια….Αληθεια θα φορολογούνται κιόλας?

  12. αντε ρε να φιλησετε το κολο του νετανιαχου, οι γυφτοι στα υπουργεια,οι λαθραιοι στην χωρα μας με το ετσι θελω, οι γυφτοι στα πανεπιστημια χωρις εξετασεις ,δηλαδη τα παιδακια που σκιζονται στο διαβασμα με θυσιες γονιων ,παπουδων,γιαγιδων,τι ειναι ρε αλητες? πολιτες β κατηγοριας,σκατα στους λακους σας ρε οβραικα ξεπλυματα, οι ομοφυλοφιλοι στις πλατειες , η χωρα στο ξεπουλημα,τα εγκληματα οργιαζουν,με ενα ψευτικο καταπτυστο χρεος, με αληταραδες σκατομπουκωμενους ορτινατσες,λινατσες της χαζαρομαφιας σας προσπαθειτε να μας κουλαντρισετε,τι μας κραταει ρε βοθρολυματα ακομα και δεν σας περνουμε τα κεφαλια, αντε ρε αν βασταει ο κολος σας ,χεστες,να γινη το μπαμ να δουμε ποιος θα σας σωση, αυτο θελουμε.Ξεβρακωτες μαιμουδες.τι γραφει το εγκληματικοτητα.gr?γυφτοι στο ζευγολατιο, χτυπησαν και ληστεψαν τον σεκιουριτα στον προαστιακο?ανανδρα ρεμαλια ολοι σας

    1. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ,ΔΥΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΩ ΚΑΤΩ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΟΛΗ ΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

  13. Τώρα που το σκέφτομαι μιας και είχα μια συζήτηση πριν, οι σκοπιμότητες/ προθέσεις της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρες:
    1. Θέλουν να δημιουργήσουν αντίμετρα, κατά των πολιτών, που θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, κατόπιν της κατάρρευσης της χώρας, με αποτέλεσμα, να χουμε ν αντιμετωπίσουμε και επισήμως, μουσουλμανικές κοινότητες, τις οποίες θα προσπαθήσουν να της κάνουν, κράτος εν κράτη. Διότι αλλιώς είναι να συγκρούεσαι ως Ιθαγενής Έλλην, εναντίων τρομοκρατών και αλλιώς εναντίων, αναγνωρισμένων από τον ΟΗΕ κοινοτήτων… Καταλάβατε τι κάνουν τα μαλακισμένα; Το ίδιο ισχύει και για τους Τσιγγάνους και για τους Ρομά και για τους Γύφτους. (Κι αυτό το τονίζω, γιατί είναι διαφορετικές φυλλές και αυτά είναι τα πραγματικά ονόματα των φυλλών τους. Δεν υπάρχουν π.χ. αθίγγανοι, διότι είναι Ισπανική ονομασία της φυλλής τους και λέγεται, Gitanos στον πληθυντηκό, δηλ. Τσιγγάνοι). Αυτά για τους άσχετους αριστερούς που νομίζουν ότι τους κυνηγάνε φαντάσματα και βλέπουν παντού γύρω τους Ρατσιστές.
    2. Όντας αναγνωρισμένες κοινότητες από τον ΟΗΕ, θα χουν βοήθεια και περίθαλψη και στήριξη, πράγμα το οποίο το σύστημα, επειχειρεί να το συνδυάσει, με τις ξένες δυνάμεις ασφαλείας, καταστολής της Ε.Ε, που ήδη έχει στείλει εδώ απ το 2010, βλέπε μισθοφόρους της Academy/ Black Water, που φυλλάνε το κοινοβούλιο, βλέπε Λεγεώνα των ξένων, βλέπε Eurogendfor, η επίσημη δύναμη ασφαλείας της Ε.Ε που συμφωνήθηκε να ναι η πανευρωπαική δύναμη καταστολής και όλους αυτούς, θα τους χρησιμοποιήσουν, καθώς ο κόσμος θα αμύνεται έναντι των Ισλαμιστών που θα δρουνε εδώ και θα τους καταστρέφει, οι οποίοι και θα βρίσκουν άσυλο, στις άβατες κοινότητές τους, οι οποίες θα ναι ορμητήρια, οπότε αναγκαστικά ο Έλληνας θα τους χτυπήσει και έτσι, θα δημιουργήσουν προπαγάνδα, λέγοντας ότι είμαστε τρομοκράτες και ότι χτυπάμε αναγνωρισμένες υπό την εποπτεία του ΟΗΕ κοινότητες, οπότε και θα χρησιμοποιήσουν, δυνάμεις ασφαλείας, εναντίων μας.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    3. Υπάρχουν πολλές λύσεις, όσοι ξέρετε, προφανώς θα τις σκεφτείτε, εξ άλλου δεν λέγονται δημόσια αυτά και επίσης, οι ισλαμιστές, είναι όχλος.
    Όσον αφορά τις δυνάμεις ασφαλείας του εξωτερικού και του Ευρωπαικού υπερκράτους, είναι πολίτες και όχι οπλίτες, ούτε καν πολίτες – οπλίτες, σε αντίθεση με τον Έλληνα, με λίγα λόγια, ”που πάνε ξυπόλυτοι στ αγγούρια” ιδού η απορία! Κακό του κεφαλιού τους… (Το συμπέρασμα είναι ότι έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και δεν έχουν μάθει τίποτα από την ιστορία, πράγμα που σημαίνει, πως θα μας ξαναδωθεί η ευκαιρία, να γράψουμε ιστορία, να ξευτιλίσουμε τους εχθρούς μας και να φανεί γι άλλη μια φορά, το μεγαλείο του Ελληνισμού). ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ. ΑΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΥΝΑΤΑΙ Ν ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ – ΚΡΑΤΟΣ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!

    1. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΚΕΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ!!!
      ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΩΡΕΣ!
      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΥΓΑΔΕΣ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ, ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!
      ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ! ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΕΙΣ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ!!!

      1. ΑΥΤΑ ΝΙΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ, ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ… ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  14. ΡΑΓΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΙΘΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ!
    ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ, ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

    1. Ο/Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ. λέει:

      Συγχωρέστε με αλλά έχω σαλτάρει, μου ρχετε να σπάσω και τον υπολογιστή ακόμα. Το καλύτερο που έχει να κάνει το σύστημα, είναι να κάτσει στ αυγά του. Ας φέρει όσα μνημόνια θέλει, εμείς θα βρίσκουμε πάντα τρόπους, να επιβιώνουμε εναλλακτικά, διότι όσο υπάρχει χώμα, καλλιεργείς και τρως! Ακόμα κι αν χρειαστεί να το κάνεις μέσα στον Αμαζόνιο! Αλλά αν, έρθουν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα, στα σπίτια μας, θα πρέπει ν ασκήσουν βία για να μας επιβάλλουν την βούλησή τους, ειδάλλως, καμία απολύτως υποταγή! Αν ασκήσουν βία, θα λάβουν!!! Οπότε, ας φέρουν όσα μνημόνια θέλουν κι ας εφαρμόσουν όσους νόμους θέλουν… Την ελευθερία μας, δεν πρόκειται να την πάρουν! Ας μην το επιχειρήσουν…
      ΠΟΛΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ: (Ποτέ μου δεν έτυχε να υποκήψω στο άδικο, ούτε όταν ήμουν μόνος περικυκλωμένος, από 20 καθίκια, πάλεψα, τις άρπαξα, έδωσα κι εγώ αρκετές και δεν λύγισα και απλά κάποια στιγμή, αφού είδαν ότι μόνο αν ψωφίσω θα σταματήσω να επιμένω στο δίκαιο, σταμάτησε κι ο καυγάς)
      Καταλάβατε με τι έχετε να κάνετε; Δεν υπάρχει νίκη για σας, θα πρέπει να μην αναπνέω αλλά ακόμα και τότε, το δίκαιο, δεν μου θα το πάρετε, οπότε πάλι θα ηττηθείτε!
      Εμπρός, ελάτε, κότες, ε κότες!
      Kι αμα μετά από μένα, δεν ξεφυτρώσουν χίλιοι, εμένα να μη με λένε Μάρκο!

  15. 5 σαπούνια και 2.5 μέτρα σκοινί ανά γύφτο. Τα 4 εκ των 5 για πλύσιμο. Τιμή 6.30 €. Αξία ανεκτίμητη
    Ακούς εκεί γύφτοι στον αθλητισμό, το πιο ύπουλο όπλο από όλα. Άμα ιδρώσει ο γύφτος την π..τσισες
    Ριχτε μου και μια αριθμολογία τωρα

    1. 50 ευρώ την ψήφο δίνουν στους γύφτους φανερά έξω από τα εκλογικά τμήματα στο μενίδι. Ανάλογα ποιός τα δίνει κάθε φορά, βγαίνουν και τα εκλογικά αποτελέσματα. Έτσι για να μην έχετε και αυταπάτες η αστυνομία παρίσταται στις συναλλαγές βγάζοντας την μούγκα στις καταγγελίες.

  16. Ναι να γινονται και βουλευτες χωρις εκλογες και ψηφους εξαλου η προσφορα των γυφτων στην ελλαδα ανα τους αιωνες ηταν πολυτιμη και ανεκτιμητη ηρθε η αναγνωριση επιτελος …αρε κατσιαπλιαδες καταστρεψατε τη χωρα

  17. Κατσε μαλακα ελληνα πληρωνε φορους να εισαι παντα νομοταγης πληρωνε φροντιστηρια στα παιδια σου και στο τελος τον πουλο που λενε σημερα ο γυφτος αυριο ο αφγανος ο πακιστανος και πιος ξερει πιος αλλος

  18. Α… Το αποφάσισα μπρε, θα γίνω αστυνομικός! Και τα δέκα παιδιά μου θα τα βάλω κι αυτά στην δουλιά

  19. δηλαδη θα πηγαινουν κατευθειαν στο πανεπιστημιο τι παπατζα ειναι αυτη αφου οι ανθρωποι ουτε το δημοτικο δεν βγαζουν ασ τους πανε πρωτα στο δημοτικο και μετα βλεπουμε

    1. Δεν χρειαζεται,μπορουν να ψηφισουν ενα νομο και να τους στελνουν κατευθειαν στο πανεπιστημιο σιγα το δυσκολο…

  20. ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΕΚΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΩΣ ΛΕΙΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ.ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *