Διαφημίσεις
του Κίμωνα Χαραλάμπους

Οδηγία σοκ παραχωρεί στην παγκόσμια εξουσία τεράστια πρόσβαση στα δεδομένα της Ελλάδας αλλά και διαχειριστικό ρόλο στα «συστήματα δικτύων». Ηλεκτρισμός, νερό, αεροδρόμια σιδηρόδρομοι, τα πάντα στο ηλεκτρονικό μάτι του «θηρίου» ή αλλιώς του Μεγάλου Αδελφού.

Γι’ αυτό γίνονται οι κυβερνοεπιθέσεις, γι’ αυτό υπάρχει ο ισλαμικός κίνδυνος και το μεταναστευτικό και γι’ αυτό στάλθηκαν τρομοδέματα από και προς την Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, με τις κυβερνοεπιθέσεις στις αρχές Μαΐου από το κακόβουλο λογισμικό ransomware, τις αιματηρές τζιχαντιστικές ενέργειες στη Μ. Βρετανία και την κατακόρυφη αύξηση των «χτυπημάτων» της εγχώριας τρομοκρατίας, η Κομισιόν πρόσφατα απέστειλε εσπευσμένα την Οδηγία 2016/1148 της 6ης Ιουλίου 2016 βάσει της οποίας απαιτείται ενιαία εποπτεία των πληροφοριακών συστημάτων των οργανισμών, μεταξύ των άλλων, από την Ελληνική Αστυνομία αλλά και τις αρμόδιες ευρωπαϊκές διευθύνσεις.

Όπως σχολιάζεται από μέσα ενημέρωσης, στο ιδιότυπο αυτό Big Brother περιλαμβάνονται «τα συστήματα δικτύων» των επιχειρήσεων ηλεκτρικής ενέργειας (της ΔΕΗ και των ιδιωτικών), οι διαχειριστές διανομής, οι διαχειριστές αγωγών αποθήκευσης, διύλισης μεταφοράς και εμπορίας πετρελαίου και φυσικού αερίου. Επίσης οι υπηρεσίες εκμετάλλευσης, ελέγχου, διαχείρισης εναέριας κυκλοφορίας (αεροδρόμια και Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας), οι σιδηροδρομικές επιχειρήσεις, οι «εσωτερικές πλωτές, θαλάσσιες και ακτοπλοϊκές εταιρείες μεταφορών επιβατών και εμπορευμάτων» (το σύνολο της εγχώριας ακτοπλοΐας και των μαρίνων), οι τράπεζες, οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης (σ.σ. ακόμη και οι προμηθεύτριες εταιρείες) έως και το δίκτυο διανομής νερού!!!!!

Ουσιαστικά αυτό σημαίνει πως το σύνολο σχεδόν των ελληνικών αρχείων θα πρέπει να κοινοποιείται στις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα στις ομάδες CSIRT (Computer Security Incident Response Team), δηλαδή σε ομιχλώδεις κοινοτικές διευθύνσεις με γενικόλογο πεδίο δραστηριότητας καθώς και άπλετο εύρος δράσης.

Οι Βρυξέλλες με την σειρά τους θα παραχωρήσουν έλεγχο και εξουσίες στις πολυεθνικές και στα παγκόσμια κέντρα εξουσίας, τα οποία αναμένουν τον επίσημο ερχομό ενός παγκόσμιου διοικητή στα πρότυπα σοβιετικών καθεστώτων.

Στο el.gr δικαιωθήκαμε όταν πριν από λίγο καιρό σας γράφαμε:

Μιας και στην Ελλάδα δεν επιχειρούν ισλαμιστές τρομοκράτες όπως στην Δυτική Ευρώπη, καθώς ενδεχόμενα να μην υπάρχει επαρκής αριθμός μουσουλμάνων στην χώρα σε περίπτωση που οι Έλληνες ξεσηκωθούν εναντίον των μεταναστών μετά από επίθεση, χρησιμοποιούνται άλλοι μέθοδοι, προκειμένου να αυξηθεί η αστυνόμευση στην καθημερινότητα των πολιτών.

Αυτό δείχνει η έκρηξη του τρομοδέματος στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, η οποία παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή.

Γιατί αποτέλεσε στόχο ο πρώην πρωθυπουργός; Αφού δεν είναι αυτός που κυβερνά! Τι νόημα είχε η επίθεση από την πλευρά των τρομοκρατών, οι οποίοι, όπως ισχυρίζονται, μάχονται κατά του κατεστημένου;

Η κορυφή του κατεστημένου είναι ο Λουκάς Παπαδήμος;

Πριν αλέκτωρ λαλήσει, η ευρωπαϊκή οδηγία δίνει έλεγχο και εξουσίες σε εξωελληνικές Αρχές, προκειμένου να αστυνομεύεται η καθημερινότητα των πολιτών αλλά και η διαχείριση των ζωτικής σημασίας δικτύων της χώρας. Μάλιστα γίνεται λόγος και για τα κενά ασφαλείας στα αεροδρόμια, από όπου πέρασαν τα τρομοδέματα προς το εξωτερικό αλλά και δεκάδες μετανάστες ταξιδεύουν κάθε μέρα προς την Ευρώπη με πλαστά διαβατήρια.

Στην ευρωπαϊκή νόρμα αναφέρεται ότι η CSIRT παρέχει:

  • μια οργανωμένη και δομημένη προσέγγιση για την αντιμετώπιση συμβάντων ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων,
  • τις απαραίτητες υπηρεσίες για την αντιμετώπισή τους, καθώς και την υποστήριξη των μελών της κοινότητας αποδεκτών (χρηστών) ώστε να ξεπερνούν τις διάφορες παραβιάσεις ασφάλειας,
  • προληπτικές υπηρεσίες ασφάλειας,
  • συμβουλές ασφάλειας
  • υπηρεσίες διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών.

Έμπειροι αξιωματικοί, σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Καρφί», κρούουν κώδωνα κινδύνου στις πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, τονίζοντας ότι το αντάλλαγμα της «ηλεκτρονικής προστασίας» των εταίρων είναι η πρόσβασή τους στα… δεδομένα της χώρας.

Άλλωστε από το 2013 (αρ. απ. 2013/488) το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο έχει θεσμοθετήσει τις «συμφωνίες εμπιστευτικότητας» και τις «ανεπίσημες συμφωνίες εμπιστευτικότητας» μεταξύ των μελών της Ε.Ε. με τις οποίες διακινούνται ατύπως χιλιάδες προσωπικοί και υπηρεσιακοί «φάκελοι» καθημερινώς.

Τώρα τα πάντα θα γίνονται με κάθε επισημότητα, ενώ θα αστυνομεύονται τα πάντα. Χωρίς την έγκριση των Βρυξελλών και κατ’ επέκταση της παγκόσμιας διοίκησης δεν θα κινείται ούτε φύλλο.

Το σχέδιο εισόδου της Ελλάδας στα Μνημόνια φτάνει πλέον στο απόγειό του!

Έκτακτη παγκόσμια οδηγία για την Ελλάδα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Έκτακτη παγκόσμια οδηγία για την Ελλάδα”
  1. να μετρούν και τις ποσότητες που φεύγουν όταν τραβάμε το καζανάκι, μην παραλείψουν, δείχνουν ακριβώς πόσο φαγητό και νερό ήπιαμε και αν είμαστε πλούσιοι ή φοροφυγάδες

  2. αντε να τελειωνουμε γιατι μας τα ζαλισαν τα ουμπαλα,ποιος θα μας πατησει κατω ο μπαλαφας η ο μπαλαουρας η οι γυφτοι μηπως κατι κολοπαιδα λαθροτσιχαντακια ο φιλης μηπως η αναποδη πατσαβουρα ?πειτε τους οτι ειναι κλανιαρηδες και σαρκια γεματα σκατο.

  3. Έχρησα εγώ τις Βρυξέλλες να με κυβερνήσουν; Όχι. Ψήφησα αυτούς που τους έχρισαν; Όχι. Με ποιο δικαίωμα μου επιβάλλουν το έκτρωμα που λέγεται Ε.Ε ως άρχοντα; Επειδή μπορούν. Με ποιο δικαίωμα τους αγνοώ και τους ορίζω εχθρούς της ελευθερίας και του έθνους μου; ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ!
    (Η ιστορία έχει διδάξει: Η Ε.Ε. δεν διαφέρει από άλλες μεγάλες ενώσεις, ομοσπονδίες, είναι και αυτή μια αυτοκρατορία. Μια αυτοκρατορία, γίγαντας, πολλών εθνών, για να κρατηθεί, θέλει δεν θέλει, θα πρέπει συνεχώς να περιορίζει κάθε πιθανότητα ανεξαρτησίας, κοινωνικών ομάδων και εθνών. Δεν δύναται να είναι δημοκρατική, ειδάλλως θα καταρρεύσει. Αυτό σημαίνει, πως θέλει δεν θέλει, θα περιορίζει διαρκώς τις ελευθερίες σου και θ αλλοιώνει διαρκώς την εθνική σου ταυτότητα).
    ”Όποιος θεωρεί τον εαυτό του, ψαγμένο, σπουδαγμένο, έγκριτο κλπ. κλπ. τον προκαλλώ να μας αποδείξει, το αντίθετο απ όσα έγραψα” Δεν μπορεί! Γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα και το συμπέρασμα ένα:
    Ή Ε.Ε, με πλήρως ελεγχόμενους ανθρώπους ρομπότ, ή ανεξάρτητα έθνη, άνθρωποι που αποφασίζουν οι ίδιοι για την ζωή τους.
    Η Ε.Ε ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ! (Εκτός κι αν θέλουμε να γίνουμε δούλοι και να γεννήσουμε δούλους σε ένα υπερκράτος) Εεε; Η δεν τον ενδιαφέρει αυτό, τον μέσο άνθρωπο και έχει απλά συνηθίσει να είναι δούλος; ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ! ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΩ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΩ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΛΛΩΝ; ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΕ Θ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ;;;
    (Ελπίζω τα λόγια αυτά, να προκαλλούν οργή και τάση φυγής απ το σύστημα)

  4. Το έκτρωμα Ε.Ε οφείλει να καταρρεύσει αλλά αυτό γίνεται μόνο μέσω πολέμων. Η λαμβάνοντας ο πολίτης, μια άλλη πορεία, που συμβολίζουμε με την ένοια (Αυτονομιστής/ Separatist) δεν είναι ιδεολογία, είναι απλά μια πράξη, πορεία ενός ανθρώπου, προς ανεξαρτητοποίηση από το σύστημα.
    Η φύση του, εξαρτάται απ τις ενέργειές του. Μπορείς να είσαι ελεύθερος και να μην ενοχλείς καν και άσε τον κόσμο, αφού του αρέσει να ναι πιόνι, ας πρόσεχε.
    (Εξ άλλου, η Ε.Ε είναι στα τελευταία της. Ο δυτικός κόσμος, με μια αυτοκαταστρεφόμενη Ευρώπη και δυο αυτοκαταστρεφόμενες μεγάλες ομοσπονδίες ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ που θα ρθουν σε ρίξη μεταξύ τους, θα ναι ευάλλωτος από την ανερχόμενη πλανηταρχία της Κίνας και της ένωσης/συστήματος που θα δημιουργήσει).
    Αυτό είναι το μέλλον κι εμείς καθώμαστε και σκεφτόμαστε τις συντάξεις και την ευρωζώνη και ένα σωρό πράγματα, που δεν αντιλέγω, έχουν την σημασία τους μεν αλλά μπροστά σ αυτά που θα κλιθούμε ν αντιμετωπίσουμε, όπως έναν Γ ΠΠ, δεν είναι τίποτα…
    Συνεπώς όσα έχουμε τώρα ως σημαντικά, είναι καταβάθος μικρότητες, διότι μόνο η επιβίωση και η ελευθερία μετράει και μπορούμε να την εξασφαλίσουμε, δίχως Ευρωζώνες και Τσίπρες ΑΠΛΑ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ, εφευρετικότητα, συνενόηση, βούληση!

  5. Η τυραννία επανήλθε στην χώρα των μνημονίων. Και τι θα γίνει με τις Βρυξέλλες? Θα υψώσουν και κανέναν θεόρατο μαύρο πύργο με δύο κέρατα στην κορυφή του και με ένα μάτι ανάμεσά τους όπως ο πύργος με το μάτι του σάουρον στον άρχοντα των δακτυλιδιών?! Και όπως εκεί έχουμε κι εμείς να κάνουμε με ορκ, μάγους και ανατολίτες που επιδιώκουν την εξολόθρευση την σκλαβιά και την μετάλλαξη μας? Τι δόλιο και πανούργο μαγικό κόλπο είναι αυτό? Τι ταχυδακτυλουργία!! Αδυσώπητα προχωράνε έτσι? Σταθερά μεθοδικά ολοταχώς. Και πλέον και ο πιο δύσπιστος σκεπτικιστής(σαν του λόγου μου π.χ), μπορεί να δει αχνά πλην όμως αρκετά ευδιάκριτα το σχήμα των πραγμάτων που θα έρθουν, που έρχονται, που είναι καθ’οδόν. Όσο και να θέλουν να παίξουν το κρυφτούλι, Ε, φτάνει κάποια στιγμή και αποκαλύπτεται αυτό, μετά εκείνο, μετά το άλλο το παράλλο κοκ, τα συνδέεις άμα και αφού συνδέονται, τα ανάγεις με λογική σειρά και δομή νοερώς σε υψηλότερες κλίμακες, με ολίγον πραγματιστική φαντασία που βασίζεται σε θεμελιώδη όμως στοιχεία, γενικά και ειδικά, και βλέπεις την εικόνα να μεγαλώνει γιατί εσύ πας ψηλότερα και βλέπεις έτσι την μεγάλη εικόνα, ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΟΣΑ ΟΝΤΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ φόβο πάθος επιλογή προτίμηση απέχθεια συγκίνηση θαυμασμό απόλαυση λύπη χαρά θλίψη κρίση, ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!! Λυπάμαι που το λέω αλλά ο κόσμος ανήκει σε δαίμονες. Θες να ανήκεις στον κόσμο? Τότε θα δαιμονοποιηθείς!! Αυτός ο κόσμος δεν είναι για όλους! Μακάρι να ήταν αλλιώς. Αλλά να ανήκεις στον κόσμο και να κρατήσεις την ψυχή σου, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Δεν λέω να την κρατήσεις ανέπαφη. Λέω να την κρατήσεις γενικώς! Τέλος πάντων είναι ένα θέμα που θέλει πολύ συζήτηση. Απλά το μέλλον, και δεν το λέω για έμενα ή τα παιδιά που δεν έχω, αλλά σαν άνθρωπος μόνο, έτσι, απλά, το βλέπω δυσοίωνο για τους ανθρώπους του μέλλοντος. Ή άψυχοι και ζόμπι ή έμψυχοι και δυστυχείς… κρίμα δεν είναι? Πείτε με πεσσιμιστή, αλλά κάνουμε και κάτι-κι εγώ μέσα- να ανατρέψουμε(γίνεται, τίποτα δεν είναι γραμμένο) και αναστρέψουμε αυτή την λαίλαπα των σκοταδοσκατόψυχων τυράννων?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek