Διαφημίσεις

Του Βασίλη Καπούλα

Αποφασισμένοι για εισβολή στο Κατάρ είναι η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Αίγυπτος και το Μπαχρέιν.Η εξέλιξη αυτή με την έκδοση των τρομοκρατικών λιστών αποτελεί ορόσημο για την περιοχή και θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις και για Τουρκία

Πριν λίγο εξέδωσαν μία κοινή λίστα που περιλαμβάνει 59 άτομα και 12 οργανισμούς οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τρομοκρατικές οργανώσεις λαμβάνοντας οικονομική ενίσχυση από το Κατάρ.

Στη λίστα βρίσκεται και ο ίδιος ο εμίρης Al- Thani και κατηγορείται για χρηματοδότηση, υποστήριξη και εξοπλισμό της Αλ Κάιντα.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά πως βοήθησε και διευκόλυνε τους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα να χτυπήσουν μέχρι την 9/11.

Πως γινόταν η παροχή διαβατηρίων και η μετακίνηση των τρομοκρατών μεταξύ των κρατών, οι εταιρείες- «βιτρίνες» χρηματοδότησης της Αλ Κάιντα και όλων των δικτύων και παρακλαδιών της.

Τέλος περιγράφονται οι σχέσεις του Εμίρη του Κατάρ με τον γνωστό Al-Zarkawi, υπαρχηγό της Αλ Κάιντα.

Οι κατηγορίες είναι απίστευτα βαριές…

Η κοινή δήλωση των κρατών ανέφερε  ότι:

«Το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, η Αραβική Δημοκρατία της Αιγύπτου, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Βασίλειο του Μπαχρέιν είναι πάντοτε ταγμένα στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και στην καταστροφή των πηγών χρηματοδότησης αυτής, στην μάχη εναντίον της εξτρεμιστικής ιδεολογίας και των μέσων διάδοσης αυτής και τέλος στη συστράτευση ενάντια στην τρομοκρατία και στην προστασία όλων των κοινωνιών από τις επιπτώσεις αυτής».

«Τα τέσσερα κράτη έχουν συμφωνήσει στην εισαγωγή 59 ατόμων και 12 οργανισμών στις λίστες των τρομοκρατών. Οι λίστες αυτές θα ανανεώνονται συνεχώς και θα ανακοινώνονται δημόσια. Ο χαρακτηρισμός αυτών των ατόμων και των οργανισμών ως τρομοκράτες έρχεται σαν αποτέλεσμα της συνεχούς παραβίασης των δεσμεύσεων και των συμφωνιών που υπογράφηκαν από τις καταριανές αρχές, συμπεριλαμβανομένης και της υπόσχεσης να μην υποστηρίζουν ή υποθάλπουν άτομα και οργανώσεις που αποτελούν απειλή για την ασφάλεια των κρατών, αλλά και της επαναλαμβανόμενης αγνόησης των εκκλήσεων να τηρήσουν τη Συμφωνία του Ριάντ το 2013, τον εφαρμοστικό μηχανισμό της και τη συμπληρωματική συμφωνία του 2014.»

Αυτές είναι οι λίστες.

Πέφτουν «βόμβες» στη Μ.Ανατολή – Αποκαλύψεις-σοκ οδηγούν σε εισβολή στο Κατάρ: Εκδόθηκε η λίστα των τρομοκρατών και οργανώσεων που χρηματοδοτεί η Ντόχα – Οι σχέσεις με Αλ-Κάιντα και η 9/11! - Εικόνα0Πέφτουν «βόμβες» στη Μ.Ανατολή – Αποκαλύψεις-σοκ οδηγούν σε εισβολή στο Κατάρ: Εκδόθηκε η λίστα των τρομοκρατών και οργανώσεων που χρηματοδοτεί η Ντόχα – Οι σχέσεις με Αλ-Κάιντα και η 9/11! - Εικόνα1Πέφτουν «βόμβες» στη Μ.Ανατολή – Αποκαλύψεις-σοκ οδηγούν σε εισβολή στο Κατάρ: Εκδόθηκε η λίστα των τρομοκρατών και οργανώσεων που χρηματοδοτεί η Ντόχα – Οι σχέσεις με Αλ-Κάιντα και η 9/11! - Εικόνα2

Yusuf al-Qaradawi Πέφτουν «βόμβες» στη Μ.Ανατολή – Αποκαλύψεις-σοκ οδηγούν σε εισβολή στο Κατάρ: Εκδόθηκε η λίστα των τρομοκρατών και οργανώσεων που χρηματοδοτεί η Ντόχα – Οι σχέσεις με Αλ-Κάιντα και η 9/11! - Εικόνα3 Wagdy Ghoneim Πέφτουν «βόμβες» στη Μ.Ανατολή – Αποκαλύψεις-σοκ οδηγούν σε εισβολή στο Κατάρ: Εκδόθηκε η λίστα των τρομοκρατών και οργανώσεων που χρηματοδοτεί η Ντόχα – Οι σχέσεις με Αλ-Κάιντα και η 9/11! - Εικόνα4 Abdullah al-Muhaysini Πέφτουν «βόμβες» στη Μ.Ανατολή – Αποκαλύψεις-σοκ οδηγούν σε εισβολή στο Κατάρ: Εκδόθηκε η λίστα των τρομοκρατών και οργανώσεων που χρηματοδοτεί η Ντόχα – Οι σχέσεις με Αλ-Κάιντα και η 9/11! - Εικόνα5 Abdelhakim Belhadj Πέφτουν «βόμβες» στη Μ.Ανατολή – Αποκαλύψεις-σοκ οδηγούν σε εισβολή στο Κατάρ: Εκδόθηκε η λίστα των τρομοκρατών και οργανώσεων που χρηματοδοτεί η Ντόχα – Οι σχέσεις με Αλ-Κάιντα και η 9/11! - Εικόνα6 Hassan Al Dokki Πέφτουν «βόμβες» στη Μ.Ανατολή – Αποκαλύψεις-σοκ οδηγούν σε εισβολή στο Κατάρ: Εκδόθηκε η λίστα των τρομοκρατών και οργανώσεων που χρηματοδοτεί η Ντόχα – Οι σχέσεις με Αλ-Κάιντα και η 9/11! - Εικόνα7 Hajjaj al-Ajmi Πέφτουν «βόμβες» στη Μ.Ανατολή – Αποκαλύψεις-σοκ οδηγούν σε εισβολή στο Κατάρ: Εκδόθηκε η λίστα των τρομοκρατών και οργανώσεων που χρηματοδοτεί η Ντόχα – Οι σχέσεις με Αλ-Κάιντα και η 9/11! - Εικόνα8 Hamed al-Ali Πέφτουν «βόμβες» στη Μ.Ανατολή – Αποκαλύψεις-σοκ οδηγούν σε εισβολή στο Κατάρ: Εκδόθηκε η λίστα των τρομοκρατών και οργανώσεων που χρηματοδοτεί η Ντόχα – Οι σχέσεις με Αλ-Κάιντα και η 9/11! - Εικόνα9 Hakem al-Mutairi Πέφτουν «βόμβες» στη Μ.Ανατολή – Αποκαλύψεις-σοκ οδηγούν σε εισβολή στο Κατάρ: Εκδόθηκε η λίστα των τρομοκρατών και οργανώσεων που χρηματοδοτεί η Ντόχα – Οι σχέσεις με Αλ-Κάιντα και η 9/11! - Εικόνα10

pentapostagma



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Πέφτουν «βόμβες» στη Μ.Ανατολή – Αποκαλύψεις-σοκ οδηγούν σε εισβολή στο Κατάρ: Εκδόθηκε η λίστα των τρομοκρατών και οργανώσεων που χρηματοδοτεί η Ντόχα – Οι σχέσεις με Αλ-Κάιντα και η 9/11!”
  1. ΣΩΠΑΤΕ ΚΑΛΕ ΤΩΡΑ… Η ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΘΥΕΛΛΗΣ [ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ] ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΒΡΕΣ ΤΩΝ BOEING…EΝΩ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΚΑΙ Η 11/09 Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΙΑ ΤΟΥΣ [ ΣΩΣΑΜΕ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΟ UNITED STATES ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ]…ΕΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠIO ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΛΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ …ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΝΑ ΧΥΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΤΥΣΑΛΕΝΙΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ [ TWINS ]…ΠΟΙΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΟΙΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ…ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ Η NASA ΕΛΕΓΧΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑ Η ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ …ΑΛΑ ΞΕΧΑΣΑΗΤΑΝ BLUΕ-BEAM ΚΑΙ ΟΛΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ …ΕΝΩ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΛΛΟΣΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ…ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΕ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ …ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΠΗΓΑΝ ΣΥΝΝΕΦΟ…ΟΤΑΝ Ο ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΥΓΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑ 9,84 [ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑ ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΛΗΨΗ ] ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. Αρχισαμε να πιανουμε παλι το παραμυθακι με την 11η σεπτεμβριου…
    Ο πολεμος πλησιαζει τοτε…
    Οι ελεφαντες ξερουμε ποιοι ειναι….
    Τα μυρμυγκια να δουμε ποιοι θα ειναι…
    (Μην βιαζεστε να απαντησετε γιατι τα μυρμυγκια μπορει να ειναι λαος που δε μας περναει ακομα απο το μυαλο… Θα ειναι ο πιο απροβλεπτος πολεμος!!
    Και μην ξεχνατε οτι αν αρχισουμε και πιανουμε λογια γερωντων να θυμαστε οτι θα πρεπει να μας ριξουν ενα βαρυ φταιξιμο εμας τους ελληνες…)
    Οποτε βγαλτε συμπερασματα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek