Διαφημίσεις

 

Μας… ΠΑΛΟΥΚΩΝΟΥΝ κάτω τη Μύτη μας! ΕΡΧΕΤΑΙ…. !! Ετοιμαστείτε Έλληνες να γίνετε ΠΟΛΙΤΕΣ ALL INCLUSIVE!!!

ΠΟΛΥ Π Ο Ν Η Ρ Η «ΠΑΤΕΝΤΑ»… ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ «ΠΛΗΡΩΜΩΝ» !!!! (Από την Εθνική βεβαίως-βεβαίως…Καί ΠΟΥ ανήκει είπαμε; Έ;)

ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ, ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ-ΦΥΛΑΚΙΖΟΜΕΝΟΥΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ …»ΚΟΠΑΝΙΣΟΥΝ»!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ» ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ… ΟΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ, ΘΑ «ΜΠΟΡΟΥΝ» ΝΑ ΤΗΝ «ΚΟΠΑΝΙΣΟΥΝ»…

 

(ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ! ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΝ ΛΑΚΚΟΝ Η «ΦΑΒΑ»… ΤΕΡΑΣΤΙΟΝ…) Πληρωμές με… βραχιολάκι, εισαγάγει στην ελληνική αγορά η Εθνική Τράπεζα. Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων προϊόντων καρτών και επέκτασης σε σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμών, η Εθνική Τράπεζα (ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΤΗΣ …ΕΛΛΑΔΟΣ!) προχώρησε σε συνεργασία με την ‘VISA’ στην έκδοση ενός καινοτόμου προϊόντος πληρωμών του ‘i-bank payband Visa’. Πρόκειται για προπληρωμένη κάρτα ‘Visa’, η οποία διατίθεται σε μορφή wearable – βραχιολιού με ενσωματωμένη τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών.

Μας… ΠΑΛΟΥΚΩΝΟΥΝ κάτω τη Μύτη μας! ΕΡΧΕΤΑΙ…. !! Ετοιμαστείτε Έλληνες να γίνετε ΠΟΛΙΤΕΣ ALL INCLUSIVE!!! (ΙΙ) - Εικόνα1

Μας… ΠΑΛΟΥΚΩΝΟΥΝ κάτω τη Μύτη μας! ΕΡΧΕΤΑΙ…. !! Ετοιμαστείτε Έλληνες να γίνετε ΠΟΛΙΤΕΣ ALL INCLUSIVE!!! (ΙΙ) - Εικόνα2

Το αδιάβροχο υλικό του i-bank payband Visa, καθώς και ο μοντέρνος σχεδιασμός του σε ποικιλία χρωμάτων, επιτρέπουν τη χρήση του παντού αντί μετρητών – από το γυμναστήριο, τη βραδινή έξοδο μέχρι και την παραλία – επιτρέποντας στον κάτοχό του να κάνει τις συναλλαγές του ανέπαφα, χωρίς να χρειάζεται μαζί του το πορτοφόλι, αφού το φορά συνέχεια στο χέρι του.

Όπως ανέφερε η Γενική Διευθύντρια της Εθνικής Τράπεζας κ. Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου, ”η Εθνική Τράπεζα καινοτομεί για μία ακόμη φορά, προσφέροντας την πρώτη wearable υπηρεσία πληρωμών στην Ελληνική αγορά. Το νέο i-bank payband Visa αποτελεί έναν πρωτοποριακό τρόπο ανέπαφων συναλλαγών, με την πιστοποίηση και την ασφάλεια της Visa. Αξιοποιώντας την τεχνολογία NFC, το i-bank payband Visa επιτρέπει την πραγματοποίηση πληρωμών σε καταστήματα που διαθέτουν τερματικό αποδοχής καρτών (POS) εύκολα, γρήγορα και με την ίδια ασφάλεια που παρέχουν οι κάρτες”.

Μας… ΠΑΛΟΥΚΩΝΟΥΝ κάτω τη Μύτη μας! ΕΡΧΕΤΑΙ…. !! Ετοιμαστείτε Έλληνες να γίνετε ΠΟΛΙΤΕΣ ALL INCLUSIVE!!! (ΙΙ) - Εικόνα3

«Το i-bank payband Visa σίγουρα θα κάνει την διαφορά” δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Visa κ. Νίκος Καμπανόπουλος. «Είναι διαφορετικό, είναι όμορφο, είναι ασφαλές, είναι γρήγορο, είναι εύχρηστο μέσο πληρωμών και αποτελεί ένα πρωτοποριακό προϊόν για την ελληνική αγορά, το οποίο εκτιμάται ότι θα τύχει ευρείας αποδοχής από το καταναλωτικό κοινό και ειδικά τους νέους”.

Η παραγωγή του νέου μέσου πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας έγινε με την υποστήριξη της εταιρίας Inform Λύκος.

Στο πλαίσιο των ενεργειών προώθησης του νέου προϊόντος i-bank payband Visa, η Εθνική Τράπεζα προχώρησε σε μία σημαντική συνεργασία με το ‘Colour Day Festival’, το οποίο θα διεξαχθεί στις 17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ. Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης διοργάνωσης, το ‘i-bank payband Visa’ διατίθεται δωρεάν και αποτελεί συνοδευτικό του εισιτηρίου εισόδου για τον χώρο της εκδήλωσης.

Μας… ΠΑΛΟΥΚΩΝΟΥΝ κάτω τη Μύτη μας! ΕΡΧΕΤΑΙ…. !! Ετοιμαστείτε Έλληνες να γίνετε ΠΟΛΙΤΕΣ ALL INCLUSIVE!!! (ΙΙ) - Εικόνα4

Το αδιάβροχο υλικό (!) του ‘i-bank payband’ και ο μοντέρνος σχεδιασμός του(…) σε πολλά χρώματα(…), επιτρέπουν τη χρήση του παντού, από την καθημερινή βόλτα, το γυμναστήριο και την βραδινή έξοδο μέχρι και την παραλία!

Μας… ΠΑΛΟΥΚΩΝΟΥΝ κάτω τη Μύτη μας! ΕΡΧΕΤΑΙ…. !! Ετοιμαστείτε Έλληνες να γίνετε ΠΟΛΙΤΕΣ ALL INCLUSIVE!!! (ΙΙ) - Εικόνα5

Λειτουργεί ακριβώς σαν πορτοφόλι(…), χωρίς όμως να χρειάζονται μετρητά(ΜΑ,»ΑΣΦΑΛΩΣ»!) αφού φοριέται συνέχεια (…) στο χέρι. Με ένα απλό πέρασμα από το ‘POS’, ο χρόνος αναμονής στο ταμείο μειώνεται στο ελάχιστο… ——————————————————

[ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ …»ΚΑΛΑΘΙ» ΣΤΟ ‘ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ’ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ.

Μας… ΠΑΛΟΥΚΩΝΟΥΝ κάτω τη Μύτη μας! ΕΡΧΕΤΑΙ…. !! Ετοιμαστείτε Έλληνες να γίνετε ΠΟΛΙΤΕΣ ALL INCLUSIVE!!! (ΙΙ) - Εικόνα6

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ …ΠΡΑΚΤΙΚΟ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ» ΩΣ …ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ.

ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ(…) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ.

Μας… ΠΑΛΟΥΚΩΝΟΥΝ κάτω τη Μύτη μας! ΕΡΧΕΤΑΙ…. !! Ετοιμαστείτε Έλληνες να γίνετε ΠΟΛΙΤΕΣ ALL INCLUSIVE!!! (ΙΙ) - Εικόνα7

‘ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ’, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΚΟΜΑ «ΒΛΕΠΟΥΝ», ΟΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΑΧΕΩΣ (ΣΚΟΤΕΙΝΟ) «ΜΕΘΑΥΡΙΟ»…

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΕΥΤΥΧΗ» ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΒΟΛΙΚΗΣ & ΕΥΡΥΤΑΤΗΣ «ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ» ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΠΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ «ΝΕΑΝΙΚΟ» ‘ΦΕΣΤΙΒΑΛ’ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ.

Μας… ΠΑΛΟΥΚΩΝΟΥΝ κάτω τη Μύτη μας! ΕΡΧΕΤΑΙ…. !! Ετοιμαστείτε Έλληνες να γίνετε ΠΟΛΙΤΕΣ ALL INCLUSIVE!!! (ΙΙ) - Εικόνα8

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ, ΤΟ ΠΑΣΑΛΕΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ, ΜΕ ΠΑΝΤΟΕΙΔΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ‘ΣΚΟΝΗ’, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ…

Μας… ΠΑΛΟΥΚΩΝΟΥΝ κάτω τη Μύτη μας! ΕΡΧΕΤΑΙ…. !! Ετοιμαστείτε Έλληνες να γίνετε ΠΟΛΙΤΕΣ ALL INCLUSIVE!!! (ΙΙ) - Εικόνα9

ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ) ΤΟΥΣ ΛΙΑΝ «ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ» ‘ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ’ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ…]
hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “Μας… ΠΑΛΟΥΚΩΝΟΥΝ κάτω τη Μύτη μας! ΕΡΧΕΤΑΙ…. !! Ετοιμαστείτε Έλληνες να γίνετε ΠΟΛΙΤΕΣ ALL INCLUSIVE!!! (ΙΙ)”
  1. Προσωπικά δεν βλέπω μεγάλη διαφορά μεταξύ κάρτας, εφαρμογής στο κινητό ή βραχιολιού. Για να κάνεις τις συναλλαγές σου θα χρειάζεσαι ένα από όλα αυτά. Μπορείς να τα έχεις μαζί σου ή να τα αφήσεις σπίτι, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ή να έχεις μετρητά (όσο θα υπάρχουν αλλά κατά την γνώμη μου πάντα θα υπάρχουν για τα μικρο έξοδα). Οπότε τι να έχεις μια κάρτα, τι να φοράς βραχιόλι ( που εννοείται ότι βγαίνει από το χέρι).

  2. Αλλά επειδή το βραχιολάκι μπορεί πολύ εύκολα να στο αρπάξουν, η επόμενη ασφαλής λύση θα είναι η εμφύτευση του μικροτσίπ κάτω από το δέρμα και μάλιστα με ενσωματωμένο αισθητήρα που θα τσεκάρει ότι υπάρχει κυκλοφορία του αίματος, και άρα το χέρι είναι ζωντανό και όχι κομμένα, άρα θα σου πουν, δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως σου κόψουν το χέρι, γιατί τότε το τσιπάκι θα αχρηστευθεί.
    Αυτό στην επόμενη φάση, προσεχώς, λίαν συντόμως.

  3. Στον κολο να τους το βαλουνε ,οσοι γουσταρουν να το βαλουν και στο ματι τους ,οι υπολοιποι ετοιμασθειτε, εφθασε ο καιρος

  4. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΝ Ο κ. ΚΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ… ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ … ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΝΝΟΩ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ…. ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

  5. Μαλλον το επομενο σταδιο θα ειναι εμφυτευση microchip στα γεννητικα οργανα ανδρων-γυναικων ετσι θα ξερουν ανα πασα στιγμη ποιος π@δ@ει ποια-ποιον……

  6. πέρα όλων των άλλων, είναι και εντελώς κιτς και η εικόνα είναι ανάλογη με όσους περπατούν και μιλούν στο χαντσφρη και είναι σα να παραμιλούν όλοι, κιτσαρία… πέθανε η αισθητική στον κόσμο…η δυστυχία είναι ότι οι πολλοί θα κομπάζουν γεμάτοι αυταρέσκεια που τους ανήκουν τα καθρεφτάκια δώρα στους ιθαγενείς…

    1. Πες τα ρε ανθρωπε!Οταν πρωτοειδα να περπατα καποιος και να μιλα μονος του νομιζα οτι ηταν τρελλος.Ασε που δεν εχουν συναισθηση και φωναζουν.Μπορεις να μαθεις ολα τα μυστικα τους,θες δε θες.Το τι εχω ακουσει δεν μπορεις να φανταστεις.

  7. Εἴδησις πάντως δὲνεἶναι καθ’ ὅσον αὐτὰ ἔχουν γραφεῖ πρὸ δύο χιλιάδων ἐτῶν:
    “…καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δῶσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τὸ μέτωπον αὐτῶν, καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ”
    Ἰωάννου “Ἀποκάλυψις” 13, 17, 1

  8. Το βαλουμε δε το βαλουμε ετσι και αλλιως αφου δε θα εχει λεφτα θα παιρνουν τ@ρχιδια μας…

  9. ΤΙ ΛΕNE ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ;
    Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης διοργάνωσης, το ‘i-bank payband Visa’ διατίθεται δωρεάν και αποτελεί συνοδευτικό του εισιτηρίου εισόδου για τον χώρο της εκδήλωσης. ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ, ΔΩΡΕΑΝ ΘΑ ΣΤΟ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΤΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ. ΑΝΟΗΤΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕ, ΔΙΠΟΔΟ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ Η ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΟΥ ΚΙΝΑΙΔΕ ΡΟΘΤΣΙΛΤ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ , ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΟ ΣΚΛΑΒΑΚΙ, ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΟΥ, ΕΠΕΙΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ, ΕΠΕΙΤΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΚΙ ΕΝΑ FACEBOOK ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ , ΠΟΥ ΠΑΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΤΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΕΧΕΙΣ, ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ ΑΝΟΗΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΤΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟ ΣΚΛΑΒΑΚΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΛΑΚΙ. ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΚΛΑΒΩΤΙΚΗ Α.Ε= ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

  10. Άλλη μια μαλακια που σκοπό έχει να μπάσει τους ηλίθιους νεανίες με τα σκατο γκάτζετακια και τα τηλέφωνα και όλες αυτές τις σκουπίδι Αλκαίος που μόνο στόχο εχουνε να γαλουχηθούν τη ελεύθερη σκέψη και βούληση και να προετοιμάζουμε το έδαφος σιγά σιγά για τσιπάκι στο κωλο. Γιατί στο τέλος θα πούνε τι κουβαλάτε όλα αυτά επάνω σας…βάλε ένα τσιπάκι στο κωλο σου και κάνε τραμ όλα από εκεί απλά άνοιγε στα 4 όταν θέλεις να κανεις κάτι και είσαι έτοιμος. Πάω σουπερμάρκετ, ωχχχχχ μαμά είδες πουθενά το βραχιολάκι? Οποίος το πάρει αυτο αξίζει τη θανατική ποινή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *