Διαφημίσεις

Η απίστευτη τραγωδία που έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης στο Μενίδι με τραγικό απολογισμό τον θάνατο του 11χρονου μαθητή μέσα στο σχολείο του και η αποκάλυψη ότι το παιδί πέθανε από αδέσποτη σφαίρα, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Οι αρχές αναζητούν τους δράστες και ήδη έχουν γίνει προσαγωγές τριών ατόμων, που αφορούν πιθανότατα την διοργάνωση γλεντιού στον καταυλισμό των Ρομά από όπου όλα δείχνουν ότι έφυγε η μοιραία σφαίρα που κατέληξε στο μικρό παιδί.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει 4 σπίτια που διαμένουν Ρομά στην οδό Μόρνου, πολύ κοντά στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, και ένας καταυλισμός στην Αυλίζα Μενιδίου.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι στα εν λόγω σπίτια, την ίδια ώρα γινόταν γλέντι με άσκοπους πυροβολισμούς. Οταν ξεκίνησε η αστυνομική επιχείρηση όμως, εξαφανίστηκαν οι ύποπτοι.

Ωστόσο, έχουν βρεθεί στο σημείο κάλυκες πυροβόλων όπλων.

Μάλιστα, από τις αρχές εξετάζονται παράλληλα και οι πολλές κλήσεις για διατάραξη κοινής ησυχίας με αφορμή εξελισσόμενα «γλέντια» Ρομά στην περιοχή και συγκεκριμένα οι δύο κλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης το βράδυ της Πέμπτης, για άσκοπους πυροβολισμούς.

Στελέχη ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για «γκέτο και φαβέλες της ανομίας»

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν ανοιχτά για «γκέτο και φαβέλες της ανομίας» προσθέτοντας ότι «έχουν μείνει ανέγγιχτες στον βωμό της κακώς εννοούμενης ελευθερίας και το δόγμα υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Οι ίδιες πηγές της ΕΛ.ΑΣ υποστηρίζουν ότι «εμπόριο ναρκωτικών και όπλων διεξάγεται ανεξέλεγκτα», την ώρα που πολιτική και αστυνομική ηγεσία παρακολουθεί την τραγική κατάσταση στους καταυλισμούς των Ρομά.

Ελλείψεις αστυνομικών στη Δυτική Αττική

Και όλα αυτά ενώ μειώθηκε κατά 50% το προσωπικό στις αστυνομικές υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής, με τον πρόεδρο αστυνομικών υπαλλήλων Δυτικής Αττικής Γιώργο Σταματάκη να καταγγέλλει: «Οι περιπολίες είναι είδος προς εξαφάνιση, κάνουμε ‘τάμα’ για να βγει έστω και μία περιπολία για να αστυνομεύσει μια μεγάλη περιοχή. Δεν υπάρχουν αστυνομικοί, ακόμη και αυτή οι λίγοι αστυνομεύουν μόνο από φιλότιμο παρά τον κίνδυνο που διατρέχουν. Ακόμη και αυτοί επιδιώκουν να φύγουν από την Δυτική Αττική. Αντί να έρχεται προσωπικό, φεύγει και αυτό που έχουμε».

Το χρονικό της τραγωδίας

Το 11χρονο αγόρι βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου στην οδό Αν. Βαρέλα 37 στο Μενίδι μαζί με την μητέρα του και τους συμμαθητές του όπου εξελισσόταν γιορτή για τη λήξη της φετινής σχολικής περιόδου. Περίπου στις 21:30, το μικρό παιδί έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε στο έδαφος χτυπώντας το κεφάλι του σε κράσπεδο. Μεταφέρθηκε εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία, φέροντας τραύμα και αιμορραγία στο πίσω μέρος του κεφαλιού, διασωληνώθηκε αλλά παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών, το 11χρονο αγόρι έχασε την ζωή του.

Το ιατρικό ανακοινωθέν… φιάσκο

Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου έκανε λόγω για θλαστικό τραύμα, ενώ δεν είχε γίνει αξονική τομογραφία, που ενδεχομένως εντόπιζε το βλήμα και την πραγματική αιτία θανάτου του 11χρονου. Οι πρώτες αναφορές μιλούσαν για παθολογικό αίτιο ή ατύχημα, ενώ η αιμορραγία είχε αποδοθεί στην πτώση καθώς δεν ήταν ευδιάκριτο το τραύμα που του αφαίρεσε την ζωή.

Τελικά η τραγική αποκάλυψη της πραγματικής αιτίας θανάτου από την «τυφλή» σφαίρα, ήρθε από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά που τόνισε

«Μας έφεραν το παιδί νεκρό με αιφνίδια απώλεια αισθήσεων από ενδεχόμενο παθολογικό αίτιο ή ατύχημα. Διακρίναμε ένα μικρό τυφλό τραύμα στο πάνω δεξί μέρος του κεφαλιού. Στη συνέχεια εντοπίσαμε βολίδα πυροβόλου όπλου (ενδεχομένως 9 ΜΜ) που είχε προκαλέσει ωστική βλάβη και βλάβη στον εγκέφαλο».

Άμεσα την έρευνα της υπόθεσης ανέλαβαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, με την αρχική εκτίμηση τους να κάνει λόγο για «αδέσποτη» σφαίρα, που προήλθε από άσκοπους πυροβολισμούς, ενώ η βολίδα έπληξε τον 11χρονο, ενώ βρισκόταν σε κατακόρυφη πτώση. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών ακόμη και της ΕΚΑΜ βρέθηκαν καθυστερημένα στην περιοχή προκειμένου να εξετάσουν όλες τις πληροφορίες για τα γλέντια των Ρομά.

Δύο γυναίκες τραυματίστηκαν το περασμένο Σάββατο

Πάντως, μόλις το περασμένο Σάββατο είχαν τραυματιστεί επίσης δύο γυναίκες από αδέσποτες σφαίρες ενώ βρισκόντουσαν σε καφέ στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, καθώς είχαν δεχτεί βολίδες στους μηρούς.

Και σε αυτή την περίπτωση οι σφαίρες είχαν προέλθει ενδεχομένως από γλέντι που διεξαγόταν σε σπίτι στην Αγία Βαρβάρα, όπου άγνωστοι είχαν ρίξει 200-300 μπαλωθιές. Είχε συλληφθεί ένας 29χρονος και είχε κατασχεθεί ένα όπλο.

Τι ανέφεραν τα δελτία ειδήσεων

iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Προσαγωγές και έρευνες σε σπίτια Ρομά για την σφαίρα στον 11χρονο”
  1. το μονο καλο που εκανε ο χιτλερ, αλλα δυστυχως δεν μπορεσε να ολοκληρωση το εργο του. να αφανισει απο προσοπου γης ολους τους γυφτους κ ρομα.

  2. Μενίδι ε; και που τα βρίσκουν οι σκατογυφτοι τα περίστροφα; ρε παλιοπουστρες,μισελληνικα καθικια θελατε να τους δώσετε και πόστο σε γραμματεία υπουργείου,γαμω την νέα τάξη σας!

  3. Για ποιους τζιχαντιστές μιλάτε εδώ έχουμε να κάνουμε με τη χαρά η οποία είναι η πιο μισητή έναντι των Ελλήνων μισούν με μισούν με μισούν τους Έλληνες και καθετί ελληνικό και να μη βρεθεί Ούτε ένας να πει ότι δεν τους ενσωματώσαμε δεν θέλουν αυτοί να ενσωματωθούν με κανέναν πολιτισμένο λαό κ ούτε γω προσωπικά

  4. Αν τι ερευνες και τις προσαγωγες τις κανει το τοπικο αστυνομικό τμημα Ζησε Μαη μου. Θα τους βρει οπως τα ναρκωτικα που διακινουνται καθε μερα στην περιοχή.

  5. Ρομα η τσιγκανοι η γυφτοι = ο καρκινος της κοινωνιας.
    Η κοιτιδα τους ειναι ιδια με την κοιτιδα των περισσοτερων λαθρο που μας φερνει η νεα ταξη
    Υποστηρικτες τους οι ανθελληνες του ΚΕΕΡΦΑ ,αναρχικες ομαδες και αλλοι αριστεριστες που υποστηριζονται και καθοδηγουνται απο την παγκοσμια ελιτ
    Οσοι αντιστεκονται χαρακτηριζονται ρατσιστες,φασιστες,ναζι κυριως μεσα απο τα ελεγμενα ΜΜΕ
    Ο εφησυχασμος και η αδιαφορια ΟΛΩΝ μας οδηγει στην καταστροφη και
    την διαλυση της κοινωνιας μας
    Ειναι θεμα χρονου μετα την ηθικη,την αξιακη,την πολιτισμικη και την οικονομικη μας εξοντωση να ακολουθησει και η φυσικη μας εξοντωση ….αναλογα ειναι πολλα περιστατικα στα τελευταια χρονια
    Εχουμε εθιστει πλεον στην ανωμαλια, στο εγκλημα ,στο παραλογο,στο αδικο,στο επιβαλλομενο,στον φοβο,στον βιασμο μας …και δεν αντιδρουμε σε τιποτα ..
    χωνομαστε στις τρυπες μας βαζουμε τους συναγερμους μας ασφαλιζουμε την φυλακη μας μπαινουμε στο ιντερνετ και …ΕΝΤΑΞΕΙ
    την βγαλαμε και σημερα…
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ….

  6. Τι λετε μωρε!ειναι ευπαθεις κοινωνικες ομαδες,τσογλανογυφτοι ληστευουν με μαχαιρι στα τραινα, τσογλανογυφτοι τραβουν μαχαιρια και σκοτωνουν,τσογλανογυφτισες κλεβουν παντου,οπλοφορουν και δεν τους ελεγχει κανεις,ναρκωτικα πουλανε καργα,τους ναρκομανεις τους πλακωνουν στο ξυλο,επιδοτουνται απο την εβραικη ενωση και τα λυμαινονται οτι τους δινουν,ειναι τα ρυπαρα γενη των υκσως,ρομα βρομα και η παση σιχασια της μογγολοασιας, ασε εκεινα τα εφηβικης και νεανικης ηλικιας,οτι πιο κατακαθι,επιγειο υπαρχει,ασε εκεινες τις κλοπες οικιων και καταστηματων, τι να κανουμε?χμ….εδω τοχω, στο στομα μου…αλλα ας αφησουμε την αστυνομια να κανη την δουλεια της,προς το παρον.(καθε βραδυ ριχνουν πυροβολισμους στο μενιδι)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek