Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:27 - 06/06/2017

Επίθεση στην Παναγία των Παρισίων: Με τα χέρια ψηλά 900 άτομα κλείστηκαν στο ναό!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν το δράστη  – Οι τουρίστες κλείστηκαν μέσα στο Ναό για να προστατευτούν – Ελαφρά τραυματίας ένας αστυνομικόςΈνας άνδρας που επιτέθηκε σε αστυνομικούς έξω από τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων εξουδετερώθηκε και συνελήφθη. Με αυτά τα λόγια τα γαλλικά Μέσα περιγράφουν την επίθεση με σφυρί που εξαπέλυσε άγνωστος εναντίον αστυνομικού έξω από το Ναό.

Ο άγνωστος τραυμάτισε ελαφρά έναν αστυνομικό στο κεφάλι, αλλά στη συνέχεια πυροβολήθηκε από τους συναδέλφους του που τον τραυμάτισαν στο στήθος. 

Στην περιοχή, μια από τις πλέον κεντρικές της γαλλικής πρωτεύουσας αλλά και τις πλέον πολυσύχναστες, επικράτησε πανικός με τους πολίτες που ήταν έξω από την Εκκλησία να τρέχουν να σωθούν και όσους ήταν μέσα στην Παναγία να μένουν εκεί, αφού η Αστυνομία τους διέταξε να μην μετακινηθούν. 

Επίθεση στην Παναγία των Παρισίων: Με τα χέρια ψηλά 900 άτομα κλείστηκαν στο ναό! - Εικόνα 0

Αναρτήσεις στο διαδίκτυο απεικονίζουν τους περίπου 900 εγκλωβισμένους στο ναό, να έχουν τα χέρια τους υψωμένα.

Επίθεση στην Παναγία των Παρισίων: Με τα χέρια ψηλά 900 άτομα κλείστηκαν στο ναό! - Εικόνα 1

Ο άγνωστος έμεινε για αρκετή ώρα τραυματισμένος στο πεζοδρόμιο έως ότου στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο που τον μετέφερε με αστυνομική συνοδεία στο νοσοκομείο. 

Ο καθεδρικός Ναός της Παναγίας των Παρισίων βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, στο 4ο διαμέρισμα, και ακριβώς απέναντί της βρίσκεται το κτίριο που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία της Αστυνομίας. 

Επίθεση στην Παναγία των Παρισίων: Με τα χέρια ψηλά 900 άτομα κλείστηκαν στο ναό! - Εικόνα 2

Ο ναός αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά μνημεία της γαλλικής πρωτεύουσας και κάθε χρόνο τον επισκέπτονται πάνω από 13 εκατομμύρια άνθρωποι. Για το λόγο αυτό και μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις που έχει δεχτεί η Γαλλία, έξω από το Ναό υπάρχουν πάντα και αστυνομικοί και στρατιώτες. 

Επίθεση στην Παναγία των Παρισίων: Με τα χέρια ψηλά 900 άτομα κλείστηκαν στο ναό! - Εικόνα 3

Προς το παρόν η ταυτότητα του δράστη παραμένει άγνωστη με την αστυνομία να μην έχει ανακοινώσει κάτι σχετικό, ενώ οι αξιωματούχοι λένε ότι το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική ενέργεια.

Η Αστυνομία στο μεταξύ άρχισε να αδειάζει σιγά-σιγά το Ναό από τους 900 ανθρώπους που ήταν μπλοκαρισμένοι μέσα, αφού τους υποβάλει σταδιακά στους τυπικούς ελέγχους. 

Επίθεση στην Παναγία των Παρισίων: Με τα χέρια ψηλά 900 άτομα κλείστηκαν στο ναό! - Εικόνα 4

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ 06/06/2017 @ 8:18 ΜΜ

    Κάτι ύποπτο πρέπει να συμβαίναι με αυτά τα δήθεν τρομοκρατικά κτυπήματα που συμβαίνουν τόσο συχνά. Οι επικυρίαρχοι του κόσμου μάλλον προσπαθούν απεγνωσμένα να επιβάλουν την παγκόσμια τυραννία τους, φαίνεται ότι κατάλαβαν ότι οι πληθυσμοί της γης έχουν αρχίσει να αφυπνίζονται, και δεν πιστεύουν πια την προπαγάνδα που τους πουλούν τα τηλε-κανάλια, και όχι μόνο.

    • Αν ειχες διαβασει τα πρωτοκολλα των σοφων της σιων,δεν θα ειχες καμια απορια για τιποτα, απ αυτα που συμβαινουν.

      • ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ 06/07/2017 @ 5:05 ΜΜ

        Τα πρωτόκολλα τα διάβασα εδώ και αρκετά χρόνια τώρα, τα έχω και στην αγγλική αυθεντική, όπως μεταφρασθηκαν αρχικά από τα Ρωσσικά που ήταν γραμμένα. Ισως θα πρέπει να τα ξαναφρεσκάρω στην μνήμη μου.

  2. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ 06/06/2017 @ 10:11 ΜΜ

    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ…

  3. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ PRONEWS… ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ. ΕΝΟΙΩΣΑ ΟΤΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΑΡΗΓΜΕΝΗ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ… ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ … ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ… ΙΩ

  4. ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ 06/06/2017 @ 11:26 ΜΜ

    Είναι ξεκάθαρο πλέον και δε χωράει καμία αμφιβολία από δω και στο εξής όλοενα και περισότερα περιστατικά θα λαμβάνουν χώρα με σκοπό την πλύση εγκεφάλου και όχι μόνο, όλων των χωρών σε όλο τον πλανήτη.
    Αρχίζω και νοιώθω τυχερός που στη χώρα μου προς το παρών τουλάχιστον δεν συμβαίνουν τέτοιου τύπου περιστατικα.

  5. Ανωνυμος 06/07/2017 @ 1:04 ΠΜ

    Οτι και να γινεται με το συστημα…….γαμω τη χεσμενη δημοκρατια σας……χαχαχαχα….ε ποια δημοκρατια;;;; η παγκοσμια χουντοκρατια….και ο νοων νοειτο…..

  6. Ανώνυμος 06/07/2017 @ 2:25 ΠΜ

    Ο ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ [ 4 = 11.11 ΔΙΠΛΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ] ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ…Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΝΑΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 1163 [ 11 = 23 ] Μ.Χ….ΕΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ-ΠΥΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΓΕΡΜΕΝΑ ΔΥΟ ΚΩΔΩΝΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΕΧΕΙ ΥΨΟΣ 68 ΜΕΤΡΑ [ = 14 ΣΥΝ 14 = ΔΙΠΛΗ ΑΝΤΙΣΤΡΑΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ]…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ…ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ…ΤΗΝ 11.30 [ = 5= 2 ΣΥΝ 3 = 23 ] ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 7 /01 [ = 8 = 2 ΕΙΣ ΤΗΝ 3 = 23 ] ΔΥΟ [ = 11 = 23 ] ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ CHARLIE HEBDO ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 11 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΑΛΛΟΥΣ 11 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ [ 11.11 = ΔΙΠΛΗ [ΠΕΝΤΑΛΦΑ = 23 ΕΠΙ 2 ]…ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ …Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ WINEBALD [ 8 =23 ]…ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝΤΕΚΑ [ 11 ]…1 ΣΥΝ 1 = 2 = ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΔΙΑΒΟΛΟΥ Η ΣΑΤΑΝΑ [ LUCIFER ] OTAN ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ…11 ΕΠΙ 3 = 33 ….ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΕΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ…ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ- ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    • Ανώνυμος 06/07/2017 @ 10:23 ΠΜ

      ΛΙΓΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ….Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 1613 [ = 11 ] ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 1272 [ = 12 ] …11 ΣΥΝ 12 = 23…ΨΗΛΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΝΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ GARGOUILLES ΟΙ ΧΙΜΜΑΙΡΕΣ [ ΑΓΓΕΛΟΙ-ΔΑΙΜΟΝΕΣ ] ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΥΔΡΟΡΟΕΣ [ ΤΟ ΝΕΡΟ = Ο ΥΔΡΟΧΟΣ = ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ]…Ο ΝΑΟΣ ΕΧΕΙ ΥΨΟΣ 146 [ = 11 = 23 ] ΜΕΤΡΑ…ΤΕΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ…ΜΕ 80 [ = 23 ] ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ…2 [ = 11 = 23 ] ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ …5 [ = 2 ΣΥΝ = 23 ] ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ…ΚΑΙ 2 [ = 11 = 23 ] ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ [ ΠΑΝΤΑ ] ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ… Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΑΙΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ Α’ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑΣ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1906…Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΝΑΙΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ [ 13 ΣΥΝ 10 = 23 ] ΤΟΥ 1307 [ 11 = 23 ]…Ο ΜΑΓΙΣΤΡΟΣ VILLIENS ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΦΥΓΕ ΜΕ 18 ΠΛΟΙΑΡΙΑ ΚΑΙ 50 ΑΛΟΓΑ [ 18 ΣΥΝ 5 = 23 ]…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      • Ανώνυμος 06/07/2017 @ 1:13 ΜΜ

        TO 33…TO 11 ΕΠΙ 3 ΑΛΛΙΩΣ KAI ΤΟ W W W ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΔΙΓΑΜΑ [ W H F ] TO ΔΙΠΛΟ ΕΠΙ ΤΡΙΑ [ 222 …2 ΕΠΙ 3 [ = 23 ] W W W =
        Η 666…ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ… Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΕΝΑΣ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ …ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΜΟ…ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΘΕΟ WINEBALD…ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΗΝ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ [ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ] ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ WHY…23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ…ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ…8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ [ DAN ] MΕΓΙΣΤΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ…23 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΦΩΤΙΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ- ΔΥΝΑΜΗΣ…ΤΙΣ 13 /10 [ = 23 ] ΤΟ ΜΑΥΡΟ [ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ] ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ [ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ]…14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΒΡΕΦΩΝ…ΤΗΝ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ [ 1 ΣΥΝ 7 = 8 ] ΣΕΞΟΥΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ 20 [2 = 11 = 23 ] ΕΩΣ 26 ΕΤΩΝ [ ΚΑΤΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ]…ΤΙΣ 4 ΝΟΕΒΡΙΟΥ [ 11. 11.11 = 2 ΕΠΙ 3 = 23 = WWW = 666 ] ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΩΣ 17 ΕΤΩΝ [ ΠΑΡΕΜΑΒΑΣΙΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗ …ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ 4 ΣΥΝ 4 = 44 ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ 8 = 23 ]…ΥΓ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ DISLIKE ΟΤΙ ΤA EΔΩΣΑΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ..ΠOY ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ -ΕΠΙΠΛΕΟΝ- ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ KAI ΣΑΤΑΝΑ [ WINEBALD ] ΣΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ…ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΣΟΙ ΝΕΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΗΓΑΝ…ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ [ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ]…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*