Διαφημίσεις

Μόλις δυο εβδομάδες μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ, η Βρετανία δέχεται και νέα επίθεση, αυτή τη φορά στο Λονδίνο.

Περίπου στις 22:30 ώρα Λονδίνου (00:30 Ελλάδας) στην περιοχή της Γέφυρας του Λονδίνου ένα όχημα (λευκό βαν), ανέπτυξε ταχύτητα, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε πεζούς. Σύμφωνα με την Telegraph, την ίδια ώρα, στη λαϊκή αγορά του Μπόροου, κοντά στη Γέφυρα,  τρεις άνδρες μαχαίρωναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους.  Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν δυο επεισόδια, ένα στη γέφυρα του Λονδίνου κι ένα στο Μπόροου Μάρκετ, πολύ κοντά στη Γέφυρα.

Το BBC μετέδωσε ότι όχημα έπεσε πάνω στον κόσμο στη London Bridge. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως 15-20 πεζοί παρασύρθηκαν από το βαν και υπάρχουν τουλάχιστον πέντε τραυματίες. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και άνθρωποι που φέρουν τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό! Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το αυτοκίνητο κινούνταν με κατεύθυνση από το κέντρο του Λονδίνου προς την ανατολική πλευρά της πόλης και έτρεχε με ταχύτητα περίπου 50 μιλίων. Ρεπόρτερ ανέφερε ότι είδε αστυνομικούς να συλλαμβάνουν έναν άνδρα, ο οποίος δεν φορούσε πουκάμισο την ώρα που του περνούσαν χειροπέδες. Η γέφυρα του Λονδίνου έχει αποκλειστεί.

Τριπλό χτύπημα στην καρδιά του Λονδίνου-Πληροφορίες για νεκρούς & τραυματίες - ΕικόναΤριπλό χτύπημα στην καρδιά του Λονδίνου-Πληροφορίες για νεκρούς & τραυματίες - Εικόνα1

Δείτε live εικόνα από το Sky News

 

Το χρονικό του χτυπήματος  Η βρετανική αστυνομία γνωστοποίησε ότι δυνάμεις της σπεύδουν για να αντιμετωπιστεί ένα συμβάν στη Γέφυρα του Λονδίνου. Η βρετανική εφημερίδα Sun ανέφερε πριν από λίγο στον ιστότοπό της ότι κατά τις πληροφορίες της, ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο BBC ότι ένα λευκό κλειστό φορτηγάκι βγήκε από το οδόστρωμα και χτύπησε πέντε ή έξι πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου. Η υπηρεσία μεταφορών της βρετανικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε ότι ο σταθμός του υπογείου London Bridge έκλεισε, κατόπιν σχετικού αιτήματος της αστυνομίας. Ο διευθυντής του περιοδικού Spectator ανέφερε ότι ένοπλοι αστυνομικοί σπεύδουν στη Γέφυρα του Λονδίνου. Το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς μεταδίδει ότι περίπου 10 αυτοκίνητα της αστυνομίας σπεύδουν στο σημείο.

Κάτοιτος της περιοχής στο Sky News: Ακουσα πυροβολισμούς

Ένας κάτοικος της περιοχής κοντά στη Γέφυρα του Λονδίνου δήλωσε ότι άκουσε εκπυρσοκροτήσεις όπλων πριν από λίγο, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή έπειτα από ένα συμβάν πάνω στη Γέφυρα του Λονδίνου. Κατά έναν αυτόπτη μάρτυρα που επικαλέστηκε η βρετανική δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, ένα φορτηγάκι χτύπησε πέντε ως έξι πεζούς, ενώ κατά έναν δεύτερο αυτόπτη μάρτυρα υπάρχουν τουλάχιστον τρεις άνθρωποι με τραύματα από μαχαίρι.


Αυτόπτης μάρτυρας: Είδα ανθρώπους με κομμένους λαιμούς

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι είδε τρεις ανθρώπους με τραύματα κατά τα φαινόμενα από μαχαίρι στη Γέφυρα του Λονδίνου. Ο αυτόπτης μάρτυρας είπε χαρακτηριστικά ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν κομμένους τους λαιμούς. Η βρετανική αστυνομία ανέφερε ότι αναπτύξει δυνάμεις στη Γέφυρα του Λονδίνου και κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή. Νωρίτερα, μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένα κλειστό λευκό φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου. Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στο BBC ότι το φορτηγάκι έπεσε με ταχύτητα πάνω σε πέντε ή έξι ανθρώπους.

Τριπλό χτύπημα στην καρδιά του Λονδίνου-Πληροφορίες για νεκρούς & τραυματίες - Εικόνα2Τριπλό χτύπημα στην καρδιά του Λονδίνου-Πληροφορίες για νεκρούς & τραυματίες - Εικόνα3Τριπλό χτύπημα στην καρδιά του Λονδίνου-Πληροφορίες για νεκρούς & τραυματίες - Εικόνα4

1 Share Tweet Share Share Mail
iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Τριπλό χτύπημα στην καρδιά του Λονδίνου-Πληροφορίες για νεκρούς & τραυματίες”
  1. Ποπ κορν κ κοκα κολα για χωνεψη…..τα ορεκτικα τελειωνουν οςονουπω και περναμε στο κυριως γευμα (ντιπακια με σαλτσα ή τυρι) κ για επιδορπιο ζαχαρωτα…..το σινεμα θα εχει πλουσιες παραγωγες…..κακομοιρη Ευρωπη…..

    1. Νέο τρομοδάνειο και νέο τρομομνημόνιο υποταγής ύψους πάνω από 123 δις μας ράβει το επαίσχυντο γκολουμάκι Σόιμπλε, τεχνητή υπερκακοκαιρία με κεραυνούς, χαλάζι και τεχνητός υπερσεισμός 3,4 ρίχτερ στο Μαραθώνα – άπ’ όλα έχει ο μπαξές!!!!

    1. Κοντά επεσες,είπαμε και την μουσουλμανική θρησκεία χρησιμοποιουν,έχουν για φυλαχτό το σημα γνωστης αυτοκινητοβιομηχανιας,φιλέ magic de dpell!

  2. ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ…

  3. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ… ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΑΠΟ ΜΙΑ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *