Διαφημίσεις

Η όντως ΓΕΝΝΑΙΑ ομιλία που έδωσε στην Αμερικανική Ισλαμική Διάσκεψη Κορυφής, ο πρόεδρος της Αιγύπτου Φατάχ ΑΛ Σίσι, θα πρέπει να γραφτεί στην ΙΣΤΟΡΙΑ, ως μια από τις πιο ΓΕΝΝΑΙΕΣ ε π ι θ έ σ ε ι ς εναντίον των υποστηρικτών της τρομοκρατίας, ενώ βρίσκοταν ανάμεσά τους!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ‘ΒΙΝΤΕΑΚΙ’ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο Λ Α, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΝΤ.ΤΡΑΜΠ!

(ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ!) …»Ε Ξ Α Ϋ Λ Ω Θ Η Κ Ε» ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΛΕΤΕ ΤΟΥΣ …ΠΟΝΕΣΕ; ΠΟΛΥ; - Εικόνα1
«Τρομοκρατία δεν σημαίνει μόνο τρομοκρατικές οργανώσεις, αλλά σημαίνει και εξοπλισμός αυτών και περίθαλψη τους σε νοσοκομεία!

Τρομοκράτες είναι εξ ίσου όσοι τους ε ξ ο π λ ί ζ ο υ ν, τους εκπαιδεύουν, τους χ ρ η μ α τ ο δ ο τ ο ύ ν και τους παρέχουν πολιτική ιδεολογική κάλυψη!
Σας ερωτώ ποιος τους εκπαίδευσε αυτούς τους τρομοκράτες (‘ISIS-AL QUEDA’) και ποιος τους παρείχε νοσοκομειακή περίθαλψη;
Ποιός τους εξόπλισε και τους έδωσε άρματα;

Ποιός κάνει ‘μπίζνες’ με αυτούς και τους δίνει χρήματα αγοράζοντας πετρελαιο απο τις περιοχές που έχουν κατακτήσει;
Ποιος τους παρέχει τη δυνατότητα να πουλούν ναρκωτικά αλλά να είναι και αρχαιοκάπηλοι πουλώντας αρχαία μνημεία;
Πώς απέκτησαν υποστήριξη των ΜΜΕ και απο που έρχονται οι δωρεές προς αυτούς;

Όποιος πράτει τα παραπάνω είναι το ίδιο
τρομοκράτης και βασικός υποστηρικτής της τρομοκρατίας!

Δυστυχώς υπάρχουν χώρες που έχουν βοηθήσει αυτές τις τρομοκρατικές οργανώσεις και τους παρέχουν ασφάλεια!
Υπάρχουν επίσης χώρες, που αρνούνται να παρέχουν πληροφορίες ακόμα και στην ‘ιντερπόλ’ σχετικά με τις τρομοκρατικές ομάδες αυτές, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπιστούν!»

http://21stcenturywire.com/2017/05/24/egypts-president-sisi-drops-a-depth-charge-in-midst-of-american-islamic-summit-shames-supporters-of-terrorism/

Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΑΛ ΣΙΣΙ, ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΗΠΑ,ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ …ΒΑΡΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!
ΕΙΝΑΙ «ΕΠΟΜΕΝΟ» πώς το σύνολο των δυτικών μέσων …διαστρεβλώσεως & παραπληροφορήσεως , «απλώς» Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Ε απο προσώπου γής την ΜΝΗΜΕΙΩΔΗ ομιλία του Αιγυπτίου προέδρου!
ΣΑΣ …ΠΟΝΕΣΕ ΚΥΡΙΟΙ;
(ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΠΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΑΝΟΙΞΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ;
Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΙΣΩΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, ΙΣΩΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΗΡΟΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΚΟΠΤΩΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΙΣΩΣ…
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ Α Λ Η Θ Ε Ι Α Σ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΚΑΙ «ΚΟΣΤΙΖΕΙ» ΚΑΙ …ΑΙΜΑ!)

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ»

odysseiatv
thesecretrealtruth.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “(ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ!) …»Ε Ξ Α Ϋ Λ Ω Θ Η Κ Ε» ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΛΕΤΕ ΤΟΥΣ …ΠΟΝΕΣΕ; ΠΟΛΥ;”
  1. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥΛΗ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΜΕΓ.ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ???????????????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *