Διαφημίσεις

Το πρώτο του, βιολογικό, παιδί περιμένει ένα γκέι ζευγάρι στο Πόρτλαντ, καθώς ο ένας από τους δύο, ο οποίος είναι τρανσέξουαλ, έμεινε έγκυος.

Γκέι ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί -Εγκυος ο ένας από τους δύο [εικόνες] - ΕικόναΓκέι ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί -Εγκυος ο ένας από τους δύο [εικόνες] - Εικόνα1

Ο Τριστάν Ριζ, 34 ετών, ο οποίος είναι έγκυος και παντρεμένος τα τελευταία χρόνια με τον Μπιφ Τσάπλοου, είχε συλλάβει ξανά παιδάκι το 2016, ωστόσο απέβαλε στις έξι εβδομάδες. Ο Τριστάν, ύστερα από έξι μήνες προσπαθειών, έμεινε ξανά έγκυος. Ενα τεστ εγκυμοσύνης αποκάλυψε το ευχάριστο νέο (ακολούθησαν πολλά ακόμη για να το πιστέψουν αλλά και από την αγωνία τους ότι μπορεί να τύχει κάτι και να χάσουν και πάλι το μωρό). Στις έξι εβδομάδες επισκέφθηκαν τον γυναικολόγο, ο οποίος δεν είχε να χειριστεί μια κλασική εγκυμοσύνη αλλά μια εγκυμοσύνη ενός τρανσέξουαλ άνδρα. Για αυτό και κλείνοντας το ραντεβού τον είχαν ενημερώσει για το τι θα… αντίκριζε. Ο Τριστάν το θεώρησε απαραίτητο βάσει της… όλης εμπειρίας του.

«Μπορώ να το καταλάβω όταν κάποιος με κοιτάζει στο πρόσωπο και ψάχνει τα υπολείμματα της γυναίκας», είπε και πρόσθεσε: «Προσπαθούν να με φανταστούν με βαμμένα μάτια και χωρίς γένια». Ωστόσο, οι φόβοι του για τον γιατρό ήταν αβάσιμοι. «Δεν είχε την παραμικρή τρανσφοβία. Δεν του φαινόταν καθόλου περίεργο που ένας τύπος με γένια ισχυριζόταν ότι είναι έγκυος».

Το παντρεμένο ζευγάρι έχει ήδη δύο υιοθετημένα παιδιά, ανίψια τους, τα οποία πήραν μαζί τους όταν οι γονείς τους κρίθηκαν ακατάλληλοι για να τα μεγαλώσουν…

Τώρα περιμένουν το δικό τους αγοράκι.

Γκέι ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί -Εγκυος ο ένας από τους δύο [εικόνες] - Εικόνα2Γκέι ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί -Εγκυος ο ένας από τους δύο [εικόνες] - Εικόνα3Γκέι ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί -Εγκυος ο ένας από τους δύο [εικόνες] - Εικόνα4Γκέι ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί -Εγκυος ο ένας από τους δύο [εικόνες] - Εικόνα5
iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

22 σχόλια στο “Γκέι ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί -Εγκυος ο ένας από τους δύο”
  1. Πια σημεια των καιρων ρε απολυτο μηδενικο; Τα λεφτα και η μαζωξη στις πολεις εχουν κανει τον κοσμο σκατα… και η τεχνολογια οπως χρησημοποιειται… Για να ηταν σε κανα χωριο και να εσκαβαν και σου ελεγα εγω αν θα ηταν ετσι… Τελος παντων… Αυτο που κανεις χρησιμοποιωντας το οτι δεν εισαι ρομποτ καλα το κανεις… Η πρακτορακι εισαι η μηδενικο απολυτο οπως ειπα πιο πανω… Οταν υπαρχουν τετοιοι στον πλανητη και δεν θελουν να ανοιξουν τα μυαλα τους και να ειναι αιωνια κοιμησμενοι περνει η μπαλα και τους υπολοιπους… Αλλα που θα παει θα ερθει η καλη μερα και για μας τους λιγους σωστους που εχουν απομεινει! Κολοπρακτορακια ανεγκεφαλα…

  2. Ααα ρε δυστυχισμένα μυαλά.
    Κι αφού ήθελε να γίνει άντρας σωνει και καλά τότε γιατί φέρεται ακόμη σαν γυναίκα και το απολαμβάνει κιόλας; Καταλήγει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε ως μεταλλαγμένο είδος. Αυτό θα πει δυστυχία.

  3. Να συμπληρώσω ακόμη, πόσο έτοιμη είναι άραγε η κοινωνία όταν θα κυκλοφορεί αυτός ο έγκυος άντρας στο δρόμο και τα παιδάκια θα ρωτάνε: “μαμά αυτός ο άντρας πώς γίνεται να είναι έγκυος;”
    Μάλλον θα πρέπει εμείς οι φυσιολογικοί να σταματήσουμε να κυκλοφορούμε για να μη βλέπουμε, διότι αυτοί και η κατρακύλα τους δε σταματάει στην κατηφόρα που τρέχουν.

    1. Τα παιδιά παρ’ όλο που είναι περίεργα, βασίζονται και σε πράγματα που γνωρίζουν κατά κάποιον τρόπο. Έχοντας δει πολλές γυναίκες εγκύους και πολλούς χοντρούς άντρες με κοιλιά, το μυαλουδάκι τους θα κάνει αυτόν τον συνειρμό (=χοντρός άντρας) και όχι άντρας έγκυος. Αν τώρα μας ρωτήσουν θα πούμε το λογικό περί χοντρού άντρα.

      1. Στην προκειμένη πραγματική κι όχι ουτοπική εικόνα όμως το παιδάκι των 5 ετών, επί παραδείγματι, θα ρωτήσει γιατί θα του φανεί αφύσικο κι εξωπραγματικό. Εσύ τι θα πεις στο παιδί σου όταν θα σε ρωτήσει;
        Να συμπληρώσω κι ένα τρίτο πράγμα, ευκαιρίας δοθείσης, άραγε πόσο υγιές θα είναι το μωρό που θα γεννηθεί όταν η μανοπατέρας έχει δεχθεί τόσες αντρικές ορμόνες προκειμένου να γίνει άντρας;

  4. φυτεμενα ειναι ολα μη σας φαινεται παραξενο…ή ήταν γυναίκα είχε ήδη μήτρα απλά ΄’αλλαξε προς το ανδρικο…
    Μην το ψάχνετε…η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.
    ΟΤΑΝ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΣΕ ΚΑΒΑΛΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙΣ…
    ΑΠΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ…

  5. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΠΟΣΟ ΑΗΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΛΕΟΣ, ΚΑΙ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ. ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ Κ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ….

  6. Οι γονείς των άλλων 2 παιδιών κρίθηκαν ανίκανοι να τα μεγαλώσουν. δεν καταλαβαίνω τίποτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek