22:50 - 30/05/2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ για το υλικό για τις «έμφυλες ταυτότητες» που πάει στα Σχολεία…. Θα Φρίξετε…

Διαφημίσεις

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ για το υλικό για τις «έμφυλες ταυτότητες» που πάει στα σχολεία και την ΜΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ και ποιοι την απαρτίζουν ! Δείτε ποιοι «αποδομούν» τα «έμφυλα στερότυπα» των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ !

Φρίκη!!!!Υποκρύπτουν το υλικό των ΜΚΟ!!

Στο Βόλο στο πλαίσιο της έμφυλης εβδομάδας, διάβασαν βιβλίο του Τσακίρη όπου πα-τέρας βιάζει την κόρη του..! (σχόλιο ο Παιδαγωγός: το βιβλίο είναι της Μαρίας Τσακίρη, παραθέτουμε σχετικές εικόνες)

 

Γονέας ηχογράφησε την τηλεφωνική του συνομιλία με την υπεύθυνη των έμφυλων του υπουργείου, της κ. Κότσιρα.

(Η κ.Κότσιρα) Ομολογεί ότι το υλικό των ΜΚΟ δεν αναρτήθηκε στο ΙΕΠ, είναι απόρρητο για τους γονείς, δήθεν με τη δικαιολογία ότι είναι δικό τους και μπορεί να το εκμεταλλευθούν άλλοι, μη εξειδικευμένοι.

Μετά το άγριο στρίμωγμα που της έκανε, η αρμόδια του υπουργείου εκτίθεται, χάνει τα λόγια της και ομολογεί ότι οι ΜΚΟ ουσιαστικά μπαίνουν στις τάξεις με το απόρρητο υλικό τους το οποίο οι γονείς πρέπει να κάνουν αίτηση στο υπουργείο και αν εγκριθεί θα τους δοθεί..

Εν τέλει του κλείνει το τηλέφωνο όταν αυτός απαιτεί να μάθει ποιος έδωσε την έγκρισή του να διαβαστεί στα παιδιά υλικό με αιμομικτικό βιασμό..!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ..!

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο με την τηλεφωνική επικοινωνία με την υπεύθυνη του Υπουργείου: https://drive.google.com/file/d/0B3fIapnXScaPc05RN1JQeW8yQjQ/view

(Νεότερη Ενημέρωση Παιδαγωγού : Μία ημέρα μετά την δημοσίευση μας, Τρίτη 30/5/2017, 9 πμ, το αρχείο δεν είναι διαθέσιμο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ για το υλικό για τις «έμφυλες ταυτότητες» που πάει στα Σχολεία…. Θα Φρίξετε… - Εικόνα1

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: http://noys.gr/EKFYLES_TAYTOTHTES.mp3 και ευχαριστούμε τον αναγνώστη που πήρε την πρωτοβουλία να το ανεβάσει και να μας ειδοποιήσει)

Σχόλιο: Είναι φανερή η προσπάθεια της υπεύθυνης κυρίας Κότσιρας Αναστασίας (αυτό είναι το πλήρες ονοματεπώνυμο της, όπως διαπιστώσαμε εδώ, με μια απλή αναζήτηση):

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ για το υλικό για τις «έμφυλες ταυτότητες» που πάει στα Σχολεία…. Θα Φρίξετε… - Εικόνα2

ενώ αρχικά επαναλαμβάνει και επιμένει ότι τάχα ΟΛΟ το υλικό βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΙΕΠ (δείτε την ιστοσελίδα εδώ και το υλικό υποτίθεται βρίσκεται εδώ),

τελικά, με τις επίμονες ερωτήσεις του γονέα για το που ακριβώς βρίσκεται παραδέχεται ότι το υλικό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αναρτημένο! Κάτι λοιπόν που γνώριζε εξ’ αρχής!

Το μοναδικό «υλικό» είναι οι πληροφορίες επικοινωνίας με την ΜΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ που υλοποιεί το πρόγραμμα:

«Το πρόγραμμα έχει υποβληθεί από το Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για τον Ρατσισμό, την Οικολογία, την Ειρήνη και τη μη Βία – «ΑΝΤΙΓΟΝΗ.

Απευθύνεται σε μαθητές όλων των τάξεων του γυμνασίου και μπορεί να υλοποιηθεί από τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων ή/και από στελέχη του Κέντρου.

Το συνολικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει διάρκεια 6 διδακτικών ωρών, περιλαμβάνει δηλαδή 3 δίωρα βιωματικά εργαστήρια με αυτοτελείς δραστηριότητες ανά εργαστήριο.»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ για το υλικό για τις «έμφυλες ταυτότητες» που πάει στα Σχολεία…. Θα Φρίξετε… - Εικόνα3

Για να δούμε, ποιοι απαρτίζουν το ΔΣ της ΜΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ για το υλικό για τις «έμφυλες ταυτότητες» που πάει στα Σχολεία…. Θα Φρίξετε… - Εικόνα4

Αλέξανδρος Γεωργόπουλος Πρόεδρος

Μιχάλης Τρεμόπουλος Αντιπρόεδρος

Αθανάσιος Θεοδωρίδης Διευθυντής

Σας θυμίζουν τίποτε τα ονόματα αυτά:

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος είναι ο Πρόεδρος των Οικολόγων – Πρασίνων:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ για το υλικό για τις «έμφυλες ταυτότητες» που πάει στα Σχολεία…. Θα Φρίξετε… - Εικόνα5

ο Αλέξανδρος Γεωργόπουλος επίσης στέλεχος των Οικολόγων Πρασίνων:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ για το υλικό για τις «έμφυλες ταυτότητες» που πάει στα Σχολεία…. Θα Φρίξετε… - Εικόνα6

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ για το υλικό για τις «έμφυλες ταυτότητες» που πάει στα Σχολεία…. Θα Φρίξετε… - Εικόνα7

Όσο για τον 3ο της «παρέας», τον κ.Αθανάσιο Θεοδωρίδη. Πολύ έξυπνο να βάλει το πλήρες όνομα του και όχι το «Νάσσος Θεοδωρίδης»:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ για το υλικό για τις «έμφυλες ταυτότητες» που πάει στα Σχολεία…. Θα Φρίξετε… - Εικόνα8

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ για το υλικό για τις «έμφυλες ταυτότητες» που πάει στα Σχολεία…. Θα Φρίξετε… - Εικόνα9

σε άλλο άρθρο του έγραφε ότι «ο Κολοκοτρώνης είναι ένας «επονείδιστος εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας»» ενώ για το έπος του 1940 » χαρακτηρίζει το Αλβανικό έπος «μύθο» και ότι η Ελλάδα μπήκε σε ένα ιμπεριαλιστικό πόλεμο»,

επίσης, όπως μπορείτε να δείτε εδώ, ισχυρίζεται ανάμεσα σε άλλα εξωφρενικά ότι : «Οι πόντιοι δεν είναι Έλληνες, είναι ιθαγενής φυλή Μουσουλμάνων, που τους ξαπόστηλαν το 1923 στην Ελλάδα μας»

Μόνον την 2ετία 2007-2009, η ΜΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ, έλαβε 100.000 ευρώ!!! όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα εδώ, με τίτλο «Η λίστα με τις χρυσές ΜΚΟ»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ για το υλικό για τις «έμφυλες ταυτότητες» που πάει στα Σχολεία…. Θα Φρίξετε… - Εικόνα10

Σκεφθείτε τι γίνεται τώρα, που τα κονδύλια στις ΜΚΟ έχουν πολλαπλασιαστεί ..

ΑΥΤΟΙ λοιπόν μαθαίνουν στα παιδιά μας τον Θεματικός Άξονα : «Έμφυλες Ταυτότητες» και την Θεματική Ενότητα : «Αποδομώντας τα έμφυλα στερεότυπα» όπως βλέπετε, πάντα «με το αζημίωτο»!!!

Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»
hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Ανώνυμος 05/30/2017 @ 11:11 ΜΜ

    ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ ΔΙΑΛΕΧΤΑ ΕΝΑ ΕΝΑ…
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ…
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ…
    Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΚΚΑΛΟ…ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ.

  2. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΠΟΤ 05/30/2017 @ 11:39 ΜΜ

    ΑΥΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ. ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ Η ΒΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.

  3. Πως γινετε ρε γαμωτο να ξεσκιζομε απο το πρωι ως το βραδυ να βγαλω τα προς το ζην και αυτα τα κωλοπαιδα να την βγαζουν κουτρα πουλωντας πουστλικια , και διεθνισμο του κωλου.

    Οτι τα παιδακια πρεπει να ξερουν και να μιλανε εαν καποιος παει να τα πειραξει είναι σωστο , οτι πρεπει να αναγνωριζουν ποτε και ποιος δυστυχως παει να τα εκμεταλευτει είναι δικαιο (δυστυχως οι ανωμαλαρες βαλαν στοχο τα παιδια)

  4. Ανώνυμος 05/31/2017 @ 12:01 ΠΜ

    η γουβα με τον, ασβεστη να δεις ομορφια καριολια,,,,ουτε κοκαλα για τον σκυλο…

  5. Δεν υπαρχςι σωτηρια…..μονο τα οπλα πλεον τσι πουτανας τα παιδια

  6. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 05/31/2017 @ 12:44 ΠΜ

    τι μασονακια… αυτα ειναι καραπουσταρια του κερατα και πληρωμενοι λακεδες και πανε στα παιδια αυτοι?αφηστε τους εχουν ιερο σκοπο,χαχαχαχαχαχαχαχαχα

  7. Eδώ είναι το αρχικό άρθρο του μπλογκ “παιδαγωγός”, με όλες τις φωτογραφίες και τα λινκ ενεργά: -http://opaidagogos.blogspot.gr/2017/05/blog-post_14.html

  8. Athens Pride. Όπως διαφημίζουν είναι «Θέμα Παιδείας» — ://athenspride.eu/ — η κεντρική εκδήλωση του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας θα λάβει χώρα για πρώτη φορά στην Πλατεία Συντάγματος, το Σαββάτο 10 Ιουνίου 2017. Όπως αναφέρουν φέτος, το Athens Pride αποκτά ορατή και δυναμική παρουσία, όχι απλά περνώντας μπροστά από το Κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της παρέλασης, αλλά φέρνοντας την ίδια τη διοργάνωση έξω από τις πόρτες του, στο κέντρο της πρωτεύουσας. Φέτος το σύνθημα του Athens Pride είναι “ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ” Γιατί μία κοινωνία που θα έχει μάθει να αποδέχεται και να σέβεται όλες τις σεξουαλικότητες, τα φύλα και τα σώματα είναι μια κοινωνία με παιδεία. — //www.facebook.com/athenspride — τουτέστιν εάν τολμήσω να διαφωνήσω – να έχω το θάρρος της γνώμης μου (ως προς το τι είναι σωστό και μή) … αυτόματα ΔΕΝ έχω παιδεία. Αυτό το δίπολο «μη μου τρίβεις στη μούρη» την ιδεολογία/θρησκεία/φιλοσοφία σου – ΑΛΛΑ είμαι LGBTQI είμαι «περήφανο» (ουδέτερο γιατί το φύλο είναι του αδιευκρίνιστου) και στο «τρίβω στη μούρη» νομίζω ότι εμπεριέχει όλη τη φιλοσοφία της «παιδείας» που θέλουν να περάσουν. Υ/Γ πετάνε και για ξεκάρφωμα ένα «Ι» Intersex το αντίστοιχο ελληνικό ερμαφροδιτισμός – αργότερα μεσοφυλικός και καταπίεση του γυναικείου φύλου, οπότε χειραγωγούν μία άλλη οπτική της κοινωνικής τους παιδείας.

  9. μπασταρδοι
    γαμημενοι
    αρχιδομουρηδες
    σκατο μαλακες
    ακακακλοι
    πουτανας γιοι (και κορες)
    γαμημενα στατεσσερα ανδρεικελα
    ποθ κανουν οτι τους λενε και δηλδητηριαζουν γενιες με τις μαλακιες αυτες…
    δεν ειναι η ιδεα αλλα γιατι δεν βαζουν αυτην την υλη στο πανεπιστημιο ?
    τακουνια στρινγκ και αρχιδια δεν ταιριαζουν (προβλημα στον προστατη και εκζεματικες εξαρσεις με παρατεταμενη χρηση χεχεχεχεχ)

    πιο πολυ απο ολους θελω να ριξω ενα παστελι στον καρα αρχιδα τον υποθργο παιδειας.(ευτυχως που επαψαν να τον δειχνουν στην τηλεοραση γιατι…)..και στον μπενυ που παει και για προεδροσ δημοκρατιας//ολους θαμνους και δαυλους θα τους κανουμε να το ξερετε …οθτε ειναι αστειο που βαζουν οι αακαλοι μπροστα καθε κακομοιρα με συνδρομο καταπιεσης να νομιζει οτι κανει κατι καλο στην καρεκλα που αναπαυει τον δηθεν βαθυστοχαστο κωλο της ..
    γεμισαμε μποεμηδες αναρχο επεναστατατες πουστηδες ..
    εχω καλους φιλους ομοφυλοφυλους και σεβονται τις αποψεις μου οπως εγω τις δικες τους ..αλλα αυτο γινεται με αμοιβαια συννενοηση και κατανοηση …αλλωστε απο οτι λενε οι ιδιοι …
    υπαρχουν αδερφες υπαρχουν και οι πουσταρες …
    τσολια μολια λατσα κουλα ..ολα εδω…
    αλλα το μισος εστιαζεται στουσ πολιτικους (πασης φυσεως και καταγωγης)στους δημοσιογραφους και στους πολιτικοποιοημενους συνδικαλιστες …
    αυτα τα κεφαλια πρεπει να φυγουν …
    και θα φυγουν
    παλιομπασταρδοι ////και εσεις οι θεσαλονικεις παρτε τον μπουταρη και κρεμαστε τον πριν σας κρεμασει αυτος …
    στην αθηνα θα δουμε τι θα κανουμε εχουμε πολλα σκατα εδω ..
    εσεις αρχιστε απο εκει και συναντιομαστε στο κεντρο ..

  10. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 05/31/2017 @ 11:12 ΠΜ

    Φιλε παιδαγωγε δασκαλε καθηγητη απο εδω και περα η μπουνιες και οι κλωτσοπατιναδες θα ειναι προς εσενα γιατι εσυ εισαι αυτος που μεταφερει αυτες τις νεοταξιτικες ανωμαλιες προς τα παιδια μας εσυ και κανενας αλλος.διαμαρτυρεσαι αν σου κοψουν καποια ευρω απο τον μισθο σου και κοιτα την παρτουλα σου αλλα δεν διαμαρτυρεσαι για το μειωμενης ποιοτητας μαθηματα που προσφερετε στα παιδια μας δεν διαμαρτυρεσαι για τις αθλιες συνθηκες των σχολειων δεν διαμαρτυρεσαι για την παραχαραξη της ιστοριας μας

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 05/31/2017 @ 4:53 ΜΜ

      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ 05/31/2017 @ 11:20 ΜΜ

      Από ασχετοσύνη σκίζεις.Χαλάλι σου τα like,θα σου βάλω κι εγώ καμιά τριανταριά ακόμα.Αν είναι να φάει κάποιος μπουνοκλωτσιές ας είναι ο παιδαγωγός,ο δάσκαλος, ο καθηγητής,γιατί κάποιος πρέπει να φταίει βρε αδερφέ.Αναρωτήθηκες ποτέ σου αν όλοι αυτοί διαμαρτύρονται για όσα συμβαίνουν στον χώρο της παιδείας,που καταλήγουν εν τέλει οι διαμαρτυρίες τους και τέλος αναρωτήθηκες ποτέ σου για ποιο λόγο υπάρχουν οι κάλαθοι των αχρήστων?

      • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 06/01/2017 @ 12:26 ΠΜ

        Με την “ασχετοσυνη” καποιοι προεδροι δεκαπενταμελων γιναν πρωθυπουργοι και υπουργοι και “σκιζαν” μνημονια και καποιοι αλλοι μαλακες πηγαν και τους ψηφισαν και εσυ λες εμενα ασχετο για αυτο το σχολιο; τι εκαναν οι καθηγητες ολα αυτα τα χρονια για τα χαλια της παιδειας; καναν μια απεργια διαρκειας; ξεσηκωσαν τους φοιτητες τους να φωναξουν ψωμι παιδεια ελευθερια; τι εκαναν; απο εγγραφες αναφορες και λογια χορτασαμε απο πραξεις μηδεν

        δεν με νοιαζουν τα like

  11. Ανώνυμος 05/31/2017 @ 11:50 ΠΜ

    ΑΜΦΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΛΑΣΤΡΑΣ,ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ ΚΑΙ

    ΤΗΣ PΟΥΤSΑPΟΥSTRAS.

  12. Ανώνυμος 05/31/2017 @ 11:42 ΜΜ

    ΜΕΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΟΤΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ…)ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ…ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ…ΕΝ ΠΑΣΕΙ…
    ΕΓΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΤΕ…
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ??? Ε, Ε,Ε,Ε,Ε,Ε,Ε,Ε,Ε…
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΕΝΕΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!!!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΟΝΙΔΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ@@ΕΣ ΜΠΛΕ…
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ…
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ…ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΙΩΘΟΥΝΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΩΣ ΚΑΤΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ Ή ΠΡΟΧΟ…
    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ…ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΚΑΜΙΑ ΚΛΑΨΑ!!!
    ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗ…ΠΟΛΙΤΙΚΟ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*