14:29 - 25/05/2017

Ποιους συμφέρει να είναι η Γή…επίπεδη ;

Διαφημίσεις

Δοκιμάζουν καθημερινά και ποικιλοτρόπως τη νοημοσύνη μας.

Όλο και περισσότερους οπαδούς αποκτά η περίφημη θεωρία της επίπεδης γης, η οποία κάθε άλλο παρά νέα είναι. Στο άρθρο αυτό δεν θα σταθώ στους ισχυρισμούς των οπαδών της, οι οποίοι καταρρίπτονται με απλές γνώσεις φυσικής που διδάσκεται ένα παιδί στο γυμνάσιο, αλλά θα επικεντρωθώ στο γιατί προωθείται όλο και περισσότερο η ιδέα της επίπεδης γης.

Ας υποθέσουμε πως όσοι ισχυρίζονται ότι η γη είναι επίπεδη έχουν δίκαιο και όλο αυτό το υλικό όλων των διαστημικών υπηρεσιών που βλέπουμε είναι μονταρισμένο. Ας υποθέσουμε ακόμη ότι έχουν ξοδευτεί αμύθητα ποσά, χρησιμοποιήθηκαν τεχνικές και εξειδικευμένα προγράμματα για ένα τόσο αληθοφανές αποτέλεσμα, ικανό να εξαπατήσει κάθε φυσικό, μηχανικό και επαγγελματία φωτογράφο πάνω στη γή. Γιατί όλο αυτό το ψέμα; Ως δια μαγείας, δεν υπάρχει λογική απάντηση από κανέναν στην ερώτηση αυτή. Ισχύει δυστυχώς, ότι οι άνθρωποι είναι ικανοί να πιστέψουν οτιδήποτε, όσο χαζό, όσο αντιεπιστημονικό, όσο αλλοπρόσαλλο και δίχως μαθηματική λογική και να είναι, αλλά όχι την αλήθεια.

Βλέπετε, αν η Γη είναι επίπεδη, τότε δεν είναι και κοίλη, και φυσικά μέσα της δεν κατοικούν όπως έλεγε ο Σωκράτης, μετέπειτα ο Πλάτωνας αλλά όπως λέει και η Αποκάλυψη του Ιωάννου, οι Νεφελίμ, τα ρυπαρά γένη. Επομένως η μεγαλύτερα μάστιγα που γνώρισε η ανθρωπότητα, οι Νεφελίμ, παύει να υπάρχει και οι αναζητήσεις των όποιων “ανήσυχων” πνευμάτων στρέφονται απόλυτα καθοδηγημένα από τους επικυρίαρχους μακριά από την αλήθεια. Ταυτόχρονα κάνουν τους επίδοξους ερευνητές να πιστεύουν πως ξύπνησαν και ανακάλυψαν κάτι που τους έκρυβαν για όλη τους τη ζωή, ενώ στην πραγματικότητα βυθίζονται όλο και πιο πολύ στον ύπνο στον οποίο τους θέλουν οι πραγματικοί επικυρίαρχοι του κόσμου αυτού.

Η απλή αλήθεια που μας είπε ο Χριστός, αλλά και οι μεγάλοι σοφοί της αρχαιότητας, για το ότι ο υλικός αυτός κόσμος αποτελεί μια εικονική πραγματικότητα από την οποία πρέπει να φύγουμε και να πάμε στον πραγματικό κόσμο, μένει στην αφάνεια.

Ο Σαμαέλ-Γιαχβέ Σατανάς και οι υποτακτικοί του μένουν μακριά από τα “βλέμματα” των περισσοτέρων. Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι όντας χωρισμένοι σε χιλιάδες αντιμαχόμενες ομάδες διαπληκτίζονται αναμεταξύ τους για επίσης δεκάδες χιλιάδες θέματα. Από το αν η γη είναι επίπεδη, αν ο Χρυσόστομος είναι άγιος και αν είναι η παλιά διαθήκη θεόπνευστη, μέχρι το ποιο είναι το καλύτερο κόμμα ή η καλύτερη ομάδα ποδοσφαίρου.

Μας έχουν μαντρώσει καλά και ποικιλοτρόπως σε ένα πνευματικό γόρδιο δεσμό άνευ προηγουμένου. Οι μόνοι κερδισμένοι είναι αυτοί, που όντας καλά κρυμμένοι, από το παρασκήνιο, έχουν στήσει και παίζουν το παιχνίδι αυτό της εξαπάτησης και του διαχωρισμού μας, στις πλάτες μας εδώ και χιλιάδες χρόνια. Όσοι μπορούν να δουν τι συμβαίνει δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, αφού οι όποιες φωνές τους επισκιάζονται από τις φωνές της άγνοιας του παγκόσμιου γκρι λαού.

Δυστυχώς, οι άνθρωποι όντας χωρισμένοι, δεν σκέφτονται πως αν σηκώσουν όλοι το κεφάλι τους το παιχνίδι των επικυρίαρχων αυτόματα τελειώνει, τη στιγμή που βασίζεται μονάχα στην δική μας υποταγή και δουλικότητα που φέρνει η άγνοια, του τι πράγματι συμβαίνει στον κόσμο αυτό.
Αφού λοιπόν ο δεσμός δεν λύνεται, τότε όπως μας δίδαξε ο Μέγιστος των Ελλήνων πρέπει να κοπεί. Ένας τέτοιος δεσμός δεν κόβεται έτσι απλά. Χρειάζεται τον κατάλληλο, με το κατάλληλο εργαλείο για να το κάνει.

Ευτυχώς υπάρχει ο καλός Χριστός που θα στείλει τον Πολέμαρχο του να γκρεμίσει αυτό το σάπιο κόσμο και να κόψει τον πολυσύνθετο αυτό δεσμό. Οι επικυρίαρχοι ξέρουν ότι ο χρόνος τους τελειώνει. Ξέρουν ότι η καταστροφή τους πλησιάζει.
Ξέρουν ότι ο,τι και να κάνουν, πεπρωμένου φυγείν αδύνατον.

EΛ Ηunter 888

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (23)

  1. ειμαι ρομποτ 05/25/2017 @ 3:00 ΜΜ

    Το αν η γη ειναι επιπεδη δεν εχει να κανει με το αν κατοικουν αυτα τα οντα που ανεφερες, που κατοικουν. Εαν η θεωρια της επιπεδης γης ισχυει αυτο δεν σημαινει οτι η γη ειναι ενα φυλλο παχος. Μπορεις να ψαξεις λεξεις κλειδια που εχεις ακουσει και εχουν αναφερθει και απο την θρησκεια σου (εβραικη η οχι) οπως: εφτα ουρανοι, ουρανιος θολος . μετα απο αυτα θα σου δωσω αλλες απαντησεις..εαν βαλεις ενα κυλινδρο μπροστα απο ενα καθρεπτη αυτος θα φαινεται τετραγωνος ενω η σκια τριγωνη.το πως αντιλαμβανεσαι δεν εχει να κανει με το τι πραγματικα ειναι. ετσι πολυ γενικα…

    • [110b]έγεται τοίνυν, ἔφη, ὦ ἑταῖρε, πρῶτον μὲν εἶναι τοιαύτη ἡ γῆ αὐτὴ ἰδεῖν, εἴ τις ἄνωθεν θεῷτο, ὥσπερ αἱ δωδεκάσκυ- τοι σφαῖραι, ποικίλη, χρώμασιν διειλημμένη, ὧν καὶ τὰ ἐνθάδε εἶναι χρώματα ὥσπερ δείγματα, οἷς δὴ οἱ γραφῆς [110c] καταχρῶνται. ἐκεῖ δὲ πᾶσαν τὴν γῆν ἐκ τοιούτων εἶναι, καὶ πολὺ ἔτι ἐκ λαμπροτέρων καὶ καθαρωτέρων ἢ τούτων∙ τὴν μὲν γὰρ ἁλουργῆ εἶναι [καὶ] θαυμαστὴν τὸ κάλλος, τὴν δὲ χρυσοειδῆ, τὴν δὲ ὅση λευκὴ γύψου ἢ χιόνος λευκοτέραν, καὶ ἐκ τῶν ἄλλων χρωμάτων συγκειμένην ὡσαύτως, καὶ ἔτι πλειόνων καὶ καλλιόνων ἢ ὅσα ἡμεῖς ἑωράκαμεν. καὶ γὰρ αὐτὰ ταῦτα τὰ κοῖλα αὐτῆς, ὕδατός τε καὶ ἀέρος ἔκπλεα [110d] ὄντα, χρώματός τι εἶδος παρέχεσθαι στίλβοντα ἐν τῇ τῶν ἄλλων χρωμάτων ποικιλίᾳ, ὥστε ἕν τι αὐτῆς εἶδος συνεχὲς ποικίλον φαντάζεσθαι.

      Λέγεται λοιπόν, ω συνομιλητή, πως η γη είναι, αν την έβλεπε κανείς από ψηλά, σαν τις σφαίρες που είναι από δώδεκα κομμάτια διαφορετικού δέρματος .

      Δηλαδή είναι πολύχρωμη σφαίρα και τα μέρη της ξεχωρίζουν από τα χρώματα που έχει το καθένα, ενώ τα χρώματα που χρησιμοποιούν οι ζωγράφοι μας εδώ, δεν είναι παρά απομιμήσεις εκείνων των χρωμάτων.

      Εκεί λοιπόν όλη η γη είναι χρωματισμένη απ’ αυτά τα χρώματα, που είναι πιο λαμπερά και καθαρά από τα εδώ. Κάποιο μέρος της είναι πορφυρό και καταπληκτικό στην ομορφιά, ένώ άλλο χρυσωπό, άλλο λευκότερο από το γύψο και το χιόνι, και έτσι είναι χρωματισμένη και με τα άλλα χρώματα, και ακόμα περισσότερα, και ωραιότερα από όσα εμείς έχουμε δει. Γιατί ακόμα και οι κοιλότητές της που είναι γεμάτες αέρα και νερό, παίρνουν μια απόχρωση λαμπερή μέσα στην ποικιλία των άλλων χρωμάτων, ώστε να δίνει την εντύπωση μιας ενιαίας εικόνας πολύχρωμης.

      Έργο «ΦΑΙΔΩΝ» ή «περί ψυχής»

      Τάδε έφη ΣΩΚΡΑΤΗΣ.

      Απλά κάποιοι νομίζουν οτι οι αρχαίοι Έλληνες που απέδειξαν τη σφαιρκότητα της γής και την κίνηση της, την περιστροφή, τις εκλείψεις κτλ ήταν χαζοί.

  2. Όλος αυτός ο πρόλογος για να καταλήξεις ότι θα μας σώσει ο πολέμαρχος του Χριστούλη ρε μαλάκα? Πόσο τρομπάρεις πια????

  3. Αυτο με το οτι η επιπεδη γη δεν μπορει να ειναι κοιλη δηλαδη να μην εχει κατι μεσα της πραγματικα με ξεπερναει εδω ο πιο βαθυς ωκεανος και ειναι 12 χιλιομετρα δηλαδη σκεφτειται ενα κοσμο που ξεκιναει απο το 6ο χιλιομετρο κατω απο την επιφανεια και ειναι τουλαχιστον εως το 12ο χιλιομετρο με μια εκταση οπως η γη που παταμε ειναι μεγαλυτερη φυσικα η αποσταση αλλα λεμε τωρα.
    Ο αρθρογραφος εχει μπερδεψει τον ορο επιπεδη με τον ωρα κοντρα πλακε μαλλον.
    Θα το πω μονο μια φορα και προσπαθειστε να το καταλαβεται για να γινει δευτερα παρουσια αποκαλυψη αλλιος ο ανθρωπος θα πρεπει να ειναι ξυπνιος δηλαδη να ξερει που βρισκεται οσο δεν ξερει και απλα πιστευει θεωριες θα κοιμαται οσο κοιμαται θα ειναι καταδικασμενος.
    Οταν ξυπνησει θα καταλαβει που βρισκεται και θα αρχισει να βλεπει εκει θα αρχισει ο εικονικος κοσμος να καταρρει κι εκει θα εχουμε ηδη μπει στη τελικη ευθεια.
    Ο εικονικος κοσμος ειναι φυλακη επειδη εμεις θελουμε να ειμαστε φυλακισμενοι επειδη εμεις κοιμομαστε.
    Οποτε αν το συστημα ειναι ετοιμο για την τελικη μαχη την μαχη της αποκαλυψης τοτε θα αποκαλυψει και το ψεμα.
    Βλεπουμε σημαδια γεγονοτα αριθμους αλλα ακομα κοιμομαστε δεν ξερουμε που βρισκομαστε που παταμε δεν ξερουμε τιποτα.
    Και η σκεψη το να πιστεψω το συστημα ψαχνωντας να βρω το φως χμμ ειναι σαν να λεμε παω να βρω χρυσαφι σκαβωντας σε ενα μερος γεματο σκατα.
    Βρες την αληθεια και ξυπνησε ή μεινε κοιμησμενος και πεθανε στην αναμονη αν ας πουμε τωρα εισαι 40 θα πας 100 κι ακομα θα εισαι στο οτι ο χρονος των επικυριαρχων τελειωνει κι αυτο γιατι ακομα θα κοιμασαι.
    Για αρχη πρεπει να ξυπνησεις και μετα τα υπολοιπα θα ερθουν σιγα σιγα.
    Ακομα κι αν ο χρονος δωσει το οκ για την αποκαλυψη κι εσυ ακομα κοιμασαι τοτε οτι αποτελεσμα κι αν φερει η μαχη εσυ θα εισαι ηδη χαμενος.
    Αυτος που θα πολεμησει μπορει να χασει αυτος που δεν ξερει καν οτι γινεται πολεμος αυτος εχει ηδη χασει..

  4. δεν ειμαι οπαδος τις επιπεδης γης αλλα…..1)το οτι η γη ειναι επιπεδη δεν αναιρει το οτι εχει και βαθος…2)γιατι ολο αυτο..? γιατι αλλο να πιστευεις οτι εισαι ενα μυρμηγκι στο απειρο και αλλο να καταλαβεις οτι ολο το παιχνιδι ειναι εδω…και οτι τελικα υπαρχει θεος!

  5. 1.Για πες μας ένα απλό νόμο φυσικής που καταρρίπτει την θεωρία της επίπεδης γης?
    2.στο πείραμα του Ερατοσθένη , ο ίδιος θεωρεί ότι οι ακτίνες του ηλίου πέφτουν παράλληλες στην γη και μετρώντας έτσι τις γωνίες στις σκιές …κτλ.. βρίσκει την υποτιθεμένη περίμετρο της γης, αυτό όμως δεν είναι δεσμευτικό γιατί αν αντί να θεωρήσουμε ότι οι ακτίνες πέφτουν παράλληλες προς την γη άλλα την γη επίπεδη, τότε με την διάφορα των γωνιών βρίσκουμε το ύψος του ηλίου από την γη .
    3. Άρα στο πείραμα του Ερατοσθένη ή θα θεωρήσουμε ότι οι ακτίνες είναι παράλληλες (δες φώτο) http://h1st0r13s.files.wordpress.com/2012/01/perimetros-gis.jpg?w=604 ή ότι η γη είναι επίπεδη και θα βρούμε το ύψος του ηλίου .δεσ φωτο http://slideplayer.gr/2388300/8/images/27/%CE%A3%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%91+%CE%A4%CE%9F%CE%A5+%CE%A3%CE%A9%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A5+%CE%98%CE%95%CE%A9%CE%A1%CE%97%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A5+%CE%9C%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%9F%CE%A5+%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%A3+%CE%95%CE%A6%CE%91%CE%A1%CE%9C%CE%9F%CE%93%CE%95%CE%A3.jpg

    4. τώρα εσύ άπλα δείξε μας μια φωτογραφία που να φαίνονται οι ακτίνες του ηλίου ότι πέφτουν κάθετα στην γη , έμενα μου αρκεί να βρεις-βγάλεις έστω και μία .

    5. ορίστε μερικές που δείχνουν το αντίθετο .
    https://flatearthscienceandbible.files.wordpress.com/2016/02/img_8221.jpeg

    View post on imgur.com


    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQWeaIJ-IBdNbIFlhu8Xs28nfBJayX0aRC4YSSc5EE8y1h8j456aQ

    • ΚΕΡΒΕΡΟΣ 05/26/2017 @ 2:55 ΠΜ

      το φαινομενο της διαθλασης του φωτος το εχεις ακουστα?? αν οχι.. φυσικη πρωτης γυμνασιου.. για να σου λυθει η απορια σχετικα με την καθετοτητα των ακτινων που βλεπουμε οταν πεφτουν στην γη.. ααα.. και επισης.. απο φυσικη γυμνασιου.. τα συννεφα ειναι συμπυκνωση υδρατμων (νερου)της ατμοσφαιρας..

      • Τότε οι ακτίνες θα είχαν μια φορά πρόπτωσης και ο Ερατοσθένης θα έκανε λάθος στους υπολογισμούς του ,εκτως αν θες να μας πεις με τη φυσική γυμνασίου που ξέρεις ότι άλλες ακτίνες εκτρέπονται και άλλες πέφτουν κάθετες ,ότι ναναι και αν γνωρίζεις και φυσική λυκείου και πάνω θα ήξερες ότι δεν γίνεται διάθλαση ασύμμετρη και παράλληλα μεταφορά της πληροφορίας,δηλαδή αν η ατμόσφαιρα διαθλουσε ασύμμετρα το φως αυτό θα συνέβαινε και στο πώς θα αντιλαμβανόμαστε τον χώρο γύρω μας χοντρά χοντρά δεν θα μπορούσες να δεις ή θα έβλεπες τα αντικείμενα μπερδεμένα

      • οι ακτίνες διαθλώνται προς μια κατεύθυνση η L εκτροπή θα έχουμε ή D.προφανώς δεν έχεις ιδέα από φυσική , ασ πω λες μια λέξη διάθλαση , θα λες και φυσική γυμνάσιου και καθάρισα .
        http://light.physics.auth.gr/images/enc/prism.jpg δες στο απλό πρίσμα τι γίνεται

        • ΕΛΑ ΤΖΑΖΛΕ 05/26/2017 @ 5:36 ΜΜ

          ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟ ΠΑΡΕ ΚΙ’ΑΥΤΟ:
          http://www.aua.gr/~bethanis/diffraction_4web.pdf

          ΦΑΚΟΣ, ΠΡΙΣΜΑ Η’ ΟΠΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΛΑΤΕΡΘΕΡ;
          ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

          • Για να δεις πόσο ανίδεος είσαι ,η περίθλαση άφορα όταν το φως διέρχεται από σχισμή που έχει περίπου πλάτος ίσο με το πλάτος του κύματος της ακτίνας που θα περάσει από αυτήν, σίγουρα δεν θες να μας πεις ότι οι οπές στα σύννεφα έχουν διάμετρο ίση με το πλάτος κύματος του φωτός που περνάει από μέσα. 2. περίθλαση έχουμε σε μονοχρωματικη ακτινοβολία και όχι σε σύνθεση όπως είναι το ηλιακό φως , έτσι αν το ηλιακό φως διαθλαστεί τότε θα πρέπει να βλέπουμε τα χρώματα των ακτίνων που το συνθέτουν πράγμα που δεν βλέπουμε ενώ εσύ λες οτι το φως διαθλάται στα σύννεφα αλλά λες βλακείες , ενώ από την άλλη δεν μπορούμε να μελετήσουμε το φαινόμενο της περίθλασης με το ηλιακό φως μόνο μονοχρωματική ή συμφασική ακτίνα , πράγμα όμως που δεν είναι το ηλιακό φως. ΑΡΑ είσαι ότι να ναι παντελώς ασχετοσύνη και ίσως και κανένας ημιμαθείς πρακτορισκος

          • Ανώνυμος 05/27/2017 @ 8:15 ΜΜ

            ΓΙΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ:
            http://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSGYM-C201/296/2071,7287/

            ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ.
            Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ.

        • ΕΛΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕ ΦΥΣΙΚΕ 05/27/2017 @ 11:17 ΜΜ

          Τα σύννεφα των μαργαριταριών εμφανίζονται ακανόνιστα στη χειμωνιάτικη στρατόσφαιρα, στα ψηλά βόρεια γεωγραφικά πλάτη, περίπου 20-30 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της Γης. Πρόκειται για ένα σπάνιο φαινόμενο που προκαλεί εντύπωση και θαυμασμό, αφού ο ουρανός αποκτά όμορφα χρώματα που θυμίζουν τις χρωματικές αντανακλάσεις των μαργαριταριών στο φως.

          Η περιοχή που βρίσκονται τα σύννεφα είναι κοντά σε εκείνη του ορατού φωτός, γεγονός που εξηγεί τα εξαιρετικά όμορφα χρώματά τους. Επίσης ονομάζονται πολικά στρατοσφαιρικά σύννεφα, που σχηματίζονται μόνο σε μεγάλα υψόμετρα, σε υψηλή υγρασία και σε πολύ κρύο αέρα.

          Είναι ιδιαίτερα λεπτά και είναι καλύτερα να παρατηρηθούν λίγο πριν από την ανατολή του ήλιου και μετά το ηλιοβασίλεμα, όταν ο ήλιος είναι κάτω από τον ορίζοντα, δίνοντας αυτούς τους πολύ διακριτούς χρωματισμούς από τον ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΚΕΔΑΣΗΣ, ΠΕΡΙΘΛΑΣΗΣ και ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΘΛΑΣΗΣ του ηλιακού φωτός σε αυτά τα μικροσκοπικά κρύσταλλα πάγου.

          • Είναι δυνατόν, διαβάζετε αυτά που γράφετε;.1εαν η ατμόσφαιρα λειτουργούσε ως φακός τότε θα ήταν συγκλίνοντας φακός μιας και η ατμόσφαιρα καμπυλώνει ως προς την γη και άρα οι ακτίνες δεν θα είχαν αποκλίνουσα διαδρομή αλλά συγκλίνουσα.2 προς ,Έλα θεωρητικέ φυσικε,το λες και μόνος σου πως πρόκειται για ένα σπάνιο φαινόμενο που; 30 με 40 χιλιόμετρα πάνω στην ατμόσφαιρα και προς τον βορά και πολύ πρωί ,η μετά την δύση και σκέψου αυτό που μας λες περιγράφει την φωτογραφία που δείχνω εγώ;δηλαδή δεν βλέπεις μια φωτογραφία μέρα μεσημέρι και στην επιφάνεια τής γης ; νομίζεις ότι η φωτό μας δείχνει την ατμόσφαιρα σε υψόμετρο 40 χιλιόμετρα και πολύ πρωί;πρέπει να είσαι σε θέση να καταλάβεις ότι αν στην φωτό μου έχουμε περίθλαση θα έπρεπε το φως να περνάει από οπές ίσες με το πλάτος κύματος του,να δημιουργεί φωτεινούς και σκοτεινούς κόμβους, αν είχαμε διάθλαση έπρεπε να βλέπουμε τα χρώματα της ίριδας και αν είχαμε φακό να βλέπουμε τις ακτίνες να συγκλίνουν.

          • ΑΓΑΠΗΤΕ "ΜΕΛΕΤΗΤΗ" 05/28/2017 @ 7:50 ΜΜ

            ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΩΤΟΣΟΠ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΓΝΗΣΙΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΟΥΤΕ ΚΥΡΤΟ ΟΥΤΕ ΚΟΙΛΟ ΦΑΚΟ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΦ’ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΑ ΝΑΝΟΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΧΑΑΡΠ(ΙΟΝΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΘΕΡΜΝΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΙΟΝΙΣΤΕΣ). ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΨΗΛΕΣ, ΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΕΣ “ΝΕΦΩΣΕΙΣ” ΚΑΙ Η/Μ ΦΑΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΕΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΝΕΦΩΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΠΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ “ΣΠΑΝΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ” ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΗΤΑΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΤΟ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΟΝΙΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ”.

  6. δικιγορος 05/25/2017 @ 4:42 ΜΜ

    γεια σου λιακοπουλε

  7. I'm not a robot 05/25/2017 @ 7:30 ΜΜ

    Πώς τόσο έξυπνοι άνθρωποι λένε τόσο μεγάλες βλ@κε!ες…..

  8. ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΒΑΡΙΑ!!!
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ,ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΙΛΗ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ,Η ΑΚΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ?
    ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ,ΚΑΙ ΚΟΙΛΟΣ ΙΣΟΝ ΚΑΤΟΠΤΡΩΔΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΔΛΔ ΜΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΦΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΕΝΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ,ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΛΩΤΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ!!!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΔΛΔ ΦΩΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΟΦΘΑΛΜΟΙ ΤΣΗ ΨΥΧΗΣ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ,ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΤΑΤΟΙ,ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΘΕΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ Σ ΕΚΕΙΝΟΝ.
    ΕΝΑ ΚΟΚΚΟ ΣΙΝΑΠΕΩΣ ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ,ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ Σ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ,ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ!!!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ,ΑΛΛΑ ΝΙΩΣΤΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ,ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΛΑΘΕΤΑΙ,ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ.
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑ+
    ΑΜΗΝ

  9. Τι κάθεστε μωρέ και ασχολείστε με διανοητικά καθυστερημένους; Η Νέα Τάξη προωθεί αυτήν την θεωρία, δεν το έχετε πιάσει ακόμα το νόημα; Πληκτρολογήστε “Επίπεδη Γη” ή “Flat Earth” στο Google και θα δείτε κάτι “ωραία” βιντεάκια στο youtube που θα τρίβεται τα μάτια σας… Κατηγορούν τούς άλλους ότι χρησιμοποιούν ψεύτικες φωτό και βίντεο, λες και τα δικά τους που παρουσιάζουν είναι γνήσια χωρίς ίχνος παραποίησης. Έχουν φτάσει οι άτιμοι στο σημείο να ισχυρίζονται ότι: “Δεν υπάρχει διάστημα στην πραγματικότητα”, “τα άστρα και οι πλανήτες δεν είναι αυτό που γνωρίζουμε γιατί είναι απλά σχήματα ζωγραφισμένα πάνω στον γήινο θόλο”, “το διάστημα που εμείς θεωρούμε διάστημα δεν είναι τίποτε άλλο από ένα μέρος γεμάτο από νερό και ο γήινος θόλος το συγκρατεί για να μην πέσει στα κεφάλια μας” κλπ κλπ. Τα τηλεσκόπια λένε ότι έχουν λογισμικό για να μάς αποπροσανατολίζει και μάλιστα παραπέμπουν σε βιντεάκι ερασιτέχνη αστρονόμου που δείχνει τι είναι ένα άστρο κλπ. Εγώ έχω ακούσει ότι οι οπαδοί τής Θεωρίας τής Επίπεδης Γης είναι μια παράξενη Σέχτα που εδρεύει στην Αγγλία και ότι για να γίνεις μέλος της πρέπει να περάσεις από ειδική επιτροπή και να περιμένεις 2 χρόνια για να ενταχθείς σε αυτήν. Μού θυμίζει κάτι από Μασονικές Στοές αυτό. Εν κατακλείδι λέω αυτό: προσπαθούν να κουτιάνουν τούς ανθρώπους με ηλιθιότητες και να τούς κάνουν να πιστέψουν ότι ο κόσμος όπου ζουν είναι κάτι το πεπερασμένο, όπως επίσης αποσκοπούν στο να μάς μπερδέψουν τόσο πολύ ώστε να μην πιστεύουμε τίποτε πια. Το πλασάρουν τόσο μαεστρικά το θέμα για να αναρωτηθούμε στο τέλος “εφόσον τόσους αιώνες ζούσαμε με ένα τέτοιο ψέμα (σφαιρική Γη)”, τότε δεν θα πρέπει να πιστεύουμε τίποτα ή μάλλον να πιστέψουμε σε κάτι που αυτοί έντεχνα θα μάς πλασάρουν. Άσε που με αυτό που κάνουν σπέρνουν και την διχόνοια στον κόσμο. Κοιτάξτε σχόλια στο youtube…σφάζονται κυριολεκτικά! Ο ένας υποστηρίζει την δική του θεωρία ή άποψη, αδιαφορεί για τα επιχειρήματα τού άλλου και τα χριστομπινελίκια πέφτουν σύννεφο. Άρα, ως ένα μεγάλον βαθμό έχουν πετύχει αυτό που θέλουν (την διχόνοια μεταξύ μας) και έπεται συνέχεια…

    • ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΈΝΑ 05/25/2017 @ 11:16 ΜΜ

      ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ, ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΟΥΦΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ…

  10. kapetsonis andreas 05/25/2017 @ 11:40 ΜΜ

    σοβαρεψου γελιε, ε γελιε

  11. georgios drosos 05/26/2017 @ 1:00 ΠΜ

    Παρουσιασε μας μια αποδεξη για την σφαιρικη γη και θα σε πιστεψω. Η νασα τωρα βλαπεις εδω και 50 χρονια πηγαινει στο διαστημα με τοσους δορυφορους και μια φωτογραφια δεν εχει να παρουσιασει. Ο αλλος πηρε ενα laser και κατα μηκος 5 χλμ πανω σε λιμνη δεν μπορει να ανιχντευσει την παραμικρη εκτροπη. Εξ αλλου οι μεγαλυτερη γεφυρα στιν κινα χτιστηκε με μαθηματικα και φυσικη μοντελου επιπεδης γης. Επιπεδη γη δεν σημαινει λεπτη γη…Αν εισαι χριστιανος ορθοδωξος διαβασε λιγο ενωχ. Αν δεν εισαι συνεχιζε να χαφτεις οσα σου πλασαρει η Νασα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*