Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:11 - 23/05/2017

Η Μυστηριώδης «τσάντα» των Θεών

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πώς είναι δυνατόν χιλιάδων ετών απεικονίσεις των Ανουνάκι να δείχνουν τους Θεούς να μεταφέρουν μια μυστηριώδη τσάντα.

Και να συναντάμε σε όλο τον κόσμο το ίδιο πράγμα που απεικονίζεται από τους αρχαίους Μεσοαμερικανικούς πολιτισμούς;

Απεικονίζεται σε παραστάσεις των αρχαίων Σουμερίων σε παραστάσεις των Ανουνάκι, και παρατηρείται σε πολλά σημεία στην Αμερική και το Göbekli Τεπέ. Σύμπτωση;

Αδιάσειστα στοιχεία, που βρέθηκαν τις τελευταίες δύο δεκαετίες, έχουν αποδείξει ότι η ανθρωπότητα έχει ένα είδος αμνησίας. Οι αμέτρητες ανακαλύψεις που έγιναν σε όλη την υδρόγειο μας έχουν αναγκάσει να αμφισβητήσουμε τα πάντα σχετικά με την προέλευση της ανθρωπότητας, τους αρχαίους πολιτισμούς και την ιστορία γενικότερα.

Σιγά-σιγά τα μικρά κομμάτια ενός τεράστιου παζλ μας οδηγούν προς τη σωστή κατεύθυνση, σε απαντήσεις που οι επιστήμονες δεν ήταν σε θέση να απαντήσουν πλήρως.

Πώς μπορείτε να εξηγήσετε τις αμέτρητες ομοιότητες μεταξύ των πολιτισμών που κατοικούσαν χιλιάδες χρόνια πριν στη Γη, οι οποίοι χωρίζονταν από δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα;

Γιατί σχεδόν όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί της Γης αποφάσισαν να χτίσουν Πυραμίδες; Και γιατί είναι τόσο παρόμοιες;

Είναι σαν όλοι σχεδόν οι αρχαίοι πολιτισμοί να ακολούθησαν το ίδιο σχεδιάγραμμα. Είναι σαν με κάποιο τρόπο, οι αρχαίοι πολιτισμοί να συνδέονταν χιλιάδες χρόνια πριν.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αινίγματα στην αρχαία Μεσοποταμία που αναφέρεται ως το λίκνο του πολιτισμού, είναι ένα μυστηριώδης μοτίβο που έχει οδηγήσει πολλούς συγγραφείς και ερευνητές στην ερώτηση αν η ιστορία, όπως την έχουμε διδαχθεί είναι σωστή.

Η Μυστηριώδης «τσάντα» των Θεών - Εικόνα1

Οι αρχαίοι Σουμέριοι απεικόνιζαν τους Αρχαίους Ανουνάκι με περίεργα αντικείμενα. Δύο από τα πιο ενδιαφέροντα αντικείμενα που παρατηρούμε στις θεότητες των αρχαίων Σουμερίων ήταν το «ρολόι χειρός» που έχουμε δει σε όλες σχεδόν τις παραστάσεις, και η μυστηριώδης «τσάντα» που μεταφέρεται από τους Θεούς.

Περιέργως, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά σε όλο τον κόσμο από τη Μεσοποταμία έως την Αμερική, θα διαπιστώσετε ότι οι αρχαίοι Μάγια, Αζτέκοι και άλλοι αρχαίοι πολιτισμοί χρησιμοποίησαν το ίδιο μοτίβο, όταν απεικόνιζαν τις θεότητες τους.

Γιατί οι αρχαίοι πολιτισμοί στην Αμερική, την Αίγυπτο και την αρχαία Μεσοποταμία απεικόνιζαν τις θεότητες τους να μεταφέρουν ένα μυστηριώδες αντικείμενο στο χέρι τους; Είναι πιθανό όλους αυτούς τους αρχαίους πολιτισμούς να τους επισκέφθηκαν οι ίδιοι «Θεοί»;

Στο αρχαιολογικό χώρο της La Venta, θα βρούμε μια λίθινη στήλη που απεικονίζει τον αρχαίο μεσοαμερικανικό Θεό Quetzalcoatl, ο οποίος περιέργως κρατάει στο χέρι του την ίδια «τσάντα» που βλέπουμε στις απεικονίσεις των αρχαίων Σουμερίων.

Η Μυστηριώδης «τσάντα» των Θεών - Εικόνα2

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο αυτό το μέρος στο Μεξικό, όπου βρέθηκε η περίεργη απεικόνιση.

Αν επισκεφτείτε την Τούλα στο Μεξικό, θα βρείτε τεράστια αγάλματα που αν τα παρατηρήσετε από κοντά, θα δείτε για μια ακόμη φορά ότι η μυστηριώδης τσάντα είναι παρούσα.

Η Μυστηριώδης «τσάντα» των Θεών - Εικόνα3Ερείπια του ναού των Τολτέκων στην Τούλα, Μεξικό

Αν επισπευτείτε επίσης το Göbekli Tepe, που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη κορυφή, στη νότια Τουρκία θα δείτε το ίδιο πράγμα.

Το Göbekli Tepe είναι ένα από τα παλαιότερα (αν όχι το παλαιότερο) αρχαία μεγαλιθικά μνημεία στον πλανήτη μας. Εκεί, υπάρχουν περίπλοκες μαζικές πέτρινες κολόνες τοποθετημένες σε ένα σύνολο από διαφορετικούς πολιτισμούς. Οι τεράστιες πέτρες πιστεύεται ότι ήταν σκαλισμένες από νεολιθικούς κυνηγούς-τροφοσυλλέκτες περίπου 12.000 χρόνια πριν.

Η Μυστηριώδης «τσάντα» των Θεών - Εικόνα4

Μήπως η παρουσία της μυστηριώδης τσάντας, που μεταφέρεται από τους θεούς, δείχνει ότι αυτοί οι δύο πολιτισμοί συνδέονταν με κάποιο μυστηριώδη τρόπο;

Γιατί οι αρχαίοι πολιτισμοί απεικόνιζαν τους θεούς τους να μεταφέρουν τη μυστηριώδης τσάντα; Τι ήταν μέσα σε αυτή;

Η Μυστηριώδης «τσάντα» των Θεών - Εικόνα5

Τι νομίζετε ότι ήταν αυτή η μυστηριώδες τσάντα, και τι αντιπροσωπεύει; Νομίζετε ότι πρόκειται απλά για μια σύμπτωση σε αυτές τις τρεις περιοχές;

Τι θα μπορούσε να ήταν τόσο σημαντικό από τους «Θεούς»που σχεδόν όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί έπρεπε να το δείχνουν;

© Αρχαία Ελληνικά

diadrastika.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (27)

  1. Γιώργος Μυτιληνιος 05/23/2017 @ 6:21 ΜΜ

    Ο χαρτοφύλακας με τους κωδικούς των πυρηνικών… ?

  2. ΟΠΩΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ;ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ……

  3. Ο Τράγος των Αιγών 05/23/2017 @ 7:22 ΜΜ

    Ναι μεσα στο βαλιτσακι μου εχω τους κωδικους του NUCLEAR WEAPON = 888. Ειναι βασικα το μαγικο βαλιτσακι του Σπορτ Μπιλι το οποιοι ειναι και το μεγαλο μυστικο του Μπιλι του Τρομερου που ειναι γνωστος και ως V-Span και ειναι αυτος που χαρισε 2 Ευρωπαικα με τα “μαγικα” που του εμαθε ο Θεος με το μαγικο βαλιτσακι καθως ειναι γνωστο αλλωστε οτι ο Μπιλαρος ειναι Χριστιανος Ορθοδοξος και οτι οι γιοι του πηδανε στα θεοφανεια για να πιασουν τον σταυρο και ειναι προφανες και στους πλεον ηλιθιους οτι η ΠΙΣΤΗ του ειναι μεγαλη.

  4. Μα πόσο μαλάκες είστε ρε πούστη μου εκεί στα Διαδραστικά; Μάθετε να γράφετε σωστά ελληνικά ρε παπάρες που έχετε και γνώμη επί παντός επιστητού… “μυστηριώδης μοτίβο”, “της μυστηριώδης τσάντας”, “η μυστηριώδες τσάντα”. Το Δημοτικό το τελειώσατε ρε επιστήμονες τού κώλου; Πείτε καμιά μαλακία τώρα και θα δείτε το πώς θα σάς απαντήσω..άντε γιατί μπουχτίσαμε από βλαμμένους που το παίζουν και επιστήμονες…

    • ποσο σωστα τα λες φιλε….. εχουν αληθεια σκεφθει τις αρνητικες δονησεις που προκαλουν με το σακατεμα της γλωσσας μας ????????????? κατα τ αλλα ειναι ελληναραδες!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 05/23/2017 @ 9:16 ΜΜ

    ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ,

    ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ!ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ

    ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ,ΚΡΑΓΙΟΝ,ΜΕΥΚΑΠ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ!

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΘΑ

    ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΖΩΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ

    ΑΓΑΛΜΑΤΑ.

  6. ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΙΑΣΗ 05/23/2017 @ 9:38 ΜΜ

    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ! https://www.youtube.com/watch?v=_lbLlHt06S4

  7. Ανώνυμος 05/23/2017 @ 9:44 ΜΜ

    ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΣΑΝ GAY ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ…
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ…
    ΤΟΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ΣΤΥΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΩΤΗ…

  8. Sintalkas Apolon 05/23/2017 @ 10:39 ΜΜ

    Είναι το κασετόφωνο από τ’ αμάξι.

  9. Δεν είναι τσάντα, πιστεύω ότι θα είναι κάποιο είδος όπλου που λειτουργεί με ακτίνες. Το ότι δεν μοιάζει με σημερινά όπλα δεν έχει σημαία, άλλη τεχνολογία θα είχανε εκείνη την εποχή.

  10. Ανώνυμος 05/23/2017 @ 11:02 ΜΜ

    Τσαντα ειναι paxos!paxos κσι ξερος!!!

  11. Ανώνυμος 05/23/2017 @ 11:50 ΜΜ

    Εέεε ναι θα το πω σε όλους.. Η τσάντα αυτή που βλέπετε είναι η τσάντα του…Σπορτ μπιλι…. Αχχχ το είπα..

  12. I'm not a robot 05/24/2017 @ 1:35 ΠΜ

    Είναι σίδερο με κάρβουνο για σιδέρωμα μυαλών….

  13. ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ 05/24/2017 @ 1:36 ΠΜ

    DMT

  14. Oυζο power 05/24/2017 @ 2:38 ΠΜ

    Την πρεζα τους

  15. ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ

  16. Γεωργιος 05/24/2017 @ 8:52 ΠΜ

    Μπορεί να είναι “κουδούνα” και να έχει σχέση με συχνότητες.

  17. ΑΓΝΩΣΤΟΣ 05/24/2017 @ 9:54 ΠΜ

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ, ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ!!!

  18. Gucci πρέπει να είναι!!!

  19. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 05/24/2017 @ 12:16 ΜΜ

    Το τσαντάκι του Sport Billy είναι.

    • ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 05/24/2017 @ 12:18 ΜΜ

      Γιατί όπως έλεγε και το τραγούδι τίτλου:
      Sport Billy είσαι ήρωας από αλλό πλανήτη.

  20. Ο Τράγος των Αιγών 05/24/2017 @ 1:18 ΜΜ

    Καλα καταλαβατε ειμαι ο Σπορτ Μπιλι αλλα ειμαι και ο Κοναν ο Βαρβαρος με το ΣΟΥΜΕΡΙΑΚΟ σπαθι που κατατρωποσε τους κοσμοπολιτες βλακομουνατι και τις κατσικες τους καθως εγω ειμι ο ΤΡΑΓΟΣ στην αναποδη πενταλφα του Αμμων Δια που ειναι ο πατερας του γιου μου του Απολλωνα-Αλεξανδρου που εσφαξε ολες τις αρχαιες κλανιες με ενα μαγικο ελιγμο που θυμιζει τα μαγικα τριποντα του Μπιλαρου του τρομερου με το μαγικο βαλιτσακι που ηταν ο μεγας διδασκλαος που διδαξε τον Ντενι τον τρομερο το πως να κανει φαρσες στους γειτονες.

  21. Ετσι για να μαθεται στην ιστορια η αρχαοι πολιτισμοι ειχα ενα υγρο που δημιουργουσε χρυσο και αυτο το υγρο το ειχαν μονο βασιλιαδες και αρχοντες τις τοτε εποχης…
    και εδω στην ελλαδα υπηρχε και υπαρχει ακομα μεσα σε αρχαιους ταφους αλλα μην περιμενεται να σας πει κανενας οτι αυτο ειναι συγουρα θα σας πουν δεν υπαρχει κατι τετοιο και θα κανουν διαστρεβλωσει τις ιστοριας ετσι για να ξερεται τι ειναι αυτο υπαρχουν περισσοτερες πληφοριες ψαχτε το

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*