Διαφημίσεις

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τελευταία, οι «μυστηριώδεις επισκέπτες» από το διάστημα είναι περισσότερο εντυπωσιακοί από ποτέ…

Δείτε Αγνώστης Ταυτότητας Αντικείμενα στον Ήλιο, με πρωτοφανή σχήματα και πιθανότατα μεγέθη. Είναι υπερκατασκευές; Ποιοί βρίσκονται εκεί πάνω;

Οι καταγραφές αφορούν το διάστημα 12-14/5/17

Το πρώτο video προέρχεται από το κανάλι UFONEARSUN – myunhauzen74,

Μας δείχνει μυστηριώδη αντικείμενα που δεν παραπέμπουν απλά σε διαστημόπλοια ή τεχνητούς δορυφόρους, ενδεχομένως, εξωγήινων πολιτισμών…

Ανάμεσά τους βρίσκονται και κάποια που… πολύ εύκολα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως υπερ-κατασκευές…

Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι εικόνες περιγράφουν καλύτερα από τις λέξεις…

Δείτε τα videos που ακολουθούν:

To δεύτερο video μας έρχεται από το κανάλι του Streetcap1. Τι είναι αυτές οι τρεις μεγάλες σφαίρες στην σειρά που φαίνεται να ταξιδεύουν από ή προς τον Ήλιο;

Το link της NASA θα βρείτε εδώ: https://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/browse//2017/05/10/ahead/cor2/2048/20170510_130915_n4c2A.jpg

 
diadrastika.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ στον ΗΛΙΟ… ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ εκεί ΠΑΝΩ;… (video)”
  1. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ? ΠΟΣΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ? ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΦΟΥΚΟΣΙΜΑ ΜΑΖΙ.ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

  2. «κρατί δ’ επ’αμφίφαλον κυνέην θέτο τετραφάληρον χρυσείην, εκατό πολίων πρυλέεσσ’ αραρυίαν»

    Απόδοση: Στο κεφάλι της (η Αθηνά) φόρεσε τετρακέρατη περικεφαλαία με λοφίο, χρυσαφένια, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΜΑΧΗΤΕΣ ΕΚΑΤΟ ΠΟΛΕΩΝ.

    Τι περικεφαλαία ήταν αυτή; Γνωρίζοντας ότι ο Όμηρος ξέρει παρά πολύ καλά τι λέει, φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι κάτι άλλο εννοεί.

  3. Ενεργειακη βαση της 7ης αποστολης και δεν ειναι αγνωστου ταυτοτητας και η 8η ειναι ηδη εδω,ειναι τα ελληνικα τελωνεια ,που ειχε αναφερει ο Χρουτσωφ,προς το παρον…..θελετε να δειτε για τις δορυφορικες κυβερνησεις?

  4. Ο/Η Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» λέει:

    Ο Αναξαγόρας (490-427 π.Χ.) απεφάνθη ότι ο ήλιος, η σελήνη και τα αστέρια, δεν είναι θεοί, όπως πρέσβευε η ειδωλολατρική θρησκεία και η οποία απαιτούσε λατρεία γι’ αυτά, αλλά πύρινες μάζες. Το ίδιο είχαν υποστηρίξει και ο Αναξίμανδρος, ο Αναξιμένης, ο Θαλής, ο Λεύκιππος, ο Δημόκριτος.

    1. Είναι αποθήκες υλικών. π.χ. κόκκινος πλανήτης, πλανήτης με αέρια κ.λ.π. αφού καταστράφηκαν βέβαια.
      Από τον ήλιο παίρνουν πυρηνική ενέργεια. Καταστροφικό. Γι΄αυτό αναφέρω την φυλή των Ιαπώνων παραπάνω.

  5. Τώρα το κατάλαβαν; Ο Ήλιος δεν είναι αυτό που μας έχουν πει στο σχολείο (όπως και τίποτα σχεδόν). Είναι ελεγχόμενος ηλεκτρικός σπινθήρας από ανώτερο πολιτισμό για να μη φανεί ποτέ η πύλη μέσα στην οποία διακινούνται. Όσα παρατηρούμε ή συμπεραίνουμε επιστημονικά για τον Ήλιο, μας είναι προβαλλόμενα ως ολόγραμμα (όπως κάθε τι). Δεν θα ήταν αδύνατον με 20 εκατομύρια βαθμούς κελσίου που έχει στο εσωτερικό του τάχα, να τον πλησιάσει ποποιοδήποτε υλικό στοιχείο του σύμπαντος. Δεν το καταλαβαίνετε μπουμπούνες; Έτσι και πολλοί άλλοι πλανήτες ή αστέρες είναι καμουφλάζ μιας άλλης υπόστασης. Εμείς είμαστε σε φυλακή ψειδαίσθησης από δω κάτω που κοιτάμε. Βλέπουμε μόνο ότι μας προβάλλουν και το ξέρουν αυτό αυτοί που πρέπει να το ξέρουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *