Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΕΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΦΙΛΟ… ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!

ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΚΑΛΟ…ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΥΠΑ!!!

ΠΟΙΑΝΟΥ Η ΤΡΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

6 σχόλια στο “ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΕΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ”
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ,ΤΟ ΝΑ ”ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ”

    ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ

    ΖΩΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΥΧΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ#

  2. Για να αγοράσει κανείς σήμερα χρόνο σε η στην εξουσία …. και μια θέση στον ήλιο είναι εύκαιρος να κάνει την πιο μεγάλη τρέλα ….. την πιο μεγάλη ύβρη………………………………………

    Και οι σκηνοθέτες που διορθώνουν τις κόλλες των διαγωνισμάτων τους αποφασίζουν ποιός είναι ο πιό βρ(ω)μιάρης ο πιο διεστραμμένος…..

    Αυτοί μας οδηγούν ανά τον κόσμο …. !!! και το κακό για την ίδια την ανθρωπότητα είναι ότι αυτοί με την διαστροφή τους αποκτούν και οπαδούς ………..

    Οπαδούς που είναι έτοιμοι για μιά θέση στον ήλιο και αυτοί να δώσουν το δικό τους διαγώνισμα στην βρωμιά και στην αμαρτία …………………………………………

    Και τα παιδιά μας παρατηρούν και κάμπτουν τις αντιστάσεις τους διότι αφού οι μεγάλοι δεν αντιδρούν ….. κάπως έτσι είναι το σωστό ……………………λένε …..

    Είναι σαν τα τατοο που ο ένας διαγωνίζεται τον άλλον …στο ποιός θα κάνει πιο φιδίσιο το δέρμα του για να κερδίσει μιά ματιά απο τον όχλο ,………να ξεχωρίσει !!!
    είμαι διαφορετικός
    Έχω προοδεύσει σκέφτεται !!!!

    Κύριες και κύριοι αν δεν αλλάξουμε …. όλα αυτά θα τα πληρώσουμε !!!!!!!!
    Και όλοι αυτοί και όλοι εμείς … και τα παιδιά μας ….. διότι δεν έχουμε αντιστάσεις ευπρέπειας…..

    Ξύλινα λόγια για πολλούς ….

    Αλλά η εικόνα είναι πιό ξύλινη απο ότι γράφω ………………στο σχόλιο στα μάτια ενός παιδιού …….. τα θεωρεί δεδομένα πλέον ………

    Καλή δύναμη
    προσευχή και προσοχή

    Υ.Γ Το πρόβλημα του κάθε υποταγμένου είναι οτι αυτός που τον υποτάσσει μόλις καταφέρει ένα βήμα υποταγής του είναι δυσαρεστημένος διότι πιστεύει οτι θα μπορούσε να πετύχει περισσότερες δεσμευσεις …. και έτσι αμέσως ξεκινά διαδικασίες για το επόμενο βήμα.- υποταγής !!!

  3. ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ….. ΠΗΔΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΟΥ (ΝΟΜΙΖΕΙΣ) ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΥΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ? ΩΣ Κ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ !!! ΑΡΕ ΕΟΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ….. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΘΡΟΟΛΥΒΟΛΟ..? ΜΑΥΡΟ ΦΥΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!

  4. Κόραξ, είσαι και ο πρώτος, ρε πως το ξελόγιασε το αγοράκι η γριά….και τον έβγαλαν και πρόεδρο οι Γάλλοι να τους σώσει….ρε τι έχουν να πάθουν….

  5. Αηδία και ξέρασμα. Μόνο που τους κοιτάς, αντιλαμβάνεσαι ότι το αγοράκι δεν είναι στα καλά του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *