Διαφημίσεις

Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας Intercity του ΟΣΕ σημειώθηκε περίπου στις 10 το βράδυ έξω από τη Θεσσαλονίκη στο χωριό Άδενδρο.

Η αμαξοστοιχία εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, ενώ φαίνεται ότι εκτροχιάστηκαν και τα πέντε βαγόνια, ενώ η μηχανή της αμαξοστοιχίας διαπέρασε κατοικία.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για τον απεγκλωβισμό ορισμένων επιβατών και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή τραυματιών, ενώ προσπαθεί να συνδράμει όπως μπορεί όλη η τοπική κοινωνία. Η αμαξοστοιχία είχε ξεκινήσει το απόγευμα από την Αθήνα και το βράδυ επρόκειτο να φτάσει στη Θεσσαλονίκη.

Δύο σοβαρά τραυματίες και άλλοι δέκα επιβάτες που τραυματίστηκαν ελαφρύτερα είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του εκτροχιασμού.

Ο ένας εκ των δύο σοβαρά τραυματιών είναι διασωληνωμένος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ ορισμένοι από τους επιβάτες που τραυματίστηκαν πιο ελαφρά θα μεταφερθούν στα νοσοκομεία Άγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς.

Η επιβατική αμαξοστοιχία ξεκίνησε στις 16.18 το μεσημέρι από την ΑΘήνα, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εκτροχιάστηκε και έπεσε πάνω σε κατοικία.

Επί τόπου βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ στο σημείο σπεύδει και κλιμάκιο του ΟΣΕ.

toxoni



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *