Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:50 - 13/05/2017

Νέα επιστημονική θεωρία: υπάρχει ένας καθρέφτης του δικού μας κόσμου, όπου ο χρόνος κυλάει προς τα πίσω

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Νέα επιστημονική θεωρία: υπάρχει ένας καθρέφτης του δικού μας κόσμου, όπου ο χρόνος κυλάει προς τα πίσω

Γιατί ο χρόνος να πηγαίνει μόνο προς μία κατεύθυνση; Και γιατί είναι το μέλλον τόσο διαφορετικό από το παρελθόν; Φαίνονται προφανείς ερωτήσεις, αλλά έχουν απασχολήσει τους επιστήμονες για πάνω από έναν αιώνα. Μια νέα θεωρία υποδεικνύει μια απάντηση – ότι ο χρόνος δεν τρέχει μόνο με έναν τρόπο, αλλά ότι υπάρχει ένας άλλος κόσμος, ένας καθρέφτης του δικού μας κόσμου (mirror universe), όπου ο χρόνος τρέχει προς τα πίσω.

Ένα πείραμα, στο οποίο αναδημιουργείται η αρχή του σύμπαντος, μας δείχνει ότι, τη στιγμή που συνέβη το Big Bang, δημιουργήθηκε ένα άλλο σύμπαν- είδωλο μας, με το «βέλος του χρόνου», να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Σε άρθρο του βρετανικού Independent τονίζεται ότι το πείραμα λύνει ένα βασικό πρόβλημα στη θεωρητική φυσική: ότι όλα αυτά τα θεμελιώδη δικαιώματα, όπως της σχετικότητας και της βαρύτητας, λειτουργούν το ίδιο καλά, αν ο χρόνος κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Και συνήθως, όταν οι επιστήμονες προσομοιώνουν την αρχή του σύμπαντος μας, είναι στην ευχάριστη θέση να παρατηρούν το χρόνο να τρέχει προς τα εμπρός, αλλά και προς τα πίσω.

Η τρέχουσα θεωρία προτείνει ότι η εντροπία – η δύναμη του σύμπαντος, που μας δείχνει ότι το σύμπαν πηγαίνει προς την αταξία με την πάροδο του χρόνου – οδηγεί επίσης το χρόνο προς τα εμπρός. Δεδομένου ότι το σύμπαν ξεκίνησε από την τάξη και πηγαίνει προς την αταξία και την αποδιοργάνωση, το ίδιο κάνει και ο χρόνος. Αυτό εξαρτάται από μια παραδοχή, ότι το σύμπαν ήταν εξαιρετικά οργανωμένο και σε τάξη στην αρχή του. Και ενώ αυτή είναι η θεωρία βάση της οποίας εργάζονται πολλοί επιστήμονες, είναι αδύνατο να αποδειχθεί.

Όπως γράφουν και οι Julian Barbour, Tim Koslowski και Flavio Mercati στα Physical Review Letters, η νέα θεωρία προτείνει ότι ο χρόνος δεν ρέει σε μία μόνο κατεύθυνση και αυτό θα μπορούσε να διευθετήσει το πρόβλημα εντελώς. Όταν ξεκίνησε το σύμπαν, αυτό δημιούργησε ένα άλλο, εκεί που ο χρόνος ρέει προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Με απλά λόγια υποστηρίζουν, ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο χρόνος κινείται προς μία κατεύθυνση, διότι μπορούν να δουν μόνο το μισό του σύμπαντος.

mymind

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 05/13/2017 @ 12:34 ΜΜ

    “Με απλά λόγια υποστηρίζουν, ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο χρόνος κινείται προς μία κατεύθυνση, διότι μπορούν να δουν μόνο το μισό του σύμπαντος.”
    Ρε θα μας τρελάνουν οι πανεπιστήμονες. Πως είναι δυνατόν να δεις το 1/2 ή το 1/3 κλπ του σύμπαντος από τη στιγμή που αυτό είναι άπειρο;;;;;; (όπως μας είχαν πει κάποιοι άλλοι πανεπιστήμονες)
    Να γιατί δεν εμπιστεύομαι κανένα λαμόγιο πανεπιστήμονα (και ειδικά αν έχει πάρει Νόμπελ ή άλλο μεγαλόσχημο βραβείο). Βρε ουστ!!!!!!

    • Ανώνυμος 05/14/2017 @ 12:42 ΠΜ

      ποιος ειπε οτι το συμπαν ειναι απειρο; υπαρχει μαλιστα και το παραδοξο του Olbers που λεει πως ειναι δυνατον το συμπαν να ειναι 13.9 δις ετων και το μετρησιμο να ειναι 17 δις ετη φωτος. για αυτο τον λογο νγικε η ενοποιημενη θεωρια πεδιου και η θεωρια των χορδων. οι επιστημονες που κοροιδευεις ποτε δεν ισχυριστιστηκαν οτι ξερουν τα παντα αλλα αντιθετα προσπαθουν να ανακαλυψουν. στο κατω κατω αυτοι ποθ αποκαλεις λαμογια ουτε λεφτα σου τρωνε ουτε τιποτα αλλα εκει ο ελληναρας πρεπει να κραξει

  2. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΑΠΌ ΕΔΩ 05/13/2017 @ 12:57 ΜΜ

    καθε μερα κσι μια καινουργια βκακεια απο τους δηθεν ειδημονες.

  3. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 05/13/2017 @ 3:52 ΜΜ

    η εντροπία – η δύναμη του σύμπαντος, που μας δείχνει ότι το σύμπαν πηγαίνει προς την αταξία με την πάροδο του χρόνου –οπως και η νέα θεωρία που προτείνει ότι ο χρόνος δεν ρέει σε μία μόνο κατεύθυνση {συμφωνα με την
    θεωρια των κορνφλεικς}είναι άκρως υποκειμενικά γιατί επισέρχεται στα ”φαινόμενα” ο παράγοντας παρατηρητής που ενεργεί κάθετα προς αυτά ορίζοντας
    ψευδαισθήσεις.

  4. Επίσης υπάρχει ένα συμπαν όπου ο χρόνος πηγαίνει πρός τα πάνω, ένα άλλο πρός τα κάτω κλπ. Τι να πεις;

    ο χρόνος είναι ενιαία οντότητα, ο νους τον χωρίζει σε παρελθόν, παρόν, μέλλον.

    Αν υπερβείς τον φτιαχτό νου και ενωθείς με πνευματικές συχνότητες μπορείς να δεις το μέλλον, όπως βλέπεις το παρόν και το παρελθόν.
    Αυτοί που ενώθηκαν με τον υπερνού, απόκτησαν την διόραση και την ενόραση.

  5. Αφού δεν ξέρετε την τύφλα σας ρε λαμόγια τι το κουράζετε; Αρχαία Ελληνική γραμματεία! Μόνο αυτοί ήξεραν και τους έχουμε γραμμένους

    • Ανώνυμος 05/14/2017 @ 12:45 ΠΜ

      ο Αριστοτελης πιστευε οτι οι μυγες δεν αναπαραγονται απλα βγαινουν απο τη λασπη και οτι επισης ολα τα σωματα πεφτουν με την ιδια ταχυτητα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*