19:26 - 11/05/2017

Την Πέμπτη με τη διαδικασία του επείγοντος ψηφίζονται τα επώδυνα μέτρα

Διαφημίσεις

Στα μέτρα-φωτιά περιλαμβάνονται: Νέα μείωση συντάξεων, περιορισμός αφορολόγητου ορίου και το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο με τη Δημοσιονομική Στρατηγική από το 2018 μέχρι το 2021Τα επώδυνα μέτρα του τέταρτου Μνημονίου αλλά και το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής για την περίοδο 2018-2021 θα περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα στη Βουλή για να ψηφιστεί την Πέμπτη 18 Μαίου στην Ολομέλεια με την διαδικασία του επείγοντος.

Ο τίτλος του νομοσχεδίου είναι: «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση διατάξεων του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018 – 2021 και λοιπές Διατάξεις» και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Διάσκεψης των Προέδρων του Κοινοβουλίου θα εισαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στη μία το μεσημέρι για συζήτηση στις επιτροπές Οικονομικών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου, Κοινωνικών υποθέσεων και Δικαιοσύνης. Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα για να συνεχιστεί την Τρίτη.

Την Τετάρτη στις 10 το πρωί θα εισαχθεί στην Ολομέλεια. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η συζήτηση στην Ολομέλεια θα είναι διήμερη και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Πέμπτης. 

Την Πέμπτη με τη διαδικασία του επείγοντος ψηφίζονται τα επώδυνα μέτρα - Εικόνα 0

Για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί ειδική συνεδρίαση για την Ημέρα Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας. 

Τσακαλώτος: Δεν θα περιλαμβάνει ρήτρα για τη σχέση χρέους-μέτρων
Το χρονοδιάγραμμα αυτό είχε περιγράψει νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος λέγοντας ότι έως τις 18 Μαΐου θα έχουν ψηφιστεί τα μέτρα.

Επίσης ο κ. Τσακαλώτος σε συνομιλία με κοινοβουλευτικούς συντάκτες απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση που να ορίζει πως εάν δεν υπάρξει λύση για το ελληνικό χρέος τότε δεν θα εφαρμοστούν τα μέτρα και τα αντίμετρα του τέταρτου μνημονίου.

Σε ερώτηση τέλος αναφορικά με την πορεία των συζητήσεων για το χρέος είπε πως απασχολεί και την συνεδρίαση των G-7 ωστόσο δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι θα υπάρξουν αποφάσεις στην συνεδρίαση του Eurogroup στις 22 Μαΐου ή του ερχόμενου Ιουνίου.
protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Τρία πουλάκια τουρκικά μου είπαν ότι δεν θα ψηφίσουν…είναι αλήθεια άραγε…

  2. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 05/11/2017 @ 7:52 ΜΜ

    ΚΑΙ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΞΟΡΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ, Θ ΑΡΓΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ…

    • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 05/11/2017 @ 7:53 ΜΜ

      ΔΙΟΡΘΩΣΗ(ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ)ΟΥΤΕ ΓΥΣΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΙΣΩΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ…

  3. ΓΙΩΡΓΟΣ 05/11/2017 @ 8:18 ΜΜ

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ [Α]ΒΟΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  4. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 05/11/2017 @ 9:43 ΜΜ

    το παμε ,θα ειναι σιγουρα,το κκε επισης,και κανενα ανταρσυα,,
    να μην περιφρουρουν τους δικους τους μεσα οσο θα ψηφιζουν?
    και αν κατα τυχη “σκασει” κανενας πολιτης που εχει φτασει στο απροχωρητο,με την κατασταση,θα τον αρχισουν στις ροπαλιες,θα σκασουν και οι κουκουλοφοροι,και οσο αυτοι θα παιζουν “κλεφτες αστυνομοι”,οι μεσα στην βουλη θα τα ψηφιζουν και γεια χαρα…
    Παει τελειωσε,και σε κανα χρονο δυο ,θα γινει της βενεζουελας.

    • Οι “κουκουλοφόροι” είναι πειθήνια όργανα της αμερικανικής πρεσβείας. Το πρακτοριλίκι της CIA ζει και βασιλεύει.

      Υπάρχει επίσης και ο…. απαραίτητος “μπαμπούλας” των πυρηνικών που πιπιλίζουν οι ΗΠΑ κάθε φορά που το μαύρο χάπατο προσπαθεί να το σκάσει από το μαντρί του ΝΑΤΟ για να περάσει στο αντίπαλο στρατόπεδο. Τα πυρηνικά είναι η έσχατη λύση όταν όλα τα υπόλοιπα “κόλπα” δεν πιάνουν!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*