Διαφημίσεις

Χρονοταξιδιώτης που επέστρεψε από το 2137 και το 2749 μας λέει το μέλλον!

Ο Al Bielek συζητάει τι θυμάται από τις 6 εβδομάδες που έζησε στο έτος 2137 και τα 2 χρόνια που πέρασε στο 2749. Ένα πράγμα που θέλω να τονίσω είναι ότι πολλά από τα γεγονότα που περιγράφονται ότι έχουν συμβεί, συμβαίνουν τώρα στο παρόν μας. Η προσπάθεια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για κυριαρχία και η καταστροφική κλιματική αλλαγή για να αναφέρουμε μερικά.

Το Project Montauk ήταν μια σειρά από κυβερνητικά έργα των ΗΠΑ που μυστικά διεξήχθησαν στο Camp Hero ή την βάση της Πολεμικής Αεροπορίας του Montauk, στο Long Island για το σκοπό της ανάπτυξης ψυχολογικών τεχνικών πολέμου και εξωτικών ερευνών συμπεριλαμβανομένου του ταξιδιού στο χρόνο. Ο Jacques Vallée περιγράφει το Project Montauk ως τη συνέχεια της ιστορίας για το Πείραμα της Φιλαδέλφειας.

Ο Al περιγράφει τι θυμάται αφού πήδηξε από το USS Eldridge στις 13 Αυγούστου 1943 – Ημερομηνία του πειράματος της Φιλαδέλφειας.

Βρήκε τον εαυτό του με τον αδελφό του, Duncan Cameron, σε νοσοκομείο του μέλλοντος για 6 εβδομάδες, να αναρρώνει από τραυματισμό από ακτινοβολία.

Το ιατρικό σύστημα του μέλλοντος χρησιμοποίησε δονήσεις και θεραπείες με φως.
Οι τηλεοπτικές εκπομπές ήταν εκπαιδευτικά και ενημερωτικά προγράμματα.
Αυτό που παρατήρησε είναι ότι οι αλλαγές της γης προκάλεσαν πολλές γεωγραφικές αλλαγές που ξεκίνησαν στην αρχή του 21ου αιώνα μέχρι το 2025.

Οι ακτές και το εσωτερικό των ΗΠΑ και της Ευρώπης ήταν ριζικά διαφορετικές από ότι είναι τώρα.
Η στάθμη του νερού είχε ανέβει και η Φλόριντα μειώθηκε πολύ μέχρι το Panhandle. Η Ατλάντα, της Τζόρτζια ήταν μόνο 3 μίλια από τον ωκεανό. Ο Μισισιπής έγινε λιμνοθάλασσα εσωτερικής ναυσιπλοΐας. Οι Μεγάλες Λίμνες έγιναν μία μεγάλη λίμνη.

Η Υποδομή των ΗΠΑ είχε καταρρεύσει. Οι ΗΠΑ και ο Καναδάς δεν αναφέρονταν πλέον ως έθνη.
Μια χαλαρή μορφή τοπικού στρατιωτικού νόμου υπήρχε το 2137.
Η Κεντρική κυβέρνηση δεν υπήρχε.

Οι μαγνητικοί πόλοι της Γης άρχισαν να μετατοπίζονται, αλλά σε αυτό το χρονικό διάστημα δημιουργήθηκε μια τεχνητή κατασκευή πόλου για να αποφευχθεί η κατάρρευση και η αντιστροφή των μαγνητικών πόλων. Ως αποτέλεσμα, οι πόλοι δεν αναστράφηκαν.
Ο παγκόσμιος πληθυσμός μειώθηκε στα 300 εκατομμύρια. Ο πληθυσμός των ΗΠΑ ήταν περίπου 50 εκατομμύρια.

Ισχυρίζεται ότι μεταξύ των ετών 1954-2000 η κυβέρνησή μας συνεργάστηκε με εξωγήινους για την απόκτηση τεχνολογίας, μηχανική μοντέλου προς κατασκευή και αντιστρόφως σε όλες τις τεχνολογίες τους.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν κατά τα έτη 2003-2005. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη καταλάμβανε τον πλανήτη, αλλά, στη συνέχεια, ένας πόλεμος αναπτύχθηκε. Σε κάποιο σημείο ένας πόλεμος ξέσπασε μεταξύ των Ρώσων/Κινέζων εναντίον των ΗΠΑ/Ευρώπη. Ένας αριθμός πόλεων των Η.Π.Α. καταστράφηκαν. Η νέα παγκόσμια τάξη κατέρρευσε.

Η κυβέρνηση έχει την τεχνολογία για τη μείωση της ζημιάς από την ακτινοβολία και τα πυρηνικά απόβλητα μέσα σε λίγες μέρες, ακόμα και τώρα, αλλά αρνείται να το χρησιμοποιήσει για πολιτικούς λόγους. Στο μέλλον, η τεχνολογία χρησιμοποιείται για να καθαρίσει την ακτινοβολία που απέμεινε από τον 3το Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στη συνέχεια βρέθηκε,ανεξήγητα, στο έτος 2749 για σχεδόν δύο χρόνια. Μιλάει για το τι έμαθε όταν ήταν εκεί. Στη συνέχεια οδηγήθηκε πίσω στο 2137 για να πάρει τον Duncan, μετά απ’ αυτό και οι δύο λήφθηκαν στο 1983.

Υπήρχαν πόλεις εδάφους και πόλεις πλωτές. Οι πλωτές πόλεις μπορούσαν να μεταφερθούν σε διάφορα μέρη της γης.

Το Συνθετικό Ευφυΐας Σύστημα Υπολογιστή ήταν ένα σύστημα υπολογιστή που έκανε τα πάντα. Δεν υπήρχε καμία κυβέρνηση. Ήταν μια τεράστια πλωτή κρυσταλλική δομή. Τους πήρε συνέντευξη τηλεπαθητικά.

Η δομή της κοινωνίας ήταν απολύτως σοσιαλιστική. Υπήρχε μέριμνα για τις βασικές ανάγκες επιβίωσης για όλους.

makeleio.gr

corfiatiko



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

22 σχόλια στο “Χρονοταξιδιώτης που επέστρεψε από το 2137 και το 2749 μας λέει το μέλλον!”
  1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ…
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ;

  2. Και Ελληνες κάπου εκεί στο βάθος ανάβουν κάρβουνα για τα κρέατα… Κάποιος να φέρει της μπύρες ρε παιδιά.. Άσε μας με τον κάθε τρελό που λέει ότι θέλει.. Βάλε με εμένα να σου πω ιστορία από το μέλλον να κλαίνε και οι χαρτοριχτρες… Και αυτός τα διάβαζε και από μέσα αυτά που έλεγε..

  3. εχουμε και λεμε Ελλην καθηγητης του κολεγιου αθηνων ο οποιος ειχε δουλεψει στην usaaf και φιλος μου του εκανα την εξης ερωτηση: που κρυβουν οι αμερικλανοι τους εξωγηινους; γελασε, με σοβαρο υφος ειπε πως συναδελφοι του ειχανε δει σε χανγκαρ ατια. επισης μου λεει πως το πειραμα της φιλαδελφια ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ και τα αποτελεσματα δεν εχουν ανακοινωθει μεχρι σημερα.

  4. Άλλο “φρούτο” αυτός. Ο προηγούμενος μας τελείωσε. Ποιός θυμάται τον λεγόμενο John Titor, της δεκαετίας του 90; Με τις φοβερές του προβλέψεις που ουδέποτε επαληθεύτηκαν; Καθώς τα χρόνια πέρασαν, μαζί και το 2012 και δεν έγινε τίποτα από αυτά που είχε πει!

  5. Planet Earth is a mystery school because it has many, many lessons to present to you. Many people, believe it or not, are queuing up to come to the earth to have these experiences because by doing so, they become enlightened and can prepare for the New World coming in. I call myself Miriam, a soft word, but I come from a very powerful place. I bring that power with me and other planets also are giving power as they need the earth. Therefore, you are under their supervision by the way they watch out for you.
    http://sananda.website/miriam-of-saturn-via-joan-may-10th-2017/

  6. ΑΥΤΟΝ ΑΜΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΟ ΜΙΝΙ-ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΕΤΗ ΚΑΙ ΕΤΗ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ…ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ…ΓΗΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  7. εμάς μας τα έχει πει ο ασκητής του παγγαίου
    ΄΄η Αμερική θα σβήσει, τ΄ακούς; θα σβήσει, όχι ένας θα ζει εδώ κι άλλος εκεί…θα είναι μια έρημη χώρα, θηρία θα μπαινοβγαίνουν στα σπίτια τους…” εκπομπή ΄΄για ποιόν χτυπάει η καμπάνα΄΄

  8. δεν θα πιστεψετε ρε παιδια , αλλα εγω βρεθηκα σε μια εποχη που ουτε να μηλουν δεν ηξεραν , μονο με κατι σαν διαφανες ταμπλετ αφης , κατι σαν κοματι τζαμι δλδ , εκει κατι σχηματίζανε με το δακτυλο , όχι το μεσαιο , τον δικτη

  9. ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ”ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ” ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ
    ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ?
    ΓΕΛΑΝΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ,ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.
    Η σύζυγος ενός καθηγητή λογικής λέει στον σύζυγο της:
    “Πήγαινε στο φούρνο να πάρεις μια φραντζόλα ψωμί, αν έχει αυγά πάρε μια δωδεκάδα.”
    Ο καθηγητής λογικής γύρισε με μια δωδεκάδα φραντζόλες ψωμί!!
    •Η σύζυγος ενός καθηγητή λογικής λέει στον σύζυγο της:
    “Πήγαινε στο φούρνο να πάρεις μια φραντζόλα ψωμί, αν έχει αυγά πάρε μια δωδεκάδα και ελα σπίτι .”
    Ο καθηγητής λογικής δεν επέστρεψε ποτε!!

    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

      ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

      ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΚΑΚΙ.

      ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΑΛΛΟ

      ΔΥΣΝΟΗΤΟ ΑΡΧΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ .

      Ο μπάρμαν λέει:”Δεν σερβίρουμε πελάτες που ταξιδεύουν στο χρόνο!!”
      Ένας χρονοταξιδιωτης μπαίνει σε ένα μπαρ!!!
      ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

  10. ΑΧ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΕΞΗΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ.
    ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΤΕ ΕΙΠΕ (Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΒΝ) ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ Σ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,(ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ)ΟΤΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!!
    ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΠΟΥ ΑΠ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΙ,ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΤΟΛΙΣΤΟΙ,ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΙΑ!!!ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΕΚΝΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ,ΤΟ ΥΠΕΡΑΙΩΝΙΟΝ,ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΝ,ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.

  11. Παρακάτω δεν θα σχολιάσω το ταξίδι στο χρόνο.
    Το μέλλον είναι πιθανότητες. Βλέπω υψηλές πιθανότητες να συμβούν μερικά από αυτά πού λέει. Η υπερθέρμανση του πλανήτη πάντως δεν είναι εξαιτίας του διοξειδίου τού άνθρακα, αλλά λόγω των πυρηνικών, λόγω όλων των ειδών εξορύξεων, λόγω της αποψίλωσης των δασών κ.λ.π. Πολλή πιθανή άνοδος των υδάτων τα αμέσως επόμενα 5 – 10 χρόνια, μέσω όρο 15 εκατοστά το χρόνο. Πολλά παραλιακά μερη του πλανήτη θα βρεθούν κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Αυτά συμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες, νομίζω ότι αξίζει να το αναφέρω. Σχετικές πληροφορίες είναι ευσπρόδεκτες. Ηλίας Α. Λυμπέρης

  12. Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ,ΟΤΑΝ Θ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ,ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    Ε ΕΔΩ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΛΥΩΝ!!!ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΕΥΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΥΩΝ!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΘΗΝΑ!!!
    ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!
    ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ,ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!!!!ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΟΔΗΓΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ!!!ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΝΗΣΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΟΛΟΝ ΦΩΣ,ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΛΟΓΟΥ,ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,Η ΟΧΙ.

  13. Πέρα από την επιστημονική φαντασία του πράγματος, αυτός ο “χρονοταξιδιώτης” περιγράφει πολύ καλά το που μπορεί να οδηγήσει η συνεχής και άγρια εκμετάλλευση των πόρων και του πληθυσμού του πλανήτη μας, αν κάτι δεν αλλάξει σε όλο αυτή την αλληλουχία γεγονότων. Όταν καταφέρει ο άνθρωπος και ξεπεράσει πάντως τα σημερινά “οικονομικά” μοντέλα της τυραννίας τότε ναι, θα μπορεί να υπερηφανευτεί πως έκανε το εξελικτικό βήμα και πέρασε στο επόμενο στάδιο της διανοητικής του ανάπτυξης, οπότε τότε δεν θα μιλάμε για σοσιαλιστική κοινωνία, αλλά πολύ απλά για…ανθρώπινη κοινωνία, κάτι που φαντάζει απόλυτα ονειρικό στις μέρες μας…

  14. Βλέπω ότι όλοι ασχολείστε με το ταξίδι στο χρόνο και όχι με την προπαγάνδα της κλιματικής αλλαγής και την μείωση του πληθυσμού στα 300 εκ. Χμμ μου θυμίζει τις πλάκες της ατλαντας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *