Διαφημίσεις

Ντροπή πιά ελεεινοί, ντροπή!..

Το νέο μνημόνιο αποτελεί τον ορισμό της παράδοσης άνευ όρων,
..είναι η απόλυτη εικόνα του δωσιλογισμού και της προδοσίας.

Και ναι, πρόκειται για νέο μνημόνιο, ασχετο αν δεν αρέσει αυτό στους αριστερούληδες, και άσχετο αν χρησιμοποιεί την αλήθεια αυτή με το όνομά της ο
Κούλης.
Οποιαδήποτε συμφωνία με τους τοκογλύφους “εταίρους” περιέχει καινούργιες απαιτήσεις, φέρνει νέες δεσμεύσεις που θα υλοποιηθούν με νέα μέτρα, άσχετα με το πότε θα εφαρμοστούν,
..αποτελεί, κόντρα στα ελεινά ψέματα των καλόπαιδων, ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Η παράδοση της χώρας χωρίς όρους και η απόλυτη προδοσία δεν συνάγεται από τα πολλά καινούργια και εξοντωτικά νέα δημοσιονομικά μέτρα, εναντίον πάντα του λαού,
..δηλαδή εις βάρος των “μη εχόντων”, αλλά και των λίγα εχόντων.
Αποδεικνύεται όμως περίτρανα από τις απαιτήσεις των δανειστών που προφανώς δέχτηκαν οι Εφιάλτες, εφ’ όσον κατά δήλωσή τους η συμφωνία “έκλεισε”,
..απαιτήσεις όπως αυτή που προβλέπει πως το ανώτατο δικαστήριο της χώρας δεν θα μπορεί να κρίνει κάποιον από τους νόμους της συμφωνίας αντισυνταγματικό.
Έτσι:
-Απαιτούν να γίνει νομική γνωμοδότηση (θετική βεβαίως, βεβαίως) ότι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση συνάδει με το ελληνικό σύνταγμα και με τον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων.
-Απαιτούν υιοθέτηση νομοθεσίας που επιτρέπει στους εισαγγελείς να στέλνουν πληροφορίες στη φορολογική διοίκηση ως απλή πληροφορία χωρίς δεσμευτικό αποτέλεσμα, αφήνοντας στη φορολογική διοίκηση τη διακριτική ευχέρεια να διαχειρίζεται την πληροφορία (δηλαδή στους ίδιους εφ’ όσον αυτοί θα ελέγχουν ολόκληρο τον φορολογικό και εισπρακτικό μηχανισμό).
-Οι αρχές να υιοθετήσουν νομοθεσία που θα εμποδίζει τη φορολογική διοίκηση και το προσωπικό της να εφαρμόζει ελέγχους και να κάνει έρευνες με εντολή των εισαγγελέων (για να μπορούν να προστατεύουν τους δικούς τους και τα λυκόρνια των ξένων εταιρειών).
-Οι αρχές να τροποποιήσουν τον νόμο 4177/2013 αφαιρώντας τους περιορισμούς στο μέγεθος και το είδος των καταστημάτων που μπορούν να λειτουργούν την Κυριακή (ο θάνατος του εμποράκου).
-Η διαδικασία καθορισμού του χαρτοφυλακίου ακίνητης περιουσίας που θα μεταβιβαστεί στο Ταμείο (για να ξεπουληθεί) θα συμφωνηθεί από κοινού μεταξύ των “θεσμών” και των ελληνικών αρχών (διαλιέχτε! ό,τι πάρετε ένα τάληρο).
Και πολλά ίσως ακόμη που ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί ή κρύβονται μέσα σε άλλες παραγράφους της συμφωνίας σαν ρώσικες μπάμπουσκες.

Υπάρχει δηλαδή μία επίθεση (που υπογράφτηκε ή θα υπογραφεί απ’ τους νεοφιλελεύθερους αριστερούς) στον νομικό χάρτη της χώρας, ακόμη και εναντίον του καταστατικού χάρτη, δηλαδή του Συντάγματος.
Αν αυτό δεν αποτελεί παράδοση τύπου Τσολάκογλου, τότε τί είναι; Σώσιμο της χώρας; Ανάπτυξη;

Και το ερώτημα εδώ είναι ο τίτλος του σημερινού σχολίου: Δεν υπάρχει όριο πιά σ’ αυτή την ντροπή;
Κακώς όμως θα καταλάβουν όσοι νομίσουν πως το ερώτημα απευθύνεται στους Εφιάλτες της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Το ερώτημα απευθύνεται σ’ εμας τους ίδιους.
Εμείς είμαστε οι ελεεινοί αυτοί που επιτρέπουν την προδοσία, την άνευ όρων παράδοση, την καταστροφή.
Σε άλλες χώρες, άλλες εποχές, με άλλους λαούς, για πολύ λιγότερο σημαντικούς λόγους, οι υπεύθυνοι μιάς τέτοιας χρεοκοπίας και εξευτελισμού ενός κράτους θα κινδύνευαν με αγχόνες ή λυντσάρισμα, ή ρίξιμο στα μπουντρούμια ακόμη και χωρίς δίκες.

Βρισκόμαστε όμως σε τούτη την χώρα, σε πιό “πολιτισμένες” εποχές, με τούτον τον αποχαυνωμένο και ελεεινό λαό,
..που προκειμένου να μην χάσει την βολή του,
..ή να μην διακινδυνεύσει ό,τι απέμεινε απ’ αυτήν,
..θυσιάζει τα παιδιά του και την ίδια την χώρα.

Ντροπή πια, ελεεινοί!
Ντροπή!..

mandatoforos



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Ντροπή πιά ελεεινοί, ντροπή!..”
  1. Τι τα λέμε και τα ξαναλέμε;;;; Ποιο το όφελος;;;; Οοοολοι ξερουμε τι κανει ενας σωστός λαός στους προδοτες.
    Δεν ξερουμε;;;;;;;;;;;; Νομιζω πως ναι. Αφου λοιπον ξερουμε και δεν κανουμε αυτο που πρεπει, γιατι παραπονιόμαστε;;; Καλα μας κανουν και θα μας κανουν και περιςςοτερα.

  2. «Όποιος δε φοβάται το πρόσωπο του τέρατος, πάει να πει ότι του μοιάζει, λέει ο Χατζιδάκις. Η πιθανή προέκταση του αξιώματος είναι, να συνηθίσουμε τη φρίκη, να μας τρομάζει η ομορφιά (…) Η υποταγή ή ο εθισμός σε μια τέτοια συνύπαρξη, ή συνδιαλλαγή, δεν προκαλεί τον κίνδυνο της αφομοίωσης ή της λήθης, του πώς πρέπει, του πώς οφείλουμε να σκεφτόμαστε, να πράττουμε και να μιλάμε; Αναμφισβήτητα αρχίσαμε να το ανεχόμαστε. Και η ανοχή πολλαπλασιάζει τα ζώα στη δημόσια ζωή, τα ισχυροποιεί και τα βοηθά να συνθέσουν με ακρίβεια τη μορφή του τέρατος που προΐσταται, ελέγχει και μας κυβερνά. Η μορφή του τέρατος είναι αποκρουστική. Όταν όμως το πρόσωπο του τέρατος πάψει να μας τρομάζει, τότε πρέπει να φοβόμαστε… γιατί αυτό σημαίνει ότι έχουμε αρχίσει να του μοιάζουμε (…)».
    «Αυτό το “τέρας”! Άλλοτε καμουφλαρισμένο και άλλοτε ξεδιάντροπα προκλητικό έχει γιγαντωθεί, έχει αποκτήσει πολλές μορφές. Τα πλοκάμια του απειλούν θεούς και δαίμονες».

  3. ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ…. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΟΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ “ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ” ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΧΡΗΜΑ.

    1. Θα συμφωνήσω μαζί σου όσον αφορά τους υποστηρικτές, αλλά θα συμπληρώσω ότι ΣΥΝΕΡΓΟΙ, (και άρα έμμεσοι υποστηρικτές), είναι όλοι όσοι τους ψηφίζουν ή συνειδητά απέχουν από τις εκλογές με την οποιαδήποτε πρόφαση… Πότε επιτέλους πατριώτες θα καταλάβουμε ότι ευθύνη δεν έχει μόνο ο διαπράττων το έγκλημα, αλλά ΚΑΙ όλοι οι συνεργοί ;; Το “μαζί τα φάγαμε” δεν ήταν μία αθώα δήλωση. Ήταν μία σαφής μετάθεση ευθυνών σε ΟΛΟΥΣ μας. Αν αφήσουμε την κατάσταση αυτή να συνεχιστεί χωρίς να αντιδρούμε, τότε εμμέσως, πλην όμως σαφώς, αποδεχόμαστε αυτή την ευθύνη…

      1. ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ. ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΗ ΣΗΜΙΤΗ. ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ ΤΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΖΗΜΕΝΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ. ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”, ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ [ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ]. ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ; Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΒΕΒΑΙΑ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ; Ο ΣΑΜΑΡΑΣ…. ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ [ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ] ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ, ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΘΕΝ “ΕΧΘΡΟΙ” ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΟΥΛΗΣ=ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΞΕΙ.

  4. The Cabal’s hold over you is fast disappearing. They are floundering, unable to take back control.Their time is up. It does not matter what they do, their time on Earth is up and they must leave, never to return. All their power structures will be removed and a new way of life will open up. Their control centres are now known to you and it is up to all of you to assist in the removal of their control.
    The Freemasons have a stranglehold on Ireland. They keep it down and prevent it from flourishing as it should. If the people of Ireland ever took the time to understand who they are, and what made Ireland what it is, they would remove all freemasons and all representatives of the Vatican from that sacred land. Release the sacred energy from all the sacred places and ley lines and you will help humanity to be released from bondage.
    https://eraoflight.com/2017/05/10/montague-keen-cabal-losing-control/#more-28977

  5. Ντροπή τους αλλά και ντροπή μας πατριώτες. Ντρομπή μας που τόσα χρόνια τους έχουμε αφήσει και συνεχίζουμε να τους αφήνουμε να αλωνίζουν και να υπογράφουν την υποδούλωσή μας στο όνομα της δήθεν δημοκρατίας τους, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο την μειονοτική ψήφο που κάθε φορά τους παρέχουμε. Ντροπή μας που ακόμη και τώρα αγνοούμε το ένδοξο παρελθόν μας και δεν τολμάμε να στείλουμε τους ντόπιους και ξένους δοσίλογους από εκεί που ήρθαν. Ντροπή μας που ακόμη και τώρα δεν έχουμε το θάρρος, την δύναμη και την λογική να πάμε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας…

  6. Stranger… .θυμασαι την αναρτηση “Ουτε ενας Ελληνας…….” Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να κανεις μια παρομοια αναρτηση οπου δεν θα εκφερουμε μια ευχη …αλλα μια δυναμικη ΑΝΤΙ-ΡΗΣΗ σε οτι μας υποχρεωσαν να αποδεχτουμε…………Ισως αυτο να ηχησει πιο αποτελεσματικα !!!

    Αθηνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *