Διαφημίσεις

Σιγοσβήνει η διπλωματία – Τι αποφασίστηκε για την Ευρώπη

Ο πλανήτης, εκτός και αν αλλάξει κάτι άρδην, ετοιμάζεται για πόλεμο.

Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής στρατιωτικής διοίκησης της Αμερικής Curtis M. Scaparrotti, μιλώντας στην υποεπιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ ανέφερε πως η Ρωσία είναι ο εχθρός της Ευρώπης, της Ουκρανίας, της Γεωργίας καθώς και της Τουρκίας, η οποία αυτή την στιγμή προσεγγίζει την Μόσχα.

Μάλιστα έγινε αναφορά και στις κινήσεις των Ρώσων στην Αρκτική.

Σε αυτό το σημείο σημειώνεται πως το ΝΑΤΟ ελέγχεται από την Νέα Τάξη των παγκοσμιοποιητών και όχι από την Εθνική Δεξιά που στηρίζει τόσο τον Ντόναλντ Τραμπ όσο και τον Πούτιν.

«Σήμερα αντιμετωπίζουμε το πιο επικίνδυνο ευρωπαϊκό στρατηγικό περιβάλλον στην πρόσφατη ιστορία. Στα ανατολικά, μια μπαρουτοκαπνισμενη Ρωσία έχει μετατραπεί από εταίρο σε αντίπαλο, καθώς επιδιώκει να υπονομεύσει την διεθνή τάξη με επικεφαλής τη Δύση και να αναρριχηθεί σε παγκόσμια δύναμη.(…)

Ως εκ τούτου, προσαρμόζουμε τα σχέδιά μας, την στάση μας, την ετοιμότητά μας, με σκοπό να παραμείνουμε ενωμένοι και δυνατοί για την καταπολέμηση των απειλών που αντιμετωπίζουμε. Με άλλα λόγια επιστρέφουμε στον ιστορικό μας ρόλο, δηλαδή την εντολή πολέμου!».

Εν ολίγοις το ΝΑΤΟ βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου με την Ρωσία.

Μάλιστα, ο Scaparrotti ζητά την βοήθεια όλης της Ευρώπης, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπιστεί η Ρωσία με την αύξηση των στρατιωτικών ασκήσεων και των στρατευμάτων που συμμετέχουν σε αυτές.

Συμπερασματικά οι παγκοσμιοποιτές της Δύσης ετοιμάζουν τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ που ελέγχουν για πόλεμο κατά της Ρωσίας, η οποία αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο για την Νέα Τάξη, με την διπλωματία να χάνει όλο και περισσότερο έδαφος καθώς οι μέρες περνούν και κρίνουν πολλά για το μέλλον της ανθρωπότητας.

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε επίσημα πως βρίσκεται σε πόλεμο με την Ρωσία”
  1. ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ
    Θα προσπαθούν να το λύσουν με την πέννα, μα δεν θα μπορούν. 99 φορές με τον πόλεμο και μια με την πέννα”

  2. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Νάτο/ΗΠΑ έχουν από καιρό αρχίσει την κατακραυγή εναντίον της Ρωσσίας, αλλά βασικά δεν τολμούν να αρχίσουν αυτοί τον πόλεμο γιατί γνωρίζουν ότι η Ρωσσία δεν αστειευεται. Αυτή την φορά οι Νατοικοί δεν εχουν να τα βάλουν ούτε με το Αφγανιστάν, ούτε με το Ιράκ, ούτε και με την Λιβύη, τις οποίες χώρες έχουν καταστρέψει σε μεγάλο βαθμό. Εάν επιχειρήσουν πρώτοι να κτυπήσουν την Ρωσσία, μάλλον κάποιες θερμο-πυρηνικές βόμβες θα καταλήξουν στις πρωτεύουσες τους, και επειδή οι αναμνήσεις της φρίκης από τον 1ο και 2ο παγκόσιο πόλεμο είναι ακόμη σχετικά φρέσκες, ο λογικός τους νους και η συνείδηση τους δεν τους αφήνει να αρχίσουν. Εάν έχετ προσέξει όμως, υπάρχουν αυτοί που θέλουν και βιάζονται να αρχίσει αυτός ο τρομακτικός πόλεμος, ποιοί είναι και γιατί τον θέλουν? Είναι ο παγκόσμιος εβραιο-σιωνισμός, γιατί μόνο αφού καταστρέψουν ένα μεγάλο μέρος την ανθρωπότητας και γίνουν αυτοί κυβερνήτες του πλανήτη, θα μπορούν να υποδεχτούν τον ψευδο-μεσσία τους, που δεν θα είναι άλλος από τον αντίχριστο. Και τώρα που βγήκε πρόεδρος της Γαλλίας ο Μακρόν, ο αγαπητός των Εβραίων (με τεράστια νοθεία στην ψηφοφορία φυσικά), αυτός ο πόλεμος μάλλον θα επισπευθεί.

  3. Παραμύθια. Ο Τράμπ είναι ειρηνιστής. Είναι αλλιώτικος από τους άλλους. Είναι παιδί του λαού και επαναστάτης! Τους πάτησε κάτω στις εκλογές τους μασόνους! Αυτός δεν έχει καμιά σχέση μ’ αυτούς! Μη φοβάστε τίποτα! Το βεβαίωσε και ο Μηχαλολιάκος άλλωστε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *