Διαφημίσεις

 

 

Ας δούμε ποιος φταίει για τα έκτροπα στον τελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και πως πρέπει να τιμωρηθεί

Θα πρέπει κατ αρχήν και οι δύο ομάδες να ζητήσουν την επανάληψη του Τελικού . ίσως αυτή η κίνηση σώσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα .

Ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε να αναβάλει τον τελικό ( σε άλλη ημερομηνία ) , κυρίως μετά από ορθή πρόταση της ΕΛ.ΑΣ , αφού συνέτρεχαν σοβαροί λόγοι διαφύλαξης της δημόσιας τάξης που υποδείκνυαν την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων.

Παρόλα αυτά «κάποιοι ανεγκέφαλοι» με πρόσβαση στο γραφείο του πρωθυπουργού έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια την ορθή – δεδομένων των περιστάσεων – εξέλιξη , και προκάλεσαν την απόφαση στον Πρωθυπουργό ότι « μπορεί να γίνει το ματς κι ας πέσουν κάποιους ψιλές » . Ο πρωθυπουργός τελικά είπε στον υφυπουργό «θέλω να γίνει το ματς ».

Τι σημαίνει αυτό ;

Ότι , ό,τι κι αν γίνει αυτός θα έπαιρνε την ευθύνη . Που σημαίνει ότι …

Δεν θα ευθύνεται η ΕΠΟ ( που έβγαλε πάλι έξω την ουρά της ) , δεν θα ευθύνονται οι ομάδες , δεν θα ευθύνονται οι χούλιγκαν που θα τα σπάσουν και θα αλληλοσκοτωθούν χωρίς να ξέρουν το γιατί , δεν θα ευθύνεται η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για τυχόν ανικανότητα κ.α

Δεν ζύγισαν ότι ¨ οι δεδομένες σ αυτές τις περιπτώσεις εμετικές καταστάσεις ¨ προκαλούν πολλαπλάσια ¨οικονομική ζημιά βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα ¨ αφού ξεφτιλίζουν τον αθλητισμό , την πολιτεία , τους θεσμούς τον ίδιο τον κρατικό μηχανισμό και φανερώνουν στο εξωτερικό μια χώρα μπανανιά .

Εάν κύριοι δεν μπορείτε να διασφαλίστε τις προϋποθέσεις για να διεξαχθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας …όπως πρέπει . Πως θα σώσετε την Ελλάδα ; Πως θα σώσουμε την Πατρίδα μας ;

Όχι κύριε Υφυπουργέ , δεν φτάνει αυτό που κάνετε για την συνείδησή σας . Έπρεπε να ζητήσετε την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων τουλάχιστον … φταίτε !!

Όχι Κύριε Υπουργέ Δημοσίας Τάξης . Έπρεπε να διατάξετε ΕΔΕ , 100 άτομα αιματοκυλίστηκαν χωρίς να ξέρουν το γιατί . Η αστυνομία πρέπει να λαμβάνει μέτρα ασφαλείας και τάξης σε μια ζώνη 500 μέτρων γύρω από το γήπεδο , να κάνει προληπτικές προσαγωγές , συλλήψεις κτλ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ !!

Όχι Κύριοι της ΕΠΟ , πρέπει να « απομακρύνετε » την κατά τ άλλα πιστοποιημένη ιδιωτική εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που είχε την ευθύνη στο εσωτερικό του αθλητικού χώρου και να κάνετε με θάρρος την αυτοκριτική σας . Ο αγώνας αυτός πράγματι θα μείνει αξέχαστος …όπως είπατε , για άλλο λόγο όμως .

Κύριοι των εμπλεκόμενων ΠΑΕ . «Δείτε» ποιος έδωσε τα χρήματα για να αγοραστούν 204 στυλιάρια και ξεκαθαρίστε ένα θέλετε να έχετε φιλάθλους ή όχι , εάν θέλετε να πεθάνει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα . Να ανησυχείτε για αφαίρεση βαθμών με βάση το άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικα της Ομοσπονδίας.

Κύριε Πρωθυπουργέ … «απομακρύνεται » τους ειδικούς συμβούλους σας , ήδη χάσατε πολλούς «ψήφους » γιαυτήν σας την εμπλοκή …και όχι μόνο.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (8.5.’17) omada.h.policing@gmail.com
hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… Ποιος Φταίει για τα ΕΚΤΡΟΠΑ στον ΤΕΛΙΚΟ… Δείτε» ποιος έδωσε τα χρήματα για να αγοραστούν 204 στυλιάρια…”
  1. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΑΟΚ…ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ….ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΑΝΑΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ…ΧΑ ΧΑ ΧΑ….ΥΓ.ΕΜΠΑΙΝΕ ΙΒΑΝ ΓΙΓΑΝΤΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    1. Πάοκ=βία μεγαλωμένοι με τα σπορ του βορρά που έγραφαν ακόμα και για διαμελισμό της Ελλαδας και καλλιεργούσαν το μίσος.
      Δεν είναι τυχαίο ότι αν Θεσσαλονικιος αγοράσει αμάξι με αθηναϊκές πινακίδες τρέχει να τις αλλάξει μην του το σπασουν.Υπο κρατική μέριμνα μία ζωή και πάντα ανικανοποίητος.

      1. ΦΙΛΕ 22.29…ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ…ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ ΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟ ΑΝΑΣΤΟΛΗ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΟΦ-ΣΑΙΝΤ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ…ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ [ ΠΛΕΟΝ ] ΑΘΛΗΤΙΚΟ…ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΗΔΗ ΔΟΥΛΕΙΑ …ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ…ΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΙ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  2. Ο/Η ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ-ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ λέει:

    Το οφ σάιντ ακόμα και ο μακαρίτης ο Τσάρλς Ρέυ θα το έβλεπε, πλην όμως δεν είναι εκεί το θέμα.Που να βαράμε το κ@λο μας κάτω η χώρα δεν σώνεται με τίποτα.ΤΕΛΟΣ. Και κάτι ακόμα. Αν αντί να προσπαθεί η αστυνομία να επιβάλλει(δήθεν)την τάξη κάθε φορά που γίνεται το έλα να δεις στο γήπεδο,αν λέω βουτήξουν τους προέδρους των ΠΑΕ και τους πάνε αυτόφορο με ταυτόχρονη επιβολή εξουθενωτικού προστίμου,μηδενισμό βαθμολογίας και υποβιβασμό της ομάδας θα στρώσου τα πράγματα ναι ή ου? Σπανίως γελάσαμε τόσο ε? Εδώ τους χαρίζουν εκατομμύρια…

  3. Οταν βλέπετε “Ιδιωτική Εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας”, όπως γράφει το πιο πάνω άρθρο, να ξέρετε ότιαυτές οι εταιρείες λειτουργούν σχεδόν πάντα σαν Δούρειος Ιππος για αυτούς που έχουν σκοπό να δημιουργήσουν φασαρίες και έκτροπα. Κάτι ανάλογο είναι και οι πλειστες ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές οργανώσεις) που εκτελούν τις οδηγίες των παγκοσμιωτών.

  4. ΒΑΡΑΡΟΤΗΤΕΣ, ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΙΣΜΟΙ, ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕ-ΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙΟΥ, ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΑΘΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΑΘΛΩΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΙΑΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΑΜΜΙΛΑΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ; ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΘΝΟΣ ΕΙΣΑΙ.

  5. στην ιδια ευθεια οι παιχτες. κανενα offside. ΠΑΟΚ παΝΤΟΥ. Ο ιβαν σε λιγο και τις αδερφες σας θα αγορασει. Η ελλαδα ειναι μεχρι την λαμια απο εκει και κατω ειναι αλβανια. Την κυριακη να δειτε τι εχει να γινει στην τουμπα. Τιμη κ δοξα στους θυρορους που κλεισανε τις πορτες και…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *