Διαφημίσεις

Δεν έχει σημασία που η Εθνική Δεξιά αποτελεί κοινό σπίτι για Τραμπ και Πούτιν. Οι Ρώσοι έχουν πάρει τα μέτρα τους για παν ενδεχόμενο. Ωστόσο, αυτό που αποκάλυψε ο Ρώσος ταγματάρχης, Βίκτωρ Μπάρανετς, αν ισχύει, λούζει με κρύο ιδρώτα τους αξιωματούχους του αμερικανικού Στρατού.

Όπως αναφέρει, η Μόσχα φύτεψε πυρηνικά ανοικτά των ανατολικών ακτών της Αμερικής που μπορεί να προκαλέσουν τσουνάμι αν πυροδοτηθούν. Ισχυρίζεται δε ότι πρόκειται για την ρωσική απάντηση στην ανάπτυξη αμερικανικών και νατοϊκών δυνάμεων κατά μήκος της ρωσικής μεθορίου.

«Οι Αμερικανοί παρατάσσουν τα άρματα μάχης τους, τα αεροσκάφη και τάγματα ειδικών δυνάμεων κατά μήκος των συνόρων της Ρωσίας. Κι εμείς “φυτεύουμε” σιωπηρά την αμερικανική ακτογραμμή με πυρηνικούς πυραύλους. Κρύβονται και “κοιμούνται” μέχρι να τους δοθεί η εντολή…»

Το εν λόγω τσουνάμι θα μπορούσε να καταστρέψει πόλεις όπως η Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι. «Η Ρωσία δεν θα ανταγωνιστεί με τις ΗΠΑ στις αμυντικές δαπάνες. Εμείς παίζουμε σε διαφορετική κατηγορία», πρόσθε και τόνισε:
«Το βασικό ζήτημα για μας είναι πώς θα διασφαλίσουμε την άμυνα της Ρωσίας με χαμηλότερο κόστος. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε ήδη βρει ασύμμετρες απαντήσεις. Δεν βλέπω να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα εν προκειμένω.» Ωστόσο, εκπρόσωπος της ρωσικής κυβέρνησης απέρριψε τους ισχυρισμούς του Μπάρανετς χαρακτηρίζοντάς τους «παράξενους».

Σύμφωνα με την Daily Mail, υπογράμμισε πως το σχετικό ρεπορτάζ «δεν πρέπει να ληφθεί στα σοβαρά». Ποιος ξέρει όμως σίγουρα τι πραγματικά ισχύει, υπό το πρίσμα πως οι Ρώσοι δουλεύουν πάντα με άκρα μυστικότητα;

el.gr

koraks



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Απίστευτος ισχυρισμός: Τι έχει «φυτέψει» η Ρωσία στις ακτές των ΗΠΑ. Τι λέει το Κρεμλίνο”
  1. η Μόσχα φύτεψε πυρηνικά ανοικτά των ανατολικών ακτών της Αμερικής….
    Το εν λόγω τσουνάμι θα μπορούσε να καταστρέψει πόλεις όπως η Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι…. ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗ Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

    1. Τους παρεξήγησες, θέλουν να πούνε, πως το τσουνάμι, αφού δημιουργηθεί, στις ανατολικές ακτές, θα περάσει πρώτα μέσα απ τους ποταμούς και θα βγει στις δυτικές ακτές και τότε θα χτπήσει Ν.Υόρκη κλπ. κλπ. χαχααχαχχα
      Σιγά μην γυρνούσε σοβαρή χώρα να λεγε κάτι τέτοιο… και θα προειδοποιούσε κιώλας; χαχαχα

      1. Δεν ξερω ποιος ειναι πιο βλακας. Ο αρθογραφος με τις μπουρδες του ή οι 2 σχολιαστες απο πανω που δεν ξερουνε οτι το μαιαμι και η νεα υορκη ειναι στις ανατολικες ακτες των ηπα; Πως φαινεται ρε ζωα οτι δεν εχετε βγει απο το κολοχωρι σας.

        Θελετε και να κοροιδεψετε χαιβανια.

        1. ΩΧ! ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ! ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΔΥΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΛΠ.
          ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.
          Ε ΠΑΙΔΙΑ…..ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΝΤΑΞΙ; ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  2. έλα ρε με τους πεινάλες , ακόμα εξαγωγή γυναικών κάνουν. 2 γενιές Ευρωπαίων Ρωσικό μουν@ γ@μάνε. Πυρινικά έχουν μόνο , όλα τα άλλα είναι σαπάκια ή για εσωτερική κατανάλωση. Προχθές δεν βούλιαξε πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου της FSB στο Μαρμαρά?

    Η Κίνα ίσως κάτι έκανε , αλλά η Ρωσσία ξοδεύει όσα η ΗΠΑ για βάψιμο αεροπλανοφόρων

    1. ΝΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΩΝ!! Κ ΦΡΑΝΓΚΑ ΑΛΛΑ Κ ΠΡΕΣΤΙΖ!

  3. Αυτο μονο στην Αμερικη θα μπορουσε να συμβει. Αστυνομικος σταματησε καποιον που περπατουσε οπλοφορωντας και του ζητησε τα στοιχεια του. Αυτος αρνηθηκε επανειλημμενα να δωσει οποιοδηποτε στοιχειο, ουτε ακομα και το μικρο του ονομα, επαναλαμβανοντας συνεχεια “δεν συμφωνω, δεν δινω την συγκαταθεση μου”, απαριθμωντας την ιδια στιγμη τους σχετικους νομους με τους κωδικους τους. Ο αστυνομικος τα εχασε, και αναγκαστηκε να του επιστρεψει το οπλο και να τον αφησει να φυγει.
    Εδω ειναι το βιντεο:
    https://mainerepublicemailalert.com/2017/05/05/how-come-so-many-policemen-are-unfamiliar-with-the-law/
    Φαινομενικα ηταν μια ξεφτιλα για τον αστυνομικο, αλλα αυτο που παιχτηκε πραγματικα ηταν η ιστορια με το ονομα με ολα τα γραμματα κεφαλαια, και το αν το ατομο συμφωνει με αυτο. (για οσους γνωριζουν, στον Δυτικο κοσμο το ιδιο ατομο με το ονομα σε κεφαλαια αποτελει εμπορευμα, ενω με μικρα γραμματα ειναι ελευθερος ανθρωπος).
    Μια αναλυση απο τον Bradley Loves για το τι παιχτηκε:
    https://lovetruthsite.wordpress.com/2017/05/06/a-must-view-video/
    Θα ειχε ενδιαφερον καποιος νομικος να μας πει τι ισχυει στην Ελλαδα για τα ονοματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *