09:03 - 04/05/2017

Γελάει ο πλανήτης: Xιονοθύελλα στο Κολοράντο αναβάλει διαδήλωση για την “υπερθέρμανση του πλανήτη”!

Διαφημίσεις

Γελάει ο πλανήτης: Xιονοθύελλα στο Κολοράντο αναβάλει διαδήλωση για την “υπερθέρμανση του πλανήτη”!

Είναι 30 Απριλίου. Είναι μια μέρα πριν την Πρωτομαγιά. Ξέρετε, εκείνη τη “γιορτή” της Άνοιξης; Και στο Κολοράντο όχι απλά χιονίζει, αλλά επικρατούν ακραία φαινόμενα με χιονοθύελλα!

Ωστόσο οι “κλιματικοί ακτιβιστές” -αυτοί που συνήθως τα παίρνουν από τον Σόρος- είχαν προγραμματίσει να συμμετάσχουν σε πορεία, ως μέρος των εκδηλώσεων που οργανώθηκαν παγκοσμίως κατά του Ντόναλντ Τραμπ και υπέρ της Κλιματικής Αλλαγής και… της Υπερθέρμανσης του Πλανήτη!

Μόνο που ο “υπερθερμασμένος πλανήτης” την είδε αλλιώς και μέσα στην καρδιά της Άνοιξης έπεσε βαρύ το χιόνι με έντονους ανέμους.

Η πορεία είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Κυριακής. Η πορεία ακυρώθηκε στο Κολοράντο, αλλά μια παρόμοια διαδήλωση στο Ντένβερ, τελικά έγινε αλλά… αντί για μαγιάτικα στεφάνια, οι διαδηλωτές έκαναν χιονάνθρωπο.

Oι εικόνες ενός χιονάνθρωπου σε παγκόσμιο ράλι για την υπερθέρμανση του πλανήτη έκανε γύρους στο Twitter. Το να διαδηλώνεις ανοιξιάτικα για την υπερθέρμανση και να έχει γίνει πάγος ο κώλος σου, είναι ένας άλλος τρόπος για να δηλώσεις πόσο ηλίθιος είσαι τελικά!

Η πινακίδα του γράφει:

υπερθερμένεται
είμαστε εμείς
είμαστε σίγουροι
είναι άσκημο
μπορούμε να το διορθώσουμε
είμαστε ηλίθια πρόβατα – αυτό δεν το γράφει, θα έπρεπε όμως!

Στην Ουάσινγκτον όμως… Α… εκεί δεν έγινε απλώς ράλι, έγινε πάρτι!

Εκεί ο καιρός επέτρεψε να γίνει η πορεία και κάποιες χιλιάδες πρόβατα (μερικά καλοπληρωμένα) διαδήλωσαν, μεταξύ των οποίων οι εξής 3 εκλεκτοί:

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αλ Γκορ. Ο Αρχιερέας της Παγκόσμιας Εκκλησίας της Κλιματικής Αλλαγής, ο οποίος ζητάει όχι ένα, όχι δυο, αλλά δεκαπέντε τρισεκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής! Ουάου!
Ο δεύτερος εκλεκτός ήταν το γνωστό κωλόπαιδο του Χόλιγουντ και Αγγελιοφόρος της Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος καταχράστηκε 3 δισ. δολάρια από κρατικό μαλαισιανό επενδυτικό ταμείο. Κυκλοφορεί ελεύθερος και διαδηλώνει υπέρ της υπερθέρμανσης του πλανήτη!
Ο τρίτος επώνυμος της παρέας, είναι ο καλός επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, ο ιδιοκτήτης της Virgin Atlantic Richard Branson. Τι να πρωτοπεί κανείς για το καλό αυτό άτομο; O Branson δίνει 25 εκατ. δολάρια έπαθλο για την καλύτερη μέθοδο «Γεωμηχανικής», είναι μάλιστα και κολλητός του άλλου καλού φιλανθρώπου που κυκλοφορεί με μια σύριγγα στο χέρι, του Bill Gates. O Branson μάλιστα, ψάχνει και για “εναλλακτικά καύσιμα” για τα αεροπλάνα του, που να μην αφήνουν “επίμονες ουρές” στον ουρανό! Εκείνες, ξέρετε, που κάποιοι ονομάζουν χημικούς αεροψεκασμούς; Ναι, αυτές. Γιατί το θέμα δεν είναι αν μας ψεκάζουν, αλλά αν γίνεται πλέον να μας ψεκάζουν αλλά εμείς να μην το βλέπουμε! Και μάλλον… κάτι έχει βρει για τα αεροπλάνα του και τώρα ακούγεται ότι το νέο καύσιμο θα χρησιμοποιηθεί κι από άλλες εταιρείες.

Μάλιστα σε σποτάκι που διαφημίζει τα τρένα του, κάνοντας χρήση απόσπασμα παλιάς αμερικάνικης ταινίας, προσέθεσε στον ουρανό ‘ουρές’ από αεροπλάνα για… να την κάνει πιο σύγχρονη, όπως δικαιολογήθηκε! Δείτε ΕΔΩ (το βίντεο έχει κατέβει από το ΥΤ) πως ήταν η σκηνή στην παλιά ταινία και πως μεταμορφώθηκε.

Ο πλανήτης (ο κόσμος) γελάει με τα καμώματά τους, να χιονίζει και να διαδηλώνεις ότι ζεσταίνεσαι, αλλά ο πλανήτης (η γη) δεν ξέρουμε πόσο ακόμα θα διατηρήσει το χιούμορ του, την υπομονή του και την ανοχή του… Κι αυτό ο κος Virgin και λοιπή παρέα το ξέρουν και ψάχνουν να βρουν νέους πλανήτες να την κάνουν όσο θα καταστρέφουν αυτόν. Για γέλια, αλλά και πολύ κλάμα μαζί…

nea.allnewz.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

  1. OTAN H YPERTHERMANSH ALLOIWSEI TO REYMA TOY KOLPOY, THA PAGWSEI H MISH EYRWPH. TO OTI YPARXEI AKYRO KRYO SE AKYRH EPOXH, DEN SHMAINEI OTI DEN YPARXEI ALLOIWSH TOY KLIMATOS K YPERTHERMANSH. EXW PARAKOLOUTHISEI EKTENWS K TIS DYO APOPSEIS, SYMFWNW OTI DEN EINAI YPEYTHINES MONO OI ANTHRWPINES DRASTHRIOTHTES GIA THN ALLAGH KLIMATOS. MHN THN PATHSOYME OMWS SAN AYTOYS POY KATHONTAN STHN PRYMNH TOY TITANIKOY: LIGO PRIN VYTHISTEI TO PLOIO THA ELEGAN “MA DEN VYTHIZOMASTE, AFOY SHKWNETAI H PLWRH !!! “

    • ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 05/04/2017 @ 12:10 ΜΜ

      ZΩΑ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΩΠΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΑΡΜΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΘΕΥΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΎΞΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΟΡΟ GLOBAL WARMING ΣΕ CLIMATE CHANGΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑ(BΛΕΠΕ CLIMATEGATE http://www.telegraph.co.uk/comment/columnists/christopherbooker/6679082/Climate-change-this-is-the-worst-scientific-scandal-of-our-generation.html) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ¨ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ¨-ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΙΙΣΤΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΕΤΣΙ; ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΝΙΔΙ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΎΝ ΤΟ CLIMATEGATE (http://www.telegraph.co.uk/comment/columnists/christopherbooker/6679082/Climate-change-this-is-the-worst-scientific-scandal-of-our-generation.html) ΖΩΑ Ε ΖΩΑ

      • ρε βλάκα βγες έξω να δεις ποσο ζέστη έχει 05/04/2017 @ 12:45 ΜΜ

        ρε βλάκα βγες έξω να δεις ποσο ζέστη έχει

        • ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ 05/04/2017 @ 11:52 ΜΜ

          Στις πολεις μέσα ,όποια εποχή και αν έχουμε, η ζέστη πάντα θα είναι αφόρητη λόγο τσιμέντου και πίσσας.
          Όλη η ύπαιθρος στην Ελλάδα μας είναι καταπράσινη, και οι μπουνταλάδες του κόσμου ολάκαιρου πιστεύουν τα παραμύθια με δράκο τον επικείμενο λιώσιμο των πάγων από τους πόλους.
          Πάντα στις αναφορές που βγαίνουν από τα μέσα μαζικής εξημέρωσης, λέγονται στοιχεία για τον βόρειο πόλο, πολύ μα πολύ λιγα για τον νότιο πόλο εως μηδαμηνά, και καθόλου για τους παγετώνες στις ψηλές βουνοκορφές.
          Τί μας φανερόνουν οι αναφορές για αυτά τα τρία παγωμένα σημεία;
          1ον μας τα έχουν πρήξει για τον βόρειο πόλο
          2ον ο Νότιος πόλος δεν ξεπαγώνει ποτέ
          3ον Οι παγετώνες καλά βαστούν.

          Μέχρι καιστον όλυμπο έχει παγετώνα το ήξερες; και δεν λιώνει ποτε.

          Η πραγματικότητα που έχουμε στα μάτια μας μπροστά και μας χτυπάει στο μάγουλο και μας λέει ότι ο βόρειος πόλος έχει ένα πολύ μικρό κομμάτι στεριάς που ονομάζεται Γροιλανδία, όλο το υπόλοιπο μέρος του είναι ο Βόρειος Παγωμένος Ωκεανός. Επαναλαμβάνω — Ω Κ Ε Α Ν Ο Σ —.
          -Και γιατί ρε μεγάλε φωνάζεις σαν να μιλάς σε τίποτα μπουνταλάδες; (με ρωτάς απορειμένος)

          -Γιατί ρε μπούφο, ο πάγος -που προέρχεται από το νερό και είναι διογκωμένος επειδή έχει μέσα του και παγωμένο αέρα- στο εν λόγο βόρειο παγωμένο σημείο του πλανήτη, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΔΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΕΡΟ.
          Αν ακόμα δεν κατάλαβες , τότε κάνε ένα πείραμα, πάρε ένα μικρό δοχείο – ένα τάπερ – και βάλε το μέχρι ένα σημείο νερό, αμέσως βάλε το στη κατάψηξη. Όταν παγώσει βγάλτο και δες που είναι το πάνω μέρος του πάγου και άστο να λιώσει.
          Θα ξεχειλησει ; θα πλημυρήσει; που σκατά θα φτάσει το νερό όταν ξεπαγώσει;
          Κατάλαβες την κοροϊδία τώρα;
          ΒΟΡΕΙΟς ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

          ΥΓ Πρόβατα υπάρχουν πολλά σαν τα αθρωποειδή όμως πολλά περισσότερα

          ΥΓ2 Μετά το σερβάηβορ θα σαλτάρει πολύ κόσμος από την πείνα

          Λαβρέντης

          • η βλακεία σου τα σπάει 05/05/2017 @ 11:47 ΠΜ

            Τα αδιάσειστα στοιχεία που μου έτριψες στα μούτρα δε μου δίνουν περιθώρια να αντιδράσω διαφορετικά παρα να αναφωνήσω με δάκρυα στα μάτια….ωω!! πόσο βλάκας είσαι !!!!! ακόμα κι τρόπος που γράφεις είναι για πολλά δάκρυα και γέλια….ειδικά εκει που γραφεις για το διογκωμένο παγωμένο αέρα….καλα…Δεν το συζητάω για το τί μας φανερόνουν οι αναφορές για αυτά τα τρία παγωμένα σημεία……ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ….και ….μπάρμπα…κάνε ένα πείραμα….λοβοτομή λέγεται και είναι απλή…κάν την σε παρακαλώ πάνω σου…ότι έχει μείνει να κόψεις καλό είναι.

          • ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ.ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ;

        • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 05/05/2017 @ 12:24 ΠΜ

          Δεν υφίσταται ακραίο λιώσιμο των πάγων αλλά μετατόπιση των πόλων της γης, άρα μεταφορά του πάγου, από κει που ταν αλλού η λιώσιμου, εκείνου που δεν βρίσκεται πια στον πόλο.
          Δεν υφίσταται θάνατος από υπερθέρμανση της πολικής αρκούδας και της φώκιας αλλά διαροή πετρελαίου στην θάλασσα και δηλητηρίασή τους.
          Δεν υφίσταται νέος παγετός αλλά μόνο μετατόπιση των πόλων, άρα αντί στον σύγχρονο πόλο να χει παγετό, θα χει π.χ. νοτιότερα ενώ στο προηγούμενο σημείο όχι όσο τώρα.
          Αυτό συναίβει και ο Καναδάς τα χει παίξει…
          Υπερθέρμανση, υπάρχει πάντα όταν πραγματοποιείται μια ισχυρή ηλιακή καταιγίδα, στην περιοχή ακριβώς που η ηλιακή λάμψη, πιάνει την γη, ενώ εκεί που δεν την πιάνει, δεν υφίσταται υπερθέρμανση αλλά το αντίθετο.
          Η Γη πέρασε ισχυρούς χειμώνες και ισχυρά καλοκαίρια πολλές φορές από την αρχαιότητα κιώλας, το ίδιο συμβαίνει και τώρα και κάποιοι Ρότσιλντ, τάχα μου οικολόγοι σας πιάνουν κότσο και με αφορμή αυτό, τα κράτη επιβάλλουν τέλη κυκλοφορίας για ρύπους, λες και θ αποζημιωθεί το περιβάλλον, αν του πληρώσουμε την ασφάλιση και πάει στο φαρμακείο για συνταγογράφιση…χαχαχα

          • ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ 05/05/2017 @ 6:48 ΜΜ

            ήρθε κι ο μαρκουλης να γραψει τη μαλακία του να συμπληρωθει το τσίρκο….τους ξέχασα τους πόλους….επομένως τωραα ξερω το μέλλον….ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΟ ΚΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΡΥΑ ΓΗ.

  2. Ανώνυμος 05/04/2017 @ 10:55 ΠΜ

    είναι τόσο δύσκολο να χωρέσει στην κράνα σας ότι στην υπερθέρμανση του πλανήτη επικρατούν ακραία καιρικά φαινόμενα; το γεγονός καθαυτό το αποδυκνεύει περίτρανα

  3. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ στην επίπεδη κρύα Γη 05/04/2017 @ 11:54 ΠΜ

    γράψτε και για τους πάγους που αυξάνονται απ το πολύ το κρύο…για τον υπερπληθυσμό που παρατηρείται στις πολικές αρκούδες ΑΑΑΑΑ.!!! …για τα νησάκια στον κόσμο που δεν χάνονται απ τη μη αυξηση της στάθμης της θάλασσας…μη ξεχάσετε ρε….γράψτε για το διοξείδιο του άνθρακα και το μεθάνιο που δεν εκλύοντε απ την τούντρα. Η τούνδρίτσα ζέχνει απ το κρύο έτσι? χαχαχαχαχα…..ΧΜΜΜΜ!!! …. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΡΟΛ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ…ΧΕΧΕΧΕ …. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ….

  4. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ: ΠΡΟΣ ΧΑΖΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ 05/04/2017 @ 2:27 ΜΜ

    Προς χαζο-οικολόγους: Να πω μια ενδιαφέρουσα ιστορία;
    Πριν εφευρεθεί, η γνωστή για την εποχή μας τεχνολογία,
    πριν γίνει η λεγόμενη, βιομηχανική επανάσταση,
    ο πλανήτης, περνούσε από τα εξής στάδια:
    Θερμές περιόδους, ψυχρές περιόδους, θερμότερα καλοκαίρια και χειμώνες, ψυχρότερα καλοκαίρια και χειμώνες.
    Γιατί;
    ΓΙΑΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΟΙΝΩΣ ”ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ” ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΓΗ!
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΡΟΤΕΡΗ Η ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΓΗ!
    Οι εκλάμψεις του ηλίου, μπορούν να γίνουν οποιαδήποτε στιγμή και αυτό σημαίνει, πως ακόμα και μες τον χειμώνα, υπάρχει πιθανότητα, ν ανέβει απότομα η θερμοκρασία!
    Και:
    α) Το φαινόμενο του θερμοκηπίου και της υπερθέρμανσης, είναι ένα ψέμα προς εξυπηρέτηση των ροτσιλντ. Ψαχτείτε και θα την βρείτε την άκρη.
    β) Το φαινόμενο των παγετώνων, που κατεβαίνουν νοτιότερα, οφείλεται σε ένα πράγμα: ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ! Βλ. Θεωρία, περί αντιστροφής των πόλων.
    γ) Υπερθέρμανση, υφίσταται μόνο σε περιόδους ισχυρών ηλιακών εκλάμψεων και δεν υπάρχει προστασία και αντιμετώπιση απ αυτό, γιατί πολύ απλά εξαρτάται από τον ήλιο και κανέναν άλλον παράγοντα. Κάτι που δεν θέλουν να καταλάβουν οι κυβερνήσεις και νομίζουν, ότι μειώνοντας το ηλιακό φως, προκαλλώντας συννεφιές, θα καταφέρουν κάτι… Τρίχες θα καταφέρουν!
    δ) Επίσης υπερθέρμανση υφίσταται μόνο σε μεγάλες πόλεις αλλά και πάλι, δεν επιρεάζεται ο πλανήτης.
    ε) Μου θυμίζουν όλ αυτά, την χαζομάρα των ανθρώπων, που φοβούνται μη τυχόν και καταστραφεί ο πλανήτης. Ο πλανήτης, δεν καταστρέφεται, διότι μπορεί να αυτοθεραπευτεί, μέσω των φυσικών φαινομένων, μόνος του, ακόμα και μετά από πυρηνικό ολοκάυτωμα. Εννοείτε πως είμαι κατά των πυρηνικών αλλά τέλοσπάντων…
    Από κει και έπειτα, ποιο σημαντικό είναι να κοιτάξουμε να σώσουμε τον άνθρωπο και αφήστε τον πλανήτη, ο πλανήτης δεν έχει ανάγκη, γιατί όταν γινόμαστε απειλή γι αυτόν, απλά μας καταστρέφει ο ίδιος και συνεχίζει να υπάρχει.

    • Ανώνυμος 05/04/2017 @ 7:18 ΜΜ

      νταξ .. επιστημονάρα ο μαρκούλης….μας έπεισες….και με τη δική σου λογική δεν υπάρχει τρύπα του όζοντος…αλλα πυκνότητα του όζοντος στην υπόλοιπη ατμόσφαιρα.

    • Να συμπληρωσω φιλε Μαρκο πως στο νεο χρηματηστηριο θα συναλλασσονται ρυποι! βλεπεις ειναι οι καινουριες “μετοχες” και πρεπει να υπαρχει διαφωνια για την προσαρμογη της τιμης της εκαστοτε “μετοχης-ρυπου”. Για αυτο και το διλημμα υπερθερμανησης-ψυξης της γης!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*