Διαφημίσεις

 

 

Η Επιμονή των Σκοπίων να λέγονται «Μακεδονία » ΘΑ ΕΊΝΑΙ και η καταστροφή τους . Αυτό σας το εγγυόμαστε!! Ως «Μακεδονία» τα Σκόπια θα υπάρξουν ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ενσωματωθούν στην Ελλάδα και οι δύο χώρες γίνουν μία, όπως αποφασίστηκε .

Η δικαιοσύνη της Ιστορίας συνηγόρησε σ αυτό και αποφάσισε αμείλικτα τα Σκόπια να ενσωματωθούν στην Ελλάδα έως το 2020.

Τον Οκτώβριο πέρυσι – υπήρξε σχετική δημοσίευσή μας που αναπαράχθηκε σε τουλάχιστον 100 sites – ενεργοποιήσαμε το σχέδιο για την προσάρτηση των Σκοπιών στην Ελλάδα . Τα μέλη μας έκαναν εκπληκτική ¨δουλειά και το σχέδιο με κωδικό ονομασίας « Ιστορικό Μπούμερανγκ » περνάει στην 2η φάση του … που είναι μη αναστρέψιμη.

Αφήστε κάποιους Πολιτικούς να περιμένουν την « ευθυγράμμιση των πλανητών »

Σχετικές εξελίξεις παρακολουθούμε σήμερα στο γειτονικό αυτό κρατίδιο.

Το σχέδιο στηρίζεται στα παρακάτω δεδομένα : Δισεκατομμύρια έχουν επενδύσει οι Έλληνες επιχειρηματίες σ αυτήν την χώρα . Η οικονομική διείσδυση των Ελλήνων στο Κρατίδιο αυτό είναι πρωτοφανής . Οι ( έξυπνοι ) Έλληνες επιχειρηματίες , οικονομικά είναι στην Ελλάδα , και ταυτόχρονα φορολογικά είναι στα κοντινότερα Σκόπια … το αντιληφθήκατε ;

Το κυρίαρχο σ αυτήν τη χώρα είναι η ψευδαίσθηση ότι έχουν σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο . Σ αυτό ακριβώς αντιδρούν οι Αλβανοί των Σκοπίων και κατά ένα περίεργο τρόπο , γι αυτόν τον λόγο η Τουρκία τους ¨στηρίζει¨ … εε!! αυτό εκμεταλλευτήκαμε .

Υπάρχουν δυνάμεις παράλληλα που επιθυμούν την διάλυση των Σκοπίων ώστε να αποσταθεροποιήσουν τα Βαλκάνια … εεεε!! κι αυτό εκμεταλλευτήκαμε έως ένα σημείο .

Προτρέπουμε λοιπόν τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών να επισκεφτεί τα Σκόπια αρκετές φορές από εδώ και πέρα διότι οι επόμενες κινήσεις είναι οι εξής :

1-Το θέμα του ονόματος να συνεχίσει να είναι – μετά από όλα αυτά – σε δεύτερη μοίρα μέχρι να « χρειαστεί » ως τελική κίνηση Ματ … για να ολοκληρωθεί δλδ η ενσωμάτωση ( μέλος της ομάδας σαν το είχε πει αυτό πριν πολλά χρόνια κύριε Μητσοτάκη )

2-Να ενισχυθούν ΤΩΡΑ (Κ. Κοντζιά ) οι δυνάμεις που αντιτίθενται στα αποσταθεροποιητικά σχέδια στα Βαλκάνια . Η ολοκληρωτική διάλυση των Σκοπίων σ αυτήν την φάση θα ενισχύσει τον μεγαλοϊδεατισμό της Αλβανίας και θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση του Μουσουλμανικού Τόξου στα Βαλκάνια .

3-Να ενισχυθεί η οικονομική διείσδυση Ελλήνων στα Σκόπια ( Χρειαζόμαστε μια δυνατή Ελληνική Τράπεζα στην Περιοχή ) και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ( π.χ Τουριστικές επιχειρήσεις )

4-Το σημαντικότερο όμως είναι να γίνει γνωστή ( η άλλωστε υπάρχουσα ) πολιτική δράση Ελλήνων στο Κρατίδιο αυτό. ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ

Εάν τα Σκόπια θέλουν να γλιτώσουν τον βίαιο εξισλαμισμό τους , την εθνοκάθαρση και την αιματοχυσία. Θα πρέπει να ζητήσουν την ενσωμάτωση τους στην Ελλάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ omada.h.policing@gmail.com
hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ALERT !! Ξεκίνησε η 2η Φάση για την ενσωμάτωση στην Ελλάδα… !!!”
  1. 5- ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΟΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Κ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ !Η ΔΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΚΑΖΙΝΩΝ ΣΤΟ ΓΕΥΓΕΛΗ ! ΧΑΜΟΣ ! ΠΙΣΩ ΚΟΥΦΑΛΕΣ Κ ΣΑΣ ΦΑΓΑΜΕ!

  2. Δεν μας τα λεει καλα αυτη η ομαδα, που αλλιως ξεκινησε καποτε και αλλιως μας τα λεει τωρα. Θα θελαμε και τις αποψεις της για τα θρακικα εδαφη της Ελλαδας,αλλα και τα νησια. Για ποτε βλεπει την “ανταλλαγη”;

  3. Μάλλον ισχύει. Καθώς και με την μισή Αλβανία. Θα προκύψει στο μέλλον λόγω σημαίας. Το σύμβολο είναι βυζαντινό. Θα υπάρξουν πολλές φωνές. Μερικές πολύ ισχυρές.

  4. Πάτε Καλά??? Αρκετούς μπελάδες δεν έχουμε προς το παρόν….πάμε να βάλουμε και άλλον έναν….

  5. ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ … ΤΑ ΛΕΓΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΛΕΓΑΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΤΕ

  6. Θα σου δώσω πρώτα τη διεύθυνση να πας να τα βάλεις με την πεθερά μου κι άμα τα καταφέρεις τότε άνετα τους τρως όλους τους άλλους…

  7. Η δώστε και σε εμάς…. η άλλως σταματήστε τα ναρκωτικά! Από την ανάλυση του άρθρου αντιλαμβάνομαι ότι ο συντάκτης του η ήταν, η είναι δημοτικός η κρατικός υπάλληλος… επί το πλείστον οι συνταξιούχοι, οι δημοτικοί και κρατικοί υπάλληλοι επειδή τους ταΐζει ακόμα καλά το ελληνικό κράτος, δεν έχουν αντιληφθεί ότι το ελληνικό κράτος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του ελληνικού έθνους! Με αποτέλεσμα να μην υπάρχει τέλος στην τραγωδία των τελευταίων 7 μνημονιακών ετών! Κανένας επιχειρηματίας από την Ελλάδα, δεν πήγε στα Σκόπια με σκοπό και όραμα κάποια στιγμή την ενσωμάτωση των Σκοπίων στην Ελλάδα. Όσοι επιχειρηματίες πήγαν στα Σκόπια πήγαν με το σκεπτικό να γλυτώσουν οικονομικά από τον μεγαλύτερο εχθρό του ελληνικού έθνους, που είναι το ελληνικό κράτος! Σε τυχών περίπτωση ενσωμάτωσης των Σκοπίων στο ελληνικό κράτος, δηλαδή σε ένα υποκρατίδιο συμφερόντων του 4ου Ράιχ… τότε οι ίδιοι επιχειρηματίες που κατέφυγαν στα Σκόπια θα διαφύγουν όπως – όπως από αυτά, σε άλλα κράτη των Βαλκανίων, που έχουν χαμηλό συντελεσθεί φορολογίας, και όπου η ιδιωτική πρωτοβουλία δεν διώκεται σαν εγκληματική πράξη, ενώ η εργασία ως ποινικό αδίκημα μέσω της βαριάς φορολόγησης! Να παρακαλάνε κάποιοι να μην ζητήσουν οι εθνικιστές Σκοπιανοί ώστε να επέμβουν οι Βούλγαροι μέσα στα Σκόπια σε βοήθεια τους, όσο αφορά τον Αλβανικό επεκτατισμό. Αυτά. Υγ. Το ελληνικό κράτος με την όποια δήθεν ισχύ του, δεν μπορεί να επιβάλει στην Αλβανία μετά την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού, εδώ και 25 χρόνια δηλαδή, το δίκαιο για την Βόρειο Ήπειρο και τα εκεί αδέλφια, που απορρέει από το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας που υπογράφηκε στις 4/5/1914… και θα έχει αξιώσεις για τα Σκόπια;

    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΟΥΣΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ -ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ (ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΕΚΝΑ ΝΑ ΞΕΔΩΣΟΥΝ)ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΥΡΑΓΝΑΝΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΟΥΤΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ,ΤΙ ΘΑ ΠΙΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ.

  8. αν τους κανουμε σαν κιεμας την στρουμφισαμε , φοροφυγάδες και κομπινατζιδες θα γεμισουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *