19:36 - 01/05/2017

The deal ist … „παραχωρούνται„ 24+2 νησιά του Αιγαίου για 149 χρόνια, έναντι 156,45 δις. € (χρέους) ….!

Διαφημίσεις

Η Ε.Ε. θα είναι σε θέση να κάνει θαύματα στην περιοχή, αφότου αναλάβει την διακυβέρνησή της.

Οι κάτοικοί των νήσων αυτών αναμένεται να αντιμετωπίσουν θετικά μια αλλαγή στην διακυβέρνηση του «τόπου» τους».

Τη γνώμη του Γερμανού Δρ. Ζελεπού συμμερίζονται απόλυτα οι Γερμανοί, δεν το κρύβουν και όπως πάει, θα είναι ικανοί να την υλοποιήσουν στο εγγύς μέλλον εφόσον εμείς, που δηλώνουμε γεννηθέντες εν Ελλάδι, δεν αποφασίζουμε επιτέλους να τους κάνουμε την ζωή «δύσκολη», τα δε σχέδια επί τούτου και την δουλειά που ακολουθεί, μαντάρα.

Είμαστε ΑΝΑΞΙΟΙ ΩΣ ΛΑΟΣ, ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Καλλιόπη Σουφλή

The deal ist … „παραχωρούνται„ 24+2 νησιά του Αιγαίου για 149 χρόνια, έναντι 156,45 δις. € (χρέους) ....! - Εικόνα1
Στην κατεχόμενη Ελλάδα οι συμπεριφορές των τροϊκανών τα τελευταία έξι χρόνια οφείλοντο απλά και μόνο στην μακροοικονομική προκατάληψη που διακατέχει κάθε Ναζί ή και Σιωνιστή τοκογλύφο, χάριν της οποίας, η λύση, που τελικά θα «προταθεί» στον ολοκληρωτικά „τελειωμένο“ λαό, σχετικά με την οριστική αντιμετώπιση του αέναου χρέους του, θα είναι τόσο μοναδική, εξεφτελιστική και ταπεινωτική που δεν θα έχει άλλη δυνατότητα από το να την επικυρώσει δια της συγκατάθεσής του!

«Κύπρο της Ιβηρικής χερσονήσου» ονομάζει η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας λ.χ. το πρότζεκτ «Ανδαλουσία», όπου εξ αρχής, μαζί με τις γερμανικές κρατικές υπηρεσίες συμμετέχουν και 570 εταιρείες του ιδιωτικού τομέα, έχοντας μόνο ένα και μοναδικό στόχο. Την ανεξαρτοποίηση του κράτους της Ανδαλουσίας και την «κοσοβοποίηση» δύο νέων περιοχών της Ισπανίας.

«Χόνγκ Κόνγκ του Αιγαίου» ονομάζεται το νέο πρότζεκτ της Γερμανικής κυβέρνησης, όπου ενεργά συμμετέχει μόνο η ελίτ της Γερμανικής οικονομίας, Βertelsmann, Axel Springer, Siemens, EON, DHL, Lufthansa, Commerzbank, Bayer, RWE, Dt. Post, Allianz, Münchener Rück, Roland Berger και άλλοι.

Η διατεταγμένη σφαγή στην φορολόγηση, στο κόστος ζωής, στα μέσα εισοδήματα, στον τουρισμό, στην κοινωνική συνοχή, στην πρόνοια, στην παιδεία, στην υγεία, στην αστυνόμευση και η επιμελής καταστροφή των υποδομών στις συγκοινωνίες, στην παραγωγή, στις δημοτικές εγκαταστάσεις, στις υπηρεσίες, μαζί με τον καθημερινά στοχευμένο βομβαρδισμό συγκεκριμένων νήσων με μιλιούνια προσφύγων και λαθρομεταναστών δεν συνέβησαν τυχαία αλλά ήταν προ πολλού σχεδιασμένα και πάντα εν γνώση του καθεστώτος των Αθηνών. ( …. γι αυτό αντιπροτάθηκε πρόσφατα η μετατροπή της Καρπάθου σε βάση ….!).

Τα γερμανικά ΜΜΕ πλάθουν πάνω στην εικόνα μιας «χώρας των 1000 νήσων», δίχως να αναφέρονται σε αυτήν με τ’ όνομά της.

Μια απρόσωπη φωνή (Alexander Kluge ) συνομιλεί με έναν δήθεν, κατ’ όνομα, «Έλληνα» ( Dr. Ioannis Zelepos …. γέννημα θρέμμα Γερμαναράς του κερατά ) που παρουσιάζεται ως «νεογραικολόγος» και «βυζαντινολόγος».

Αυτός είναι ο «Έλληνας», ο made in Hamburg, που λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους, ακριβώς όπως θέλει να τ’ ακούσει ο κάθε μέσος Γερμανός αναγνώστης της Bild Zeitung μαζί με την κάθε Ρεπούση ή τον κάθε Φίλη και τους λοιπούς διεθνιστές ή Τουρκολάγνους που ηδονίζονται όταν βλέπουν την Ελλάδα πεσμένη στα τέσσερα.

Καταργήθηκαν τα Ελληνικά τοπωνύμια, μαζί με το Δίστομο, τα Καλάβρυτα και την τοπογραφία του τρόμου και αντικαταστάθηκαν μονομιάς από τα αντίστοιχα γερμανοειδή γκρίκλις.

Μόνο επί τουρκοκρατίας έζησε λ.χ. η Τριπολιτσά τις δόξες της ή …. μάταια προσπάθησαν οι Βαυαροί να εισάγουν τον πολιτισμό στην χώρα ενώ …. Έλληνας δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας «μπάσταρδος» των ρωμαίων, των σλάβων, των αλβανών και των τούρκων που δεν χάνει ευκαιρία χωρίς να προσπαθήσει να ιδιωποιηθεί την ιστορία, την δόξα και τους κόπους των «άλλων», όπως λ.χ. των «Μακεδόνων», των «Χριστιανών» και των «Βυζαντινών».

Ο Έλληνας υπήρξε πάντα τέλειος ως δούλος, συνεχίζει ακάθεκτος ο Δρ. Ζελεπός, του Ρωμαίου, του Βυζαντινού, του Αλβανού, του Σλάβου, του Τούρκου ή του Ενετού αφέντη του. Έρχεται ένας «¨Ελληνας» από το Αμβούργο λοιπόν, που σαν καλός Γερμανός, πρώτα υπηρετεί την θητεία του στην Bundeswehr πριν καν σπουδάσει νεογραικολόγος /βυζαντινολόγος, ώστε να διαθέτει το άλλοθι για να δώσει το φιλί της ζωής στην πιο πρόστυχη θεωρία που έγινε ποτέ από «επιστήμονα», στις θέσεις του Jakob Phillip Fallmerayer σχετικά με την εθνογένεση και την ίδρυση του Νεοελληνικού κράτους, μετά την επανάσταση του 1821.

Ο «¨Ελληνας» εξ Αμβούργου, που είναι πλήρως εναρμονισμένος με τις θέσεις της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης αλλά και μ’ αυτές της αντίστοιχης βαυαρικής, δηλώνει στην καταγωγή Ικαριώτης, τονίζει μεν με έμφαση ότι το νησί είναι από το 1912 ανεξάρτητο κράτος, ξεχνά όμως να πληροφορήσει το κοινό του ότι η Ικαρία ανήκει στην Ελλάδα. Tην τελική ερώτηση δε, …. ποια συγκεκριμένη περιοχή θα μπορούσαν να αναλάβουν ως ενέχυρο, σε βάθος χρόνου και από κοινού, Ευρωπαϊκή Ένωση και δανειστές μαζί, ο «Έλληνας» Dr. Ioannis Zelepos , φάνηκε πολύ διαβασμένος, απαντώντας εν ριπή οφθαλμού:

« Είναι τα νησιά του Αιγαίου που εμφανίζονται στους ναυτικούς χάρτες των τελευταίων 2.100 χρόνων που έχουν να επιδείξουν μόλις λίγες δεκαετίες υπό Ελληνική διακυβέρνηση.

Είναι η Λέσβος, η Χίος και οι Κυκλάδες.

Οι Κυκλάδες ήταν πάνω από 300 χρόνια υπό Ενετική και πάνω από 400 υπό Τουρκική κατοχή.

Η Ε.Ε. θα είναι σε θέση να κάνει θαύματα στην περιοχή, αφότου αναλάβει την διακυβέρνησή της.

Οι κάτοικοί των νήσων αυτών αναμένεται να αντιμετωπίσουν θετικά μια αλλαγή στην διακυβέρνηση του «τόπου» τους».

Τη γνώμη του Γερμανού Δρ. Ζελεπού συμμερίζονται απόλυτα οι Γερμανοί, δεν το κρύβουν και όπως πάει, θα είναι ικανοί να την υλοποιήσουν στο εγγύς μέλλον εφόσον εμείς, που δηλώνουμε γεννηθέντες εν Ελλάδι, δεν αποφασίζουμε επιτέλους να τους κάνουμε την ζωή «δύσκολη», τα δε σχέδια επί τούτου και την δουλειά που ακολουθεί, μαντάρα.

Λαός και χώρα είναι υπό γερμανική κατοχή.

Νέα Φιλική Εταιρεία

ΥΓ.: …. για τους εξυπνάκηδες, τους άπιστους ή και τους συνωμοσιολόγους: ” 10 vor 11 ” dctp , RTL TV, 05.01.2016, 00.30 (MEZ) πμ. ” Das Land der 1000 Inseln ” …. Στα σκαριά ευρίσκονται και άλλες εκπομπές όπου θα συμμετέχουν και άλλοι “δημιουργοί”. Εκτός του RTL εκπέμπονται οι ίδιες εκπομπές παράλληλα και στα κανάλια SAT 1, Kabel 1, Pro 7 και VOX.

8th January 2016

Πηγή: attikanea
thesecretrealtruth.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (24)

  1. Στα αρχιδια μας έχουμε φύγει ήδη απ το μπουρδελο των ραγιάδων στο διαόλο να πάει τέτοιος πουλημενος τόπος και ξεφτίλησμενου λαος

    • ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ 05/01/2017 @ 8:12 ΜΜ

      Στα τσακίδια και μην ξαναγυρίσεις πίσω όταν θα έχουμε ελευθερώσει την Ελλάδα μας κάτσε να φας τα γερμανικά σκατά ρίψασπη.

      • Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΥΛΑ ΜΑΓΚΑΚΟΣ 05/02/2017 @ 1:29 ΠΜ

        Μεγαλα ονειρα εχεις που θα ελευθερωσεις την Ελλάδα , γελασα με την καρδια μου οταν το διαβασα .. Ακους εκει ο Χαραλαμπος θα ελευθερώσει την Ελλάδα ..θα πατήσει κοντρολ αλτ ντιλιτ απο το πληκτρολόγιο του κ θα μας σωσει ολους ..χαχαχαχα..ρε κουνια που σας κούναγε ..που νομιζετε οτι μπορειτε να κανετε το παραμικρο ..

    • “Nick”: κατ’ αρχάς η ντροπή είναι δικιά σου που ξεφτιλίζει τους προγόνους σου. Αλλά μάλλον είσαι μπαστραδεμενος για να νιώθεις όπως γράφεις. Οπότε είναι καλά να μείνεις εκεί που είσαι, και σε παρακαλώ άλλαξε και όνομα αν γίνετε!

    • ΑΩ ΗΓΕΤΗΣ 05/01/2017 @ 8:46 ΜΜ

      ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΕ ΣΟΥ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ Ε??

    • ΝΙΚ, 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΑΧΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΟΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΠΑΝΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ!… ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΑΣ ΘΕΛΕΙ Ή ΧΩΡΑ ΜΑΣ!..ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ?

      • Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΥΛΑ ΜΑΓΚΑΚΟΣ 05/02/2017 @ 1:55 ΠΜ

        Ναι..ναι το σκεφτηκαμε και ξερεις κατι το σκεφτηκαμε πολυ ..κ ξερεις που εχουμε καταλήξει στο οτι στα @ρχιδι@ τις μας εχει γραμενους η πατριδα μας ..οπως εχει γραμμένα κ τα παιδια μας ..κ τα δικα σου τα παιδιά εννοείται ..δεν κανει εξαιρέσεις ολους γραμμένους μας εχει ..οπου κ να ειμαστε ..Αμα εχεις παιδια βαλε τα πανω τον εγωισμό σου για την πατριδα σου ..κ σκεψου τι θα τους προσφερεις εσυ κ η πατριδα σου ..θα σου πω εγω τιποτα ενα απολυτος τπτ …Η Εκπαίδευση για παιδια που ειναι μετριοι ως κακοι μαθητες ειναι υπο το μηδεν καμια βοηθεια για την καλυτέρευση τους ..κ ποσοι αριστουχοι μαθητες χαθηκαν γιατι ο καθηγητής ειναι μην πω τι ειναι ..γτ πανε στο πανεπιστήμιο κ δεν υπαρχει έλεγχος για τπτ ..γτ μπαινουν τα κομματα μεσα στα πανεπιστήμια κ κανουν τα παιδια μας πιονια ..κ απο αριστουχοι μαθητες εκπαιδευονται πως θα γινουν λαμογια του συστήματος ..γι αυτό σε παρακαλώ κουνα λιγο το κεφαλι σου κ κοιτα τριγύρω σου τι υπαρχει κ που βρισκεσαι..

        • ΗΛΕΚΤΡΑ 05/02/2017 @ 9:31 ΠΜ

          Ανόητε, η πατριδα δεν σε εχει καθόλου γραμμένο, μαλλον το αντίθετο συμβαίνει. Τωρα αν έλεγες το ανθελληνικο κράτος σε εχει γραμμένο, θα συμφωνούσα. Κι εςενα και ολους εμας. Γι αυτο πρεπει να παλέψουμε να αλλάξουμε αυτο το διεφθαρμένο ανθελληνικο κράτος και για να γι ΕΙ αυτο πρεπει ολοι να μεινουμε στην Ελλαδα, να ενωθουμε και να πολεμήσουμε. Η πατριδα δεν εχει καμια σχέση με το κράτος. Αυτες τις ηλιθιότητες σας λενε μεσα στα καταγώγια που μαζεύεστε εσεις οι αριςτεροι και σας κανουν πλύση εγκεφάλου. Και ουτε ενας απο εσάς δεν εχει αρκετό μυαλό και ελεύθερη βούληση να τους ξεμπροστιάσει. Μη μπερδεύεις λοιπον τα πραγματα, αλλο πατριδα, αλλο κράτος. Ξεμπέρδεψε τα εσεις οι αριςτεροι.

          • Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΥΛΑ ΜΑΓΚΑΚΟΣ 05/03/2017 @ 5:11 ΠΜ

            Θανατος στους αριστερούς με λιγα λογια ..παλι καλα δεν ειμαι αριστερός ..ουφφ..

        • Μαγκακο μάλλον να κουνησρις εσυ το κεφάλι σου γιατι αν τα παιδια σου γίνανε λαμόγια και πιόνια του συςτηματος μάλλον κατι δεν εχρις καλα σαν πατέρας ή μαλλον δρν ήσουν πουθενά για τα παιδια σου …. θα τους είχες πετάξει κανένα iPad και θα το έπαιζες μαγκα κος σε κανένα καφέ…. Καλα έκανες και έφυγες και εσυ κσι όλοι οι άλλοι μαγκακοι σαν εςενα … γιατι ξέρεις κατι οι κότες φεύγουν πρώτες… Εμεις θα υπερασπιστούμε την ΕΛΛΑΔΑ και εσυ κάτσε φάε τα μεταλλαγμένα σοφή κάθε Γερμανία που ζεις….. Όταν θα γυρίσεις γονατιστος η ΝΕΜΕΣΙΣ θα εινςι αμείλικτη κσι σε σένα και σε ολα τα προδοτακια σσν εςενα… Γιαυτο κάτσε εκει που είσαι στα τέσσερα και δουλεύε σαν μαλσκας για αυτούς που σε δίωξανε….

          • Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΥΛΑ ΜΑΓΚΑΚΟΣ 05/03/2017 @ 5:39 ΠΜ

            Το παιδάκι μου ακομα σχολειο δεν εχει παει ..κ παλι καλα θα παει σε σχολειο που θα εχει θερμανση ,βιβλιοθηκη , δασκαλους , γηπεδα , ειναι καθαρο και ολα αυτα σε δημόσιο σχολειο ..οποτε ναι είμαι κοτα κ εφυγα κ εσυ που εισαι μάγκας κ θα σωσεις την Ελλάδα εμεινες ..κ οταν θα εχουν περασει 20 χρονια κ δεν θα εχεις αλλαξει τπτ παλι εσυ θα εισαι ο μαγκας..κ εγω τοτε θα ειμαι κοτα 2 φορες ..αλλα τουλάχιστον θα εχω την συνείδηση μου καθαρη οτι εσωσα το παιδι μου ..κ ας μην έμεινα να πολεμησω να σωσω την πατριδα μου για να σωσω ολα τα παιδια στην Ελλάδα ..Αυτο είναι δικια σου δουλεια ..βασικα οχι δεν ειναι δεν σε νοιαζει το μελλον των παιδιων στην Ελλάδα ..περιμενεις κ εσυ ποτε θα ερθει ενας σωτηρας μαλλον εβλεπες πολυ Λιακοπουλο κ δεν μπορεσες να τον ξεπερασεις ακομα …ξυπνα είναι νωρίς ακομα ..

      • ΜΑΡΙΑ *ΑΩ* ΣΕΛΗΝΗ 05/02/2017 @ 2:07 ΠΜ

        NICK, ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΣΙΧΛΕΣ, ΩΣ ΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ, ΚΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΑΝΕΡΓΗ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΜΕ 2.500 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ. ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΦΥΓΩ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ) ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ‘ΚΑΡΔΙΑ’ ΜΟΥ… “ΓΙΑ ΣΤΑΣΟΥ… ΠΟΥ ΠΑΣ? ΟΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”? ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ‘ΜΑΛΩΣΕ’ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΤΕΡΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ? Α-Ξ-Ι-Ζ-Ε Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ‘ΦΤΩΧΗ’ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ‘ΛΟΥΣΑ’ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΩΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΟΙ ‘ΣΕΙΡΗΝΕΣ’ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ‘ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΛΩΤΟΦΑΓΩΝ’… ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ‘ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ’ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ‘ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ’… ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ… ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΑΛΛΗ ‘ΤΡΟΦΗ’ ΝΑ ΤΑιΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ… ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΝΑ ‘ΦΥΛΛΑΝΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ’, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΟΛΑ… ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ – ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΖΗΤΩ Η ΑΓΑΠΗ!!!

    • Ανώνυμος 05/02/2017 @ 12:21 ΠΜ

      Στα τσακιδια τουρκαλβανε να ξεβρομησει ο τοπος.Μπορουμε και μονοι να τα βγαλουμε περα.Τον πουλο ολοι,να
      μινουν μονο αυτοι που νιοθουν ελληνες.

    • ελληναρας 05/02/2017 @ 12:44 ΠΜ

      Τον πουλο τουκαλβανε να ξεβρωμησουμε.Να μινουν μονο ελληνες.

  2. KOIMOMASTE!!!! OI POULITES AKOMA KYVERNOUN!!MAS ARESEI!! Kala na pathoume!

  3. ΜΑΡΙΑ *ΑΩ* ΣΕΛΗΝΗ 05/01/2017 @ 8:30 ΜΜ

    Ε-Π-Ι-Θ-Υ-Μ-Ι-Σ-Τ-Ε, ΖΗΤΗΣΤΕ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΗΝ Ε-Λ-Ε-Υ-Θ-Ε-Ρ-Ι-Α ΣΑΣ, ΚΑΙ Δ-Η-Μ-Ι-Ο-Υ-Ρ-Γ-Η-Σ-Τ-Ε ΤΗΝ!!! ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΑΩ ΑΓΑΠΗΣ ΠΑΝΤΟΥ! Ο ΘΕΟΣ ΑΩ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Ο-ΟΝ, ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. «ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ»! ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ!!! ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ! ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΟΦΑ ΤΙΣ ‘ΛΕΞΕΙΣ’. «ΕΝ ΑΡΧΗΝ, ΕΙΝ Ο ΛΟΓΟΣ»! ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΩ ΘΕΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Ο-ΟΝ ΤΗΝ Ε-Λ-Ε-Υ-Θ-Ε-Ρ-Ι-Α ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ!!! ΠΡΟΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ: ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ, ΧΑΡΑ, ΖΩΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΟΦΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΑΦΘΟΝΙΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕιΚΟΥ ΣΠΙΝΘΗΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ – ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΖΗΤΩ Η ΑΓΑΠΗ!!! Ω ΑΩ Ω ΑΩ Ω ΑΩ Ω ΑΩ Ω ΑΩ Ω ΑΩ Ω ΑΩ!!! Ω ΘΕΕ ΚΕΡΑΥΝΕ Ω ΘΕΕ ΚΕΡΑΥΝΕ Ω ΘΕΕ ΚΕΡΑΥΝΕ Ω ΘΕΕ ΚΕΡΑΥΝΕ!!!ΖΗΤΩ Ο ΗΕΓΕΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΩ Ω ΑΩ Ω ΠΑΤΕΡΑ ΑΩ Ω ΗΓΕΤΗ ΑΩ Ω ΠΑΤΕΡΑ ΑΩ Ω ΗΓΕΤΗ ΑΩ!!!

    • ελληναρας 05/02/2017 @ 1:06 ΠΜ

      Τι πινεις ρε ατομο;βρεει!βρε παιδι!

    • ΜΑΡΙΑ *ΑΩ* ΣΕΛΗΝΗ 05/02/2017 @ 1:34 ΠΜ

      ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΖΩ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ… ‘ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ’ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ‘ΠΥΡΙΝΟ ΑΩ ΛΟΓΟ’, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. ‘ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ’? ΧΑΛΟΟΥ? ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΑ. Η ΑΡΧΙΚΗ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ‘ΑΣΠΙΣ-ΠΥΡ-ΓΑΙΑΣ’, ΟΦΕΙΛΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ‘ΑΝΑΛΑΜΠΗ’ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΥΡΙΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ… ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ… ΑΓΑΠΗ ΑΩ ΠΑΝΤΟΥ…

  4. Ανώνυμος 05/01/2017 @ 8:58 ΜΜ

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗ ΣΟΥΦΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΤΙ ΛΕΕΙ

    • Ανώνυμος 05/01/2017 @ 11:42 ΜΜ

      Δεν τα λέει η Σουφλή ρε ανώνυμε κεφάλα. Για κάνε κι εσύ ότι κάνει κι εκείνη καθημερινά και επώνυμα ρε τσάμπα μάγκα.

      • ΜΑΡΙΑ *ΑΩ* ΣΕΛΗΝΗ 05/02/2017 @ 1:07 ΠΜ

        ΕΝΑ ΖΑΒΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ, ΠΑΡ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ… ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ. ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ‘ΠΥΡΙΝΟ ΑΩ ΛΟΓΟ’ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ… ΑΡΓΟΤΕΡΑ (ΟΣΟΙ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΨΥΧΗΣ), ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ‘ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ…

  5. Θα μας κλασουν τα αρχ@@α είμαι Κυκλαδιτης…. και μπορει να μην είμαστε και η καλυτερη ράτσα….. αλλα αν μας πειράξουν θα τους πάρει και θα τους σηκώσει…. και επειδη τσιρακια όλων αυτών ειναι οι πολιτικοί και κατ επέκταση κσι όλοι όσοι κάνουν πραγματικότητα τους νομούς που ψηφίζουν οι 300 άθλιοι,για παράδειγμα τα τσιρακια εφοριακοί και ικατζηδες που κάνουν ελέγχουςκαι εφόσον ξέρουν ποιοι ειναι οι πραγματικοί φοροφυγάδες και δεν τους αγγίζουν αλλα ψάχνουν με εξωντοτικες εντολές πλέον για να κλείσουν και τον τελευταίο μικρομεσαίο επιχειρηματία ….. Ετςι λοιπόν Φέτος το καλοκαίρι δεν θα περάσουν καλα…. τους ετοιμάζουμε πανηγυρακια…!!!!! Γύρω γύρω θάλασσα….. Δεν θα τους περάσει πλέον είμαστε ενωμένοι να αντισταθούμε στον πόλεμο που δεχόμαστε …. και δεν δεχόμαστε απο προδότες διεφθαρμένους δημόσιους υπαλλήλους να μας το παίζουν συνέταιροι στην επιχείρηση μας ….. μονο και μονο για να πληρώνουμε τον μοιςθο τους…..

  6. Ανώνυμος 05/01/2017 @ 10:31 ΜΜ

    http://www.alfeiosbooks.com/wp-content/uploads/2015/10/POLEITAI-PATRIS-DIAKOGIANNIS6.jpg Αυτά. Υγ. Προφανώς οι περισσότεροι μετά από 7 επίσημα χρόνια μνημονίων, δεν έχουν καταλάβει ποιοι είναι αυτοί που ψηφίζουν τέτοιους πολιτικούς… και προπάντων θα συνεχίσουν να τους ψηφίζουν και στο μέλλον! Μετά από 7 χρόνια επίσημων μνημονίων… η πολιτική διέξοδο και χάραξη εθνικής πολιτικής βρίσκεται επί των χειρών ενός Τρίπρα και ενός Μητσοτάκη… και ποιο είναι το καλύτερο από όλα; Ότι οι ανώτατοι στρατιωτικοί, οι αρχιερείς και ανώτατοι δικαστικοί είναι χειρότεροι από αυτούς!

  7. Δημητρης 05/02/2017 @ 4:02 ΠΜ

    ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ? ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ? ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΑΦΡΩΝΑΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΝΗΣΙΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*