Διαφημίσεις

 

«Σταυρώστε τον Ιησού, μόνοι σας»!!! (ΝΕΑ βρωμερή ‘νεαταξική’ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!)

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΘΑ «ΧΑΣΟΥΝ» ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ!

 

(ΑΝΙΕΡΑ & ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΜΥΑΛΑ!) Τα Α Θ Λ Ι Α δαιμονικά παιχνίδια της ‘Νέας Εποχής’ !

Το σχέδιο τους «τρέχει», γιατί ξέρουν ότι έρχεται το τέλος τους, προσπαθώντας να ΜΟΛΥΝΟΥΝ τις αγνές ψυχές των ΑΘΩΩΝ παιδιών μας. Ο Αγώνας άρχισε ……. το νού σας! Το ΔΗΘΕΝ «παιχνίδι » στην ανωτέρω φωτογραφία, που το διαθέτουν με …σφυρί και καρφιά(!) στην συσκευασία μέσα κιόλας, πωλείται μέσω ‘ίντερνετ’ !!!

ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ, ΠΟΥ ΤΟ «ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ»;

Ή «ΑΠΛΩΣ» ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΘΕΣΑΝ, ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ – από καταβολής κόσμου …Αντίχριστοι – ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΙ «ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΙ» ΤΟΥ ‘ΑΙΩΝΟΣ ΤΟΥΤΟΥ’ ; ; ;
hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

32 σχόλια στο “Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Λ Α ! Φ Ρ Ι Κ Η ! ! Β Ρ Ω Μ Ε Ρ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ !!!”
  1. Θα’θελα πολύ να δω τώρα αυτούς που κάνουν τους ανήξερους για τη ΝΤΠ, (και τους σατανόπληκτους επικυρίαρχους) που μιλάνε για συνωμοσιολογίες κάθε φορά που καταδεικνύεται κάποιο αίσχος της…Που το παίζουν “ανοιχτόμυαλοι” και “σύγχρονοι”… Θα μπορέσουν άραγε ΚΑΙ ΕΔΏ να πουν πως ΚΑΙ ΑΥΤΟ είναι “στα πλαίσια της ελεύθερης έκφρασης,της καλλιτεχνίας ή της ανεξιθρησκείας” όταν δούν αυτο΄το βδέλυγμα;
    ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ!

  2. Δυστυχως οι αθεοι και οι εχθροι του χριστιανισμου ειναι παντου και παρα πολλοι.δεν υπαρχει αλλη θρησκεια που να εχει τοσους εχθρους!!!ο βουδισμος? Ο ινδουισμος? Ο ισλαμισμος? Αραγε μηπως βαθια μεσα τους φοβουνται κατι? Γιατι συνιθιζεται να πολεμας κατι τοσο πολυ μονο οταν το φοβασαι!!! Και πολεμας και μαχεσαι μονο το υπαρκτο!!!!! Γιατι δεν εβγαλαν τον βουδα παιχνιδι? Μηπως πολεμουν τον Χριστο γιατι ειναι αδυναμοι,η δεν τους βολευει να τον πιστεψουν??? Βιαζονται παντως πολυ……

  3. Δε θα σχολιάσω το άθλιο αυτό παιχνίδι,θέλω μόνο να αναρωτηθούμε όλοι ή τουλάχιστον αυτοί που ενδιαφερόμαστε…Μήπως Τον σταυρώνουμε όλοι μας κάθε μέρα; Μήπως τελικά δεν διαφέρουμε και πολύ από τους φαρισαίους; Βοήθεια μας!!!

  4. Ωραίος .ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Ένας αγύρτης εξ Αιγύπτου μάγος που “σταυρώθηκε” από τους ανθρώπους για να έχουν να λένε κάποιοι πως ήταν θεός και πως φταίνε οι άνθρωποι για την κατάντια του.

    Μπούρδες και παραμύθια που ούτε τα μικρά παιδιά δεν πιστεύουν πια.

    Έχει αναρωτηθεί κανείς μετά από τόσα χρόνια,πώς μπόρεσαν και τον ξεχώρισαν μέσα στο βουρκόλακκο που πετούσαν όλα τα πτώματα;

    Χαχαχαχαχαααχα αλλά δεν τον πέταξαν εκεί ,πήγαν κάποιοι υποτίθεται και τον έθαψαν σε μια τρύπα .
    Κι αυτή την τρύπα κάποιοι άλλοι την γιορτάζουν για την ανάστασή του.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑ κλασσικός χουντίνι λέμε.

    Ανόητοι! Η ωρα πλησιάζει για να μάθει επιτέλους ο κόσμος την αλήθεια.
    Και τότε θα δούμε που θα κρυφτούν πάλι όλοι αυτοί οι…”θεοσεβούμενοι”.

    1. Τότε γιατί δεν έδειξαν οι Εβραίοι το πτώμα του στον κόσμο για να σταματήσουν το Χριστιανισμό εν τη γεννέσει του , κι έτσι να μην υπάρχει καμμιά αμφιβολία για την απάτη ; Και 2ον) Γιατί δεν βγαίνεις εσύ ο ξύπνιος σε μιά απο τις μεγαλύτερες πλατείες της Αθήνας επώνυμα και σε ζωντανή μετάδοση απο τα μμε να ζωντανέψεις έναν πεθαμένο όπως έκανε ο Ιησούς Χριστός , για να μας αποδείξεις έμπρακτα οτι ήταν μάγος ; Και άρα δεν έκανε κατι σπουδαίο και μπορείς να το επαναλάβεις ακόμη κι εσύ γεννιά του κωλόφιδου ; Να δουμε τι θα κάνεις όταν έρθει η ώρα να συναντήσεις το αφεντικό σου , θα πουλάς την ίδια μαγκιά ;

    2. Απο Δωδεκαθειστη Μασονοσατανολάτρη δεν περίμενα κάτι λιγότερο…και οι Μάρτυρες της Σκοπιάς , και οι Σατανιστές τέτοια λένε…γιαυτό και ποτέ δεν εναντιώνεται ο ένας απέναντι στον άλλον!!!
      ΟΛΟΙ εναντιον ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ μέσα απο τις Μασονικές στοές.
      Έρχεται η ώρα σας όμως και θα δούμε ποιός θα…χαχανίζει!

    3. Χαχαχαχα Χαχαχαχα!!!! Από πότε ξέρουν να γράφουν σχόλια και άτομα επιπέδου νηπιου; Εσύ ρε Καραγκιόζη από που σκ@τα είσαι; Μήπως είσαι ιουδαιος και χαίρεσαι τόσο; Πάρτε το χαμπάρι βλακες συκοφαντες και θεομαχοι πως όσο και να πολεματε τον Κύριο δεν πρόκειται ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ να καταφέρετε τίποτα περισσότερο από το να ξεφτιλιζεστε.!!!

    4. [ Ανόητοι! Η ωρα πλησιάζει για να μάθει επιτέλους ο κόσμος την αλήθεια. Και τότε θα δούμε που θα κρυφτούν πάλι όλοι αυτοί οι…»θεοσεβούμενοι».] … Τι λες ρε πυροβολημένο. Που θα κρυφτούμε πάλι; Πράγματι η ώρα πλησιάζει. Ο καιρός γαρ εγγύς, που λέει κι ο αιρετικός Λιάκος. Εκεί ρε, να σε τσούζει. Τα πάντα γύρω από τον Χριστό περιστρέφονται.

      1. Τελικά όσο τον βρίζετε και τον πολεμάτε ή τον βλασφημάτε, τόσο περισσότερο ενισχύετε την πίστη μας στο Χριστό. Ευχαριστούμε που μας επαληθεύετε ότι ο μοναδικός Θεός είναι ο Ιησούς Χριστός. Διότι τόσος πόλεμος για κάτι ψεύτικο δεν γίνεται. Αν εσείς κάνετε τόσο πόλεμο για κάτι ανύπαρκτο, ε…. είστε μαλάκες.

    5. αμα αου γαμ@@@σω κανεναν δια και καμια ηρα παλιο που@@α, Τετιο μισος δεν εχουν ουτε οι μουσουλμανοι, Αμα εχεις τα αρχι@@@α πες κατι και για τον αλαχ, κοτα λυρατη.

  5. ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΙΝΟΥ ΑΩ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ: “ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΖΗΤΩ ΙΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!!! ΓΕΝΟΙΤΩ – ΓΕΝΟΙΤΩ – ΓΕΝΟΙΤΩ”!!!

  6. Ακόμα κι αν ήταν δικό τους – των Εβραίων- παραμυθάκι η ύπαρξη του Χριστού…..και μόνο που υιοθετήθηκε από τους Έλληνες και τους ξεπέρασε και τους έχει στο στόχαστρο, αυτό αποδεικνύει πόσο κομπλεξική σατανοκωλόφαρα είναι!

  7. Είναι απίστευτο!! Τι είδους διαστροφή έκανε κάποιους να σκεφτούν και βγάλουν σε παραγωγή κάτι τέτοιο?! Ποιοί γονείς θα πάρουν στο παιδί τους τέτοιο “παιχνίδι”? ” Μπαμπά, μαμά, θέλω αυτό το παιχνίδι, θέλω να σταυρώσω τον Ιησού “!!! ” Εντάξει παιδί μου αλλά μόνο αν είσαι καλό παιδί “!!! Δεν είμαστε με τα καλά μας. Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι. Τι βλάσφημοι. Και δεν νομίζω να υπάρχει κανείς σώφρων που να μην καταλάβει ότι απο πίσω απο αυτήν την ” φαεινή ιδέα” κάτι υπάρχει που μόνο αγνό ΔΕΝ είναι. Τι εκφυλισμός. Και δεν έγινε για λεφτά ή αν έγινε θα είναι δεύτερο ή τρίτο στην λίστα τών αχρείων. Η κύρια ιδέα είναι η προσβολή η ειρωνία και η διαστρέβλωση παιδικών ψυχών.

  8. ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ, ΠΟΥ ΤΟ «ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ»;

    ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΣΤΕΣ-ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΙΤΑΛ…
    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ…
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑ…ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ.

    1. Μόνο και μόνο το όνομα δηλώνει οβραία… τί να περιμένει κανείς από τον “περιούσιο” λαό…

  9. ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ Κ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ…ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΣΟΜΠΑΝΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΙΖΟΥΝ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΧΡΙΣΤΟ…ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ?ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ Κ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΑΝ?ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ?ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΟΥΓΚΑΝΑ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ-ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΩΡΑ,ΒΓΑΛΑΜΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΗΡΩΕΣ,ΔΩΣΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ,ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ…ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟΤΕ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΛΛΟΠΙ ΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΟΥΝ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ,ΑΡΕ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΕΣ ΠΟΣΟ ΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ….ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ ΜΕ ΠΑΤΣΑ…ΑΠΛΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ

    1. O Xριστιανισμος φιλε μου ηταν και θα ειναι κατα την βλακεια των Ούγκανων παντα η φανταστική τους δικαιολογία όλων των “δεινών¨. Έτσι ακριβώς όπως τα λές είναι…κανείς όμως δεν απαντα. Ακομη και για τις σαπίλες και τα αίσχη ΠΡΟ Χριστού, Ο Χριστιανισμός φταίει. Τότε οι Φιλόσοφοι τους έφταιγαν και είχαν την ανάλογη τύχη. Τους κυνηγούσαν ανηλεός.
      Αφού όντως ο Χριστός ήταν βραίος και ήταν δικός τους ΓΙΑΤΙ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ; άκρα το τάφου σιωπή…
      Αφού ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ τον Χριστό και τους προφήτες της ΠΔ που μιλούσαν για τον Χριστό, τότε ποιόν περιμένουν; Και ποιά η διαφορά μας με αυτούς;
      Η διαφορά; Χαώδης…αλλά τα Ούγκανα οι Δωδεκαθειστές δηθεν Αρχαιολάτρες (μην νομίζεις οτι είναι λάτρεις, Μασόνοι είναι και το πάιζουν δήθεν “Ελληνες”), μας τα διογκώσανε. Άστους να λένε…η Προπαγάνδα τους και τα ψέματα τους έχουν ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ. Έρχεται η ώρα που θα ξεχωρίσει η ήρα απο το στάχυ.
      Μέχρι πότε νομίζεις η αδικία και η ύβρις, θα αφήνει ο Χριστός τους δικαίους να τους κυνηγάνε;
      Μην ξεχνάς στον Σταυρό τους συγχώρεσε. Πάντα τους περιμένει…ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΟΡΙΟΥ.
      Δικαιολογία τότε είχαν. Τώρα όχι…

  10. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, “ΘΕΟΙ ΕΣΤΕ”, ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΠΟΤΕ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΥΠΑΡΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΑΩ ΠΑΤΕΡΑ Ο-ΟΝ, ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕιΚΟ ΣΠΙΝΘΗΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ‘ΘΕΟΥ’ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, Ε-Π-Ι-Θ-Υ-Μ-Ι-Σ-Τ-Ε, ΖΗΤΗΣΤΕ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΗΝ Ε-Λ-Ε-Υ-Θ-Ε-Ρ-Ι-Α ΣΑΣ, ΚΑΙ Δ-Η-Μ-Ι-Ο-Υ-Ρ-Γ-Η-Σ-Τ-Ε ΤΗΝ!!! ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΑΩ ΑΓΑΠΗΣ ΠΑΝΤΟΥ! Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΑΩ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Ο-ΟΝ, ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. “ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ”! ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ!!! ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ! ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΟΦΑ ΤΙΣ ‘ΛΕΞΕΙΣ’. “ΕΝ ΑΡΧΗΝ, ΕΙΝ Ο ΛΟΓΟΣ”! ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΩ ΘΕΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Ο-ΟΝ, ΤΗΝ Ε-Λ-Ε-Υ-Θ-Ε-Ρ-Ι-Α ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ!!! ΠΡΟΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ: ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ, ΧΑΡΑ, ΖΩΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΟΦΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΑΦΘΟΝΙΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕιΚΟΥ ΣΠΙΝΘΗΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ – ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΖΗΤΩ Η ΑΓΑΠΗ!!!

  11. Αν το έκαναν αυτό το “παιχνίδι” με Μωάμεθ και Γιαχβέ, θα είχε γίνει της πουτ@ν@ς!!!!
    Θα είχαν ξεσηκωθεί όλα τα ορκ και θα σφαζανε αβέρτα…

  12. Αυτο παιδια μου το εκαναν τα αφεντικα των νεοειδωλολατρων Σατανιστων που θελουν να κατεβασουν τον σταυρο απο την σημαια και να διαλυσουν το Ελληνικο εθνος. Πρεπει να το καταλαβετε και να το αποδεχθειτε παιδια μου οτι ο Σατανας σας εχει κανει το παιχνιδακι του και μεσα στην εκκλησια και εξω απο την εκκλησια οπου φυτρωνουν σαν μυκητες τα ειδωλολατρικα σκουπιδια που ειναι οι αγγελιοφοροι του Σατανα. Πρεπει να εγκαταλειψετε παιδια μου ολα τα σκατα που εχετε μεσα στα αρρωστα κεφαλια σας και να εστιασετε στο μεσα σας και να μεταθεσετε την πιστη σας απο τα ειδωλα των αρχαιων ανωμαλων αλλα και απο τους παπαδες στον Εσωτερικο Χριστο. Μην γαματε τους εγκεφαλους σας. Καλεστε την Παναγιτσα μας τον Χριστουλη μας και τους Αρχαγγελους να σας βοηθησουν και κλειστε δια παντπς την πορτα στους δαιμονισμενους αρχαιοκαπηλους αλλιως δεν μπορειτε και δεν προκειται να βρειτε την διεξοδο απο αυτη την κκατασταση. Οσοι φορατε σταυρο κρατηστε τον σφιχτα και αντι να μαλακιζεστε με το κεφαλι σας οπως οι αρχαιοι ανωμαλοι δαιμονολατρες και να προσευχεστε στις δυναμεις του Ουρανου να ανοιξουν ενεργειακα καναλια αλλιως εισαστε χαμενοι απο χερι.

  13. Οι ειδωλολατρες/δαιμονολατρες Σατανιστες σας εχουν κανει τεραστια ζημια παιδια μου και για αυτο θα πρεπει να τους διαγραψετε καθως δεν υπαρχει αλλη οδος. Κανενας φιλος του Χριστου δεν μπορει να ειναι φιλος των δαιμονισμενων ειδωλολατρων και αυτος που ισχυριζετε το αντιθετο εχει ηδη ταχθει υπερ του Σατανα και υπερ της απωλειας και της καταστροφης σας σε ολα τα επιπεδα και θα πρεπει να τον διαγραψετε στην συνειδηση σας και να φτιαξετε ενα αδιαπεραστο τοιχος αναμεσα σε εσας και στα ειδωλολατρικα σκατα αλλιως εχετε τελειωσει και δεν το εχετε παρει ακομα χαμπαρι.

  14. Εἶστε τελειωμένοι!
    Μόνο κατάρες ξέρετε να λέτε κι άναρθρες κραυγές σαν το αφεντικό σας,όπως τότε (λέμε τώρα)επάνω στον σταυρό που αφόρισε όλους τους ανθρώπους κι έριξε κατάρα στην ίδια του την πόλη που δεν τον πίστεψε σαν ..Βασιλεα.

    Θα σβήσει οριστικά και δια παντός από το στερέωμα στην εμφάνιση του Πρωινού Άστρου.

    Ο ΜΓ (Μέγας Δηιουργός) ,ο Ὑπέρλαμπρος Υιός ἐπιστρέφει .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek