Διαφημίσεις

Πολιτική κινητικότητα! Είμαστε λίγο πριν την γενική ανάφλεξη;

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Είναι γνωστή η θέση μου ότι η κινητικότητα στην Κορέα είναι φτιαχτή. Από την μέρα που το έγραψα αυτό με άρθρα εδώ, στα Κατοχικά και στο προφίλ μου στο φ/β κάποιοι έπεσαν να με φάνε. Δεν πειράζει ξυδάκι. Είχα συγκεκριμένες πληροφορίες εδώ και πολλές μέρες, τις οποίες μοιράσθηκα με τους αναγνώστες και διαδικτυακούς φίλους. Τα τελευταία δημοσιεύματα δίνουν στοιχεία που δείχνουν να με δικαιώνουν. Αν και τέτοια δικαίωση δεν την θέλω γιατί είναι για το κακό της ανθρωπότητας.

Και μιας και μιλάμε για στοιχεία:

Σήμερα ο Αμερικανός Υπουργός Άμυνας ολοκληρώνει μια τετραήμερη περιοδεία στη Μέση Ανατολή. Όλες οι χώρες δορυφόροι – βάσεις στο πρόγραμμα. Κατάρ, ΗΑΕ, Αίγυπτος, Τσιμπουτί και το σημαντικότερο το Ισραήλ…

Χθές ο Ματίς βρισκόταν στο Ισραήλ, όπου συναντήθηκε διαδοχικά με τον Πρωθυπουργό Νετανιάχου, τον Πρόεδρο Ρίβλιν και το σημαντικότερο με τον Υπουργό Άμυνας και ισχυρότερο πολιτικό στο Ισραήλ, Λίμπερμαν. Η τελευταία συνάντηση έγινε κεκλεισμένων των θυρών και κράτησε αρκετές ώρες.

Στα Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μετά τη συνάντηση δόθηκε η κατεύθυνση ότι η συζήτηση επικεντρώθηκε στην “σημαντικότερη απειλή” όπως την χαρακτηρίζουν και φυσικά είναι το Ιράν. Μάλιστα ο Λίμπερμαν χαρακτήρισε το Ιράν ως τον “άξονα του κακού που συνδέει τη Συρία και την Βόρεια Κορέα”.

Η δήλωση αυτή δείχνει τη συζητήθηκε όλες αυτές τις ώρες…

Σας δίνω το λινκ της σελίδας (στα αγγλικά) που άντλησα τις σχετικές ειδήσεις αμέσως μετά από φωτογραφικά ντοκουμέντα από την εν λόγω επίσκεψη:

Meeting of Prime Minister Benjamin Netanyahu with US Secretary of Defense James Mattis in Jerusalem. Photo: Amos Ben Gershom GPO

https://www.i24news.tv/en/news/international/europe/143257-170421-us-defense-secretary-mattis-arrives-in-israel-with-talks-on-iran-topping-agenda

polemikos-antapokritis



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Πολιτική κινητικότητα! Είμαστε λίγο πριν την γενική ανάφλεξη;”
  1. Ναι εντάξει… αλλά την ώρα όπου ο υπ. Άμυνας των Η.Π.Α. συνομιλεί στο Τελ Αβίβ με …”τον Πρωθυπουργό Νετανιάχου, τον Πρόεδρο Ρίβλιν και το σημαντικότερο με τον Υπουργό Άμυνας και ισχυρότερο πολιτικό στο Ισραήλ, Λίμπερμαν”… για την περίπτωση επιθέσεως στο Ιράν… ακριβώς την ίδια στιγμή το Ιράν έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον να δημιουργήσει ναυτική βάση στην Συρία! Με αποτέλεσμα ο Νετανιάχου να παίρνει τηλέφωνο τον Πρόεδρο της Ρωσίας Β. Πούτιν και να του παραπονιέται ότι …”η Ρωσία δεν αντιδρά επιτακτικά στα σχέδια του Ιράν για ναυτική βάση στην Συρία”… https://sputniknews.com/politics/201704221052882824-russia-iran-syria-putin-arguments/ …”Το είπα στον Πρόεδρο Πούτιν ότι δεν είναι καλή ιδέα … Είπα ότι δεν είναι προς το συμφέρον κανενός, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, να υπάρχει ιρανική βάση στη Μεσόγειο… Δεν άκουσα ισχυρό επιχείρημα”… Είπε ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ… τι σημαίνει αυτό; Ότι εάν επιχειρηθεί κάποια συγκέντρωση ναυτικών δυνάμεων στον Περσικό κόλπο για επιθετική ενέργεια προς το Ιράν… τότε αυτομάτως ο πόλεμος θα μεταφερθεί και στο υδάτινο τμήμα της ανατολικής Μεσογείου. Αυτά.

    1. Κε Αυτά . Μήπως αυτό θέλουν για νά μπλέξουν και μάς και την Ρουσιά Ειναι το σχέδιο του Τράμπ για να κάνει τα ¨χατήρια ” και των Εβραίων και να κατευνάσει την Στρατοκρατουμένη Τουρκιά επειδή θα χάσει εδάφη και το Ισραήλ ( θέλει το μεγάλο Ισραήλ του Πατρός Αβραάμ ) ?????? Τι λέτε ????

      1. Από την στιγμή όπου γεωγραφικά η Ελλάδα βρίσκεται στο σταυροδρόμι 3ων ηπείρων, και στο περίκεντρο πολλών πολιτισμών, αργά η γρήγορα θα εμπλακεί εκ των πραγμάτων σε διάφορες περιπέτειες, και αυτό χωρίς να θέλουν κάποιοι οπωσδήποτε να μας εμπλέξουν. Κανένας Τραμπ, η Ομπάμα κ.λ.π. δεν έχει από δικό του κάποιο σχέδιο… τα βασικά σχέδια και την ανάγκη περί ενός Γ΄Π.Π. τα είχε δώσει το Rockefeller Foundation πριν από 12 χρόνια στον τότε Πρόεδρο Μπους… από τον Μπους ο ίδιος φάκελος πέρασε στον Ομπάμα κ.λ.π. προς στιγμήν το Ισραήλ θέλει να αναγεννήσει το αρχαίο βασίλειο των Μήδων – Κούρδων… εναντίων των άλλοτε Περσών – Ιρανών, και αυτό γιατί το άλλο σκέλος της λευκής φυλής όπου μπορεί να κινδυνέψει το Ισραήλ, είναι πλήρως υποταγμένο και πνευματικά μεταλλαγμένο!… βεβαίως αναφέρομε για τους κάτοικους της χώρας των Ελλήνων. Υπάρχουν πλήθος τσαρλατάνων είτε με θρησκευτικές διαθήκες με τον Θεό, είτε με πολιτικά συμβόλαια με τον λαό… αλλά αυτά συνήθως δεν τηρούνται! Γιάννη από τον Βόλο ελπίζω να παίρνεις την φαρμακευτική αγωγή σου… Αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *