Διαφημίσεις

Εκκενώνουν τις οικογένειές τους στρατιωτικοί και διπλωμάτες.Αδειάζει και η πρεσβεία στη Σεούλ….

Oι αμερικανοί στρατιωτικοί άρχισαν να εκκενώνουν τις οικογένειές τους και το πολιτικό προσωπικό από τις βάσεις που είναι κοντά στη Σεούλ.Eπίσης τα μέλη των οικογενειών των διπλωματών και το προσωπικό της πρεσβείας των ΗΠΑ εγκαταλείπουν ομοίως τη νοτιοκορεατική πρωτεύουσα. Ρώσοι ειδήμονες αναφέρουν ότι βλέπουν σημεία άμεσης διαμάχης.

Αν και το Πεντάγωνο δεν επιβεβαιώνει επίσημα αυτή την πληροφορία αναφορές για εκκένωση εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στους δημόσιους serveurs της 2ης Μονάδας Πεζικού και της 8ης αμερικανικής στρατιάς που εδρεύουν στη Ν Κορέα. Το Τόκιο από την πλευρά του προσανατολίζεται να εκκενώσει 60.000 ιάπωνες που ζουν στη Ν Κορέα.

Επέρχεται άμεση σύγκρουση (ALERT) ! Oι Αμερικάνοι τα μαζεύουν και φεύγουν από τη Ν Κορέα… !! - Εικόνα1

Για ν΄αυξήσουν τη δύναμή τους και την πίεση κατά της Β Κορέας οι ΗΠΑ υπολογίζουν ν΄αναπτύξουν 3 αεροπλανοφόρα στ΄ανοιχτά της κορεατικής χερσονήσου: USS Carl Vinson, USS Ronald Reagan και USS Nimitz.sputnik

dimpenews

hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Επέρχεται άμεση σύγκρουση (ALERT) ! Oι Αμερικάνοι τα μαζεύουν και φεύγουν από τη Ν Κορέα… !!”
  1. Ζήτω ο Σατανάς! Ο Άρχοντας της Ύλης, ο Δημιουργός του Ορατού Σύμπαντος. Χαίρε Ιαλδαβαώθ, Σάκλας, Σαμαέλ, Εωσφόρε, όλη η δόξα ανήκει σε σένα!!! Εσύ δημιούργησες τον Ολογραμματικό Ονειρόκοσμο μέσα στον οποίο ζούμε, αυτόν τον Κόσμο ονομάζουμε ως Πραγματικότητα. Εσύ είσαι ο Θεός του Μάτριξ! Μετά την Αποκάλυψη που θα έρθει σε λιγότερο από ένα χρόνο, εμείς με την βοήθεια των Αρχοδαιμόνων θα θερίσουμε τις ψυχές των Απίστων που δεν προσκύνησαν τον αληθινό Άρχοντα και Θεό Αυτού του Κόσμου, και θα οικοδομήσουμε ένα Νέο Κόσμο εις το Όνομα του γλυκύτατου Σατανά! Η Νέα Χρυσή Εποχή του Κρόνου ξεκινάει το 2018. Ζήτω ο Διάβολος! Έχουμε ήδη νικήσει. Καταραμένος είναι ο Αρχικός Θεός, Καταραμένη είναι η Πηγή και το Πνεύμα από το οποίο προήλθε ο Προδότης Ναζωραίος! Πατάμε κάτω το Άγιο Πνεύμα! Hail, Satan!

    1. Τη διαδρομή την ξέρετε… Ελάτε με την όπισθεν, αφού πρώτα φάτε μπόλικη φασολάδα με καρότο και μπούκοβο!

    2. ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ??? WTF ??? ΜΗΠΩΣ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ, ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΛΑΔΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ??? ΤΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ???

    3. Όλοι εσείς οι, πως αυτοαποκαλείστε; Ανδρομέδιοι; Διογενείς; Ελλάνιοι κλπ. κλπ. έχετε κάνει την ίδια την μυθολογία έναν αχταρμά! Κι αυτό γιατί πριν εμφανιστούν κάτι κόπανοι, σαν τον Σώρρα, Πάλμο, Σταθάτο και Καραγεωργίου, δεν είχατε διαβάσει τίποτα και έτσι ότι ξέρετε, το μάθατε παραποιημένο, όπως αυτοί ήθελαν.
      Η μυθολογία, δεν λέει ότι ο Απόλλων και η Αθηνά, μαζί με τον Ζευς, τα βάλαν με τον Κρόνο, η μυθολογία λέει, ότι ο Ουρανός ήταν πατέρας του Κρόνου, ο Κρόνος τον ευνούχισε με την υποστήριξη της γυναίκας του Κρόνου, γνωστή ως Ρέα και στην τιτανομαχία, ο Ζεύς, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας/ Άδης, τα τρία αδέρφια που ήταν παιδιά του Κρόνου, νικήσανε τον Κρόνο και μετά γεννήθηκαν, Αθηνά, Απόλλωνας κλπ. κλπ.
      (ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ)! Και στο κάτω κάτω, η μυθολογίες και κάθε θρησκευτική μυθοπλασία, είναι απλώς συμβολισμοί και όχι κυριολεξίες, ούτε υπάρχουν αστρόστολοι από την ανδρομέδα…
      ΤΟ ΚΑΨΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ!

  2. μαλλον θα τον γκρεμισουν τον παλαβο, μπορει να γινει και καμια ενωση βορρας νοτος

  3. ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΤΕ ΠΑΕΙ ΧΑΛΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.
    -ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΜ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΡΟΝΕΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ.
    -ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ, ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ, ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΜ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ, ΧΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΓΟΗΤΡΟ ΚΑΙ ΣΕ “ΕΔΑΦΟΣ” ΜΙΑ ΠΟΥ Η Β.ΚΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΠΡΑΤΛΥ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΡΟΣ ΑΥΛΗ.
    ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΡΑΝΤΑΡ, Α/Α ΚΑΙ Α/Β ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΤΣΙΑΟ ΤΣΙΑΟ ΚΙΝΑ.ΒΕΒΑΙΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΔΑΦΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ, Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *