ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Δύο νεκροί από πυρά κοντά σε εκλογικό τμήμα στο Ντιγιάρμπακιρ

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ κατοίκων ενός χωριού στη νοτιοανατολική επαρχία του Ντιγιάρμπακιρ, ενώ είναι σε εξέλιξη το δημοψήφισμα για τη συνταγματική αναθεώρηση στην Τουρκία.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV το επεισόδιο σημειώθηκε κοντά σε ένα εκλογικό τμήμα στο χωριό Γιαμπανάρντι.

Το κανάλι, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανέφερε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες μέχρι στιγμής τα αίτια του επεισοδίου ενδέχεται να είναι πολιτικά, να οφείλεται δηλαδή στις διαφορετικές πολιτικές απόψεις των δύο ομάδων.

Πηγή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αρχιτεκτονική των Μάγια, ενδεικτική εικόνα· δεν απεικονίζει υποχρεωτικά το συγκεκριμένο εύρημαFEATURED

Το μπλε των Μάγια δεν ξεθώριαζε για αιώνες: Πώς μια αρχαία χρωστική έγινε γρίφος νανοχημείας

Αρχαιολογική έρευνα, συμβολική φωτογραφία – δεν απεικονίζει συγκεκριμένο εύρημαFEATURED

Τάφος 2.000 ετών στη Ρωσία: Χρυσά νομίσματα του Αλεξάνδρου, πολεμιστής και παράξενο κύπελλο με πεντάγραμμο

Ρωμαϊκά ερείπια, ενδεικτική φωτογραφία – δεν απεικονίζει συγκεκριμένο εύρημαFEATURED

Ένα ρωμαϊκό οχυρό στην Ουαλία ίσως δίνει ιστορική βάση σε θρύλο 1.600 ετών – Τα δύο νομίσματα και ο χαμένος αυτοκράτορας

Μία απάντηση στο “Δύο νεκροί από πυρά κοντά σε εκλογικό τμήμα στο Ντιγιάρμπακιρ”

  1. Δεν ξέρω τι λέτε… αλλά σε εμένα κάποιοι στο site είτε με άρθρα, είτε με σχόλια μου είχαν τάξει εδώ και μήνες.. και το αργότερο μέχρι την 16η Απριλίου… α) “πολιτειακή ανωμαλία”, β) “σεισμό 9R”, γ) “θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο”, και δ) “παγκόσμιο πόλεμο”! Δεν ξέρω αν το γνωρίζεται, αλλά μένουν ακόμα 6 ώρες μέχρι να κάνετε τις πολύ σοβαρές δογματικές αναλύσεις σας, ΠΡΑΞΗ! Αυτά. Υγ. Εάν και εφόσον δεν κάνετε τις πολύ σοβαρές αναλύσεις σας πράξη… μην μας ρίξετε τις ευθύνες σας επάνω μας, ότι και καλά επειδή δεν “μετανοήσαμε” δεν πράξετε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *