Διαφημίσεις

Ψεύτης και Χέστης ο Ερντογάν : «Προτιμώ να πεθάνω παρά να πάω στους Γκιαούρηδες! «

Εκτός απο το μίσος που τρέφει για τους Έλληνες ο Ερντογάν αποδεικνύεται και μέγας Ψεύτης αφού ανέφερε ως πραγματικό δήθεν γεγονός , ιστορία το βράδυ του πραξικοπήματος που με έμμεσο τρόπο εμπλέκει και την Ελλάδα !

Σε προεκλογική του Ομιλία ο Ερντογάν ,όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κωστίδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο ξενοδόχος που φιλοξενούσε τον Ερντογάν το βράδυ του Πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου , του πρότεινε ναα τον μεταφέρει στα Ελληνικά νησιά για να γλυτώσει ,αλλά όπως «αποκάλυψε» ο ίδιος οτι είπε :Προτιμώ να πεθάνω στην Πατρίδα μου παρά να πάω στους Γκιαούρηδες !

Η Αλήθεια όπως είναι διαφορετική το αεροσκάφος του τρομοκρατημένου Ερντογάν πήρε άδεια και πέταξε και εντός του Ελληνικού FIR ,αφού φοβόταν πιθανή κατάρριψη από τα Τούρκικα F-16 των Πραξικοπηματιών !

Μόνο όταν ο τότε Διοικητής της 1ης Στρατιάς της Κωνσταντινούπολης και σήμερα Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων τον διαβεβαίωσε οτι εγγυάται για την προστασία της ζωής του ο Ερντογάν πέταξε εντός του Τούρκικου FIR και προσγειώθηκε στη Πόλη

Όχι να μας το παίξει και ήρωας ο Χέστης
veteranos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Ψεύτης και Χέστης ο Ερντογάν : «Προτιμώ να πεθάνω παρά να πάω στους Γκιαούρηδες! «”
  1. άμα έθεις στους “γκιαούρηδες” να έχεις δύο πράγματα στο νού σου Ταγίπ.
    Να έρθεις με την …όπισθεν και φρεσκοπλυμένος.

  2. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΓΚΙΑΟΥΡΗ” ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΣΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ….. Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΚΙΑΟΥΡΗΣ….
    http://www.lifo.gr/uploads/image/520878/Untitled-4_7.jpg

    1. Ο κουμπαρος μαλλον ΧΑΜΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ για να μην πω χαμουρα ΚΑΡΑ ΑΜΑΝ ΑΛΛΗΣ το κοπροσκυλο ουστ κοπριτες ουστ

  3. ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ,ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ,ΜΙΣΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ?

    1. ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ,ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ,ΜΙΣΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ?
      FIXED.

  4. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΚΙΑΟΥΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΛΑΖΟΠΟΝΤΙΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΖΑΝΕΜ…

  5. Μητροπολίτης Πειραιώς σε Ερντογάν: Βαπτίσου Χριστιανός!

    «Σᾶς παροτρύνουμε, ὡς ἔσχατο μέλος τοῦ Παναγίου καί Παναχράντου Σώματος τοῦ Χριστοῦ καί δή ὡς ὈρθόδοξοςἘπίσκοπος, πού ἐνδιαφέρεται γιά τήν σωτηρία τῶν ψυχῶν τῶν ἀνθρώπων καί αὐτῶν τῶν ἀλλοθρήσκων, ἄν θέλετε νά ὠφελήσετε πραγματικά τόν ἑαυτό Σας, τήν οἰκογένειά Σας καί τόν λαό Σας, νά ἀποκηρύξετε ὅλες τίς πλάνες, αἱρέσεις καί καινοτομίες τοῦ δαιμονιώδους Ἰσλάμ καί τοῦ ἀνιέρου Κορανίου,τίς ὁποῖες εἰσήγαγε ἀπ’ ἀρχῆς ὁ ψευδοπροφήτης Μωάμεθ, νά μετανοήσετε, νά κλάψετε πικρῶς, νά ταπεινωθεῖτε, νά πιστέψετε στόν Χριστό, ὡς Θεάνθρωπο, Σωτῆρα καί Λυτρωτή τοῦ κόσμου, νά κατηχηθεῖτε καί νά βαπτισθεῖτε ὀρθόδοξα. Σᾶς προτείνουμε μάλιστα, Ἐξοχώτατε, νά ζητήσετε ἀπό τόν σημερινό σύμμαχό Σας καί Πρόεδρο τῆς Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν νά γίνε ἀνάδοχος Σας καί ἡ βάπτισή Σας νά πραγματοποιηθεῖ στό ἱστορικό Φανάρι ἀπό τόν Παναγιώτατο Οἰκουμενικό Πατριάρχηκ.κ. Βαρθολομαῖο, τόν πρῶτο Ποιμένα τῆς Ὀρθοδόξου Καθολικῆς Ἐκκλησίας καί Πρωθιεράρχη τοῦ Ζῶντος Ἀληθινοῦ Τρισυποστάτου Θεοῦ, τόν Διάκονον τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριαρχείου πού ἀποτελεῖ τόν μοναδικό πνευματικό καί πολιτισμικό πλοῦτο τῆς Χώρας Σας. Μέ τόν τρόπο αὐτό θά δοξασθεῖ καί ἀπό Σᾶς, ὅπως δοξάσθηκε καί ἀπό τούς Ἁγίους Ἀποστόλους, τό Ὄνομα τοῦ Οὐρανίου Πατρός καί θα καταισχυνθεῖ ὁ ἀντίδικος Διάβολος».

    http://www.protothema.gr/greece/article/670748/%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%BC/

  6. Πολλά θα ακούσουμε από τον Ερντογάν μέχρι την Κυριακή…. με τους γκιαούρηδες έχει πάει ήδη και πολλούς μήνες… ο Πούτιν και ο Τραμπ τι είναι; Πέραν αυτού θέλω να ξανά καταγγείλω τον Ερντογάν ως τον αντίχριστο! Μιας και σύμφωνα με τους ορθόδοξους νεότερους προφήτες είτε θα τον δολοφονήσουν, είτε θα μας επιτεθεί… αλλά αυτός δεν έχει τον Θεό του!… Δεν λέει ούτε να πεθάνει, αλλά ούτε και να μας επιτεθεί, αναιρώντας έτσι τον ίδιο Λόγο του Θεού της αγάπης και της συγχώρεσης! Αυτά. Υγ. Ως θεράπων ιατρός του Γιάννη θα πρέπει να αναγνωρίσω ότι για τα σχέδια αναβολής της επιθέσεως φταίει και ο Καραγεωργίου… ο Γιάννης βρε! Μιας και ο Γιάννης συνέχεια αποκαλύπτει τα σχέδια επιθέσεως του Ερντογάν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί (έστω και αν θέλει πάρα πολύ) να μας επιτεθεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *