Διαφημίσεις

Το Ισραήλ αρνήθηκε και πάλι να δεχθεί οποιονδήποτε αριθμό προσφύγων από τη Συρία, αν και το υπουργείο εξωτερικών του χρηματοδοτεί την προσφυγική-εισβολή της Ευρώπης, και εβραϊκές οργανώσεις στην Αμερική και Ε.Ε αποτελούν μέρος του ευρύτερου αριστερού συνασπισμού που απαιτεί όλα – εκτός του Ισραήλ – τα κράτη να δεχτούν πρόσφυγες.
Το Ισραήλ αρνείται να δεχτεί πρόσφυγες (ξανά) - Εικόνα1 Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, ο ισραηλινός υπουργός Ενέργειας Yuval Steinitz είπε ότι «το Ισραήλ είναι διατεθειμένο να συνεχίσει να προσφέρει βοήθεια στα θύματα (τραυματίες) από τον πόλεμο στη Συρία, αλλά σίγουρα δεν θα δεχθεί καθόλου πρόσφυγες».
Ο υπουργός έδωσε την εξήγηση κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης σε ισραηλινό ραδιόφωνο, ότι αν το Ισραήλ δεχόταν Σύριους αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει την Παλαιστινιακή Αρχή να ανανεώσει το αίτημά της, το Ισραήλ να δεχθεί Παλαιστίνιους από τη Συρία, συνεχίζει το άρθρο.
Το Ισραήλ αρνείται να δεχτεί πρόσφυγες (ξανά) - Εικόνα2 «Θα πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ δύο πραγμάτων», είπε ο Steinitz. «Το να περιποιείσαι  τραυματισμένους ανθρώπους είναι ένα πράγμα, το να δεχθείς ανθρώπους ως πολίτες στην χώρα σου είναι κάτι εντελώς διαφορετικό».
Οι Times of Israel στη συνέχεια αποκαλύπτουν ότι από το 2013, «το Ισραήλ έχει ήσυχα αναλάβει 3.000 Συρίους τραυματίες που βρέθηκαν κατά μήκος των συνόρων στο Ισραήλ για ιατρική περίθαλψη σε ειδικά νοσοκομεία ή σε ισραηλινά ιατρικά κέντρα».
Όλα αυτά τα «θύματα» προέρχονται, φυσικά, από τους αντι-κυβερνητικούς «αντάρτες» -με άλλα λόγια, τις συνδεδεμένες με το ISIS ομάδες.
Ο Steinitz ήταν ανένδοτος στο ότι στους Σύριους θα πρέπει να δίνεται ιατρική βοήθεια από το Ισραήλ αλλά να μην τους δοθεί ιθαγένεια.
«Υπάρχουν αρκετές χώρες στον κόσμο που μπορούν να πάρουν πρόσφυγες και να τους κάνουν πολίτες», είπε.
Το Ισραήλ αρνείται να δεχτεί πρόσφυγες (ξανά) - Εικόνα3 Το Ισραήλ ανησυχεί επίσης ότι μια τέτοια πράξη θα αναζωπυρώσει το αίτημα που προέρχεται από παλαιστίνιους ηγέτες να λάβει το Ισραήλ Παλαιστίνιους από τη Συρία. Το Ισραήλ είχε συμφωνήσει να το πράξει κατά το παρελθόν, με την προϋπόθεση ότι οι εισερχόμενοι Παλαιστίνιοι να παραιτηθούν από τις αξιώσεις τους να «επιστρέψουν» εντός των συνόρων του Ισραήλ. Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς απέρριψε την ισραηλινή απαίτηση, και δεν επιτεύχθηκε συμφωνία σχετικά με την έγκριση για επιστροφή Παλαιστινίων από τη Συρία.
«Κατά την δική μας άποψη, δεν είμαστε μια οποιαδήποτε συνηθισμένη χώρα. Οι Παλαιστίνιοι προσπαθούν συνεχώς να φέρουν Παλαιστίνιους και Άραβες να κατοικήσουν εδώ στο Ισραήλ», δήλωσε ο Steinitz.

«Ο κόσμος είναι ένα μεγάλο μέρος. Το να δεχτούμε τραυματίες Σύριους, σίγουρα ναι. Το να δεχτούμε κατοίκους από τη Συρία, σίγουρα όχι».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Το Ισραήλ αρνείται να δεχτεί πρόσφυγες (ξανά)”
  1. Καλημέρα αδέλφια

    Το πρόβλημα είναι όπως έχω ξαναγράψει οτι μας μπλέκουν έμμεσα στον πόλεμο τους …..
    Δεν είναι δικός μας πόλεμος αυτός…….

    Οι σατανάδες με τους σατανάδες !!!

    Να τα μαζέψετε και να φύγετε αλήτες. Είστε ανεπιθύμητοι !!!!!!

  2. Κανένας λαός, η έθνος που δεν θέλει να αφομοιωθεί από αλλόφυλους, η αλλόθρησκους δεν βάζει μέσα στην εθνική του επικράτεια μεγάλους αριθμούς είτε από πρόσφυγες, είτε από παράτυπους, είτε από λαθραίους μετανάστες. Μόνο όσοι ιστορικά ψάχνουν πούτσα εφευρίσκουν διάφορες αίολες δικαιολογίες και μεταφέρουν βιαίως διάφορες αλλόφυλες, η αλλόθρησκες ομάδες στο εσωτερικό του κράτους τους. Κανένας από όσους φωνάζουν για ρατσισμό, φασισμό κ.λ.π. δεν έχει βάλει με την θέληση του, στο σπίτι του, ούτε μια οικογένεια από ξένους… όλοι αυτοί μιλάνε και νουθετούν εκ του ασφαλούς μιας και κατά βάση οι υποτιθέμενοι “αλληλέγγυοι” είτε είναι υποκριτές, είτε είναι μεσάζοντες εχθρικών συμφερόντων. Αυτά.

  3. το μοναδικο εθνος κρατος που δεν πολεμιεται αυτην την στιγμη… ολα τυχαια ειναι ολα…και μην λεμε οτι για ολα φταινε οι γυφτοι ετσι;; ΖΩΑ!

  4. Αφού οι τραυματίες που περιθάλπει το Ισραήλ είναι πράκτορες δικοί του που πολεμούν με τους τζιχαντιστές στην Συρία ενάντια στον Άσσαντ. Αυτοί οι πράκτορες είτε είναι μέλη της Ισραηλινης Μοσσάντ, είτε είναι υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί που συντονίζουν τις επιχειρήσεις των τζιχαντιστών, είτε είναι μισθοφόροι που δουλεύουν για το Ισραήλ για να ανατρέψουν τον Ασσαντ. Δεν το τρώμε το κουτόχορτο που μας πουλά το Ισραήλ. Και καλά κάνουν που δεν παίρνουν μετανάστες. Αλλά όταν αυτοί ελεγχουν το χρήμα και τα μέσα ενημέρωσης στον πλανήτη, κανένας δεν τολμά να τους πει τίποτα δημόσια.

  5. Πως το έθεσε ο Περιούσιος? “Ο κόσμος είναι ένα μεγάλο μέρος”. Σαφώς. Ο Κόσμος είναι γι΄αυτόν ένας μεγάλος απόπατος όπου μπορούν να αποθέτουν τα ακοινώνητα βοθρολύματά τους.Μόνο η αυλή τους καθαρή.Όταν τους έσωζαν κάποτε κάποιοι από τις ψησταριές του Αδόλφου…εεε! έτσι είναι αυτά…

  6. Όλα στο όνομα της New World Order. Η απώλεια των εννοιών όπως “Έθνος”, “ομοιογένεια”, “πολιτισμική ταυτότητα” επέρχεται με τις μαζικές μετακινήσεις λαών. Το γνωστό και ως “melting pot”. O George Orwell τα είχε πει όλα. Και όλα ξεκίνησαν χρόνια πριν με τη διαχείριση της γλώσσας. Διότι θέλω να έχω το παλαιό “Κύπελλο Εθνών” και όχι το “Champions League”. Προσέχετε πως αφαιρέθηκαν/αφαιρούνται οι λέξεις-κλειδιά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *