Διαφημίσεις

Θύμα στυγερών δολοφόνων έπεσε την Τετάρτη το βράδυ ένας 70χρονος συνταξιούχος γιατρός στην οδό Μάρνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός από αστυνομικούς εντός της οικίας του.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία ενώ έπειτα από ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας συνελήφθησαν ως ύποπτοι ένας Έλληνας και ένας Ρουμάνος, οι οποίοι εντοπίστηκαν ενώ επιχειρούσαν να διαφύγουν.

Την αστυνομία ειδοποίησε ένας ένοικος της πολυκατοικίας που διαμένει πάνω από το διαμέρισμα του θύματος και φέρεται να άκουσε θόρυβο που του προκάλεσε υποψίες.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ ο 70χρονος πάλεψε με τους ληστές, οι οποίοι, όμως, τον χτύπησαν άγρια, ενώ στη συνέχεια τον έδεσαν στο κρεβάτι. Οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο διαμέρισμα τον 70χρονο με τα χέρια του δεμένα με πλαστικά tire ups και φιμωμένο με ένα κασκόλ.

Λίγες ώρες νωρίτερα, μια ακόμη δολοφονία ηλικιωμένου αποκαλύφθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 75χρονος, η σορός του οποίου εντοπίστηκε, σε προχωρημένη σήψη, μέσα στο διαμέρισμά του, έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη.

Το θύμα βρέθηκε σε ύπτια θέση ενώ και στο περιστατικό αυτό την αστυνομία ειδοποίησαν οι γείτονες. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην πόρτα ή τα παράθυρα κάτι που κάνει τις αρχές να εκτιμούν πως το θύμα άνοιξε την πόρτα στον δράστη.

www.lifo.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Άγρια δολοφονία συνταξιούχου γιατρού στο κέντρο της Αθήνας”
  1. Σικαγο γίναμε!κριμα για την τρίτη ηλικία.δεν αξίζουν τέτοια τυχη!μονοτον στουρναρα βολευει με τον πουστο Σόιμπλε.μειώνονται οι αριθμοί των συνταξιούχων…..

    1. Ο αρχισακάτης Κίσινγκερ και το γκολουμάκι Σόιμπλε παρέα με τους Στουρνάρα, Σόρος και Πόλσον κατάφεραν μέσα σε μια 8ετία ό,τι δεν έκαναν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες τη περίοδο της 7ετίας 1967-1974: μετέτρεψαν τη χώρα σε τσιφλίκι των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων για να την αποτρέψουν να το σκάσει από το μαντρί!

    1. Na prostheso oti o Patrokosmas elege:μην είστε Έλληνες και ασεβείς.. Ι.Θ.Κακριδής, σελίδα 59,Βιβλίο:
      Οι αρχαίοι Έλληνες στη νεοελληνική λαϊκή παράδοση.
      Epeisis elege:«Όποιος χριστιανός, άνδρας ή γυναίκα, υπόσχεται μέσα είς το σπίτι του να μη κουβεντιάζη Αρβανίτικα, ας σηκωθή επάνω να μου είπη και να πάρω όλα του τα αμαρτήματα εις τον λαιμόν μου από τον καιρόν όπου εγεννήθηκε, έως τώρα, και να βάλω όλους τους χριστιανούς να τον συγχωρέσουν…».Aftos itan o agios toy theou.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *