Διαφημίσεις

Η Τουρκία, ήταν που ήταν μια χώρα «μπουνταλάδων», έχει εξελιχτεί σε ένα απέραντο φρενοκομείο.

Με το δημοψήφισμα για τη σουλτανοποίηση του Ερντογάν να βρίσκεται στην τελική ευθεία, μας χωρίζουν μόλις 12 ημέρες, οι Τούρκοι πολιτικοί από όλες τις πτέρυγες συναγωνίζονται στο ποιος θα πει τη μεγαλύτερη «μούρλα».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Συντάγματος της Βουλής, Μουσταφά Σεντόπ, σε ομιλία του την Κυριακή στο Πανεπιστήμιο της Σινώπης δήλωσε ότι με το νέο σύστημα η Τουρκία θα αρχίσει την μαζική παραγωγή του Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως είπε στο… άλαλο ακροατήριό του «έπειτα από το νέο σύστημα [νέο πολίτευμα] οι δυνατοί αρχηγοί σαν τον Ταγίπ Ερντογάν, θα κυβερνούν για πάντα την Τουρκία. Αυτοί ενοχλούνται από ένα Ταγίπ Ερντογάν αλλά την Τουρκία θα την κυβερνούν δυνατοί αρχηγοί σαν τον Ταγίπ Ερντογάν».

Εδώ Ταγίπ, εκεί Ταγίπ, που είναι ο Ταγίπ; Το πιο ενδιαφέρον με την περίπτωσή τους δεν είναι το πώς λαϊκίζουν, αλλά ότι πιστεύουν ακράδαντα αυτά που λένε.

tribune.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Οι Τούρκοι ετοιμάζονται να… κλωνοποιήσουν τον Ερντογάν για να έχουν πάντα «ηγέτες»”
  1. Να και μια καλή ιδέα…. να κλωνοποιήσουμε τους Παπανδρέου, Σαμαρά, Καραμανλή, Τσίπρα, Μητσοτάκη κ.λ.π. και μια ακραία πρόταση για τις προφητείες… να κλωνοποιήσουμε και τους Κωνσταντίνο Β΄ και Γράψα όσο είναι καιρός! Δεν μπορεί… κάποια στιγμή στο πέρασμα των ετών, θα βγουν αληθινεί οι προφήτες! Αυτά.

    1. Εγώ λέω να κλωνοποοισουμε και εσένα γιατί με τις μαλακιες που γράφεις μας κάνεις και γελάμε

        1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΚΟΜΑ; ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

  2. Το πήρα απόφαση.Άει σιχτίρι πια με τους αναρχοκομμουνιστές εαμομπολσεβίκους ανθέλληνες.Γυρίζω πίσω στα πάτρια εδάφη του πόντου και αλλάζω ταυτότητα.Μόνο ο Ερντογάν είναι ηγέτης με α@@@@ια στο παγκόσμιο στερέωμα.

  3. – ΕΜΙΝΕ ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΡΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ…-ΡΕΣΤΑ [ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ] ΤΑΓΙΠ ΜΟΥ…ΧΑ ΧΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek