DRIEHUIZEN - Op de biologische boerderij van de familie Konijn in Driehuizen kunnen de koeien vrijdag voor het eerst sinds de herfst weer aan de frisse buitenlucht snuiven. Hoewel de koe een introvert dier is, maakt ze echte bokkensprongen van plezier als ze in de lente weer de wei in mag. Door de extreem zachte winter en het mooie lenteweer vindt de danspremiere voor het eerst al plaats in maart, twee weken eerder dan normaal. ANP PHOTO UNITED PHOTOS KOEN VAN WEEL
Διαφημίσεις

Το πολυτιμότερο “αγαθό” των πλουσίων….

….είναι τα δισεκατομμύρια μοντέρνων σκλάβων.

Οι κτηνοτρόφοι δεν αφήνουν τις αγελάδες τους ελεύθερες να βοσκίσουν σε ένα λιβάδι, γιατί γνωρίζουν ότι οι αγελάδες δεν θα παράγουν την ποσότητα γάλατος που χρειάζεται ο παραγωγός, δηλαδή ο ιδιοκτήτης τους, ώστε να βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος. Όταν οι αγελάδες βρεθούν ξαφνικά έξω από το αγελαδοτροφείο, με το πέρασμα του χειμώνα, αρχίζουν να πηδούν σαν κατσίκια από την χαρά τους. Αντικρίζοντας την ελευθερία του λιβαδιού αρχίζουν τις χαρές….η ποσότητα όμως του γάλατος μειώνεται με το αποτέλεσμα ένα δυστυχή κτηνοτρόφο… με λίγο γάλα και λίγο κέρδος.

Σίγουρα γνωρίζετε που το πάω και που ακριβώς θέλω να καταλήξω με το συμπέρασμα αυτό. Τι κάνουμε εμείς τώρα μ’ αυτό το δεδομένο; Εμείς, οι υπό γερμανική κατοχή σκλάβοι, βρισκόμαστε στην ίδια ακριβώς κατάσταση, στην περίπτωση της χαμογαλαστής αγελάδας με τα μνημονιακά δάνεια!!! Είναι το ίδιο συναίσθημα με την αγελάδα στο λιβάδι…πιστεύουμε ακριβώς ότι πιστεύουν και οι αγελάδες όταν τις βγάζουν στο λιβάδι να βοσκίσουν.

Οι νομικές αρχές και τα στρώματα μιας κοινωνίας σαν και αυτήν εδώ, έχουν γαλουχήσει στάλα σταλα τους ανθρώπους να πιστέψουν «ότι είναι ευτυχισμένες αγελάδες» και ότι ζουν στην καλοπέραση και την ευημερία της δυτικής κοινωνίας. Είναι όμως έτσι; πολλοί θα σκεφτούν ότι δεν είναι έτσι και ότι δεν είναι τα τετράποδα κανενός. Άλλοι έχουν καταλάβει ότι η μοναδική ισότητα που υπάρχει είναι μεταξύ των μοντέρνων σκλάβων σαν εσένα και εμένα.

Για τους ιδιοκτήτες μας… και δεν θα αναλύσουμε ποιοι ακριβώς είναι γιατί το έχουμε κανει σε άλλο άρθρο… που γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εμάς το σχέδιο… τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά… για αυτούς το πολυτιμότερο αγαθό τους είναι ακόμα τα δισεκατομμύρια οικονομικών σκλάβων. Η μεγάλη μάζα που εργάζεται ασταμάτητα να πληρώνει τις ανάγκες τους…

Μας φέρνονται τόσο καλά, οι ιδιοκτήτες μας, που μας έδωσαν και σμάρτφοον ώστε να πληρώνουμε άνετα και ασφαλές τις ανάγκες μας εξ αποστάσεως.

Μας έχουν παγιδεύσει μέσα σε ένα οικονομικό σύστημα που θα πρέπει συνέχεια να εργαζόμαστε ή να μασάμε το σανό μας όπως γίνεται με την ιδιοκτησία των σπιτιών “μας”, με την ιδιοκτησία των αυτοκίνητων “μας”, τις ασφάλειες τους , τα καύσιμα και γενικά την ευημερία που αποτελείτε μόνο από την θέαση της ύλη “μας”.

Μας έπεισαν ότι όσο περισσότερο εργαζόμαστε θα μπορούμε να πληρώνουμε τις ανάγκες “μας” και να είμαστε σε αυτήν την πλεονεκτική θέση….να ικανοποιήσουμε τα μεγάλα μας Εγώ και την υλική προέκταση του… μόνο τότε θα είμαστε ευτυχισμένοι και ελεύθεροι. Με πολύ εργασία κόπο και μόχθο θα πληρώνουμε εφορίες για όλες τις ιδιοκτησίες μας και θα είμαστε πανευτυχείς!!!

Δεν μας είπαν όμως σε ποιους ανήκουν όλα τα σημερινά επιτεύγματα της επιστήμης, ποιοι τα διακινούν και ποιοι έχουν το εμπόριο στα χέρια τους, σε ποιους ανήκει η διαχείρισει των ενεργειακών πόρων όπως το πετρέλαιο, σε ποιους οι ασφάλειες μας και γενικά το κεφάλαιο;; ποιοι επωφελούνται από την εξέλιξη της τεγνολογίας;;; Μετά από τόση οικονομική ανάπτυξη η χαμογελαστή αγελάδα πηδάει ακόμη στο λιβάδι…πιστεύοντας ότι βρίσκεται στην πλεονεκτική θέση να πηδάει από την χαρά της στο καταπράσινο λιβάδι του ιδιοκτήτη της!

KORAKS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

6 σχόλια στο “Το πολυτιμότερο “αγαθό” των πλουσίων….”
  1. Καρντασίμ καλά είστε στο γιουνάνισταν μπρε.Πολύ λάσκα σας έχουνε την αλυσίδα οι αλμάν τσογκλάν.

      1. Τι λες μπρε τσομπάν?Πήγαινε να βοσκήσεις κουζούκετσί στα βουνά των αρναούτ,γιαλατζί πις κομουνίστ.

  2. Το κακό είναι ότι όσο αφυπνισμένος να γίνει κανείς, παραμένει ιδιοκτησία και σκλάβος της Ελίτ. Η ιδιοκτησία βέβαια είναι μια πνευματική έννοια, δεν υπάρχει αντικειμενικά, είναι μια ιδέα. Όταν μπορείς να ασκήσεις έλεγχο ή σχεδόν πλήρη έλεγχο σε κάτι, μπορείς να το ονομάσεις ιδιοκτησία. Στην ουσία κατακτάς την ενέργεια με την δυνατότητά σου να την ελέγχεις! Η ανθρωπότητα είναι μέρος αυτής της ενέργειας, είναι ενέργεια. Έτσι αν εμείς ζούμε σε ένα σύστημα όπου άλλοι κάνουν πιο πάνω στην πυραμίδα κουμάντο, αν μπορούν με τα ΜΜΕ, τη Μόδα, την Οικονομία, τις Τράπεζες και με άλλα εργαλεία να μας ελέγχουν… τότε είμαστε ιδιοκτησία τους! Η ιδιοκτησία κάθε είδους υπάρχει στην πραγματικότητά μας λόγο της έννοιας της λέξεως ΣΥΜΦΩΝΙΑ. Κάθε τι για να είναι πραγματικό σε μια κοινωνία πρέπει να έχει Συμφωνηθεί από τα μέλη της κοινωνίας. Συμφωνία σημαίνει για παράδειγμα ότι αποφασίζουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα ο καθένας να έχει προσωπική περιουσία, άρα αυτή η συμφωνία αναλογικά εφαρμόζεται σε κάθε επίπεδο, ενώ αν καταργηθεί σε ένα τομέα, τότε καταργείται ολοκληρωτικά η εκάστοτε συμφωνία. Πχ αν θέλεις ο πλούσιος να μην έχει την περιουσία που έχει, αυτό σημαίνει ότι κι ο φτωχός δεν μπορεί να έχει περιουσία κτλ. Μπορεί να φαίνονται απλοϊκά αυτά που γράφω, αλλά πρέπει να κάτσουμε να σκεφτούμε και να αναλύσουμε τα πράγματα από τη βάση τους. Μόνο αν τα αναλύσουμε εννοιολογικά, φιλοσοφικά και βιολογικά, θα καταλάβουμε το πώς μας έχουν στο χέρι! Δείτε τον εαυτό σας ως μια συνείδηση που μπορεί να επεκταθεί, όσο περισσότερη ενέργεια κατακτάτε στον κόσμο, δηλαδή όσα περισσότερα πράγματα έχετε υπό τον έλεγχό σας, τόσο περισσότερο αυξάνετε η δύναμη και η «ιδιοκτησία» σας. Αν ένας είχε ως ιδιοκτησία μόνο το σώμα του, θα έλεγε ότι έχω το σώμα μου κι είναι δικό μου, ιδιοκτησία μου! Αν του προσθέτανε ένα επιπλέον βιονικό χέρι που θα το έλεγχε με τη σκέψη του, τότε η συνείδησή του θα προεκτείνονταν και θα έλεγχε και το βιονικό χέρι, άρα θα ήταν κι αυτό μέρος του. Αν τώρα αυξήσεις κανείς το έλεγχο επάνω σε όλη τη Γη ;;; Τότε μπορεί να τη θεωρήσει ιδιοκτησία του. Όπως το σώμα σου και το χέρι σου αποτελείται από αμέτρητα κύτταρα που είναι ζωντανή οργανική ύλη κι εσύ ελέγχεις το σώμα σου, έτσι κι η Ελίτ ελέγχει εμάς που αποτελούμε τα κύτταρα της κοινωνίας! Ότι και να πιστεύεις, όσο κι αν μορφωθείς, ότι δουλειά κι αν κάνεις… Αν βρίσκεσαι υπό την επιρροή των Ανώτερων Ελιτιστών και σε κάνουν ότι θέλουν, τότε παραμένεις ιδιοκτησία τους! Αυτοί έχουν τη δυνατότητα να σου χαλάσουν τη ζωή με πόλεμο, να στην φτιάξουν με μια νέα τεχνολογική εφαρμογή, να σε πάνε δεξιά κι αριστερά με τη μόδα κτλ. Ότι είπε ο Μορφέας στον ΝΕΟ για το Μάτριχ, είσαι μια μπαταρία για την Ελίτ !!!!! Συμφωνείτε ή Διαφωνείτε;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *