Διαφημίσεις

Έχετε βάσιμες υποψίες ότι η αγαπημένη σας, σας κερατώνει; Νομίζετε ότι όταν πάει στην δουλειά ή για βόλτα με τις φίλες της πηγαίνει και σας κάνει τάρανδο;

Μην κάθεστε και αναρωτιέστε. Διαβάστε το άρθρο αυτό για να σιγουρευτείτε ότι όντως σας κερατώνει.

1) Ξαφνικά για αυτήν η Λυκόβρυση δεν είναι πια προάστιο της Κουάλα Λουμπούρ, αλλά μια αρκετά γνωστή περιοχή οπού πάει και με κλειστά τα ματιά.

2) Αυτή που μέχρι χθες την είχατε για «γατούλα του sex», έχει γίνει πάνθηρας της ακολασίας και σας κάνει πράγματα τα οποία εσείς σίγουρα δεν ξέρατε.

3) Αρχίζει και κάνει παράξενα ξυρίσματα στο εφηβαίο της.

4) Στο bar που της σύστησαν οι φίλες της και πήγατε μαζί, ο barman κερνάει σφηνάκια με ύποπτα ονόματα με αποδέκτη αποκλειστικά αυτήν.

5) Όταν της λέτε να πάτε σινεμά και να δείτε τις «ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ», αυτή απαντάει… «το έχω δει».

6) Όταν είσαι μαζί της δεν σηκώνει το κινητό γιατί… «Δεν έχω όρεξη να μιλάω». Αυτό ανήκει καθαρά στην σφαίρα του σουρεαλισμού, για μια γυναίκα.

7) Ξαφνικά, σε ξεπροβοδίζει όταν θες να πας βόλτα με του φίλους σου εν αντίθεση άλλων φορών που κατέβαζε κάτι μούτρα ως το πάτωμα.

8) Οι φίλοι από εδώ και πέρα ονομάζονται «τα παιδιά» και όχι «οι μ@λ@κες». Η πράξη εξιλέωσης από τις ενοχές ή κάποιος από τους πριν – μ@λ@κες, νυν – παιδιά είναι ο αντίζηλος σου.

9) Όταν ο φίλος σου σε παίρνει τηλέφωνο, θέλει οπωσδήποτε να του μιλήσει.

10) Τώρα τελευταία την πονάει πολύ η μέση της.

11) Η μουρμούρα για να πάτε να δείτε την μαμά της και τον μπαμπά της, εξαφανίζεται.

12) Όταν βλέπει μωρά παιδιά στον δρόμο δεν τους δίνει σημασία, από εκεί που σταμάταγε και τα πασπάτευε σαν να ήταν δικά της και να προσπαθεί να σας επισημάνει τα καλά και τα ωραία των απογόνων.

13) Κοιμάται σε διαφορετική στάση μαζί σου απ’ ότι συνήθως.

14) Κλείνοντας το τηλέφωνο δεν σου λέει πια «φιλάκιαααααα» αλλά «φιλιά».

15) Μελανιές στο λαιμό της από το δήθεν παιχνίδι με τα ανιψάκια της όταν είχε πάει το Σ/Κ στο χωριό να δει όλο το σόι της.

Αγαπητοί μου φίλοι, αν έστω και ένα από τα παραπάνω ισχύει… στα «@ρχίδι@ σας»…

Θα βρείτε άλλη καλύτερη…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Θεόδωρος Γιαννόπουλος

Ανήσυχο πνεύμα, δημιουργικός στο χαρτί, στο καμβά, και σε ότι μπορεί να πάρει μορφή μέσα από την ψυχή μου. Λάτρης του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, και της ιστορίας του.

6 σχόλια στο “Σας κερατώνει η αγαπημένη σας;”
  1. Δωσε πονο μ@στ0ρα. Βαλε και μια γυρα ξυραφακια στους αναγνωστες απο εμενα.

  2. Πραγματικά συγχαρητήρια που είχες το θάρρος να βάλεις τέτοιο άρθρο σε αυτήν, την μόνιμα σε κατάσταση 3ου παγκοσμίου πολέμου ιστοσελίδα.. Μπράβο.

  3. Μια φορά πριν χρόνια μια πρώην με την οποία κατάσταση κολλάνε και τα 15 σκέλη του άρθρου αλλά και επειδή το καταλάβαινα από την ψυχολογία μεταξύ της και ”τους γνωστούς της”
    Φυσικά της τα φόρεσω κι εγώ βέβαια και απλά της το είπα μια μέρα. Της λέω: ”Την θυμάσαι την τάδε; Λέει ναι. Της λέω, ε να χθες την πέτυχα εκεί, πήγαμε για ρετσίνες, ε μετά, το και το συναίβει αυτά” Αντίδραση; Τίποτα… Μούγκα! Κάναμε καιρό να ξαναμιλήσουμε αλλά τα ξαναβρήκαμε.
    Το ποιο πετυχημένο, το κανε γνωστός μου: Γυρνάει μια μέρα η δικιά του, επειδή ένιωθε τύψεις, του το λέει, ότι του τα φόρεσε, τις απαντά: Και δεν το κάνεις και με λεφτά, να βγάλουμε και κανα φράγκο; Την έστειλε! Την έκανε να καταλάβει την βλακεία της. Απλά. ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ.

  4. -ΜΕ ΚΕΡΑΤΩΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΝΑΙ Η ΟΥ…-ΟΟΥΥΥΥΥ…ΥΓ. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ…ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΟΣΙΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΜΝΗΜΙΟΣΧΙΣΤΩΝ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *